mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 σημερα το πρωι εφαγα λουκουμαδες με μερεντα!!! τελειο! βεβαια πηγε απογευμα για να χωνεψω αλλα το αξιζαν και με το παραπανω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 χμμμμ ενα κρουασαν και μια κοκα κολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 χμμμμ ενα κρουασαν και μια κοκα κολα... Το πρωί Coca-Cola ρε φίλε...;;;:blink: Πως μπορείς...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το πρωί Coca-Cola ρε φίλε...;;;:blink: Πως μπορείς...;;;:worry: ουτε και εγω ξερω απλως με κανει μια χαρα αλλωστε η ενεργεια που μου δινει δεν δυγκρινεται με τιποτα:D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ουτε και εγω ξερω απλως με κανει μια χαρα αλλωστε η ενεργεια που μου δινει δεν δυγκρινεται με τιποτα:D :p Ε,εντάξει τότε...:wacko: Ανάλογα και την ώρα που ξυπνάς βέβαια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ειπα πως 8α αρχισω να τρωω πρωινο αλλα δε τα καταφερα... δε κατεβαινει τπτ...μονο λιγο νερο κι αυτο με το ζορι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Επειδη εχω πολλεεεεες ωρες σχολη τρωω κορν φλεικς με γαλα ή ενα τοστ με 4-5φετες γαλοπουλα και τυρι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 χμμμμ ενα κρουασαν και μια κοκα κολα... κοκα-κολα πρωινιατικο?το στομαχι σου δε το λυπασαι ρε?:p ειπα πως 8α αρχισω να τρωω πρωινο αλλα δε τα καταφερα... δε κατεβαινει τπτ...μονο λιγο νερο κι αυτο με το ζορι και πως τη παλευεις με αδειο στομαχι? Επειδη εχω πολλεεεεες ωρες σχολη τρωω κορν φλεικς με γαλα ή ενα τοστ με 4-5φετες γαλοπουλα και τυρι!!! 4-5 φετες τυρι και γαλοπουλα?μηπως να τσεκαρεις τη χοληστερινη σου?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 δε μπορω να φαω το πρωι...δε πειναω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ειπα πως 8α αρχισω να τρωω πρωινο αλλα δε τα καταφερα... δε κατεβαινει τπτ...μονο λιγο νερο κι αυτο με το ζορι ουτε τα φρουτακια κατεβαινουν?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 οχι.... ειδικα σημερα δε κατεβαινει τπτ απο το πρωι ακομα δεν εφαγα τπτ... απο τη μια ειχα μια απεεεεεεεεραντη χαρα,αλλα τωρα επεσα λιγο που συνηδητοποιω τη νεα πραγματικοτητα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 οχι.... ειδικα σημερα δε κατεβαινει τπτ απο το πρωι ακομα δεν εφαγα τπτ... απο τη μια ειχα μια απεεεεεεεεραντη χαρα,αλλα τωρα επεσα λιγο που συνηδητοποιω τη νεα πραγματικοτητα... Λεπτομερειες.........?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 καλα ρε παιδια πως μπορειτε και πινετε κοκα κολα το πρωι ???:blink: :blink: :blink: εμενα θα μου ειχε σκισει το στομαχι!!:wacko: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Kai εγω τιποτα, αλλα στο γραφειο (γυρω στις 10:00) τρωω ενα τοστακι με γαλοπουλα που εχω φτιαξει απο το σπιτι, και πινω και εναν χυμο, παλι καλα που υπαρχει και το Σ/Κ που ευτυχως θυμομαστε τα παλια και φτιαχνω πρωινο με κακαο, φρυγανιτσες, μαρμελαδα, μελι, μερεντα:) , αυγα, και οτι δεν εχω φαει ολη την εβδομαδα του δινω και καταλαβαινει το πρωινο του Σαββατου και της Κυριακης:) Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts