Jump to content

MSN Messenger 7.0

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η τελική έκδοση του MSN Messenger 7.0 Final είναι γεγονός. :)

LINK

Το αγγλικό μας έδωσες bel όμως. :O Η ελληνική έκδοση βγήκε ή θα αργήσει; :confused:

Το αγγλικό μας έδωσες bel όμως. :O Η ελληνική έκδοση βγήκε ή θα αργήσει; :confused:

Kαι εγώ μόλις τώρα το είδα. :lol: :O Φαντάζομαι οτι και η Ελληνικη έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Ωραια τα καινουργια κολπακια του MSN! Κατεβαστε το!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με διπλή καταχώρηση στα εγκατεστημένα προγράμματα αν το κατεβάσω και το περάσω από πάνω..??:worry:

αν είναι να περιμένω το update που βγάζει το ίδιο το πρόγραμμα...αλλιώς , αν είναι όλα οκ, να το εγκαταστήσω τσακ μπαμ..:)

ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με διπλή καταχώρηση στα εγκατεστημένα προγράμματα αν το κατεβάσω και το περάσω από πάνω..??:worry:

αν είναι να περιμένω το update που βγάζει το ίδιο το πρόγραμμα...αλλιώς , αν είναι όλα οκ, να το εγκαταστήσω τσακ μπαμ..:)

Τσακ μπαμ όπως το είπες. Κατέβασέ το και το βάζει από μόνο του από πάνω αφαιρώντας το παλιό. ;) Και επιτέλους είναι συμβατό και με το Messenger Plus! κάνοντας τη σχετική αναβάθμιση. :)

Τσακ μπαμ όπως το είπες. Κατέβασέ το και το βάζει από μόνο του από πάνω αφαιρώντας το παλιό. ;) Και επιτέλους είναι συμβατό και με το Messenger Plus! κάνοντας τη σχετική αναβάθμιση. :)

Messanger Plus? What? Where? How?

Επισης απο ολες τισ διαφορες χακιες που κυκλοφορουν εετε να προτεινετε τιποτα καλο?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Messanger Plus? What? Where? How?

Επισης απο ολες τισ διαφορες χακιες που κυκλοφορουν εετε να προτεινετε τιποτα καλο?

Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο με σημαντικότερη λειτουργία αυτή της ειδοποίησης και όταν βγαίνει ο άλλος από το MSN κάτι που δεν το έχει η κανονική version του ΜΣΝ. :mad:

Υπάρχει και άλλο θέμα συζήτησης εδώ σχετικά με plug ins του MSN.

Messenger Plus

Τι ******* έκαναν και δε μπορώ να δεχτώ mp3 και wav? Οταν είχα την Beta έκδοση δεχόμουν κανονικά, τώρα μου βγάζει το μήνυμα "This file has been blocked because it is potentially unsafe." Μου φαίνεται θα το ξαναγυρίσω στην Beta...
Phantom Of The Opera

Τι ******* έκαναν και δε μπορώ να δεχτώ mp3 και wav? Οταν είχα την Beta έκδοση δεχόμουν κανονικά, τώρα μου βγάζει το μήνυμα "This file has been blocked because it is potentially unsafe." Μου φαίνεται θα το ξαναγυρίσω στην Beta...

................

disable_msn_file_blocking.reg.zip

Γιατί δεν μου λειτουργεί εμένα η δόνηση (Nudge) στο MSN; :confused: Όταν το πατάω, βλέπω την οθόνη να δονείται, αλλά δεν ακούω τον θόρυβο που άκουγα. :mad: Στην beta τον άκουγα κανονικά. Κατά τα άλλα δεν έχει bugs αυτή; :mad:

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να συμβαίνει; :worry:

www.a-patch.tk

(©Bayern7)Αφαιρεί αρκετά σπαστικά πραγματάκια μαζί και το κλείδωμα αρχείων :cool:

thanks...;)

δούλεψε...:)

• 2 weeks later...

Εχει κανεις αλλος προβλημα με την υπηρεσια??

Με εβγαλε και οταν παω να ξαναμπω μου βγαζει προβλημα.. :what:

edit ειναι ενταξει τωρα :)

Ασχετο, απο καθε χωρα μπαινουμε σε διαφορετικο "κεντρο" του msn?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Εγώ με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να αντιγράψω emotions που μου στέλνουν. Δηλαδή στο παράθυρο συνομιλίας το μαρκάρω, πατάω δεξί κλικ,μου βγάζει μεν την επιλογή "αντιγραφή", αλλά δεν το βάζει στη λίστα μου! :mad:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Εγώ με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να αντιγράψω emotions που μου στέλνουν. Δηλαδή στο παράθυρο συνομιλίας το μαρκάρω, πατάω δεξί κλικ,μου βγάζει μεν την επιλογή "αντιγραφή", αλλά δεν το βάζει στη λίστα μου! :mad:

To email pou xrisimopoieis gia na mpeis sto MSN 7 einai hotmail ?

Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό πάντως με καμία έκδοση :worry:

(δε χρησιμοποιώ email της μορφής xxx@hotmail.com)