minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Bel για τσέκαρε το Link γιατί εμένα δεν μου δουλεύει... :( Δουλεύει μια χαρά το λινκ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δουλεύει μια χαρά το λινκ. :)Sorry τώρα βγαίνω λίγο off topic αλλά έχω περιέργεια να το ακούσω.Εμένα μου ανοίγει το winamp μόλις πατάω το link και δεν παίζει τπτ.Τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Sorry τώρα βγαίνω λίγο off topic αλλά έχω περιέργεια να το ακούσω.Εμένα μου ανοίγει το winamp μόλις πατάω το link και δεν παίζει τπτ.Τι πρέπει να κάνω; Εμένα ανοίγει το winamp και περιμένω λίγο να το γεμίσει στο buffer και παίζει κανονικά 1 ολόκληρο λεπτό το τραγούδι. Αν δεν έχεις γρήγορη σύνδεση θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο ίσως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εμένα ανοίγει το winamp και περιμένω λίγο να το γεμίσει στο buffer και παίζει κανονικά 1 ολόκληρο λεπτό το τραγούδι. Αν δεν έχεις γρήγορη σύνδεση θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο ίσως. Aκριβώς ;) Πρέπει να περιμένεις λιγο. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Οσο για το τραγούδι του Δάντη που λες οτι το ρεφρέν είναι κλεμμένο απο το Wait της Maggie Reilly,οσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω ομοιότητα ανάμεσα στα δυο ρεφρέν. Υπάρχει και στο παρακάτω λινκ μήπως το ακούσει και κανένα άλλο παιδί να μας πεί τη γνώμη του. http://delit.net/music/prelisten/0/147723.m3u kamia sxesi den exoun :lol: -sealover petaei o mpigalis? -petaei petaei!!! :p ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Φιλε sealover,(η μηπως Κωστα;) εδω ειναι ενα forum που λεμε και εκφραζουμε τις αποψεις μας με ηρεμο τροπο.... το να φανατιζεσαι με κατι, που στην τελικη δεν θα αλλαξεις γνωμη σε κανεναν γιατι το γουστο ειναι υποκειμενικο,δεν καταφερνεις τιποτα απολυτως...δεκτη και σεβαστη η γνωμη σου αν και χωρις επειχηρηματα σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα το ιδιο σεβαστη και ολων των αλλων.... Καλο θα ηταν λοιπον να ηρεμησεις..... Φιλικα, Παναγιωτης.- [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 kamia sxesi den exoun :lol: -sealover petaei o mpigalis? -petaei petaei!!! :pΤο μόνο που μου θύμισε είναι μια παλιά διαφήμιση της Lacta :lol: :lol: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 :lol:καλα εχουμε ξεφυγει ολοι...! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εγώ πάντως δεν βρήκα καμία ομοιότητα :wacko: Κι απ'ότι διάβασα δεν είμαι η μόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ελα ρε valeria.....δεν μπορει....αφου το λεει ο sealover..... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 πάντως εγώ θα ήθελα και μια άποψη του/της sealover για το τρεχαντήρι :p :D :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Μεταξύ τριών και όχι τεσσάρων τραγουδιών θα επιλέξει το κοινό εκείνο, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, καθώς το κομμάτι The light in our soul του Κώστα Μπίγαλη αποκλείστηκε. Κατόπιν επαφών, που είχε η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ με την EBU προέκυψε, ότι το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σε CD νωρίτερα από την 1η Οκτωβρίου, γεγονός, που αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού. Κατόπιν τούτου λοιπόν, η διοίκηση της ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να μη συμμετάσχει το τραγούδι του κ Μπίγαλη στον ελληνικό τελικό της 2ας Μαρτίου. http://www.ert.gr/site/eurovision/photos/2005/2/Bigalis_2.jpg Πηγή: ΕΡΤ Φασαρία για το τίποτα δηλαδή. Παρακαλούνται οι mods να αποσύρουν το τραγούδι του Μπίγαλη από την ψηφοφορία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παρά το γεγονός ότι το τραγούδι του Δάντη μου "ακούστηκε" συνηθισμένο ή πιο "χρωματισμένο" απ' ότι θα ήθελα, παραδόξως μου άρεσε περισσότερο, από το 2ο και το 3ο. Δυστυχώς, δεν άκουσα το 4ο. Τι μέρος του λόγου είναι; ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Μεταξύ τριών και όχι τεσσάρων τραγουδιών θα επιλέξει το κοινό εκείνο, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, καθώς το κομμάτι The light in our soul του Κώστα Μπίγαλη αποκλείστηκε. Κατόπιν επαφών, που είχε η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ με την EBU προέκυψε, ότι το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σε CD νωρίτερα από την 1η Οκτωβρίου, γεγονός, που αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού. Κατόπιν τούτου λοιπόν, η διοίκηση της ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να μη συμμετάσχει το τραγούδι του κ Μπίγαλη στον ελληνικό τελικό της 2ας Μαρτίου. http://www.ert.gr/site/eurovision/photos/2005/2/Bigalis_2.jpg Πηγή: ΕΡΤ Φασαρία για το τίποτα δηλαδή. Παρακαλούνται οι mods να αποσύρουν το τραγούδι του Μπίγαλη από την ψηφοφορία. Ωχ... Ποιος ακουει τον sealover τωρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Μεταξύ τριών και όχι τεσσάρων τραγουδιών θα επιλέξει το κοινό εκείνο, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, καθώς το κομμάτι The light in our soul του Κώστα Μπίγαλη αποκλείστηκε. Κατόπιν επαφών, που είχε η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ με την EBU προέκυψε, ότι το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σε CD νωρίτερα από την 1η Οκτωβρίου, γεγονός, που αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού. Κατόπιν τούτου λοιπόν, η διοίκηση της ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να μη συμμετάσχει το τραγούδι του κ Μπίγαλη στον ελληνικό τελικό της 2ας Μαρτίου. http://www.ert.gr/site/eurovision/photos/2005/2/Bigalis_2.jpg Πηγή: ΕΡΤ Φασαρία για το τίποτα δηλαδή. Παρακαλούνται οι mods να αποσύρουν το τραγούδι του Μπίγαλη από την ψηφοφορία. Kαι τώρα τίθεται το εξής ερώτημα.Τόσος ντόρος γίνεται τον τελευταίο καιρό για το ποιό τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στη eurovision.Kανένας απο την ΕΡΤ η έστω τη sonymusic δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία να το ελέγξει νωρίτερα; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Έλα ντε... Εγώ λέω το άλλο. Πώς τόλμησε ο Μπίγαλης να βγάλει το τραγούδι στη φόρα; Δεν ήξερε ότι θα αποκλειστεί; Τόσο στόκος είναι; :blink: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Έλα ντε... Εγώ λέω το άλλο. Πώς τόλμησε ο Μπίγαλης να βγάλει το τραγούδι στη φόρα; Δεν ήξερε ότι θα αποκλειστεί; Τόσο στόκος είναι; :blink: :wacko:Εγώ λέω οτι το έκανε επίτηδες,για να εκθέσει την ΕΡΤ επειδή πρίν απο 2 χρόνια έστειλαν του Ρακιντζή αντί για το δικό του. :p http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ένα έχω να σας πω... Συγχαρητήρια που καταφέραμε να θάψουμε ένα τραγούδι (Light in our soul) που βγαίνει πρώτο στην Ευρώπη... ( ΕΠΙΣΗΜΟ SITE E.B.U.) Μετά απορούμε που δεν βγαίνουμε πρώτοι... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vretman Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που έθαψα το τραγούδι του Μπίγαλη!Εγώ ήμουν αυτός που τον έπεισα να το κυκλοφορήσει σε single ενάντια απ'οτι πρόσταζαν οι κανόνες της Εurovision... Το παραδέχομαι και υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω...SORRY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Bλέπω σαφή προτίμηση στον Δάντη. Έτσι. Αφήστε έξω τον αποτυχήμενο και ξεχασμένο από τον θεό Μπίγαλη. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Eγώ πάλι ψάχνω να βρω που λέει το επίσημο site της E.B.U οτι βγαίνει πρώτο στην Ευρώπη το τραγούδι του Μπίγαλη. :confused: Μπαίνω εδω http://www.ebu.ch/en/index.php αλλά δεν βλεπω τίποτα. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε πλέον με το τραγούδι του Μπίγαλη. Καλός, χρυσός αλλά αποσύρθηκε το τραγούδι του. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα 3. Και οι mods να διορθώσουν την δημοσκόπηση, αφαιρώντας από την ψηφοφορία το εν λόγω τραγούδι. (2η φορά που το λέω :O ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Προσωπικα πιστευω οτι ειναι και τα 4...παρτο ενα χτυπα το αλλο... :lol: αν πάρουμε 1η θέση με καποιο απο αυτά...δηλαδή τι πρώτη ουτε στην 5αδα δεν μπαίνουμε...τελωσπάντων αντε το οκ ειναι καπως καλο εχει ρυθμο και ακούγεται ευχάριστα, και το my number one καπως καλουλι κι αυτο....τα αλλα δύο αστα να πανε... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Επειδη δεν θελω να συζητώ με ασχετους που θαβουν τον ελληνα Μπιγαλη οταν οι ξενοι τον εξυψώνουν πανε και Δ Ε Σ !!!!!!!! http://www.oikotimes.com/site/index.php?id=723 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Greece: Every single poll stated that Bigalis entry was top favourite Since yesterday morning where the songs were aired on ERT and ERT SAt and also with the show Euromania which delt with the songs in Greece and Europe and with the audio files given last night by oikotimes.com exclusively, the polls keep running. Here what they said until this morning Esctoday.com Forum 42.30% | The light in our soul 42.30% | You're my number one 9.09% | Let's get wild 6.06% | Ok Eurovision-Spain.com Forum 57.14% | The light in our soul 14.29% | Ok 14.29% | You're my number one 14.29% | Let's get wild Oikotimes.com Forum 42.00% | The light in our soul 33.00% | You're my number one 21.00% | Ok 03.00% | Let's get wild Greek Mailing List 45.16% | The light in our sould 41.94% | You're my number one 09.68% | Ok 03.23% | Let's get wild Exclusive The oikotimes.com Prediction for Helena is suspended due to this reason. We are awaiting the official ERT response to this scandal and then we will restart the poll from the beginning. Until then take a look what 1.419 voters said on oikotimes.com 51.59% | The light in our soul 23.75% | You're my number one 12.61% | Ok 12.05% | Let's get wild Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts