jog Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2005 Παιδιά θα σας πω την προσωπική μου εμπειρία για τον οτέ στο dsl Μια μέρα πριν τα φώτα κάνω την αίτηση,(Τετάρτη)την Παρασκευή δεν έγινε τίποτα. Την Δευτέρα ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι,και επειδή ήταν η καθαρίστρια της άφησε ένα μήνυμα για το dsl. Τον παίρνω τηλέφωνο στις 2 και τέταρτο,και ο άνθρωπος κάθησε μέχρι τις 3 εδώ ώστε να μου τα κάνει όλα, Φέρνει και το Laptop του γιατί υπήρχαν κάτι προβλήματα. Το λαμπάκι βέβαια δεν ήταν αναμένο,και γι αυτό έφυγε και είπε ότι θα ξανάρθει άυριο στις 2,και θα τους πει να το γυρίσουν σε dsl,ήρθε και όλα τελείωσαν Έχουμε και λέμε,η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε σε 3 εργάσιμες μέρες! Βρίσκομαι Έδεσσα,και ειλικρινά απορώ με αυτά που ακούω για τον ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αρχή είναι ακόμη και εγώ που είμαι στο κέντρο της Αθήνας δεν είχα πρόβλημα, μέσα σε 2 μέρες είχε γίνει η σύνδεση. Τα προβλήματα αρχίσαν μετά, χάνεται το σήμα, χαμηλή ταχύτητα κλπ. Ελπίζω πάντως να μην σου παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις jog! :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 η δικη μου αιτηση επεσε μεσα σε αργια και Σ/Κ και εκανε συνολικα 6 μερες, αλλα ουσιαστικα ηταν 3 εργασιμες. βεβαια εκανα αιτηση οταν ημουν σιγουρος οτι υπηρχαν πορτες. ενταξει δεν θα πω και μπραβο στον οτε γιατι ετσι θα επρεπε να συμβαινει με ολους, αλλα και αυτο το κλιμα που εχει δημιουργηθει κατα του οτε δεν μου αρεσει καθολου. καλως ή κακως αυτον εχουμε ως μονη αξιοπιστη λυση σε θεματα σταθερης τηλεφωνιας και internet(ειδικα στην επαρχια) και πρεπει να ειμαστε πιο υπομονετικοι μεχρι να φτασουν και σε μας οι εξελιξεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 η δικη μου αιτηση επεσε μεσα σε αργια και Σ/Κ και εκανε συνολικα 6 μερες, αλλα ουσιαστικα ηταν 3 εργασιμες. βεβαια εκανα αιτηση οταν ημουν σιγουρος οτι υπηρχαν πορτες. ενταξει δεν θα πω και μπραβο στον οτε γιατι ετσι θα επρεπε να συμβαινει με ολους, αλλα και αυτο το κλιμα που εχει δημιουργηθει κατα του οτε δεν μου αρεσει καθολου. καλως ή κακως αυτον εχουμε ως μονη αξιοπιστη λυση σε θεματα σταθερης τηλεφωνιας και internet(ειδικα στην επαρχια) και πρεπει να ειμαστε πιο υπομονετικοι μεχρι να φτασουν και σε μας οι εξελιξεις.... Έτσι είναι, ο ΟΤΕ μπορεί να έχει τα στραβά του που οφείλονται κατά 99% στο ότι είναι "δημόσιο" αλλά και για μένα δεν δικαιολογείται αυτή η προκατάληψη και η υπερβολή που βλέπω ειδικά εδώ μέσα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μα τα έχουμε ξαναπεί, ο ΟΤΕ έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Οι συνδέσεις DSL γίνονται πλέον πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Όταν δεν έχει πρόβλημα το τηλεφωνικό κέντο και δεν πρέπει να περιμένετε για τρεις μήνες +, τότε όλα ωραία είναι ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μην ξεγελιέστε. Ο πΟΤΕ είδε ότι σιγά σιγά αρχίζει να χάνει το μονοπώλιο, είδε ότι έφαγε φτύσιμο και κράξιμο απ' όλους και προσπαθεί να διορθωθεί... Αν ξαναγυρίσουμε όλοι στον ΟΤΕ και ξαναπάρει τα πάνω του, πάλι τα ίδια αίσχη θα κάνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Που ακριβώς χάνει το μονοπώλιο στις DSL ο πΟΤΕ; Από το απειροελάχιστο ποσοστό της Vivodi; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Που ακριβώς χάνει το μονοπώλιο στις DSL ο πΟΤΕ; Από το απειροελάχιστο ποσοστό της Vivodi; Στο θέμα του provider και της σταθερής τηλεφωνίας (δεν είναι μόνο το DSL, προσπαθεί να γίνει "καλός" γενικότερα). Επίσης απειλείται από το απειροελάχιστο, όπως λες, ποσοστό της vivodi γιατί σε μερικά χρόνια δεν θα είναι απειροελάχιστο και ούτε θα είναι μόνο η vivodi. :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δηλαδη ειμαι τοσο πολυ γκαντεμης... :cry: Εχουν περασει περισσοτερες απο 25 εργασιμες και ο πΟΤΕ δεν λεει να φτιαξει το DSLAM της περιοχης μου με τιποτα... Γιατιιιιιιιιιιιιιιι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Στο θέμα του provider και της σταθερής τηλεφωνίας (δεν είναι μόνο το DSL, προσπαθεί να γίνει "καλός" γενικότερα). Επίσης απειλείται από το απειροελάχιστο, όπως λες, ποσοστό της vivodi γιατί σε μερικά χρόνια δεν θα είναι απειροελάχιστο και ούτε θα είναι μόνο η vivodi. :geek: Στο (πολύ) μέλλον ναι. Τώρα όχι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μα δεν είπα για τώρα. Σε μερικά χρόνια είπα. Αλλά έχουν καταλάβει αυτοί από τον ΟΤΕ ότι τότε θα είναι αργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ωραία, να τον ευχαριστήσουμε κιόλας που χρειάστηκε να μπει το 2003 για να παράσχει ADSL και που οι τιμές δεν είναι πλέον τριπλάσιες από το μέσο ευρωπαϊκό χώρο. Να στε καλά jog και λοιποί, εσάς βλέπουν και διαπιστώνουν ότι δε χρειάζεται να βελτιωθούν μιας και μια ζωή θα βρίσκουν πρόβατα να αγοράζουν ότι π@π@ριά τους πουλάνε και να λένε και ευχαριστώ. Ευχαριστούμε ΟΤΕ!!! :down: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ωραία, να τον ευχαριστήσουμε κιόλας που χρειάστηκε να μπει το 2003 για να παράσχει ADSL και που οι τιμές δεν είναι πλέον τριπλάσιες από το μέσο ευρωπαϊκό χώρο. Να στε καλά jog και λοιποί, εσάς βλέπουν και διαπιστώνουν ότι δε χρειάζεται να βελτιωθούν μιας και μια ζωή θα βρίσκουν πρόβατα να αγοράζουν ότι π@π@ριά τους πουλάνε και να λένε και ευχαριστώ. Ευχαριστούμε ΟΤΕ!!! :down: Ενω οι αλλες εταιριες,vivodi,telepassport μας προσφερουν φθηνο-αξιοπιστο dsl εδω και 10ετιες. Τουλαχιστον ο ΟΤΕ τεχνολογικα ειναι αιωνες μπροστα. Οπως επισης και σαν εξυπηρετηση. Τωρα αν καποιοι επιμενουν να πληρωνουν κατι που ουσιαστικα δεν εχουν,δεν φταιει ο ΟΤΕ :) Ετσι οπως ειναι η ελληνικη αγορα του Ιντερνετ ειτε μας αρεσει ειτε οχι η επιλογη του ΟΤΕ ειναι μονοδρομος. vivodi,telepassport κλπ ειναι λυσεις που οπως εδειξε ο καιρος δεν οφελησαν κανεναν.Η μαλλον καλυτερα,οφελησαν τα ιδια τα λαμογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ενω οι αλλες εταιριες,vivodi,telepassport μας προσφερουν φθηνο-αξιοπιστο dsl εδω και 10ετιες. Τουλαχιστον ο ΟΤΕ τεχνολογικα ειναι αιωνες μπροστα. Οπως επισης και σαν εξυπηρετηση. Τωρα αν καποιοι επιμενουν να πληρωνουν κατι που ουσιαστικα δεν εχουν,δεν φταιει ο ΟΤΕ :) Ετσι οπως ειναι η ελληνικη αγορα του Ιντερνετ ειτε μας αρεσει ειτε οχι η επιλογη του ΟΤΕ ειναι μονοδρομος. vivodi,telepassport κλπ ειναι λυσεις που οπως εδειξε ο καιρος δεν οφελησαν κανεναν.Η μαλλον καλυτερα,οφελησαν τα ιδια τα λαμογια. Θα ήμουν πιο προσεκτικός στο ποιούς χαρακτηρίζω λαμόγια στη θέση σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Θα ήμουν πιο προσεκτικός στο ποιούς χαρακτηρίζω λαμόγια στη θέση σου. Δεν πιστευω να καταλαβες οτι εννοω εσενα η καποιον αλλο χρηστη ετσι? :o Λαμογια εννοω την καθε εταιρια της αρπαχτης, που οταν σου παρει τα ωραια σου λεφτα μετα τρεις λαλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Δεν πιστευω να καταλαβες οτι εννοω εσενα η καποιον αλλο χρηστη ετσι? :o Λαμογια εννοω την καθε εταιρια της αρπαχτης, που οταν σου παρει τα ωραια σου λεφτα μετα τρεις λαλουν.. Προφανώς και το κατάλαβα. :) Απλά δε θα χαρακτήριζα λαμόγιο μια εταιρία που έχει δεσμευτεί ότι θα πιστώσει τους πελάτες της για όσο διάστημα η υπηρεσία που τους παρείχε είχε προβλήματα (αναφέρομαι στη vivodi). Αν τελικά δεν το κάνει μαζί σου, είναι λαμόγια, απλά ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν να δούμε τι θα γίνει πριν σχολιάσουμε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Προφανώς και το κατάλαβα. :) Απλά δε θα χαρακτήριζα λαμόγιο μια εταιρία που έχει δεσμευτεί ότι θα πιστώσει τους πελάτες της για όσο διάστημα η υπηρεσία που τους παρείχε είχε προβλήματα (αναφέρομαι στη vivodi). Αν τελικά δεν το κάνει μαζί σου, είναι λαμόγια, απλά ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν να δούμε τι θα γίνει πριν σχολιάσουμε. Νομιζω πιο φρονημο θα ηταν να μη χρεωνε τους πελατες της για τον Δεκεμβριο-Ιανουαριο και αν συνεχιζε το προβλημα να μη χρεωνε και τον υπολοιπο καιρο,ετσι με αφηνει εμενα να λεω κακοηθειες (οχι αδικα). Προσωπικα δεν θα περιμενα να δω αν θα χρεωνομουν,θα την ειχα κανει γιατι ετσι κι αλλιως dial-up στα high μου 64K θα ειχα.Οπως σωστα ειπες και στο αλλο thread, ο καιρος θα δειξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Θα ήμουν πιο προσεκτικός στο ποιούς χαρακτηρίζω λαμόγια στη θέση σου. ... Ωραία, να τον ευχαριστήσουμε κιόλας που χρειάστηκε να μπει το 2003 για να παράσχει ADSL και που οι τιμές δεν είναι πλέον τριπλάσιες από το μέσο ευρωπαϊκό χώρο. Να στε καλά jog και λοιποί, εσάς βλέπουν και διαπιστώνουν ότι δε χρειάζεται να βελτιωθούν μιας και μια ζωή θα βρίσκουν πρόβατα να αγοράζουν ότι π@π@ριά τους πουλάνε και να λένε και ευχαριστώ. Ευχαριστούμε ΟΤΕ!!! :down: Κι εγώ θα ήμουν πιο προσεκτικός στο ποιούς αποκαλώ "πρόβατα" που "αγοράζουν ότι π@π@ριά τους πουλάνε και να λένε και ευχαριστώ" (όσους δηλαδή προτιμούν ακόμη υπηρεσίες ΟΤΕ αρα και πολλούς από εδώ μέσα ΜΠΕΕ). ΔΕΝ είπε κανείς ότι ο ΟΤΕ είναι η ιδεώδης επιχείρηση στην οποία θα πρέπει να τρέξουμε όλοι. Ο καθένας σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια σαν καταναλωτής κάνει τις επιλογές του και ΔΕΝ επιτίθεται σε όσους κάνουν διαφορετική επιλογή. Απλά τους εκθέτει τα δικά του κριτήρια και ίσως την επόμενη φορά οι υπόλοιποι καταναλωτές αλλάξουν επιλογή. Ο ΟΤΕ έχει μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από όλους τους άλλους μαζί, αρα πολύ περισσότερες δουλειές οπότε είναι φυσικό να ακούγονται περισσότερα παράπονα (αν θέλεις να μην κάνεις λάθη, λένε, μην κάνεις τίποτα). Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς καλοπροαίρετος όμως ότι βελτιώνεται χάρη και στον ανταγωνισμό που γι'αυτόν τον λόγο είναι και απαραίτητος. Απάντησε άλλωστε και ο Nrg πολύ σωστά παραπάνω για τη συμβολή των υπολοίπων εταιριών του χώρου... Κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί από διάφορα λάθη του ΟΤΕ. Από εκεί και πέρα όμως βλέπω να υπάρχει μια ακατανόητη για μένα αλλά σαφής προκατάληψη, εριστικότητα και ειρωνεία εναντίον του τη στιγμή μάλιστα που έχουν ακουστεί τα μύρια όσα (και εδώ μέσα) και για τους όλους κυρίους του χώρου, που στήνουν δύο γραφεία και έχουν εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 ... Κι εγώ θα ήμουν πιο προσεκτικός στο ποιούς αποκαλώ "πρόβατα" που "αγοράζουν ότι π@π@ριά τους πουλάνε και να λένε και ευχαριστώ" (όσους δηλαδή προτιμούν ακόμη υπηρεσίες ΟΤΕ αρα και πολλούς από εδώ μέσα ΜΠΕΕ). ΔΕΝ είπε κανείς ότι ο ΟΤΕ είναι η ιδεώδης επιχείρηση στην οποία θα πρέπει να τρέξουμε όλοι. Ο καθένας σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια σαν καταναλωτής κάνει τις επιλογές του και ΔΕΝ επιτίθεται σε όσους κάνουν διαφορετική επιλογή. Απλά τους εκθέτει τα δικά του κριτήρια και ίσως την επόμενη φορά οι υπόλοιποι καταναλωτές αλλάξουν επιλογή. Ο ΟΤΕ έχει μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από όλους τους άλλους μαζί, αρα πολύ περισσότερες δουλειές οπότε είναι φυσικό να ακούγονται περισσότερα παράπονα (αν θέλεις να μην κάνεις λάθη, λένε, μην κάνεις τίποτα). Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς καλοπροαίρετος όμως ότι βελτιώνεται χάρη και στον ανταγωνισμό που γι'αυτόν τον λόγο είναι και απαραίτητος. Απάντησε άλλωστε και ο Nrg πολύ σωστά παραπάνω για τη συμβολή των υπολοίπων εταιριών του χώρου... Κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί από διάφορα λάθη του ΟΤΕ. Από εκεί και πέρα όμως βλέπω να υπάρχει μια ακατανόητη για μένα αλλά σαφής προκατάληψη, εριστικότητα και ειρωνεία εναντίον του τη στιγμή μάλιστα που έχουν ακουστεί τα μύρια όσα (και εδώ μέσα) και για τους όλους κυρίους του χώρου, που στήνουν δύο γραφεία και έχουν εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Όπως πολύ σωστά λες και μόνος σου, ο ΟΤΕ βελτιώνεται χάρη στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Αν όμως πέσουμε όλοι με τα μούτρα στον ΟΤΕ πάλι, δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Οι υπόλοιπες εταιρίες δικαιολογούνται λόγω του ότι είναι νέες στο χώρο και είναι φυσικό να έχουν ελλείψεις συγκριτικά με τον ΟΤΕ. Επίσης όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Lewton, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να ευχαριστούμε τον πΟΤΕ; Για ποιον λόγο; Μήπως επειδή η Ελλάδα είναι με μεγάλη διαφορά πολύ πίσω από τις άλλες χώρες της ΕΥΡΩΠΗΣ (και όχι της ΕΕ) στις τηλεπικοινωνίες; Με 50 ευρώ το μήνα σε άλλες χώρες μπορείς να έχεις 15πλάσιες ταχύτητες από το 384kbps που έχουμε εμείς και "χαιρόμαστε" που αναπτυχθήκαμε... Με την ίδια λογική θα πρέπει να ευχαριστούμε την Ελλάδα που εν έτη 2005 έχουμε δρόμους φτιαγμένους από άσφαλτο και όχι χωματόδρομους... Θα πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν άλλες "τριτοκοσμικές" χώρες είχαν ΑDSL εμείς είχαμε την "πολυτέλεια" (χάρη στο ΟΤΕ τον "άριστο" όπως λέτε) να surfάρουμε με ISDN!!! Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας. Ο ΟΤΕ μας εκμεταλλεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει όσο εμείς τον εμπιστευόμαστε... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Όπως πολύ σωστά λες και μόνος σου, ο ΟΤΕ βελτιώνεται χάρη στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Αν όμως πέσουμε όλοι με τα μούτρα στον ΟΤΕ πάλι, δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Οι υπόλοιπες εταιρίες δικαιολογούνται λόγω του ότι είναι νέες στο χώρο και είναι φυσικό να έχουν ελλείψεις συγκριτικά με τον ΟΤΕ. Επίσης όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Lewton, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να ευχαριστούμε τον πΟΤΕ; Για ποιον λόγο; Μήπως επειδή η Ελλάδα είναι με μεγάλη διαφορά πολύ πίσω από τις άλλες χώρες της ΕΥΡΩΠΗΣ (και όχι της ΕΕ) στις τηλεπικοινωνίες; Με 50 ευρώ το μήνα σε άλλες χώρες μπορείς να έχεις 15πλάσιες ταχύτητες από το 384kbps που έχουμε εμείς και "χαιρόμαστε" που αναπτυχθήκαμε... Με την ίδια λογική θα πρέπει να ευχαριστούμε την Ελλάδα που εν έτη 2005 έχουμε δρόμους φτιαγμένους από άσφαλτο και όχι χωματόδρομους... Θα πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν άλλες "τριτοκοσμικές" χώρες είχαν ΑDSL εμείς είχαμε την "πολυτέλεια" (χάρη στο ΟΤΕ τον "άριστο" όπως λέτε) να surfάρουμε με ISDN!!! Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας. Ο ΟΤΕ μας εκμεταλλεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει όσο εμείς τον εμπιστευόμαστε... :mad: Ρε παιδιά έχουμε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα. Ποιός είπε εδώ μέσα να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να του κάνουμε; Δείξτε μου ΕΝΑ δικό μου post που λέω να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ!!! ΕΝΑ!!!! ΜΟΝΟΙ σας τα λέτε κι εμείς πρέπει να απολογούμαστε γι'αυτά που λέτε; ΛΕΩ ότι κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να λοιδωρείτε λες και πρόκειται για το τελευταίο μαγαζί της πλάκας. Με το "άριστος" που λέει ο τίτλος του θέματος ΔΕΝ συμφωνώ βέβαια και ΑΝ διάβαζες τι γράφω στο post που κάνεις και quote θα το καταλάβαινες. Νομίζω ότι η συζήτηση εξαντλήθηκε είπαμε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τα συμπεράσματα ανήκουν στους άτυχους αναγνώστες :p :X Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ρε παιδιά έχουμε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα. Ποιός είπε εδώ μέσα να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να του κάνουμε; Δείξτε μου ΕΝΑ δικό μου post που λέω να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ!!! ΕΝΑ!!!! Δεν υπάρχει δικό σου post και δεν χαρακτήρισα εσένα πρόβατο (απάντηση για το προηγούμενο post σου). Πρόβατο δεν είναι αυτός που βάζει ΟΤΕ επειδή είναι αναγκασμένος, πρόβατο όμως είναι αυτός που λέει και ευχαριστώ από πάνω, και που βάζει και ΟΤΕΝΕΤ (κι ας είναι η ακριβότερη:!: ) για να δείξει έμπρακτα πόσο υποχρεωμένος αισθάνεται στον όμιλο ΟΤΕ που μας έδωσε επιτέλους ADSL. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ημερομηνια αιτησης: 23/11/2004 ΟΤΕ: Καλλιθεα Αττικης Κατασταση: Ακομη τιποτε (29/1/2005) Αιτια: Προβληματικα κεντρα Siemens 2, προβληματικες θυρες DSLAM κλπ Προβλεψη: Τελος Ιανουαριου Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ρε παιδιά έχουμε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα. Ποιός είπε εδώ μέσα να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να του κάνουμε; Δείξτε μου ΕΝΑ δικό μου post που λέω να ευχαριστούμε τον ΟΤΕ!!! ΕΝΑ!!!! ΜΟΝΟΙ σας τα λέτε κι εμείς πρέπει να απολογούμαστε γι'αυτά που λέτε; ΛΕΩ ότι κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να λοιδωρείτε λες και πρόκειται για το τελευταίο μαγαζί της πλάκας. Με το "άριστος" που λέει ο τίτλος του θέματος ΔΕΝ συμφωνώ βέβαια και ΑΝ διάβαζες τι γράφω στο post που κάνεις και quote θα το καταλάβαινες. Νομίζω ότι η συζήτηση εξαντλήθηκε είπαμε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τα συμπεράσματα ανήκουν στους άτυχους αναγνώστες :p :X Συμφωνό φίλε κοίτα εδώ να βγάλεις συμπεράσματα. :geek: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57147 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts