alextrela Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Όσοι ρωτάτε για την οθόνη είναι όντως πολύ καλή σε εξωτερικό χώρο. Geovass δεν σου θερμαίνεται πολύ το κινητό; Ειναι ισως το μονο μειονεκτημα του. Δεν σου ρίχνει την φωτεινότητα λόγω θέρμανσης; Απο μπαταρια ειναι πολυ καλο ,λιγο χειροτερο απο το mate 8. Alextrela απο τα samsung που αναφερεις ειχα μονο το note 5 οχι τα αλλα. Η οθονη του p9 plus ειναι καλυτερη απο το mate 8.Παρομοια με τα samsung. θα εχω το s7 edge μεσα στην εβδομάδα οποτε θα τα εχω διπλα διπλα για συγκριση. Και μονο τετοιες συγκρισεις θεωρώ αξιόπιστες και όχι αυτές που οι κάτοχοι "θυμουνται" πως είναι τα κινητά επειδή τα είχαν παλιότερα. Γιατί εχω δει πολλούς που αναφέρουν συγκρίσεις τέτοιες οι οποίες δεν στέκουν, έχοντας εγώ side by side τις ίδιες συσκευές. Ωραία,πολυ θετικό οτι εχει ικανοποιητική απόδοση σε εξωτερικές συνθήκες. Και οτι η μπαταρία σε πολυ ικανοποιητικά επίπεδα εξίσου θετικό. Ειναι τα 2 βασικότερα που κοιτάζω σε μια συσκευη. Οταν θα εχεις και το edge περιμένουμε τα συμπέρασμα σου. Με ενδιαφέρει και ποια αίσθηση σου αφήνουν τα 2 κινητά στο χερι οταν τα κρατάς. Βέβαια με προβληματίζει αρκετα αυτο που ανέφερες οτι σου ρίχνει φωτεινότητα. Κάπου αναφέρθηκε οτι εχει μια ρύθμιση στην συσκευη στα Huawei οπου ορίζεις στο μέγιστο την απόδοση έτσι ώστε να μην σου ρίχνει κυρίως σε κάποιες εφαρμογες. Το εχεις κοιτάξει αυτο καθολου;; Sent from my iPad Air 2 Edited June 20, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αν εννοεις την ρύθμιση επιδοσεις,εκει το εχω αλλα τίποτα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αν εννοεις την ρύθμιση επιδοσεις,εκει το εχω αλλα τίποτα. Και εσένα η συσκευη σου δικαρτη ειναι ;; Ευρωπαϊκή ειναι η Ασιατική έκδοση;; Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και εσένα η συσκευη σου δικαρτη ειναι ;; Ευρωπαϊκή ειναι η Ασιατική έκδοση;; Sent from my iPad Air 2 Ευρωπαϊκή μονοκαρτη. Η L09 Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ευρωπαϊκή μονοκαρτη. Η L09 Τότε μάλλον πρέπει να περιμένεις να σκάσει η νεα αναβάθμιση λογισμικού. 2 άτομα είστε όλοι και όλοι με την συσκευη άρα μόνο απο εσάς μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα η και feedback. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Είδα μεγάλη διαφορά στην απόκριση της οθόνης απο την ώρα που ενεργοποίησα το double tab to take a screenshot (το είχα απενεργοποιημένο απο την αρχή). Ισως για αυτό και δεν αναφέρει κανείς σε ξένα φόρουμς το θεματάκι της toushcreen σαν πρόβλημα. Ξαναλέω ότι έχω την τελευταία έκδοση Β176 και μαζί με το παραπάνω "τρικ" η εμπειρία του touch είναι εφάμιλλη του S7 της γυναίκας μου και του Pixel C. Εκπληκτική συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Είδα μεγάλη διαφορά στην απόκριση της οθόνης απο την ώρα που ενεργοποίησα το double tab to take a screenshot (το είχα απενεργοποιημένο απο την αρχή). Ισως για αυτό και δεν αναφέρει κανείς σε ξένα φόρουμς το θεματάκι της toushcreen σαν πρόβλημα. Ξαναλέω ότι έχω την τελευταία έκδοση Β176 και μαζί με το παραπάνω "τρικ" η εμπειρία του touch είναι εφάμιλλη του S7 της γυναίκας μου και του Pixel C. Εκπληκτική συσκευή :) Πιστευεις οτι η μεταβαση απο Mate 8 dual sim 4g - 64g οταν μαλιστα εισαι λατρεις των μεγαλων οθονων(για εμενα νομιζω οτι οι 6ιντσες ειναι το καταληλοτερο μεγεθος μαζι με τις 5,8) με σχετικα μiκρο συνολικο μεγεθος και οπωσδηποτε dual sim & αν μη τι αλλο full active ειναι αναγκαια?Οχι αν αξιζει αλλα αν ειναι αναγκαια!!!Το ρωταω για τι απο χθες εχω μπει στην πριζα (μιας και του Note 7 τα χρηματα τα εχω στην ακρη) για αλλαγη απο το Mate 8 μιας και αρνουμε να παρω το καλοκαιρι μαζι μου φωτογραφικη μηχανη & μαλιστα κινουμε προς S7 edge dual sim. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εμένα το μέγεθος του mate 8 δεν με βολεψε, κατά τα άλλα είναι ένα εκπληκτικό κινητό. Ηθελα κάτι λίγο πιο μικρό με καλύτερα χαρακτηριστικά και το P9 Plus μου τα έδωσε. Πολύ καλή συσκευή και το S7 edge, αλλά δεν με κράτησε. Το emui μαζί με φοβερή μπαταρία, amoled οθόνη, καταπληκτικό δακτυλικό αναγνώστη στο πίσω μέρος, φοβερό σημα κινητής και wifi με κέρδισαν στο P9+. Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Είδα μεγάλη διαφορά στην απόκριση της οθόνης απο την ώρα που ενεργοποίησα το double tab to take a screenshot (το είχα απενεργοποιημένο απο την αρχή). Ισως για αυτό και δεν αναφέρει κανείς σε ξένα φόρουμς το θεματάκι της toushcreen σαν πρόβλημα. Ξαναλέω ότι έχω την τελευταία έκδοση Β176 και μαζί με το παραπάνω "τρικ" η εμπειρία του touch είναι εφάμιλλη του S7 της γυναίκας μου και του Pixel C. Εκπληκτική συσκευή :) Πού βρίσκεται το double tap to take a screenshot ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Settings - Smart Assistance - motion control - smart screenshot Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Settings - Smart Assistance - motion control - smart screenshot Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Ενεργοποιημένο το είχα τελικά. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 VIE-L09: The highest SAR value reported for this device type when tested at the ear is 1.48 W/kg, and when properly worn on the body is 1.49 W/kg. VIE-L29: The highest SAR value reported for this device type when tested at the ear is 1.42 W/kg, and when properly worn on the body is 0.33 W/kg. Μπρρρρρ....:( Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα και από έναν νέο κάτοχο του P9 Plus! Πήγαινα για το P9 εχθές να αγοράσω αλλά τελικά τελευταία στιγμή το γύρισα και πήρα το Plus. Νομίζω με έπεισε η Super Amoled και ότι το μέγεθος του είναι ικανοποιητικό για 5.5 κινητό. Βέβαια δεν είχα δει το SAR που έγραψε νωρίτερα ο φίλος πιο πάνω :( Αν έχετε κάτι να προτείνεται από την χρήση σας μέχρι στιγμής μετά χαράς να το ακούσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα και από έναν νέο κάτοχο του P9 Plus! Πήγαινα για το P9 εχθές να αγοράσω αλλά τελικά τελευταία στιγμή το γύρισα και πήρα το Plus. Νομίζω με έπεισε η Super Amoled και ότι το μέγεθος του είναι ικανοποιητικό για 5.5 κινητό. Βέβαια δεν είχα δει το SAR που έγραψε νωρίτερα ο φίλος πιο πάνω :( Αν έχετε κάτι να προτείνεται από την χρήση σας μέχρι στιγμής μετά χαράς να το ακούσω! Ποιο μοντέλο έχεις και ποια ρομ φορας; Σου ζεσταίνεται το κινητο; όταν ζεσταίνεται αρκετά σου ρίχνει την φωτεινότητα..βάλτην τέρμα και όχι αυτοματη και δες να μου πεις. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μοντέλο είναι το VIE-L09 και Build Number: VIE-L09C432B161. Την φωτεινότητα την είχα στο auto μέχρι τώρα και την άλλαξα τώρα που μου το είπες για να δοκιμάσω και μέχρι στιγμής δεν έχει ζεσταθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μοντέλο είναι το VIE-L09 και Build Number: VIE-L09C432B161. Την φωτεινότητα την είχα στο auto μέχρι τώρα και την άλλαξα τώρα που μου το είπες για να δοκιμάσω και μέχρι στιγμής δεν έχει ζεσταθεί.. Δεν εννοώ να ζεσταθει από μόνο του...μπες πχ στο YouTube και δες μερικά βίντεο για να δεις αν ζεσταίνεται αρκετά και αν σου ρίξει την φωτεινότητα αφού όμως πρώτα την έχεις βάλει στο φουλ και όχι αυτοματη Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Για όποιον έχει κάποια ερώτηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Για όποιον έχει κάποια ερώτηση... :) Σπέρνει το εργαλείο! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Λοιπόν όπως είχα υποσχεθεί θα κανω ενα μινι συγκριτικο αναφέροντας τα θετικά και αρνητικά ανάμεσα στο Huawei P9 Plus και το Samsung s7 edge.(όσα έχω δει μέχρι τώρα) S7 edge : + ταχύτητα σε browsing είτε με WiFi είτε με 4g/3g + οθόνη + ποιότητα κλήσης + φωτογραφία και βίντεο σε όλες τις συνθήκες + θερμοκρασία (στο p9 plus μου ριχνει την φωτεινότητα) + πρωτοτυπία λόγω edge + αφή + capacitive buttons + sar + μεγεθος/διαστάσεις P9 Plus: + ηχεία + ταχύτητα χωρίς lag + dual sim active + γρήγορο ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα + βάρος (αρκετά ελαφρυ) + μεγαλυτερη γραμματοσειρα που το επιλεγεις απο το μενού + καλύτερο λευκό + περισσότερη ελεύθερη ram Και τα δύο: - ποιότητα κατασκευής - ομορφιά Για την αυτονομία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα αλλά μάλλον γέρνει προς το P9 plus. Edited June 30, 2016 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Λοιπόν όπως είχα υποσχεθεί θα κανω ενα μινι συγκριτικο αναφέροντας τα θετικά και αρνητικά ανάμεσα στο Huawei P9 Plus και το Samsung s7 edge.(όσα έχω δει μέχρι τώρα) S7 edge : + ταχύτητα σε browsing είτε με WiFi είτε με 4g/3g + οθόνη + ποιότητα κλήσης + φωτογραφία και βίντεο σε όλες τις συνθήκες + θερμοκρασία (στο p9 plus μου ριχνει την φωτεινότητα) + πρωτοτυπία λόγω edge + αφή + capacitive buttons + sar + μεγεθος/διαστάσεις P9 Plus: + ηχεία + ταχύτητα χωρίς lag + dual sim active + γρήγορο ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα + βάρος (αρκετά ελαφρυ) + μεγαλυτερη γραμματοσειρα που το επιλεγεις απο το μενού + καλύτερο λευκό + περισσότερη ελεύθερη ram Και τα δύο: - ποιότητα κατασκευής - ομορφιά Για την αυτονομία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα αλλά μάλλον γέρνει προς το P9 plus. ΣΤΑ περισσότερα συμφωνούμε. Στο άνοιγμα εφαρμογών,λίγο πιο σβέλτο είδα το s7 edge.και στα παιχνίδια,ειδικά στο δεύτερο. Κάμερα,τρανός νικητής το edge,καθώς μόλις ο ήλιος αρχίσει δειλά,δειλά να φεύγει,ο κόκκος κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του στο p9 plus.επίσης καλύτερό το edge και σε συνθήκες δωματίου. Οντως περισσότερη μνήμη ram ελεύθερη στο plus. Αίσθηση οθόνης,κι εδώ ανώτερό το edge και μιλάω φυσικά για την πληκτρολόγηση πλοήγηση. Οθόνη επίσης καλύτερή στο edge,πιο ωραία απεικόνισή.συμφωνώ για το λευκό όμως στο p9,λίγο καλύτερό. Μπαταρία τώρα.χμ,θα γράψω με κάπως διχασμένη άποψη,καθώς μου έδωσε την εντύπωσή ότι το plus με δεδομένα,λειτουργεί κάπως πιο οικονομικά στο θέμα της κατανάλωσης,ξαναλέω όμως,δεν είμαι και τόσο σίγουρος καθώς δεν απέδιδαν ακριβώς τα ίδια κάθε φορά και οι 2 συσκευές. με wifi,νομίζω το edge είναι ελαφρώς καλύτερό. Εμφάνιση τώρα,νικητής το edge. Απλά είναι πιο ιδιαίτερό. και το p9 βέβαια,άψογη κατασκευή,δεν παρατήρησα το παραμικρό ψεγάδι. Στο ηχείο,μπροστά το plus. Ποιότητα συνομιλίας,μπροστά το edge,οπως επίσης και καλύτερό στο σήμα. Επίσης συμφωνώ ότι το plus δουλεύει πιο smooth,με μικρή έστω διαφορά. Προσωπικά όμως,προτιμώ το edge,κι οχι λόγω samsung,συνολικά θεωρώ πως είναι καλύτερό. ΤΟ p9 plus,καλό,γρήγορο,ποιοτικό,στο σύνολό όμως δε με ενθουσίασε κιόλας. Το μεγάλο του πάντως συν,σίγουρα είναι ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.ταχύτατος. Κατά τα άλλα,δε νομίζω ότι θα δυσαρεστήσει κάποιον πού θα θελήσει να το αποκτήσει. Ειδικά μόλις πέσει κι άλλο η τιμή του θα είναι πραγματικά μία κορυφαία πρόταση,η τέλος πάντων,μία από τις κορυφαίες καθώς φέτος,μέχρι τώρα,για μένα s7 και one plus 3 είναι τα top. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 ΣΤΑ περισσότερα συμφωνούμε. Στο άνοιγμα εφαρμογών,λίγο πιο σβέλτο είδα το s7 edge.και στα παιχνίδια,ειδικά στο δεύτερο. Κάμερα,τρανός νικητής το edge,καθώς μόλις ο ήλιος αρχίσει δειλά,δειλά να φεύγει,ο κόκκος κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του στο p9 plus.επίσης καλύτερό το edge και σε συνθήκες δωματίου. Οντως περισσότερη μνήμη ram ελεύθερη στο plus. Αίσθηση οθόνης,κι εδώ ανώτερό το edge και μιλάω φυσικά για την πληκτρολόγηση πλοήγηση. Οθόνη επίσης καλύτερή στο edge,πιο ωραία απεικόνισή.συμφωνώ για το λευκό όμως στο p9,λίγο καλύτερό. Μπαταρία τώρα.χμ,θα γράψω με κάπως διχασμένη άποψη,καθώς μου έδωσε την εντύπωσή ότι το plus με δεδομένα,λειτουργεί κάπως πιο οικονομικά στο θέμα της κατανάλωσης,ξαναλέω όμως,δεν είμαι και τόσο σίγουρος καθώς δεν απέδιδαν ακριβώς τα ίδια κάθε φορά και οι 2 συσκευές. με wifi,νομίζω το edge είναι ελαφρώς καλύτερό. Εμφάνιση τώρα,νικητής το edge. Απλά είναι πιο ιδιαίτερό. και το p9 βέβαια,άψογη κατασκευή,δεν παρατήρησα το παραμικρό ψεγάδι. Στο ηχείο,μπροστά το plus. Ποιότητα συνομιλίας,μπροστά το edge,οπως επίσης και καλύτερό στο σήμα. Επίσης συμφωνώ ότι το plus δουλεύει πιο smooth,με μικρή έστω διαφορά. Προσωπικά όμως,προτιμώ το edge,κι οχι λόγω samsung,συνολικά θεωρώ πως είναι καλύτερό. ΤΟ p9 plus,καλό,γρήγορο,ποιοτικό,στο σύνολό όμως δε με ενθουσίασε κιόλας. Το μεγάλο του πάντως συν,σίγουρα είναι ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.ταχύτατος. Κατά τα άλλα,δε νομίζω ότι θα δυσαρεστήσει κάποιον πού θα θελήσει να το αποκτήσει. Ειδικά μόλις πέσει κι άλλο η τιμή του θα είναι πραγματικά μία κορυφαία πρόταση,η τέλος πάντων,μία από τις κορυφαίες καθώς φέτος,μέχρι τώρα,για μένα s7 και one plus 3 είναι τα top. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το p9 plus συγκριτικα με oneplus 3 πως το βλέπεις; Το εχεις και το oneplus ; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εγώ είχα και το S7 Edge αλλά και το P9+ έχω να πω τα παρακάτω; Απο θέμα σήματος (cell + Wifi) το P9+ είναι σαφώς ανώτερο απο το Samsung. Το ίδιο και απο θέμα μπαταρίας. Για το Samsung θα συμφωνήσω στις νυχτερινές φωτογραφίες αλλά και στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Μετα απο μεγάλη αναμονή βγήκε το πρώτο full αναλυτικο review της συγκεκριμένης πρότασης. http://www.notebookcheck.net/Huawei-P9-Plus-Smartphone-Review.168603.0.html Pro + fast SoC + expandable storage + wide range of frequencies + good cameras + voice quality + provided headset + quick-charge + USB Type-C + very good battery runtimes + Press Touch + Infrared + cover included + 3-year warranty + good speakers Cons - only USB 2.0( εδω εννοεί οτι η USB C δεν κάνει χρήση του version 3.0 η 3.1-το ίδιο θεμα οπως με το G5 η το OnePlus 3) - only LTE Cat. 6 - neither MHL nor SlimPort - slight SoC throttling under sustained load - no 4K video recordings - no FM radio - expensive Verdict In review: Huawei P9 Plus. Test model courtesy of Huawei Germany. The Huawei P9 Plus is not only a bigger version of the standard P9. The manufacturer does not only equip the Plus model with a bigger screen and a larger battery, but also implements several additional features and even uses a completely different display technology. The IR blaster and the additional speaker are certainly going to be an additional value for some users, but the Press Touch feature is still in its infancy for Android. So far, the context menus are only available for Huawei's own apps. The feature was only really useful for the zooming of pictures in our opinion, but the situation should improve with time. The big question is obviously whether the P9 Plus is worth the additional 130 Euros over the standard P9. The answer is not easy, because the two models are basically identical in terms of their core features like the case, connectivity, camera, voice quality and the performance. If you consider all the improvements (twice as much storage, more RAM, bigger display, bigger battery, additional features), the additional price is probably justified, which is why we can recommend both models. The Huawei P9 Plus can justify its higher price over the standard P9. We get a great high-end smartphone with many good characteristics, only the video features of the Chinese smartphone cannot really meet our expectations. The P9 Plus is certainly no bargain for 700 Euros, but the smartphone does not have to hide behind the rivals. Only the video quality (no 4K) and the graphics performance fall behind some of the rivals, but at least the latter is not noticeable in practice. That the P9 Plus still gets a lower total score than the standard P9, despite the additional features, is a result of the slightly worse display measurements (including PWM). Sent from my iPad Air 2 Edited July 10, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Κατοχος 3 μερες κι εγω του P9 Plus... Θα προσπαθησω να γραψω εν συντομια πρωτες εντυπωσεις και συγκριση με το S7 και το S7 edge που ειχα στο παρελθον. Θα γραψω πρωτα τα σιγουρα συμπερασματα και εν συνεχεία αυτα που θελουν καποιες μερες για να αποφανθω. Στα σιγουρακια: 1) ποιοτητα κλησης: σαφως ανωτερο το P9 Plus καθως εχει καλυτερο ακουστικο συνεπως ακους πιο φυσικη τη φωνη του αλλου. 2) Ηχειο: σαφως ανωτερο του Huawei, ειναι καλυτερο και απο του G5 (το οποιο επισης εχω στο συρταρι) και συνολικα ενα απο τα καλυτερα ηχεια που εχω ακουσει ποτέ σε συσκευη (ισως και το καλυτερο). 3)Οθονη: καλυτερο λευκο η οθονη του P9 Plus, καλυτερη πιστοτητα (με οχι μεγαλη διαφορά) των S7. Φωτεινοτητα υψηλοτερη στα S7. 4) Ρολλαρισμα: ισοπαλια, ισως ενα ελαχιστο κλικ πιο smooth το P9. 5)Ταχυτητα στο ανοιγμα εφαρμογων: στις ελαφριες εφαρμογες ανοιγουν το ιδιο γρηγορα, στις βαριες πιο γρηγορα τα S7. 6) Multitasking: ισοπαλια (αν και το P9 Plus εχει περισσοτερη free RAM) 7)Καμερα: νικητης ξεκαθαρος τα S7. Παντως και το P9 Plus βγαζει πολυ καλες φωτο. Καλυτερες απο το G5 κατα τη γνωμη μου. Υπο εξεταση: 1) αυτονομια: ειναι νωρις ακομα αλλα πιστευω οτι το P9 Plus ειναι καπου αναμεσα σε S7 και S7 edge. 2) Κεραια: νομιζω οτι ειναι καλυτερη του P9 Plus αλλα θα το τσεκαρω καλυτερα τις επομενες μερες. Εξαιρετικη προταση απο την Huawei, με τσιμπημενη τιμη ομως. Ειναι απο δω και περα το daily driver μου! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Κατοχος 3 μερες κι εγω του P9 Plus... Θα προσπαθησω να γραψω εν συντομια πρωτες εντυπωσεις και συγκριση με το S7 και το S7 edge που ειχα στο παρελθον. Θα γραψω πρωτα τα σιγουρα συμπερασματα και εν συνεχεία αυτα που θελουν καποιες μερες για να αποφανθω. Στα σιγουρακια: 1) ποιοτητα κλησης: σαφως ανωτερο το P9 Plus καθως εχει καλυτερο ακουστικο συνεπως ακους πιο φυσικη τη φωνη του αλλου. 2) Ηχειο: σαφως ανωτερο του Huawei, ειναι καλυτερο και απο του G5 (το οποιο επισης εχω στο συρταρι) και συνολικα ενα απο τα καλυτερα ηχεια που εχω ακουσει ποτέ σε συσκευη (ισως και το καλυτερο). 3)Οθονη: καλυτερο λευκο η οθονη του P9 Plus, καλυτερη πιστοτητα (με οχι μεγαλη διαφορά) των S7. Φωτεινοτητα υψηλοτερη στα S7. 4) Ρολλαρισμα: ισοπαλια, ισως ενα ελαχιστο κλικ πιο smooth το P9. 5)Ταχυτητα στο ανοιγμα εφαρμογων: στις ελαφριες εφαρμογες ανοιγουν το ιδιο γρηγορα, στις βαριες πιο γρηγορα τα S7. 6) Multitasking: ισοπαλια (αν και το P9 Plus εχει περισσοτερη free RAM) 7)Καμερα: νικητης ξεκαθαρος τα S7. Παντως και το P9 Plus βγαζει πολυ καλες φωτο. Καλυτερες απο το G5 κατα τη γνωμη μου. Υπο εξεταση: 1) αυτονομια: ειναι νωρις ακομα αλλα πιστευω οτι το P9 Plus ειναι καπου αναμεσα σε S7 και S7 edge. 2) Κεραια: νομιζω οτι ειναι καλυτερη του P9 Plus αλλα θα το τσεκαρω καλυτερα τις επομενες μερες. Εξαιρετικη προταση απο την Huawei, με τσιμπημενη τιμη ομως. Ειναι απο δω και περα το daily driver μου! Καλορίζικο φίλε μου. Και εγώ το έχω βάλει στο μάτι αλλά περιμένω να πέσει λιγο. Αυτονομία αν πιάνει τις 5:30 - 6 ώρες τη μερα θα είναι εξαιρετικό. Στο σήμα πρέπει να είναι καλύτερο ειδικά στα δύσκολα σημεία χωρίς καλή κάλυψη ,διότι χρησιμοποιεί δύο κεραίες. Πες μας επίσης και στη λήψη Wi-Fi τι κάνει. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts