thePRODIGY Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Gorillaz--19/2000 soulchild remix cool as **** κομματι cool as **** βιντεοκλιπ Edited February 9, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Tennis - South Carolina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XukQFNwXrSs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Bedřich Smetana - Má Vlast Moldau (Vltava) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Opeth - Hex Omega Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Opeth - Hex Omega κομματαρα και δισκαρα το "Watershed" γενικότερα. Εύγε νεανία μου! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 κομματαρα και δισκαρα το "Watershed" γενικότερα. Εύγε νεανία μου! Απο τον ιδιο δισκο burden (αλλη κομματαρα και αυτη) Οπως και το damnation, ακουγονται καθημερινα απο τα ηχεια μου.... Το hex omega νεα ανακαλυψη, τοση ατμοσφαιρα! Aχ, γιατι οι φουστηδες οι οπεθ να μην κανουν ΜΟΝΟ καθαρα φωνητικα εεεε??? :(Γραφουν τοσο φοβερη μουσικη, και τους μη-φαν των βρωμικων φωνητικων τους περνουν την μπουκια απο το στομα κυριολεκτικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Απο τον ιδιο δισκο burden (αλλη κομματαρα και αυτη) Οπως και το damnation, ακουγονται καθημερινα απο τα ηχεια μου.... Το hex omega νεα ανακαλυψη, τοση ατμοσφαιρα! Aχ, γιατι οι φουστηδες οι οπεθ να μην κανουν ΜΟΝΟ καθαρα φωνητικα εεεε??? :(Γραφουν τοσο φοβερη μουσικη, και τους μη-φαν των βρωμικων φωνητικων τους περνουν την μπουκια απο το στομα κυριολεκτικα! ειναι ΘΕΟΙ. με brutal η clean φωνητικα. τους ειχα δει περισυ στο FUZZ στον Ταυρο..... ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Maybe you and I can't do great things We may not change the world in one day But we still can change some things today... In our small way Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 "Nantes" - Beirut Ηρεμια.... :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Rafaella Carra - Rumore http://www.youtube.com/watch?v=UGJSu1XH_tU Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 The Corrs - Toss The Feathers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Iron Maiden - Fear Of The Dark Edited February 12, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Ωραιο το fear of the Dark και το threat γιατι βρίσκεις ωραία τραγούδια!:happy: http://www.youtube.com/watch?v=I1wg1DNHbNU&feature=related Έψαχνα το ελληνικο απτον Σαββόπουλο αλλά δεν το εβρισκα Edited February 12, 2011 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Iron Maiden - Fear Of The Dark Γιωργαρα εισαι σωστος τυπας and everything, αλλα ...πως ρε πανμεγιστε?! Πως τα συνδυαζεις αυτα? Αnyway, το δικο μου κολλημα εδω και 2 μερουλες: ...και "τεζα" ο αισθηματίας... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ^ Ωραία επιλογή Gorillaz ~ Clint Eastwood για μένα Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Monster Magnet - Powertrip Και οσο για το Σακης Ρουβας και Maiden...κι εγω κανω κατι τετοιους ακυρους συνδυασμους.:O:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Deep Purple - Sometimes I feel like screaming Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Frank Sinatra-Strangers In The Night http://www.youtube.com/watch?v=rDA33hGFNgQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Adele - Rolling in the Deep (VILLA remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Electric Litany - Tear http://www.youtube.com/watch?v=9J52GgKeUfI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Thalia - Amor A La Mexicana Που το θυμηθηκα χαχαχαχαχα, τα σπαει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πάνος Κιάμος - Κάτσε και μέτρα Ο Κιάμος μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι αντιπροσωπεύει την τωρινή μου κατάσταση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts