Jump to content

Οσες αγάπες και αν περάσουν...

DENIOR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Poses fores exete agaphsei alhthina sth zoh sas;

Αντί αγαπήσει, θα βάλω τη λέξη Ερωτευθεί. Και απαντώ:

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ !!!!!!!!!! :)

Πάρτε και ένα στιχάκι ;)

Αν η σιωπή δε φέρνει αμηχανία

το ναι και τ’ όχι αν το λες

με ίδια ευκολία,

εκεί η αγάπη κατοικεί.

Τα βήματα όταν ακούς

και τα γνωρίζεις

δεμένος μα ελεύθερος βαδίζεις,

εκεί η αγάπη κατοικεί.

Μα αν δε μπορείς να συγχωρείς

πού μένει η αγάπη δε θα βρεις.

Don't criticize... what you can't understand...!

2 fores....kai me tin defteri eimaste mazi edw kai 16 mines :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

η λεξη "ερωτας" ειναι πολυ μεγαλη και δυσκολα πρεπει να την λες..........

μια φορα...........πριν πολλα χρονια........δεν νομιζω να ξαναγινει

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Μάλλον όσοι έρωτες κι αν περάσουν θα έπρεπε να λέγεται... :rolleyes:

Δεν νομίζω να μπορεί να αγαπήσει κάποιος πολλές φορές. :)

Εγώ έχω ερωτευτεί μια φορά. Την πάτησα και τώρα περιμένω τη δεύτερη... :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

x2

Μία και μοναδική :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

καμία φίλε μου...

είναι πολυ δύσκολο :X

προς το παρόν προσπαθώ να μην το κυνηγάω, ας ελπίσω να έρθει από μόνο του. (κι αν δεν έρθει δεν χάθηκε κι ο κόσμος)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

καμία φίλε μου...

είναι πολυ δύσκολο :X

προς το παρόν προσπαθώ να μην το κυνηγάω, ας ελπίσω να έρθει από μόνο του. (κι αν δεν έρθει δεν χάθηκε κι ο κόσμος)

Περίμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ακόμα 15 είσαι βρε... :)

Έχεις καιρό μπροστά σου! ;) :D

Εγώ έχω ερωτευτεί μια φορά. Την πάτησα και τώρα περιμένω τη δεύτερη... :lol:

Συμφωνώ γιατί άλλο είναι να σου αρέσει κάποιος εμφανισιακά και άλλο να τον αγαπήσεις .Όταν αγαπάς δεν είναι ανάγκη ο άλλος να είναι κούκλος αλλά να έχει αυτό το κάτι.Τώρα αν είναι όμορφος τόσο το καλύτερο!!!Δύο σε ένα :p

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

εγω δυο φορες αγαπησα και οσο κρατησε ηταν μια χαρα(3 χρονια-12 μηνες στρατο 2 χρονια) και μετα καταντησε ρουτινα και στον ερωτα ακομα και σε βολτες που καναμε και ετσι ηταν αναγκαιο να διακοψουμε την δευτερη την εχω ερωτευτει τρελα μπορω να πω αλλα δεν βρισκω λεξη ουτε κουραγιο να της το πω.

ρε παιδια εσεις ποτε θα ειχατε πιστεψει μια κοπελα οταν σας λεει το σε αγαπαω στην αρχι η οταν περασει καιρος?

εγω δυο φορες αγαπησα και οσο κρατησε ηταν μια χαρα(3 χρονια-12 μηνες στρατο 2 χρονια) και μετα καταντησε ρουτινα και στον ερωτα ακομα και σε βολτες που καναμε και ετσι ηταν αναγκαιο να διακοψουμε την δευτερη την εχω ερωτευτει τρελα μπορω να πω αλλα δεν βρισκω λεξη ουτε κουραγιο να της το πω.

ρε παιδια εσεις ποτε θα ειχατε πιστεψει μια κοπελα οταν σας λεει το σε αγαπαω στην αρχι η οταν περασει καιρος?

Στην αρχή μπορεί να το λέει από τον ενθουσιασμό της πιθανόν λόγω άσχημου παρελθόντος από περασμένες αποτυχημένες σχέσεις... Μάλλον όταν περάσει ο καιρός και αφού σκεφτεί καλά αυτό που θα πει. Είναι μεγάλη υπόθεση να σου πει κάποιος "Σ'αγαπώ"... Δεν το λες έτσι εύκολα :rolleyes:

Εμένα μου το είχε πει στον 8ο μήνα κι αφού περάσαμε από πολλά κύματα... :rolleyes:

Πάντως μη βιάζεσαι... Γι' αυτό ακριβώς το λόγο που είχες αναφέρει... :)

Τη ρουτίνα! ;)

Mallon pote den exo agaphsei kapoia alhthina.Exo eroteuthei kamposes fores,alla erotes erxontai kai aperxontai kathe mera...

εχεις ερωτευτει καμποσες φορες ??

Τι λες ?ποτε προλαβες ? αρχισες και απο μεσα απο την κοιλια της μανας σου η μετα ?

otan ta logia ths 8a synodeyontai apo prakseis pou to apodeiknuoyn....

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εχω αγαπηση αληθινα μια φορα , πριν χρονια , και ευτυχως αυτο το "αρωμα" κραταει ακομα πολυ καλα , παρα τις δυσκολες συνθηκες...

Τωρα ποσες φορες εχω ερωτευτει....αμετρητες!Πριν ομως γνωρισω "εκεινη".

Ειδικα στο σχολειο....Αστα!Ολο ερωτευμενος ημουν και ολο ντρεπομουν να κανω κατι... :whistle: :lol:

Γι' αυτο ημουν "πετσι και κοκκαλο"...

*Συμφωνω με τα λογια της Freak.*

otan ta logia ths 8a synodeyontai apo prakseis pou to apodeiknuoyn....

ελα που ομως αυτη η κοπελα οταν ειμαστε μαζι με αλλους ειναι μια ζαστη μια κρυο και ταυτοχρονα ντροπαλη και οταν ειμαστε μονοι παλι ειναι ντροπαλη αλλα μου δειχνει και κατι πεταει και καποια σποντα αλλα μεχρι εκει εχω τρελαθει δεν αντεχω αλλο θα παω να πνιγω στην θαλλασα που αγαπω... :cry: :cry:

ελα που ομως αυτη η κοπελα οταν ειμαστε μαζι με αλλους ειναι μια ζαστη μια κρυο και ταυτοχρονα ντροπαλη και οταν ειμαστε μονοι παλι ειναι ντροπαλη αλλα μου δειχνει και κατι πεταει και καποια σποντα αλλα μεχρι εκει εχω τρελαθει δεν αντεχω αλλο θα παω να πνιγω στην θαλλασα που αγαπω... :cry: :cry:

Εμένα με μπέρδεψες περισσότερο... :wacko: Πάντως καλό θα ήταν να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να της πεις ότι αισθάνεσαι για να μη σε προλάβει άλλος(παθών... :lol: ). Εξάλλου υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ξέρεις ότι κάποιος/α σε ποθεί και σε θέλει; :rolleyes: :)

Η μισή ντροπή δική σου και η μισή δική της.

Και μην πας να πνιγείς στο Πασαλιμάνι,Φρεαττίδα ή εκεί κοντά γιατί η θάλασσα ακόμα είναι χάλια... :lol: :p

Είναι μεγάλη υπόθεση να σου πει κάποιος "Σ'αγαπώ"... Δεν το λες έτσι εύκολα :rolleyes:
Gmt egw lew "s'agapw" ka8e fora pou teleiwnw, sxedon asynais8hta, kai amesws to metaniwnw :p

Εμένα με μπέρδεψες περισσότερο... :wacko: Πάντως καλό θα ήταν να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να της πεις ότι αισθάνεσαι για να μη σε προλάβει άλλος(παθών... :lol: ). Εξάλλου υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ξέρεις ότι κάποιος/α σε ποθεί και σε θέλει; :rolleyes: :)

Η μισή ντροπή δική σου και η μισή δική της.

Και μην πας να πνιγείς στο Πασαλιμάνι,Φρεαττίδα ή εκεί κοντά γιατί η θάλασσα ακόμα είναι χάλια... :lol: :p

καλα ημαστε παληκαρια που εχουμε περασει τα πανδεινα στο στρατο και κολαμε σε κατι θεματα... :rolleyes: τι να πω τελως παντων αμα μπορουσα να βρ το κουραγιο θα πηγαινα αλλα βλεπεις η συμπεριφορα της μερικες φορες ειναι να την πιασεις και να την χτυπας στον τοιχο :blink: οχι οτι εγω παω πισω δηλαδη...αλλα ημαστε κοντρα στην κοντρα ολη την ωρα

:wacko: :blink: de se katalaba..esu ta sunais8hmata sou ta ekfrazeis me logakia mono otan kai o allos to kanei ayto???an nai,kakos!!!einai sa na perimeneis oti an ths peis oti thn agapas,kai ayth de sou to pei,8a bgeis kata kapoio tropo "meion" kai esy 8eleis na profylakseis ton eayto sou apo ayto!!kakos..polu kakos!!

otan ego eixa pei ston antra mou proth fora oti ton agapao,aytos fusika kai de mou apanthse..alla to xamogelo pou eida sto prosopo tou ekane gia 100 eksupnes atakes...

kai fysika allh xarh exei na er8ei na sto pei ekei pou de to perimeneis!!! ;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*