Jump to content

Πού να στραφώ και γιατι?

larry13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Θέλω να πάρω κινητό μέσα στο μήνα,όσο γρηγορότερα γίνεται! Διαθέτω ούτε λίγο ούτε πολύ γυρω στα 300 ευρώ με υπέρβαση τα 320 αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό! Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω καταλήξει! Είμαι ανάμεσα σε : nexus 5x , letv le max , huawei g8 , huawei p8 και ίσως και huawei honor 7! Δύσκολο ε? Τώρα θα μου πείτε όλοι εξαρτάται από το τι ζητάω από μια συσκευή.. Λοιπόν 1ον να βγάλει 2-3 χρόνια σχετικά εύκολα 2ον να μην κολλάει (για εφαρμογές μιλάω, όχι για gaming) 3ον δυνατή κάμερα (μπρος πίσω, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες) 4ον να μην αναλώνομαι σε custom roms όλη την ώρα(βάλε αυτή ,βγάλε αυτή ,αυτή είναι stable ,αυτή δεν είναι) ! Fingerprint και dual sim ευπρόσδεκτα!!

νεξους θα προτεινα. ξερο αντροιντ, αμεσα επισημα updates.

τωρα για καμερες κλπ δε ξερω αν σε καλυψει

Από θέμα κάμερας g4 σε αυτά τα χρήματα.πιστεύω ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα.ελληνική εγγύηση και έχεις το κεφαλακι σου ήσυχο.και ας μην έχει δακτυλικό αποτύπωμα :p

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Θέλω να πάρω κινητό μέσα στο μήνα,όσο γρηγορότερα γίνεται! Διαθέτω ούτε λίγο ούτε πολύ γυρω στα 300 ευρώ με υπέρβαση τα 320 αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό! Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω καταλήξει! Είμαι ανάμεσα σε : nexus 5x , letv le max , huawei g8 , huawei p8 και ίσως και huawei honor 7! Δύσκολο ε? Τώρα θα μου πείτε όλοι εξαρτάται από το τι ζητάω από μια συσκευή.. Λοιπόν 1ον να βγάλει 2-3 χρόνια σχετικά εύκολα 2ον να μην κολλάει (για εφαρμογές μιλάω, όχι για gaming) 3ον δυνατή κάμερα (μπρος πίσω, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες) 4ον να μην αναλώνομαι σε custom roms όλη την ώρα(βάλε αυτή ,βγάλε αυτή ,αυτή είναι stable ,αυτή δεν είναι) ! Fingerprint και dual sim ευπρόσδεκτα!!

Με αυτά που ζητάς κοιτάς και τόνισα προς Nexus 5x. Δυνατό, στοκ αντρόιντ, κορυφαία πίσω κάμερα και αρκετά καλή μπροστά. Και φανταστικό Fingerprint Scanner.

Αφού σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις έως τώρα να πω τα εξής:

Με δεδομένο ότι έχουν περίπου ίδιων δυνατοτήτων κάμερα( LG G4, NEXUS 5X), οι διαφορές τους είναι: το μεν LG G4 μπορεί να έχει προβλήματα στο σημερινό software (και στα μελλοντικά updates) ενώ το NEXUS 5X όχι, το NEXUS 5X θα πάρει όλα τα updates μέχρι το 2018 π.χ. και λογικά θα τα τρέχει αρκετά έως πολύ άνετα. Επίσης ας πούμε ότι φτάνουμε στο 2018. Τι είναι πιο "μη αποδεκτό"? Κινητό με μόνο 2gb RAM ή κινητό χωρίς fingerprint scanner?

Με δεδομένο ότι έχουν περίπου ίδιων δυνατοτήτων κάμερα( LG G4, NEXUS 5X), οι διαφορές τους είναι: το μεν LG G4 μπορεί να έχει προβλήματα στο σημερινό software (και στα μελλοντικά updates) ενώ το NEXUS 5X όχι, το NEXUS 5X θα πάρει όλα τα updates μέχρι το 2018 π.χ. και λογικά θα τα τρέχει αρκετά έως πολύ άνετα. Επίσης ας πούμε ότι φτάνουμε στο 2018. Τι είναι πιο "μη αποδεκτό"? Κινητό με μόνο 2gb RAM ή κινητό χωρίς fingerprint scanner?

Μια ζαρά θα σαι χωρίς fingerprint. Τη RAM τη χρειάζεσαι!

Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Το κλείδωμα με το δακτυλικο αποτύπωμα είναι πολύ επικίνδυνο.

Αν χάσεις το κινητό, δε θα έχει τη δυνατότητα αυτός που θα το βρει να ψάξει στον τηλεφωνικό σου κατάλογο, να σε εντοπίσει μέσω των τελευταίων κλήσεων που έχεις κανει και να στο επιστρέψει!!

:lol: :rotfl: :lol:

To LG G4 έχει θέμα με το hardware του αξού και αλλαγές πλακετών σε χρήστες του. Αν δε θέλεις να μείνεις χωρίς κινητό για εώς 2 εβδομάδες κάποια στιγμή και με μη εγγυημένη λύση στο πρόβλημα, καλύτερα μείνε μακριά απο το εν λόγω κινητό. Είναι πολλά τα λεφτά για να το ρισκάρεις.

To LG G4 έχει θέμα με το hardware του αξού και αλλαγές πλακετών σε χρήστες του. Αν δε θέλεις να μείνεις χωρίς κινητό για εώς 2 εβδομάδες κάποια στιγμή και με μη εγγυημένη λύση στο πρόβλημα, καλύτερα μείνε μακριά απο το εν λόγω κινητό. Είναι πολλά τα λεφτά για να το ρισκάρεις.

οι πιθανοτητες πια να σου εμφανιστει προβλημα με την πλακετα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο στην αρχη της πωλησης του.Οπως και αν εχει πουλησει 10.000.000 κομματια και τα 15.000 εχουν θεμα ,νομιζω ειναι πια μεμονωμενα περιστατικα (μακαρι να εχω δικιο ! :rolleyes:)

Για 300+€ τα κρούσματα είναι υπερβολικά πολλά κατα τη δική μου γνώμη, όπως επίσης ό,τι η αλλαγή πλακέτας δεν εγγυάται τη λύση του θέματος. Φυσικά αυτό υπόκεινται στην κρίση και την τσέπη του καθενώς. Η κοινή λογική λέει, μακριά. Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι ;)