NickName98 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 αν εννοεις τους one direction καλυτερους... οχι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 ωχ αρχισε η αντιπαραθεση των γκρουπις:lol::p...μην ριχνεις το επιπεδο πιο κατω:p παρτε μια γκρουπαρα να μαθαινετε OneRepublic - Counting Stars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 οχι ρε.. εμενα γενικως η pop δεεεεν μαρεσει :p μονο ορισμενα κομματια και η daft punk εχουν καποιο στυλ διαφορετικο :happy: και το counting stars καλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Daft Punk να ακούσετε τα τρία πρώτα album (Homework, Discovery, Human After All) Το πρόσφατο (R.A.M.) απλά... δεν είναι DP ήχος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Daft punk μάγκες. Απλα από τα παλιά άλλαξαν το στυλ. Οι τύποι μου χαρίζουν Ηρεμια μέσα απο τον απίστευτο ηχο τους. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έτυχε (ευτυχώς) να είναι OST στο Pro Evolution 2012 και το έμαθα από εκεί. Τέλειο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Old School Love (feat Ed Sheeran) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Dagt punk. Beyond Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Στο ασανσέρ που συναντιωμαστε δεν κρατιωμαστε ... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Daft punk μάγκες. Απλα από τα παλιά άλλαξαν το στυλ. Οι τύποι μου χαρίζουν Ηρεμια μέσα απο τον απίστευτο ηχο τους. Συμφωνω απολυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Συμφωνω απολυτα!!! Δεν ξερω ποιας σχολης και απο ποτε ακουγες αλλα δεν.μπορω κατι μικρα πλεον που εμαθαν ολα τους daft punk απο το get lucky. Βρίσκω πατημα να κραξω. Δεν το αντέχω αυτο γενικοτερα με τη μουσική. Αν τους βαλω να ακουσουν το around the world που μονο αυτο θα λεει θα μου πουν ουαου αλλα το get lucky που παιζει παντου τους αρεσει και respect the robots. Δεν ξερω ισως ειμαι παλιομοδητης και περιεργος. Συγγνώμη για υο offtopic. Πηγαινε και πιο πανω το ποστ στη συζήτηση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Black Sabbath - Iron Man Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Let her go -passenger Το πρωι πηγα να το βαλω στο cd player του αμαξιου και κολλησε το cd χαχα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Λίγο παλιό αλλά κομματάρα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δεν μου έχει κολλήσει ένα συγκεκριμένο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν κολλήσει αρκετά οι Arctic Monkeys, και ο Childish Gambino (Donald Glover, ο Troy από το Community αν το βλέπει κανείς) Κυρίως τα παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=00bk5E7gecI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αγαπημενο... http://youtu.be/7IXmR4gmM4A Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Επειδή τα ακούμε όλα και είμαστε και ποιοτικοι. Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει λίγο με το "ένα γράμμα" του Παριου. Και απο ξενα το "in my head" απο loreen. Ξερω τα δύο άκρα αλλά ανάλογα τη διάθεση αλλάζω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Η καινουρια κομματαρα των Linkin Park. Guilty all the same. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 http://youtu.be/lmvl-61GbJU Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spama Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Steppenwolf - Magic Carpet Ride https://www.youtube.com/watch?v=EEEzbFxEbB8 Παράθεση http://musicboxfm.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τελος:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αφιερωμένο σε δυο νέα παιδιά που έχασαν την ζωή τους με τις μηχανές τους εδώ στην περιοχή μου .:(:( Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts