bel Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Η τελική έκδοση του MSN Messenger 7.0 Final (English version) είναι γεγονός. :) LINK Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Η τελική έκδοση του MSN Messenger 7.0 Final είναι γεγονός. :) LINK Το αγγλικό μας έδωσες bel όμως. :O Η ελληνική έκδοση βγήκε ή θα αργήσει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Το αγγλικό μας έδωσες bel όμως. :O Η ελληνική έκδοση βγήκε ή θα αργήσει; :confused: Kαι εγώ μόλις τώρα το είδα. :lol: :O Φαντάζομαι οτι και η Ελληνικη έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Einai idi diathesimi.. http://www.mess.be tis exei oles Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ωραια τα καινουργια κολπακια του MSN! Κατεβαστε το! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με διπλή καταχώρηση στα εγκατεστημένα προγράμματα αν το κατεβάσω και το περάσω από πάνω..??:worry: αν είναι να περιμένω το update που βγάζει το ίδιο το πρόγραμμα...αλλιώς , αν είναι όλα οκ, να το εγκαταστήσω τσακ μπαμ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με διπλή καταχώρηση στα εγκατεστημένα προγράμματα αν το κατεβάσω και το περάσω από πάνω..??:worry: αν είναι να περιμένω το update που βγάζει το ίδιο το πρόγραμμα...αλλιώς , αν είναι όλα οκ, να το εγκαταστήσω τσακ μπαμ..:) Τσακ μπαμ όπως το είπες. Κατέβασέ το και το βάζει από μόνο του από πάνω αφαιρώντας το παλιό. ;) Και επιτέλους είναι συμβατό και με το Messenger Plus! κάνοντας τη σχετική αναβάθμιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τσακ μπαμ όπως το είπες. Κατέβασέ το και το βάζει από μόνο του από πάνω αφαιρώντας το παλιό. ;) Και επιτέλους είναι συμβατό και με το Messenger Plus! κάνοντας τη σχετική αναβάθμιση. :) Messanger Plus? What? Where? How? Επισης απο ολες τισ διαφορες χακιες που κυκλοφορουν εετε να προτεινετε τιποτα καλο? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Messanger Plus? What? Where? How? Επισης απο ολες τισ διαφορες χακιες που κυκλοφορουν εετε να προτεινετε τιποτα καλο? Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο με σημαντικότερη λειτουργία αυτή της ειδοποίησης και όταν βγαίνει ο άλλος από το MSN κάτι που δεν το έχει η κανονική version του ΜΣΝ. :mad: Υπάρχει και άλλο θέμα συζήτησης εδώ σχετικά με plug ins του MSN. Messenger Plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι ******* έκαναν και δε μπορώ να δεχτώ mp3 και wav? Οταν είχα την Beta έκδοση δεχόμουν κανονικά, τώρα μου βγάζει το μήνυμα "This file has been blocked because it is potentially unsafe." Μου φαίνεται θα το ξαναγυρίσω στην Beta... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι ******* έκαναν και δε μπορώ να δεχτώ mp3 και wav? Οταν είχα την Beta έκδοση δεχόμουν κανονικά, τώρα μου βγάζει το μήνυμα "This file has been blocked because it is potentially unsafe." Μου φαίνεται θα το ξαναγυρίσω στην Beta... ................disable_msn_file_blocking.reg.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SS Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 ωραίος Bayern7 ;) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Πολυ χρησιμο.θενξ :D Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 αντίστοιχο αρχειάκι reg για win98SE έχουμε..? :O ή κάτι άλλο that does the job...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 http://www.a-patch.tk (©Bayern7)Αφαιρεί αρκετά σπαστικά πραγματάκια μαζί και το κλείδωμα αρχείων :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Γιατί δεν μου λειτουργεί εμένα η δόνηση (Nudge) στο MSN; :confused: Όταν το πατάω, βλέπω την οθόνη να δονείται, αλλά δεν ακούω τον θόρυβο που άκουγα. :mad: Στην beta τον άκουγα κανονικά. Κατά τα άλλα δεν έχει bugs αυτή; :mad: Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να συμβαίνει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 μηπως εχει κατασταση busy ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 μηπως εχει κατασταση busy ? Όχι, σε κανονική κατάσταση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 www.a-patch.tk (©Bayern7)Αφαιρεί αρκετά σπαστικά πραγματάκια μαζί και το κλείδωμα αρχείων :cool: thanks...;) δούλεψε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Με μια μετονομασία απο mp3 σε .txt πχ δεν γίνετε να "ξεγελάσει" το msn? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Εχει κανεις αλλος προβλημα με την υπηρεσια?? Με εβγαλε και οταν παω να ξαναμπω μου βγαζει προβλημα.. :what: edit ειναι ενταξει τωρα :) Ασχετο, απο καθε χωρα μπαινουμε σε διαφορετικο "κεντρο" του msn? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 emena ksafnika mou eksafanhsthke h epilogh "add" kai den mporw na pros8esw sta dika mou eikonidia auta pou mou stelnoun... kapoia lush? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εγώ με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να αντιγράψω emotions που μου στέλνουν. Δηλαδή στο παράθυρο συνομιλίας το μαρκάρω, πατάω δεξί κλικ,μου βγάζει μεν την επιλογή "αντιγραφή", αλλά δεν το βάζει στη λίστα μου! :mad: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εγώ με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να αντιγράψω emotions που μου στέλνουν. Δηλαδή στο παράθυρο συνομιλίας το μαρκάρω, πατάω δεξί κλικ,μου βγάζει μεν την επιλογή "αντιγραφή", αλλά δεν το βάζει στη λίστα μου! :mad: To email pou xrisimopoieis gia na mpeis sto MSN 7 einai hotmail ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εγώ με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να αντιγράψω emotions που μου στέλνουν. Δηλαδή στο παράθυρο συνομιλίας το μαρκάρω, πατάω δεξί κλικ,μου βγάζει μεν την επιλογή "αντιγραφή", αλλά δεν το βάζει στη λίστα μου! :mad: Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό πάντως με καμία έκδοση :worry: (δε χρησιμοποιώ email της μορφής xxx@hotmail.com) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts