Jump to content

[S7 Edge] Φωτογραφίες& Βίντεο

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπέροχη φωτογραφία.. σε κοντινά πλάνα η κάμερα είναι πάρα πολύ δυνατή ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπέροχη φωτογραφία.. σε κοντινά πλάνα η κάμερα είναι πάρα πολύ δυνατή ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Ευχαριστω πολυ.Σε pro mode τραβηγμενη και με Isocell καμερα

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Donostia - San Sebastian Spain.

Αυτοσχέδιο cart postal https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161106/78285f98c66b4231b2bf18f15c101f25.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

καλημερα παιδια θημηστε μου λιγο πως μπορω να ανεβασω και εγω καμια φωτο εδω? ευχαριστω.ακυρο το βρηκααα............. Edited by corolla001975

http://http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/20161106_120915_zps6flqkb5q.jpg[/img]

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/img]

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/20161106_120710_zpsurplavyo.jpg' alt='20161106_120710_zpsurplavyo.jpg'>

καλημερα παιδια.φοβερες οι φωτο.Απο φωτο δεν κατεχω και πολλα,το Α5 2016 εχω τωρα.Στα δικα μου ματια μια χαρα φωτο βγαζει.Εχω την εντυπωση οτι σε ληψεις κοντινες σε 16/9 πχ σε μια παρεα,σε προσωπα δεν βλεπω διαφορα ιδιαιτερη με αυτες τις φωτο του S6 που ειχα το καλοκαιρι<εκανα μια δοκιμη για ενα μηνα.πολυ καλο τηλ αλλα αρχισε να μου λειπει η καλη αυτονομια,η καρτα μνημης και το ραδιο του Α>οποτε το ξαναπηρα.βλεπωντας τες στον υπολογιστη τωρα πρεπει να ξεπατωσω το ζουμ για να φανει διαφορα μεταξυ των δυο.εχω και φωτο του Ζ2 στα 20 οπου ειχα απογοητευτει...Εχω μπερδευτει με αυτη την ιστορια των πιξελ:confused:

καλημερα παιδια.φοβερες οι φωτο.Απο φωτο δεν κατεχω και πολλα,το Α5 2016 εχω τωρα.Στα δικα μου ματια μια χαρα φωτο βγαζει.Εχω την εντυπωση οτι σε ληψεις κοντινες σε 16/9 πχ σε μια παρεα,σε προσωπα δεν βλεπω διαφορα ιδιαιτερη με αυτες τις φωτο του S6 που ειχα το καλοκαιρι<εκανα μια δοκιμη για ενα μηνα.πολυ καλο τηλ αλλα αρχισε να μου λειπει η καλη αυτονομια,η καρτα μνημης και το ραδιο του Α>οποτε το ξαναπηρα.βλεπωντας τες στον υπολογιστη τωρα πρεπει να ξεπατωσω το ζουμ για να φανει διαφορα μεταξυ των δυο.εχω και φωτο του Ζ2 στα 20 οπου ειχα απογοητευτει...Εχω μπερδευτει με αυτη την ιστορια των πιξελ:confused:

Η μεγάλη διαφορά με το S7 & to S7e , είναι σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό κυρίως, εσωτερικού χώρου και γενικώς σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Σε εξωτερικές λήψεις και μάλιστα με καλό φωτισμό, σε αυτόματη κατάσταση, οι διαφορές δεν είναι σοβαρές , τουλάχιστον όχι άμεσα αντιληπτές.

Η μεγάλη διαφορά με το S7 & to S7e , είναι σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό κυρίως, εσωτερικού χώρου και γενικώς σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Σε εξωτερικές λήψεις και μάλιστα με καλό φωτισμό, σε αυτόματη κατάσταση, οι διαφορές δεν είναι σοβαρές , τουλάχιστον όχι άμεσα αντιληπτές.

Ακριβώς έτσι συν την ευκολία να κάνεις 2 manual ρυθμίσεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα που εμένα τουλάχιστον σε βραδινά μου έχει φανεί χρήσιμο.. Πχ να ρίχνω λίγο χρόνο κλείστρου και ταυτόχρονα iso..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

:) :) :)

Edited by vriz27

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• Administrators
Άσε βρε γατάκι Ferrari...

Ενδείκνυται ένεκα προστασίας προσωπικών δεδομένων, σε τέτοιου είδους φωτογραφίες να μην είναι εμφανής ο αριθμός κυκλοφορίας.

Modpic.gif

Done!

Ωραία φωτογραφία φίλε. Όμορφο σκηνικό

S7, αυτόματο!

πολύ ωραίος ουρανός φίλε, μπράβο

μια ακόμα σε manual.. νυχτερινές περιπλανήσεις