teokeh Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 το ξερω φιλε μου οτι ειναι vfm, για αυτο αλλωστε ειναι και ενα απο τα υποψηφια μου. αλλα ποιος θα μου εγγυηθει οτι δεν θα βγαλει το "γνωστο" προβλημα? Κανείς. Γιαυτό σου ανέφερα πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις 300€+ για μία συσκευή την οποία θα έχεις το φόβο για το πότε θα σου βγάλει πρόβλημα το οποίο μάλιστα θα σημαίνει σέρβις. vfm μπορεί να είναι χρηματικά αλλά αν σου βγάλει το πρόβλημα, πάει σέρβις για αλλαγή πλακέτας και αυτομάτως το "καινούγριο" σου κινητό γίνεται refurbished και αυτό, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια, vfm δε λέγεται. Αν αυτό αξίζει 300€, είναι καθαρά δική σου επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpayne Δημ. April 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κανείς. Γιαυτό σου ανέφερα πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις 300€+ για μία συσκευή την οποία θα έχεις το φόβο για το πότε θα σου βγάλει πρόβλημα το οποίο μάλιστα θα σημαίνει σέρβις. vfm μπορεί να είναι χρηματικά αλλά αν σου βγάλει το πρόβλημα, πάει σέρβις για αλλαγή πλακέτας και αυτομάτως το "καινούγριο" σου κινητό γίνεται refurbished και αυτό, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια, vfm δε λέγεται. Αν αυτό αξίζει 300€, είναι καθαρά δική σου επιλογή. πολυ σωστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Απορω πως σήμερα με όλον αυτόν το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις προβληματικές πλακέτες του g4 υπάρχει ακόμη κόσμος που το προτείνει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Στα μέσα περίπου του νήματος αναλύεται λιγάκι από κάτοχο του mi note pro. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpayne Δημ. April 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Στα μέσα περίπου του νήματος αναλύεται λιγάκι από κάτοχο του mi note pro. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432247 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πάντως και το Mi4S που φαίνεται να χρησιμοποιεί ο @jonos πιο πάνω είναι πολύ καλό από specs. Δεν ξέρω από αξιοπιστία καθώς δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί αλλά γενικά η Xiaomi βγάζει πολύ αξιόλογα κινητά. Το μόνο κακό, δεν τα εισάγει επίσημα Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpayne Δημ. April 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πάντως και το Mi4S που φαίνεται να χρησιμοποιεί ο @jonos πιο πάνω είναι πολύ καλό από specs. Δεν ξέρω από αξιοπιστία καθώς δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί αλλά γενικά η Xiaomi βγάζει πολύ αξιόλογα κινητά. Το μόνο κακό, δεν τα εισάγει επίσημα Ευρώπη. θα το τσεκαρω και αυτο.σχετικα με 1+2, τι εγγυηση εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 2 χρόνια κανονικά όπως και τα άλλα. Απλά επικοινωνείς με την εταιρεία μέσω του site και εάν δεν λύνεται το πρόβλημα από απόσταση σου λένε την διαδικασία για να στείλεις το κινητό σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Για μένα, αυτή τη στιγμή, η καλύτερη αγορά είναι το LG G4. Στα 300 Ευρώ παίρνεις ένα υπερπλήρες πακέτο, στις τελευταίες παρτίδες το πρόβλημα του bootloop φαίνεται να έχει εκμηδενιστεί κι επιπλέον έχει καταπληκτική υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος από την εγγύηση της LG. Εξάλλου φοβάσαι το bootloop, το οποίο μπορεί να σε κάνει να "χάσεις" το τηλέφωνο για μια εβδομάδα, χωρίς κανένα κόστος για σένα ΚΑΙ δεν φοβάσαι να αγοράσεις από Κίνα, με αμφίβολη εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος, σίγουρα καθυστέρηση στην οποιαδήποτε επισκευή και με πιθανό κόστος αποστολής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 1) Άμα είσαι ο Μητσοτάκης ή απόγονος του :!:, ναι, πρέπει να φοβάσαι ότι το κινέζικο που θα πάρεις θα είναι ελαττωματικό, θα το στείλεις στην Κίνα, θα σου βγάλουν τα συκώτια μέχρι να βγάλεις άκρη και μετά από 4-5 μήνες θα ξαναχεις συσκευή, την ίδια επισκευασμενη στην χειρότερη ή καινούρια στην καλύτερη. 2) Αφού λοιπόν δεν είσαι ο Μητσοτάκης :lol:, θα επιλέξεις να ψωνίσεις Xiaomi από το Vickmall, το οποίο θα έχεις σε 12 μέρες αν ψωνίσεις από Κίνα ή σε 2 μέρες αν ψωνίσεις από την Ευρωπαϊκή του αποθήκη, θα χεις δώσει 200 ευρώ και θα έχεις ένα ποιοτικο κινητό που χτυπάει 75000 στο antutu για πλάκα, με 3Gb ram, επεξεργαστή θηρίο, μπαταρία τέρας, οθόνη σούπερ, κάμερα πολύ πάνω από το μέσο όρο, GPS που γαζώνει, δακτυλικο αποτύπωμα ακαριαίο, OTG χαλαρά , ράδιο στέρεο, αναβαθμίσεις εβδομαδιαίες και roms άφθονες να επιλέξεις, υποστήριξη από την Ελληνική κοινότητα και άλλα πολλά...ναι, προδοθηκα :O, για το redmi note 3 pro μιλάω τόση ωρα.. :D 3) Σε περίπτωση δε που τύχει στραβή, που για το συνδυασμό vickmall-xiaomi η πιθανότητα αυτή τείνει στο μηδέν, το στέλνεις, στο φτιαχνουν/αντικαθιστούν και στο επιστρέφουν και είσαι οκ με αυτό, μιας και είσαι ενήμερος πως κάνοντας αγορά από Κίνα, κάτι τέτοιο μπορεί και να το αντιμετωπίσεις. Τα πραγματικά νούμερα, είναι συντριπτικά υπέρ της 2ης παραγράφου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts