GreekCharmed Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 re paidia pia htan h teleytaia xora pou emfanisthke xtes??afton pou emoiaze me ton florinioth leo... H Πολωνία ήτανε με έναν τσιγγάνο Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πραγματικα δεν με νοιαζει τι θεση θα παρουμε , αλλα το μονο που θα ηθελα ειναι μετα τον διαγωνισμο να εξαφανιστει η ******ζου για κανενα χρονο .Εχουμε παθει overdose , η τηλεοραση και το ραδιο παιζουν συνεχεια αυτο το τραγουδι , δεν λεω ειναι ομορφο τραγουδι αλλα αμα το ακους τοσες φορες καποια στιγμη αρχιζεις να το μισεις.Το θεμα ειναι οτι εμεις δεν μπορουμε να ψηφισουμε το τραγουδι μας αρα γιατι πρεπει να το ακουμε 100 φορες την ημερα????. Πραγματικα την συμπαθω πολυ την ******ζου αλλα δεν μπορω να την ακουω αλλο. Τωρα αμα παρουμε την πρωτη θεση ποσες φορες ακομα θα ακουσουμε το τραγουδι???(ημαρτον) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 e gia kamia bdomada me oti 8esh kai na paroume 8a to akous akoma...an de xtyphsei kai protia olo to kalokairi...de 8umaste persu ti eixe ginei me to shake it? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πραγματικα δεν με νοιαζει τι θεση θα παρουμε , αλλα το μονο που θα ηθελα ειναι μετα τον διαγωνισμο να εξαφανιστει η ******ζου για κανενα χρονο .Εχουμε παθει overdose , η τηλεοραση και το ραδιο παιζουν συνεχεια αυτο το τραγουδι , δεν λεω ειναι ομορφο τραγουδι αλλα αμα το ακους τοσες φορες καποια στιγμη αρχιζεις να το μισεις.Το θεμα ειναι οτι εμεις δεν μπορουμε να ψηφισουμε το τραγουδι μας αρα γιατι πρεπει να το ακουμε 100 φορες την ημερα????. Πραγματικα την συμπαθω πολυ την ******ζου αλλα δεν μπορω να την ακουω αλλο. Τωρα αμα παρουμε την πρωτη θεση ποσες φορες ακομα θα ακουσουμε το τραγουδι???(ημαρτον) Άμα έχετε βαρεθεί να το ακούτε να αλλάζετε σταθμό ρε παληκάρια. :O Επιλογή σας είναι να το ακούτε. Αμάν πια με αυτή την καραμέλα ότι το ακούμε παντού το τραγούδι. Σουξέ είναι, λογικότατο είναι. Το παράλογο θα ήταν το αντίθετο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Emena to Israhl kai h Molvadia moy aresan.Exoyn arketa kala tragoydia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Άμα έχετε βαρεθεί να το ακούτε να αλλάζετε σταθμό ρε παληκάρια. :O Επιλογή σας είναι να το ακούτε. Αμάν πια με αυτή την καραμέλα ότι το ακούμε παντού το τραγούδι. Σουξέ είναι, λογικότατο είναι. Το παράλογο θα ήταν το αντίθετο. :) Κι αμα σ'ολους τους σταθμους & τα καναλια παιζουν αυτο το τραγουδι τι κανεις? :p ;) Οπως ειπε & ενας φιλος παραπανω,η πολλη πλυση εγκεφαλου πολλες φορες φερνει αντιθετα απ'τα επιθυμητα αποτελεσματα...σε κανει να μισεις κατι που μπορει & να σου αρεσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 ΥΓ: Οι απαισιοδοξοι να παν να κανουν και κανα μαθημα αρχαιων Ελληνικων μπας και μαθουν να γραφουν και να εχουν και ορθη γνωμη. (Αν και αυτο συμπεριλαμβανει και τον γράφων που δεν ξερει αρχαια. Ποτε ομως δεν ειναι αργα, που ελεγε και ντοκυμαντερ της ΕΡΤ για τους αγράμματους) Τι εννοεις?Οτι δικαιολογειται το...helena λογω αρχαιων (πως λεμε hellas)...να δουμε τι αλλο θ'ακουσουμε... ===================== Οχι φιλε, απλα πρεπει να μαθουν αρχαια ελληνικα για να μαθουν και μετα να διαβαζουν την Βυζαντινη μουσικη, μπας και μπορεσουν να γραφουν σωστα κομματια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Κι αμα σ'ολους τους σταθμους & τα καναλια παιζουν αυτο το τραγουδι τι κανεις? :p ;) Οπως ειπε & ενας φιλος παραπανω,η πολλη πλυση εγκεφαλου πολλες φορες φερνει αντιθετα απ'τα επιθυμητα αποτελεσματα...σε κανει να μισεις κατι που μπορει & να σου αρεσει... Εγώ που ακούω όλη μέρα Αθλητικό Μετρόπολις δεν το ακούω καθόλου. :rolleyes: Ευτυχώς που το έχω σε mp3 στον υπολογιστή μου και το βάζω καθημερινά. Αλλά με την θέλησή μου. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Λίγο άσχετο με τα προηγούμενα.Η μετάδοση απο την Πασχαλίδου,πως σας φάνηκε; Εγω μπορώ να πω οτι σε γενικές ήταν καλή,αν δεν πέταγε και εκείνο το κουλό προς το τέλος με τους ψαράδες και τους τραπεζίτες. :lol: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Κι αμα σ'ολους τους σταθμους & τα καναλια παιζουν αυτο το τραγουδι τι κανεις? :p ;) Ρε Δημήτρη μήπως υπερβάλλεις; Στην ίδια χώρα και πόλη ζούμε, στην ίδια τηλεόραση έχουμε πρόσβαση και στους ίδιους σταθμούς. Εγώ γιατί δεν έχω καταφέρει ποτέ να ακούσω αυτό το τραγούδι ταυτόχρονα σε όλους τους σταθμούς και σε όλα τα κανάλια; :w00t: Και στην τελική, αν υποθέσουμε ότι δεν μου άρεσε το τραγούδι και ότι όλοι οι σταθμοί και όλα τα κανάλια το έβαζαν ταυτόχρονα και όλη την ώρα και δεν γούσταρα, έχω άπειρα ΜΡ3 στον σκληρό μου και άπειρες ταινίες στην σιντιέρα μου... Και όταν είσαι σε καφετέρια και πάίζει το Νο#1 όπως λες σε άλλο ποστ... Τα καναλια & τους σταθμους τους αλλαζω...οταν μπορω.Οταν ομως ειμαι πχ. σε μια καφετερια ή σε ενα μαγαζι & ακουω καθε 5 λεπτα αυτο το τραγουδι τι μπορω να κανω? :worry: ...η συμβουλή μου είναι sit back and relax. Ένα ακόμα σουξέ είναι, θα περάσει, όπως πέρασαν τόσα άλλα. Άλλωστε στις καφετέριες συνήθως μόνο σκυλοσουξεδάκια με ημερομηνία λήξης παίζουν, μέχρι τώρα τι έκανες; Δεν έβγαινες για καφέ ίσως; Οπως ειπε & ενας φιλος παραπανω,η πολλη πλυση εγκεφαλου πολλες φορες φερνει αντιθετα απ'τα επιθυμητα αποτελεσματα...σε κανει να μισεις κατι που μπορει & να σου αρεσει... Ε, αφού έφτασες στο σημείο να μισείς ένα... μουσικό κομμάτι τότε δεν μένει τίποτα άλλο από το να ζωστείς εκρηκτικά και να κάνεις επίθεση αυτοκτονίας στο κτίριο της ΕΡΤ. :D Φιλικά πάντα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Emena to Israhl kai h Molvadia moy aresan.Exoyn arketa kala tragoydia... Kαι εμένα μου άρεσε το Ισραήλ αλλά για άλλους λόγους. :shifty: :whistle: Βασικά μονο 5-10 λεπτά είδα οπότε δεν μπορω να εκφέρω γνώμη για τα τραγούδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Η Moldavia μάλλον αδιάφορη, η Νορβηγία συγκεντρώνει πολλούς πόντους για νίκη, γιατί στην Eurovision τέτοια πανηγύρια θέλουν, σύν ότι βρήκα συμπαθητικό το ροκ τραγουδάκι τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 paidia p mporoume na vroume ta tragoudia tis eurovision ? Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 paidia p mporoume na vroume ta tragoudia tis eurovision ? http://www.ellinadiko.com ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 re paidia pia htan h teleytaia xora pou emfanisthke xtes??afton pou emoiaze me ton florinioth leo... Χαχα και'γω αυτο σκεφτηκα μολις τον ειδα, 'ξώγαμο του Φλωρινιώτη :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Γουσταρω Νορβηγους γιατι φαινονται τυποι που γουσταρουν να ροκαρουν για να περνανε καλα.Γιατι το pop metal τραγουδι τους ειναι ξεσηκωτικο!Γιατι πανε κοντρα σε ολο αυτο "δειχνω μπουτι,πισινο,στηθος,ααα...τραγουδαω κιολας".Γιατι το τραγουδι τους ειναι εντελως εκτος εποχης!Γιατι γουσταραν κ πηγανε με τετοιο τραγουδι στη Eurovision.Γιατι επιτελους πρεπει κ η Eurovision ΝΑ ΡΟΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ!!Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Το τραγουδι με το πιο πιασαρικο ρεφρεν-τελεια Come on come on come on!!! Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Γουσταρω Νορβηγους γιατι φαινονται τυποι που γουσταρουν να ροκαρουν για να περνανε καλα.Γιατι το pop metal τραγουδι τους ειναι ξεσηκωτικο!Γιατι πανε κοντρα σε ολο αυτο "δειχνω μπουτι,πισινο,στηθος,ααα...τραγουδαω κιολας".Γιατι το τραγουδι τους ειναι εντελως εκτος εποχης!Γιατι γουσταραν κ πηγανε με τετοιο τραγουδι στη Eurovision.Γιατι επιτελους πρεπει κ η Eurovision ΝΑ ΡΟΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ!!Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Το τραγουδι με το πιο πιασαρικο ρεφρεν-τελεια Come on come on come on!!! Ε δεν μπορεις να πεις..κι αυτοι δειξαν στηθος :rolleyes::p:ooch: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Απο το επίσημο site της Eurovision: Γκάλλοπ απο τα μέλη του site με την ερώτηση: Ποιά χώρα πιστεύετε πως θα νικήσει τον διαγωνισμό Eurovision 2005? Απάντηση έως τώρα: "Currently, Greece is being tipped to win, with Hungary in 2nd place, Romania 3rd and Norway 4th. Host nation, Ukraine, is in last place" ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΛΕΜΕ!!! Αύριο θα δούμε τι θα γίνει....(ρε μπας και??) Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 έμειναν αρκετά "φαβορί¨έξω απο τον τελικό :w00t: :up: τους νορβηγούς φοβάμαι εγώ :X όλοι οι άλλοι απλά μια αντιγραφή της ρουσλάνας είναι :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Kαι εμένα μου άρεσε το Ισραήλ αλλά για άλλους λόγους. :shifty: :whistle: Βασικά μονο 5-10 λεπτά είδα οπότε δεν μπορω να εκφέρω γνώμη για τα τραγούδια. :w00t: Τωρα την ειδα αυτη... very nice. Αξια η κοπελα :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 έμειναν αρκετά "φαβορί¨έξω απο τον τελικό :w00t: :up: τους νορβηγούς φοβάμαι εγώ :X όλοι οι άλλοι απλά μια αντιγραφή της ρουσλάνας είναι :blink: Λέτε ρε παιδιά να την κάνει την ζημιά η Νορβηγία με τους ανώμαλους τύπους; :blink: Πολύ σουξέ οι τύποι. Ε κλασικά θα τους ψηφίσουν με τα 12άρια τους όλοι οι Βόρειοι και εμείς θα πάρουμε τα 8άρια και τα 10άρια. :mad: Με όλο το σεβασμό προς τους φίλους εύσωμους, αλλά σιγά μην κάνει κάτι η χοντρή από την Μάλτα. :p Όσο καλή φωνή κι αν έχει, ε και λίγη εμφάνιση επιβάλλεται στην πίστα. ;) Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα περισσότερα είναι αντιγραφές της Ρουσλάνας. Το δικό μας είναι πολύ ανεβαστικό ρε παιδιά, αν δε το κερδίσουμε και φέτος προτείνω να αποχωρήσουμε από τον διαγωνισμό. :O Η Έλενα θα βγει λένε με ένα σούπερ μίνι και αποκαλυπτικό ντύσιμο. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ενταξει, και εκει που οι χορευτες σηκωνουν την δικια μας ψηλα στην χορογραφια μη μου πειτε οτι δεν ειναι αντιγραφη του χορευτικου της Ζηνα..εεε..της Ρουσλάνα. :rolleyes: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Λέτε ρε παιδιά να την κάνει την ζημιά η Νορβηγία με τους ανώμαλους τύπους; :blink: Πολύ σουξέ οι τύποι. Ε κλασικά θα τους ψηφίσουν με τα 12άρια τους όλοι οι Βόρειοι και εμείς θα πάρουμε τα 8άρια και τα 10άρια. :mad: Με όλο το σεβασμό προς τους φίλους εύσωμους, αλλά σιγά μην κάνει κάτι η χοντρή από την Μάλτα. :p Όσο καλή φωνή κι αν έχει, ε και λίγη εμφάνιση επιβάλλεται στην πίστα. ;) Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα περισσότερα είναι αντιγραφές της Ρουσλάνας. Το δικό μας είναι πολύ ανεβαστικό ρε παιδιά, αν δε το κερδίσουμε και φέτος προτείνω να αποχωρήσουμε από τον διαγωνισμό. :O Η Έλενα θα βγει λένε με ένα σούπερ μίνι και αποκαλυπτικό ντύσιμο. :w00t: + οτι ειναι πολυ΄πρωτότυπη η χορογραφία ε! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 + οτι ειναι πολυ΄πρωτότυπη η χορογραφία ε! :cool: Α παρουσιάστηκε η χορογραφία; :confused: Πώς είναι; Θα μας την περιγράψεις; Γιατί ο Χουρχουλίτσος είπε ότι είναι αντιγραφή. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Α παρουσιάστηκε η χορογραφία; :confused: Πώς είναι; Θα μας την περιγράψεις; Γιατί ο Χουρχουλίτσος είπε ότι είναι αντιγραφή. :)δεν ειδες ειδήσεις ? καμια τατιάνα , λαμπίρη κτλ? :p χορεύουν σε στυλ παραδοσιακού χορού ( ποντιακού ας πούμε) και εκει που ακούγεται η λυρα μόνο μετά το ρεφρεν 2 χορευτές σηκώνουν ψηλά την παπαρίζου , η οποία τραβάει την ζ'ώνη του τρίτου χορευτή που ξαπλώνει κάτω και κάνει πως παίζει λύρα ( η παπαρίζου) με ενα μπαστούνι που κρατεί . πιστεύω να σε κάλυψα :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts