Max_10 Δημοσιεύτηκε March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2016 Καλησπέρα...Για πολλοστή φορά θα ζητήσω την γνώμη σας. Ψάχνω dual sim, κατα προτίμηση να έχει ραδιόφωνο και καλή μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι καθαρα surfarisma, social media, κανένα Mail... Κατα προτίμηση θα ήθελα να έχει ράδιο αν και με μια εφαρμογή πιστεύω ότι θα λυθεί. Το χαμηλό Sar είναι απαραίτητο. Η αγορά πρόκειται να γίνει απο Ελλάδα και θα ήθελα να έχει και service επίσημο στην Ελλάδα (για έναν περίεργο λόγο ότι έχω πάρει για μένα έχει καταλήξει στην αντιπροσωπεία και ότι παίρνω σε δώρο για τους άλλους μένει αιώνια στα χέρια τους , με την ίδια χρήση :X ) Το budget φτάνει μέχρι 350. Καμία πρόταση? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 LG G4 Dual....μονοδρομος,με ραδιο,εντος budget,ακομα και να φτασεις στην αντιπροσωπεια,το service της LG ειναι αψογο! Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 LG G4 Dual....μονοδρομος,με ραδιο,εντος budget,ακομα και να φτασεις στην αντιπροσωπεια,το service της LG ειναι αψογο! Σωστός! Ξέχασα να αναφέρω πως όχι LG. Το service της LG το θεωρώ επιεικώς κακό! Μου είχαν βγάλει το L9 μου εκτός εγγύησης με την δικαιολογία της κομμένης καλωδιοταινίας. Εκτός ότι δεν ήταν υπαιτιότητα μου (να φανταστείς δεν ηξερα καν τι ειναι η καλωδιοταινία που λίγο πολύ είπαν πως πήρα μαχαίρι και την έκοψα), ζητούσαν και ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα των επίσημων ανταλλακτικών :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φίλε ίσως πέτυχες μία κακή στιγμή αλλά το service της LG στην procordia είναι ίσως το κορυφαίο που υπάρχει στη Ελλάδα και πολλοί που έχουν αγοράσει συσκευές άλλων εταιρειών θα ήθελαν πολύ να το στείλουν εκεί. Πέρα από αυτό από τι στιγμή που θέλεις να υπάρχει service στην Ελλάδα αυτόματα ξεχνάς τα κινέζικα που αυτά κυρίως έρχονται σε dual sim και πας σε κάποια επώνυμη εταιρεία που όμως έχουν ελάχιστα dual sim τηλέφωνα. Το G4 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε dual sim (σκέψου ότι το G4 ψηφίστηκε ως καλύτερη συσκευή του 2015 εδώ και από τους υπευθύνους τους site αλλά και από τους χρήστες του). Είναι κρίμα να δώσεις περισσότερα ή παραπλήσια χρήματα για αρκετά κατώτερη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν διαφωνώ... Μπορεί να είναι το καλύτερο service στην Ελλάδα αλλά η συμπεριφορά τους ήταν απλά απαράδεκτη. Με το έτσι και το θέλω δεν βγάζεις κινητό εκτός εγγυήσης και να πω την αλήθεια δεν θελω να ξαναδοκιμάσω το Service της συγκεκριμένης εταιρίας. Ειδικά αφού μπήκα στην διαδικασία να τα συγκρίνω με τα Nokia Care που χρειάστηκα. Προτιμώ ειλικρινά να ανεβάσω λίγο ακόμα τον πήχη του budget και να τσιμπήσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας το HTC One E9+ . Ειλικρίνα ευχαριστώ για την πρόταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) με το μπατζετ που διαθετεις μπορεις να παρεις απο ελλαδα 2 συσκευες leagoo elite 5 ωστε αν χαλασει η μια να εχεις την αλλη χωρις να χρειαστει σερβις :lol: Edited March 21, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 με το μπατζετ που διαθετεις μπορεις να παρεις απο ελλαδα 2 συσκευες leagoo elite 5 ωστε αν χαλασει η μια να εχεις την αλλη χωρις να χρειαστει σερβις :lol: Ήταν καλό. Η leagoo νομίζω έχει αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ήταν καλό. Η leagoo νομίζω έχει αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη δεν ειμαι σιγουρος αν πλεον εχει αντιπροσωπεια, αλλα ενα χρησιμο λινκ που ποσταρα και σε αλλο μηνυμα πριν μερες και ειναι για σερβις, ειναι απο το κατ/μα safesales. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 δεν ειμαι σιγουρος αν πλεον εχει αντιπροσωπεια, αλλα ενα χρησιμο λινκ που ποσταρα και σε αλλο μηνυμα πριν μερες και ειναι για σερβις, ειναι απο το κατ/μα safesales. Και όμως είναι το επίσημο service της leagoo. Αν και κλείνω το μάτι στο HTC E9+ . Στα 420 νομίζω ότι αξίζει ο κόπος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) δες το Huawei G8, απο την htc μην περιμενεις καλο σερβις (ψαξτο) αν ειναι παραεισαγωγης την εκατσες χειροτερη απο την lg 100 φορες Edited March 22, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 δες το Huawei G8, απο την htc μην περιμενεις καλο σερβις (ψαξτο) αν ειναι παραεισαγωγης την εκατσες χειροτερη απο την lg 100 φορες Είναι σε προσφορά απο σοβαρό μαγαζί (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Το G8 το έκοψα απο το SAR. 1.44 στο κεφάλι είναι too much. Το service της HTC είναι procordia ή Arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι σε προσφορά απο σοβαρό μαγαζί (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Το G8 το έκοψα απο το SAR. 1.44 στο κεφάλι είναι too much. Το service της HTC είναι procordia ή Arvato? Arvato:( ρωτα τους αν αναλαμβανουν το σερβις τοτε οκ α αν σ ενδιαφερει το s-off εχει 25$ αλλιως δεν εχει ροοτ χωρις να χασεις εγγυηση Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Arvato:( ρωτα τους αν αναλαμβανουν το σερβις τοτε οκ α αν σ ενδιαφερει το s-off εχει 25$ αλλιως δεν εχει ροοτ χωρις να χασεις εγγυηση Σε αντίστοιχη περίπτωση το ιδιο κατάστημα , μου το είχε πακετάρει και το είχε στείλει procordia. Δεν το φοβάμαι πάνω σ αυτο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τοτε χτυπα το htc ειναι πραγματικα κοσμημα ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κ στειλε σε π.μ. το καταστημα:D Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Τελευταίο...Έπεσε στα χέρια μου το asus zenfone 2 ze551ml 32gb 4gb ram . Ένα μικρό θηρίο. Να πω την αλήθεια μου καλοάρεσε. Και απ'οσο ξέρω από τα pc φιλων το service τους ήταν καλό (με ραντεβού όμως μέσα εφαρμογής). Οπότε έμεινα ανάμεσα στο HTC E9+ και στο Zenfone. Στα μάτια μου είναι ακριβώς το ίδιο μην σου πω ότι είμαι 1 click πιο κοντά στο ASUS. Επειδή όμως μιλάω για το ίδιο κατάστημα . θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα στείλω ένα mail το κατάστημα για το service του Asus :D Στο έστειλα σε pm :D Edited March 23, 2016 by Max_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 thx για το π.μ. +1 για το asus εχει πολυ υποστιριξη στο xda, ειναι σε καλυτερη τιμη Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 thx για το π.μ. +1 για το asus εχει πολυ υποστιριξη στο xda, ειναι σε καλυτερη τιμη Εκεί κατέληξα! Διάβασα και εδώ στο forum εξαιρετικά λόγια! thnx για τον χρονο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 το z3 dual το σκέφτηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. March 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 το z3 dual το σκέφτηκες? Το είδα αλλά το έκοψα για το body sar που είδα 1,50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts