egodemis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μάγκες το ξέρω ότι το έχω ξαναγράψει και άλλες φορές (δείτε το σαν σχόλιο εμπειρίας χρήσης μετά από λίγο καιρό :P ) αλλά πραγματικά, είμαι τόσο ευχαριστημένος με το P9. Το λατρεύω. Ειδικά το software τους, είναι εξαιρετικό. Λειτουργεί, όπως λειτουργούσε την πρώτη μέρα. Δεν έχω μετανιώσει λεπτό τη στιγμή που το αγόρασα. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω τόσα πολλά καλά λόγια, που θα νομίζει κανείς ότι με πληρώνει η Huawei :P Τοσες συσκευές android (και καλές κιόλας) που έχουν περάσει από τα χέρια μου, πάντα μου έλειπε αυτό το κάτι. Που το κάτι ήταν κυρίως θέμα software. Πρώτη φορά λοιπόν, το βρήκα, και δεν μπορουσα να είμαι πιο ικανοποιημένος. Λεγε πόσα σου δίνει, γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Λεγε πόσα σου δίνει, γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι Mακαρι να μου εδιναν!! :lol::lol::lol: Που να δεις τι ακουω οταν τα λεω σε φιλους που ειναι και τελειως ασχετοι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Mακαρι να μου εδιναν!! :lol::lol::lol: Που να δεις τι ακουω οταν τα λεω σε φιλους που ειναι και τελειως ασχετοι :lol::lol: Εγω οταν λεω τι εχω μου λενε καλα εδωσες τοσα λεφτα για κινεζια? Γελαει ο κοσμος με τα σχολια τους... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χαχα που να δεις που εγώ έχω 6s μαζί με αυτό και μόλις το βλέπουν καλά ρε δεν ντρέπεσαι να κουβαλάς το 6s μαζί με κινέζια!? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χαχα που να δεις που εγώ έχω 6s μαζί με αυτό και μόλις το βλέπουν καλά ρε δεν ντρέπεσαι να κουβαλάς το 6s μαζί με κινέζια!? Χαχαχα Τrue story, μου λεει ενας φιλος μα καλα, τι τηλεφωνο ειναι το χαουει, τετοια μπακατελα πηγες και αγορασες; Συγχρονος, χτυπαει τηλεφωνο στο iPhone 6 του, δονειται, χτυπαει και για μηνυμα, κανει εναν παρατεταμενο ηχο, κολλαει στην κληση, και του κανει reboot. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Τόσα ξέρουν, τόσα λένε αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Και που να δειτε οταν θα σκανε οι αναβαθμισεις και θα ξεδιπλωθουν οι δυνατοτητες αυτης της συσκευης.Σε μενα τα μονα μειον ειναι οι ελλειψεις σε ραδιοφωνο και NFC.Θα μου πει καποιος αν τα χρησιμοποιω - οχι αλλα να χουμε να λεμε κατι βρε αδερφε - και να τονισω επισης πως πλησιαζει (με 1000mah λιγοτερα ετσι ; ;) )σε διαχειριση την μπαταρια του Mate 8. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Τrue story, μου λεει ενας φιλος μα καλα, τι τηλεφωνο ειναι το χαουει, τετοια μπακατελα πηγες και αγορασες; Συγχρονος, χτυπαει τηλεφωνο στο iPhone 6 του, δονειται, χτυπαει και για μηνυμα, κανει εναν παρατεταμενο ηχο, κολλαει στην κληση, και του κανει reboot. :lol::lol::lol::lol: μην μου το θυμίζεις αυτό....... το ίδιο μου κάνει και στο 6s gmt και φταει το viber αν το βγαλω ολα καλά :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Το ραδιόφωνο ηταν απώλεια για μένα και το μονο μειον του. Δεν καταλαβαίνω τι τους έχει πιάσει και απο τις ναυαρχίδες αφαιρούν το ραδιόφωνο! PS. Λες και το κάνουν επίτηδες! Έφθασαν σε χρόνο dt (για τα δεδομένα ebay Κίνα) και το γυαλί και η θήκη! Παιδιά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Ούτε απο Ευρώπη να τα είχα παραγγείλει! Το γυαλί ειναι εξαιρετικό παιδιά. Nillkin 9+ pro 0.2mm. Έχει απίστευτη αίσθηση! Καλά, η θήκη αναμενόμενο. Top class, original hua. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited June 28, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το ραδιόφωνο ηταν απώλεια για μένα και το μονο μειον του. Δεν καταλαβαίνω τι τους έχει πιάσει και απο τις ναυαρχίδες αφαιρούν το ραδιόφωνο! PS. Λες και το κάνουν επίτηδες! Έφθασαν σε χρόνο dt (για τα δεδομένα ebay Κίνα) και το γυαλί και η θήκη! Παιδιά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Ούτε απο Ευρώπη να τα είχα παραγγείλει! Το γυαλί ειναι εξαιρετικό παιδιά. Nillkin 9+ pro 0.2mm. Έχει απίστευτη αίσθηση! Καλά, η θήκη αναμενόμενο. Top class, original hua. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Kαι εγω κατι που πηρα απο ebay τις προαλλες, εφτασε μεσα σε μιαμιση βδομαδα :confused::confused::confused: Μακαρι να συνεχιστει γιατι περιμενω ακομα καποια πραγματα. Η θηκη ειναι η δερματινη η η φλιπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Kαι εγω κατι που πηρα απο ebay τις προαλλες, εφτασε μεσα σε μιαμιση βδομαδα :confused::confused::confused: Μακαρι να συνεχιστει γιατι περιμενω ακομα καποια πραγματα. Η θηκη ειναι η δερματινη η η φλιπ; Ναι, αυτή. Και ναι επιτέλους έχει τζαμακι στο παράθυρο!!!! Στην θήκη του Ρ8 μου είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση που δεν είχε. Εκεί βέβαια την πάτησα. Επειδή δεν μου άρεσε που ηταν τρύπα το παράθυρο (μιλάω για το Ρ8 πάντα), πήρα την αντίστοιχη της Nillkin που είχε τζαμακι. Μια χαρά λέω λοιπον, την βάζω επάνω (καλύτερη εφαρμογή και προστασία απο την original (!!!)) αλλά ...... δεν δούλευε το touch!!!! Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μέσα απο το sview. Οπότε τι να κάνω, συμβιβάστικα και γύρισα στη original που μπορεί να είχε τρύπα αλλά μπορούσα και έκανα διάφορους χειρισμούς. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το ραδιόφωνο ηταν απώλεια για μένα και το μονο μειον του. Δεν καταλαβαίνω τι τους έχει πιάσει και απο τις ναυαρχίδες αφαιρούν το ραδιόφωνο! PS. Λες και το κάνουν επίτηδες! Έφθασαν σε χρόνο dt (για τα δεδομένα ebay Κίνα) και το γυαλί και η θήκη! Παιδιά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Ούτε απο Ευρώπη να τα είχα παραγγείλει! Το γυαλί ειναι εξαιρετικό παιδιά. Nillkin 9+ pro 0.2mm. Έχει απίστευτη αίσθηση! Καλά, η θήκη αναμενόμενο. Top class, original hua. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Δεν το συζητώ οτι το συγκεκριμένο tempered glass είναι κορυφή. Απλά φιλε μου στις ακρες το Nillkin και γενικώς περιμετρικά σου αφησε κενα με αέρα; Λογω του οτι ειναι και 2.5D το κιν. Εχω πετάξει 2 tempered (ναι είμαι psycho :lol:) και περιμένω απο amazon ενα που ειναι βαμμένο γύρω γύρω μαύρο. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Ωραια πρεπει να ειναι και η απλη δερματινη θηκη που εχε βγαλει η Huawei. Αλλα δεν παιζει να δωσω 40 ευρω σε θηκη για κανεναν λογο. :lol: Tωρα ειδα οτι ειναι μονο για το Plus, οποτε και να ηθελα δεν θα μπορουσα να την παρω. Edited June 28, 2016 by lifeowner771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Δεν το συζητώ οτι το συγκεκριμένο tempered glass είναι κορυφή. Απλά φιλε μου στις ακρες το Nillkin και γενικώς περιμετρικά σου αφησε κενα με αέρα; Λογω του οτι ειναι και 2.5D το κιν. Εχω πετάξει 2 tempered (ναι είμαι psycho :lol:) και περιμένω απο amazon ενα που ειναι βαμμένο γύρω γύρω μαύρο. Ωχχχ! Το ίδιο psycho (αν όχι και χειρότερο) είμαι και εγώ. Τα tempered τα παραγγελνω παντα δυο-δυο γιατί αν μου κάτσει σκονιτσα στην τοποθέτηση δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι. Έχει φύγει το γυαλί με την μια! Οποτε έχω το δεύτερο και το βάζω άμεσα. Τώρα για το Nillkin εκπλήσσομαι πραγματικά! Θα ειναι το πρώτο που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα! Καλά βέβαια αν γίνει κάτι τέτοιο, έχει φύγει την ίδια στιγμή! Δώσε ενα λινκ. Ποιο έχεις πάρει? Μιας και έχουμε χρόνο μπροστά μας, μήπως το παραγγείλω και εγώ σαν καβατζα! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια πρεπει να ειναι και η απλη δερματινη θηκη που εχε βγαλει η Huawei. Αλλα δεν παιζει να δωσω 40 ευρω σε θηκη για κανεναν λογο. :lol: Tωρα ειδα οτι ειναι μονο για το Plus, οποτε και να ηθελα δεν θα μπορουσα να την παρω. Όχι βρε φίλε! Τι 40! Με την καμία τόσα! Εμένα 18 ευρώ μου βγήκε και ειναι η original. Να μια "full face" πανέμορφη θήκη, δερμάτινη και σε χώμα τιμή. http://www.ebay.co.uk/itm/291712139132 Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited June 28, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Ωχχχ! Το ίδιο psycho (αν όχι και χειρότερο) είμαι και εγώ. Τα tempered τα παραγγελνω παντα δυο-δυο γιατί αν μου κάτσει σκονιτσα στην τοποθέτηση δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι. Έχει φύγει το γυαλί με την μια! Οποτε έχω το δεύτερο και το βάζω άμεσα. Τώρα για το Nillkin εκπλήσσομαι πραγματικά! Θα ειναι το πρώτο που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα! Καλά βέβαια αν γίνει κάτι τέτοιο, έχει φύγει την ίδια στιγμή! Δώσε ενα λινκ. Ποιο έχεις πάρει? Μιας και έχουμε χρόνο μπροστά μας, μήπως το παραγγείλω και εγώ σαν καβατζα! Περιμένω προς το παρόν αυτο... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01G000YAY/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1467187362&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Tempered+glass+P9+black... Nillkin δεν του εχω περάσει ακόμα γι αυτό σε ρωτάω φίλε μου. Edited June 29, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Περιμένω προς το παρόν αυτο... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01G000YAY/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1467187362&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Tempered+glass+P9+black... Nillkin δεν του εχω περάσει ακόμα γι αυτό σε ρωτάω φίλε μου. Αααα! Πες το έτσι! Δεν το είχα καταλάβει! Νταξ, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Όπως είπα θα είναι η πρώτη φορά που Nillkin θα μου δημιουργήσει πρόβλημα, αν γίνει κάτι τέτοιο! Πάντως αυτό που μου δείχνεις είναι πιο ακριβό από το Nillkin (7,3 ευρώ το πήρα) και σαν μάρκα ούτε που το έχω ξαναδεί. http://www.ebay.com/itm/141966805970?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=441090917765&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ενημέρωσέ μας όμως για το τι θα δεις όταν το περάσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Αααα! Πες το έτσι! Δεν το είχα καταλάβει! Νταξ, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Όπως είπα θα είναι η πρώτη φορά που Nillkin θα μου δημιουργήσει πρόβλημα, αν γίνει κάτι τέτοιο! Πάντως αυτό που μου δείχνεις είναι πιο ακριβό από το Nillkin (7,3 ευρώ το πήρα) και σαν μάρκα ούτε που το έχω ξαναδεί. http://www.ebay.com/itm/141966805970?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=441090917765&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ενημέρωσέ μας όμως για το τι θα δεις όταν το περάσεις. Τα Nillkin τα θεωρώ κορυφή απλα το συγκεκριμένο το πήρα επειδή πιστεύω πως θα καλύπτει τα κενα στα άκρα που δημιουργούνται λογω του 2.5D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εδω και μηνα κολημένο με την C432-B136. Κανα νέο για μας ρε παιδιά; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Μόλις εκανα τοποθέτηση αυτο...https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01G000YAY/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1467187362&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Tempered+glass+P9+black το περίμενα άλλωστε και μπορω να σας πω οτι ειναι το καλύτερο Tempered glass που εχω τοποθετήσει σ αυτό το κινητό. Πουθενά δε φαίνεται (στις άκρες έπαιρνε πάντα λιγο αέρα) οτι έχει τοποθετηθεί γυαλί.Να δηλωσω ομως ότι σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε ποιότητα το Nillkin (δαχτυλιες). Αναμένεται η άποψη για το Nillkin +pro απο τον φιλο μας :lol: Edited July 3, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praktoras Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Παιδια καλησπερα οσοι το εχετε παρει απο σκρουτζ ,απο ποιο μαγαζι το εχετε παρει? Γιατι ρωτησα σημερα δυο και μου ειπαν το ενα οτι ειναι branded και το αλλο οτι δεν ξερουν σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παρέλαβα αυτήν την θήκη σήμερα. Για αυτούς που θέλουν να κάτι άλλο πέρα από σιλικόνης, είναι αρκετά καλή. Δεν υπάρχει βέβαια και μεγάλη ποικιλία :P Έχει καλό κράτημα, και η πλάτη φέρνει λίγο σε carbon fibre. Για τα λεφτά της ειδικά είναι τέλεια. Την προτείνω για όποιον ψάχνεται. Το απόγευμα θα βάλω και φωτο. http://www.ebay.com/itm/152051243336 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculpture Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 παιδιά θελω να παρω εδω και ποσο καιρο το P9 με τα 64GB το δικαρτο οχι το plus γιατι ειναι μονοκαρτο εδω στην ελλαδα.που μπορω να ψαξω.αν το πηρε κανεις απο εξω και ειναι ολα οκ με γλωσσα,playstore και NFC ας γραψει λιγο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Σήμερα ήρθε αυτό... https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01FT5RFSK/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467972348&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=P9+black+tempered+glass&dpPl=1&dpID=513uZE7lfwL&ref=plSrch το τοποθέτησα άμεσα και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος (εφάμιλλη ποιότητα με το Nillkin H+ pro) δεν το αλλάζω με τίποτα. Παρήγγειλα ήδη εφεδρικο.:lol: Edited July 8, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Το σουταρα δεν άντεχα να βλέπω Vodafone... Θα το προτιμήσω ξανά όταν βγει clean debrand διαδικασία (για unbranded δεν το συζητάμε τημη είναι στο Θεό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Το σουταρα δεν άντεχα να βλέπω Vodafone... Θα το προτιμήσω ξανά όταν βγει clean debrand διαδικασία (για unbranded δεν το συζητάμε τημη είναι στο Θεό) Μου έδωσαν ένα tip για unbranded εδώ: http://www.mytel.gr/kinita-tilefona/kinita-tilefona-huawei Στα 485. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια, δεν πήρα ακόμη τηλέφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts