Cristina Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Το άκουσα και αυτό, η Μπόκοτα θα πάει να παρουσιάσει την Eurovision στην Λευκορωσία...όπως πολύ σωστά προανέφερε η jane_butterfly,τι άλλο θα δούμε φέτος; Φέτος ίσως όχι... Του χρόνου όμως θα δούμε τον Σάκη Ρουβα να εκπροσωπεί την Γαλλία και να βγαίνει πρώτος. :lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 δεν ξέρω αν βλέπετε τα euromania news στην νετ ..πάντως τα υπόλοιπα τραγούδια ...ενα χαλι μαύρο /.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 δεν ξέρω αν βλέπετε τα euromania news στην νετ ..πάντως τα υπόλοιπα τραγούδια ...ενα χαλι μαύρο /.... +φωνώ... Πιστεύω πως ειναι καλή ευκαιρια να πάρουμε την πρωτιά!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 τα περισσότερα λες και βγήκαν από κανένα κουτί των άμπα :X :shock: :scared: αυτό που έιναι καλούτσικο ειναι της σλοβενίας νομίζω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Μηπως υπάρχει πουθενα κανένα βιντεο με την Ελενα Π.α...ζου απο την εκδήλωση που εγινε για την αναδειξη των τριων υποψηφιων τραγουδιών;;; :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 τα περισσότερα λες και βγήκαν από κανένα κουτί των άμπα :X :shock: :scared: αυτό που έιναι καλούτσικο ειναι της σλοβενίας νομίζω! αγγλία. 12αρι δαγκωτό απο μένα... (εφόσον δε ψηφίζουμε το δικό μας...) shakira-a-like song, με τραγουδίστρια "φωνάρα" που σε κάθε κίνηση δείχνει και λίγο κρέας... πότε μούτι, πότε στήθος... Ούτε κοτόπουλο τέτοιο πράγμα......... :lol: Τατς μαι φάιρ, καν γιου φιλ δε χιτ??????????? ώπααααααααααα γιάβίν, ΔΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :w00t: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 αγγλία. 12αρι δαγκωτό απο μένα... (εφόσον δε ψηφίζουμε το δικό μας...) shakira-a-like song, με τραγουδίστρια "φωνάρα" που σε κάθε κίνηση δείχνει και λίγο κρέας... πότε μούτι, πότε στήθος... Ούτε κοτόπουλο τέτοιο πράγμα......... :lol: Τατς μαι φάιρ, καν γιου φιλ δε χιτ??????????? ώπααααααααααα γιάβίν, ΔΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :w00t:αστα αυτά...σα δεν ντρέπεσαι ...αντι να ψηφήσει τσίπρο? :X :p :D :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 αγγλία. 12αρι δαγκωτό απο μένα... (εφόσον δε ψηφίζουμε το δικό μας...) shakira-a-like song, με τραγουδίστρια "φωνάρα" που σε κάθε κίνηση δείχνει και λίγο κρέας... πότε μούτι, πότε στήθος... Ούτε κοτόπουλο τέτοιο πράγμα......... :lol: Τατς μαι φάιρ, καν γιου φιλ δε χιτ??????????? ώπααααααααααα γιάβίν, ΔΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :w00t: ΣΩΣΤΟΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ mplip^! KI' ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! :up: :lol: Εδώ που τα λέμε , κι' εμείς κάπως έτσι πάμε να "παίξουμε"! Λίγο μπουτάκι , λίγο στηθάκι, ε... και ένα καλούτσικο τραγουδάκι... Άντε , Ελενάκι (κούνα το, λιγάκι)... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 αστα αυτά...σα δεν ντρέπεσαι ...αντι να ψηφήσει τσίπρο? :X :p :D :w00t: Είναι η πρώτη φορά που μετά απο τόση σκέψη, ο Χριστοφορου δε μου φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ καλή επιλογή ... έτσι και αλλιως την Κύπρο την αγαπάμε αλλά επειδή η Γιαβίν μου αρέσει Οντως αρκετά, πήρα την απόφαση μου... Καμ αν εντ τατττςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μαιιιιιιιιιιιιι φάιρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ώπα! :w00t: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Είναι η πρώτη φορά που μετά απο τόση σκέψη, ο Χριστοφορου δε μου φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ καλή επιλογή ... έτσι και αλλιως την Κύπρο την αγαπάμε αλλά επειδή η Γιαβίν μου αρέσει Οντως αρκετά, πήρα την απόφαση μου... Καμ αν εντ τατττςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μαιιιιιιιιιιιιι φάιρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ώπα! :w00t:μηπως να σε πάμε να διαφημίσεις την αγγλικό τραγούδι ? :w00t: :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 μηπως να σε πάμε να διαφημίσεις την αγγλικό τραγούδι ? :w00t: :D :p mmmmmmm...θα μπορούσα αρκεί να πάμε μαζί :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 mmmmmmm...θα μπορούσα αρκεί να πάμε μαζί :)με ποιον να πας? :wacko: :confused: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 με ποιον να πας? :wacko: :confused: :p με σένα ρε Jennifer... τι το σπουδάζαμε το pr τόσο καιρό? :p Πάμε Γιαβίνννννννννννννν! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μηπως υπάρχει πουθενα κανένα βιντεο με την Ελενα Π.α...ζου απο την εκδήλωση που εγινε για την αναδειξη των τριων υποψηφιων τραγουδιών;;; EEEE ;;; βιντεο κανεις;; :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 με σένα ρε Jennifer... τι το σπουδάζαμε το pr τόσο καιρό? :p Πάμε Γιαβίνννννννννννννν!τουλάχιστον όμως θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το δωδεκάρι να το δώσουν σε μας :cool: :D + να κρατάνε ελληνικές σημαίες :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 τουλάχιστον όμως θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το δωδεκάρι να το δώσουν σε μας :cool: :D + να κρατάνε ελληνικές σημαίες :shifty: Σα πολλα δε ζητάς ?! :p http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία, το κομμάτι της Νορβηγίας είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!! Οι Wig Wam είναι μιά καταπληκτική Hard Rock / A.O.R μπάντα με μέλοι απο πρώην μεγάλες μπάντες της σκανδιναβίας. Εμφάνιση τρελή και το κομμάτι καθαρό ροκ. Άντε άμα κερδίσει το ροκ επιστρέφει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 πιστεύω είδατε το βίντεο κλπι εψες εεε! καλή παραγωγή :cool: θα παίξει λέει και στο Μtv της Ρωσίας :p :D τελικά ο Τυράκης + Τερζής με την λευκορωσία :X έρε γλέντια που έχουν να γίνουν :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 gia emas pou de to eidame kana link uparxei?? leo mhpos....:vava: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 πιστεύω είδατε το βίντεο κλπι εψες εεε! καλή παραγωγή θα παίξει λέει και στο Μtv της Ρωσίας :p :D Το δα ον λαιν... Για τον Καπετανίδη καλό είναι... :p Αφού δε της το έκανε οπως το Χαπυ Εντ, πάλι καλά... Η παπαπρίζου κούκλα, και το γαλάζιο χρωματάκι του φόντου Α Ψ Ο Γ Ο ! τελικά ο Τυράκης + Τερζής με την λευκορωσία :X έρε γλέντια που έχουν να γίνουν :lol: :D Ναι... το τραγούδι επειδή το ακούω αυτή τη στιγμη, έχω να πω το εξης. Το φοβαμαι. Εμενα προσωπικα μου αρεσε καθως ειναι πολυ διαφορετικό σαν ακουσμα απο ο,τι αλλο ως τωρα... πρώτο Κουπλε στα όρια του R'N'b , δευτερο ποπ και refren ... DISCO!!! *edit : To "First be a woman" λίγο καμουφλαρισμένο είναι το ρεφρέν... :p :rolleyes: :w00t: Δε μπορώ να πώ..Εχει κάτι... Τωρα ..θα δούμε... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 άπαιχτο το video clip,τι τραγουδιστριάρες βγάζουμε...βλέπω να παίρνουμε την πρωτιά ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 κανενα site που να το έχει το βιντεο;! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 κανενα site που να το έχει το βιντεο;!στο Site της ερτ το έχει http://eurovision.ert.gr/downloads.asp είπαν πως θα εμφανιστεί με το μαύρο φόρεμα, με κάτι κρόσια που φαίνεται για λίγο στο βιντεο κλιπ :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 episkefthte to http://www.danths.tk kai katebaste videos me thn elena paparzou kai to my no.1 exoume kai to video clip tou sas perimenw.... danths.tk χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Όποιος έχει το My number one στα 192kbps και πάνω χωρίς διαφημίσεις και βλακείες ας μου στείλει ένα PM [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts