Jigg Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αρχίζει και με πιάνει το καλοκαίρι (έστω και αν δεν βοηθά ο καιρός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 οτιδηποτε εχει να κανει με nirvana, ειδικα αυτο το συγκεκριμενο: https://www.youtube.com/watch?v=mcXYz0gtJeM επισης, τωρα τελευταια εχω κολλησει και με τους Foo Fighters, λογω (και) dave grohl(drummer των Nirvana πρωτου ο Kurt φυγει απο την ζωη, νυν lead vocalist των FF). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δεν έχω λόγια. Απίστευτο κομμάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γενικα ειμαι τυπος που ακουει τα παντα.Την μια μερα μπορει να ακουω ροκες και μεταλ και την αλλη κομματακι rnb, hip hop,pop κλπ.Ειμαι λιγο οτι να ναι.Αυτη την περιοδο παω λιγο σε πιο παλια never be the same again-Melanie c https://www.youtube.com/watch?v=klCXBkn0VGs&feature=kp Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μα φυσικα η νεα κομματαρα των θεων. Linkin Park - Until it's Gone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μα φυσικα η νεα κομματαρα των θεων. Linkin Park - Until it's Gone Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει όλοι με αυτό το τραγούδι... Και γω μέγας φαν τους είμαι, αλλά το τραγούδι είναι για τον ευγενικό κύριο ανάμεσα στα πόδια μας... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ε ενταξει γουστα ειναι αυτα.. δεν μπορουσαν να αρεσουν ολα σε ολους.. ;) Τι εννοεις ολοι;; δεν τους ακουνε και τοοοοσοι πολλοι στην Ελλαδα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ε ενταξει γουστα ειναι αυτα.. δεν μπορουσαν να αρεσουν ολα σε ολους.. ;) Τι εννοεις ολοι;; δεν τους ακουνε και τοοοοσοι πολλοι στην Ελλαδα.. Έχω 4 φίλους που ακούν. Δες και στα ξένα φόρουμ τι γίνεται. Σε όλους αρέσει... Τέλος πάντων... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γενικα ειμαι τυπος που ακουει τα παντα.Την μια μερα μπορει να ακουω ροκες και μεταλ και την αλλη κομματακι rnb, hip hop,pop κλπ.Ειμαι λιγο οτι να ναι.Αυτη την περιοδο παω λιγο σε πιο παλια never be the same again-Melanie c https://www.youtube.com/watch?v=klCXBkn0VGs&feature=kp Πολύ ωραίο κομμάτι. Του 1999 πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=MFfIbtQNgeM Iced Earth Dark City :hypno: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σκούμας - Τα περνάω τέλεια :p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Δημήτρης Καραδήμος Παίρνω την ευθύνη :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Sadeness enigma Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3PCuEfiDeEQ&list=RDWXV5J3pdDdc Brett Anderson - Back to you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Γενικά τις τελευταίες μέρες ακούω αρκετά Eminem. Ίσως το περισσότερο κόλλημα με το Mockingbird και με το Stan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 το Stan.. Τον ποιον ?!?!?! :blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις ?? Τέλως πάντων, εγώ τελευταία ακούω παλιά ροκ τραγούδια.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τον ποιον ?!?!?! :blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις ?? Τέλως πάντων, εγώ τελευταία ακούω παλιά ροκ τραγούδια.. Αυτό προφανώς εννοεί: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αυτό προφανώς εννοεί: Αν είναι αυτό πάλι καλά, αν εννοεί τον άλλον ... :X Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν είναι αυτό πάλι καλά, αν εννοεί τον άλλον ... :X Χαχα ειναι απαισιος, τον εχω δει και απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τον ποιον ?!?!?! :blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις ?? Τέλως πάντων, εγώ τελευταία ακούω παλιά ροκ τραγούδια.. Αυτό προφανώς εννοεί: Ακριβώς αυτό εννοώ. Με τον άλλον καμία σχέση Νίκο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ]The cranberries - no need to argue http:// https://www.youtube.com/watch?v=nXLwPUr5F1k Παλια και ωραία τραγούδια. Πως περνάνε τα χρόνια? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts