Kozi0 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Από κάμερα τι λέει το nexus????το έχεις πάρει ;;; εντυπώσεις;;;; Δεν το έχω, αλλά θα ήθελα.. Εγώ όσα συγκριτικά έχω δει (ακόμα και με i6s και s7) βλέπω ότι έχει μία πολύ ισορροπημένη κάμερα. Με πολύ καλές βραδυνές αλλά και την ημέρα δεν καίει τις φωτό με έντονους φωτισμούς και διάφορα άλλα. Από το i6s σίγουρα πολύ καλύτερη. Και από το s7 μπορώ να πω σε κάποια σημεία είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εμενα στο 6P με χαλαει η ελλειψη microSD και OIS... Πειτε με ψειρα, αλλα αν δινεις G4 για 6P με περισσοτερα λεφτα, σε νοιαζει. ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. March 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο vaggos Γιατί να με περιορίζει στην μνήμη η συσκευή , . . . Άρα πάμε χαλαρά σε v10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Απ' την αλλη, οπως προειπα το V10 εχει μικρη μεταπωλητικη αξια, ενω το 6P (θα) εχει πολυ καλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα με updates και custom roms. Αλλα αν η microSD ειναι dealbreaker τοτε πας καρφωτος στο V10. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. March 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Το one plus 2 το έχεις δοκιμάσει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Εμενα στο 6P με χαλαει η ελλειψη microSD και OIS... Πειτε με ψειρα, αλλα αν δινεις G4 για 6P με περισσοτερα λεφτα, σε νοιαζει. ;) Ενταξει, 32 γκιγκα εχει, ποσα ποια θελετε για να σας φτανουν, νομιζω ειναι αδυνατο να τα γεμισεις σε τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Περίμενε κανα μήνα και πας για S7/S7 edge επίσης θα κυκλοφορήσει και το Huawei P9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Εγώ θα έλεγα να βιαστεί γιατί στο service της lg έχουν τελειώσει οι πλακέτες για το lg g4 λόγω πολλών bootloops τον τελευταίο καιρό από όσο διάβασα....:D...χιούμορ κάνω, αλλά όσο το καθυστερεί μειώνεται η μεταπωλητικη αξία του lg g4 αν σκοπεύει να το πουλήσει. Edited March 28, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. March 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Είχα το s6 και το γέμισα το 32αρι , . . Δεν μου φτάνουν ενώ έχω στο g4 μια 64αρα και ούτε σβήνω ούτε τίποτα . . . να σου χρειάζεται η κάρτα . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Νομίζω πως πρέπει να σου υπενθυμίσω αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6633825#post6633825 :lol: :rotfl: :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts