Jump to content

dual sim με Radio (αγορά & service Ελλάδα)

Max_10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...Για πολλοστή φορά θα ζητήσω την γνώμη σας.

Ψάχνω dual sim, κατα προτίμηση να έχει ραδιόφωνο και καλή μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι καθαρα surfarisma, social media, κανένα Mail... Κατα προτίμηση θα ήθελα να έχει ράδιο αν και με μια εφαρμογή πιστεύω ότι θα λυθεί. Το χαμηλό Sar είναι απαραίτητο.

Η αγορά πρόκειται να γίνει απο Ελλάδα και θα ήθελα να έχει και service επίσημο στην Ελλάδα (για έναν περίεργο λόγο ότι έχω πάρει για μένα έχει καταλήξει στην αντιπροσωπεία και ότι παίρνω σε δώρο για τους άλλους μένει αιώνια στα χέρια τους , με την ίδια χρήση :X )

Το budget φτάνει μέχρι 350. Καμία πρόταση?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

LG G4 Dual....μονοδρομος,με ραδιο,εντος budget,ακομα και να φτασεις στην αντιπροσωπεια,το service της LG ειναι αψογο!
Oneplus One to rule them all!

LG G4 Dual....μονοδρομος,με ραδιο,εντος budget,ακομα και να φτασεις στην αντιπροσωπεια,το service της LG ειναι αψογο!

Σωστός! Ξέχασα να αναφέρω πως όχι LG. Το service της LG το θεωρώ επιεικώς κακό! Μου είχαν βγάλει το L9 μου εκτός εγγύησης με την δικαιολογία της κομμένης καλωδιοταινίας. Εκτός ότι δεν ήταν υπαιτιότητα μου (να φανταστείς δεν ηξερα καν τι ειναι η καλωδιοταινία που λίγο πολύ είπαν πως πήρα μαχαίρι και την έκοψα), ζητούσαν και ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα των επίσημων ανταλλακτικών :D

Φίλε ίσως πέτυχες μία κακή στιγμή αλλά το service της LG στην procordia είναι ίσως το κορυφαίο που υπάρχει στη Ελλάδα και πολλοί που έχουν αγοράσει συσκευές άλλων εταιρειών θα ήθελαν πολύ να το στείλουν εκεί. Πέρα από αυτό από τι στιγμή που θέλεις να υπάρχει service στην Ελλάδα αυτόματα ξεχνάς τα κινέζικα που αυτά κυρίως έρχονται σε dual sim και πας σε κάποια επώνυμη εταιρεία που όμως έχουν ελάχιστα dual sim τηλέφωνα. Το G4 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε dual sim (σκέψου ότι το G4 ψηφίστηκε ως καλύτερη συσκευή του 2015 εδώ και από τους υπευθύνους τους site αλλά και από τους χρήστες του). Είναι κρίμα να δώσεις περισσότερα ή παραπλήσια χρήματα για αρκετά κατώτερη συσκευή

Δεν διαφωνώ... Μπορεί να είναι το καλύτερο service στην Ελλάδα αλλά η συμπεριφορά τους ήταν απλά απαράδεκτη. Με το έτσι και το θέλω δεν βγάζεις κινητό εκτός εγγυήσης και να πω την αλήθεια δεν θελω να ξαναδοκιμάσω το Service της συγκεκριμένης εταιρίας. Ειδικά αφού μπήκα στην διαδικασία να τα συγκρίνω με τα Nokia Care που χρειάστηκα. Προτιμώ ειλικρινά να ανεβάσω λίγο ακόμα τον πήχη του budget και να τσιμπήσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας το HTC One E9+ . Ειλικρίνα ευχαριστώ για την πρόταση :)

με το μπατζετ που διαθετεις

μπορεις να παρεις απο ελλαδα

2 συσκευες leagoo elite 5

ωστε αν χαλασει η μια να εχεις την αλλη

χωρις να χρειαστει σερβις :lol:

Edited by telefoneri

με το μπατζετ που διαθετεις

μπορεις να παρεις απο ελλαδα

2 συσκευες leagoo elite 5

ωστε αν χαλασει η μια να εχεις την αλλη

χωρις να χρειαστει σερβις :lol:

Ήταν καλό. Η leagoo νομίζω έχει αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη

Ήταν καλό. Η leagoo νομίζω έχει αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη

δεν ειμαι σιγουρος αν πλεον εχει αντιπροσωπεια,

αλλα ενα χρησιμο λινκ που ποσταρα και σε αλλο μηνυμα

πριν μερες και ειναι για σερβις, ειναι απο το κατ/μα safesales.

δεν ειμαι σιγουρος αν πλεον εχει αντιπροσωπεια,

αλλα ενα χρησιμο λινκ που ποσταρα και σε αλλο μηνυμα

πριν μερες και ειναι για σερβις, ειναι απο το κατ/μα safesales.

Και όμως είναι το επίσημο service της leagoo. Αν και κλείνω το μάτι στο HTC E9+ . Στα 420 νομίζω ότι αξίζει ο κόπος :D

δες το Huawei G8, απο την htc μην περιμενεις καλο σερβις (ψαξτο) αν ειναι παραεισαγωγης την εκατσες χειροτερη απο την lg 100 φορες Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

δες το Huawei G8, απο την htc μην περιμενεις καλο σερβις (ψαξτο) αν ειναι παραεισαγωγης την εκατσες χειροτερη απο την lg 100 φορες

Είναι σε προσφορά απο σοβαρό μαγαζί (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Το G8 το έκοψα απο το SAR. 1.44 στο κεφάλι είναι too much. Το service της HTC είναι procordia ή Arvato?

Είναι σε προσφορά απο σοβαρό μαγαζί (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Το G8 το έκοψα απο το SAR. 1.44 στο κεφάλι είναι too much. Το service της HTC είναι procordia ή Arvato?

Arvato:(

ρωτα τους αν αναλαμβανουν το σερβις τοτε οκ

α αν σ ενδιαφερει το s-off εχει 25$ αλλιως δεν εχει ροοτ χωρις να χασεις εγγυηση

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Arvato:(

ρωτα τους αν αναλαμβανουν το σερβις τοτε οκ

α αν σ ενδιαφερει το s-off εχει 25$ αλλιως δεν εχει ροοτ χωρις να χασεις εγγυηση

Σε αντίστοιχη περίπτωση το ιδιο κατάστημα , μου το είχε πακετάρει και το είχε στείλει procordia. Δεν το φοβάμαι πάνω σ αυτο :cool:

τοτε χτυπα το htc ειναι πραγματικα κοσμημα

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κ στειλε σε π.μ. το καταστημα:D

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τελευταίο...Έπεσε στα χέρια μου το asus zenfone 2 ze551ml 32gb 4gb ram . Ένα μικρό θηρίο. Να πω την αλήθεια μου καλοάρεσε. Και απ'οσο ξέρω από τα pc φιλων το service τους ήταν καλό (με ραντεβού όμως μέσα εφαρμογής). Οπότε έμεινα ανάμεσα στο HTC E9+ και στο Zenfone. Στα μάτια μου είναι ακριβώς το ίδιο μην σου πω ότι είμαι 1 click πιο κοντά στο ASUS.

Επειδή όμως μιλάω για το ίδιο κατάστημα . θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα στείλω ένα mail το κατάστημα για το service του Asus :D

Στο έστειλα σε pm :D

Edited by Max_10

thx για το π.μ.

+1 για το asus εχει πολυ υποστιριξη στο xda, ειναι σε καλυτερη τιμη

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

thx για το π.μ.

+1 για το asus εχει πολυ υποστιριξη στο xda, ειναι σε καλυτερη τιμη

Εκεί κατέληξα! Διάβασα και εδώ στο forum εξαιρετικά λόγια! thnx για τον χρονο σου :)