vag74 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παιδες, για άλλη μια φορα θα πω: Ένα μεγαλο μερος των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ αποκλισεων στην αυτονομια, που διαπιστώνουμε από χρηστη σε χρηστη οφείλεται στο δικτυο. Δυστυχως, η wind ξεφτιλιζει τη μπαταρια της συσκευης, με τη βοντα να εχει την καλυτερη διαχειριση. Με την ιδια συσκευή, βλεπω μεχρι και 30% αποκλιση στα νουμερα της αυτονομιας... Που πιστεύεις είναι καλύτερα να έχουμε τα δίκτυα στο gsm η στο gsm-3g αυτόματη λειτουργία Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Που πιστεύεις είναι καλύτερα να έχουμε τα δίκτυα στο gsm η στο gsm-3g αυτόματη λειτουργία Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα δεν δουλεύεις δεδομένα βάλτο στο GSM. Όταν τα ανοίγεις όπου θες από 3g 4g. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Που πιστεύεις είναι καλύτερα να έχουμε τα δίκτυα στο gsm η στο gsm-3g αυτόματη λειτουργία Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το έχω στο αυτόματο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/9c7d6bfc577bd3fc6721b4465fbb2bb7.jpg Δεν υπάρχει λόγος να το δουλεύω αλλιώς, τα data από το πρωί έως το βράδυ (μόνο σπίτι wifi )είναι ανοικτά και κάνω την δουλειά μου ταχύτατα. Η Vodafone έχει μόνιμα 4G ή H+ οπότε γιατί να το έχω σε 3G ,το βράδυ θα μπει στο ρεύμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Λοιπόν επειδή δεν άντεχα άλλο την αμφιβολία και το τι φταίει και τι δεν φταίει έκανα επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Ξεκίνησα με 50% μπαταρία. Το έστησα όλο ακριβώς όπως το είχα πριν. Η μπαταρία άντεξε 4 ώρες και 3:30 ήταν με ανοιχτή οθόνη (Το ξετίναξα όπως καταλαβαίνετε). Oι 2 android πηγές κατανάλωσης μπαταρίας ήταν αρκετά χαμηλά. (12% αθροιστικά στο 42% της μπαταρίας που κατανάλωσα (50->8). Νομίζω πήγε πολύ καλά. Τώρα φορτίζει κλειστό. Αντε να δούμε. ΥΓ.: έριξα 400 φώτος από φωτογραφική μέσω Side Sync (wifi). Έμεινα άφωνος με την ταχύτητα..... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εγώ το έχω στο αυτόματο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/9c7d6bfc577bd3fc6721b4465fbb2bb7.jpg Δεν υπάρχει λόγος να το δουλεύω αλλιώς, τα data από το πρωί έως το βράδυ (μόνο σπίτι wifi )είναι ανοικτά και κάνω την δουλειά μου ταχύτατα. Η Vodafone έχει μόνιμα 4G ή H+ οπότε γιατί να το έχω σε 3G ,το βράδυ θα μπει στο ρεύμα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα όμως μπαίνει καθε 2 μέρες στο ρεύμα :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Έκανα φορματ και ξανά στήσιμο. Φαίνονται πιο λογικά τα αποτελέσματα νομίζω http://i65.tinypic.com/345hh0p.png http://i63.tinypic.com/29xyou0.png http://i66.tinypic.com/2rcls1z.png http://i64.tinypic.com/4sco02.png Edited April 23, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παντως το κινητό σε αναμονή είναι βράχος. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Παιδες, για άλλη μια φορα θα πω: Ένα μεγαλο μερος των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ αποκλισεων στην αυτονομια, που διαπιστώνουμε από χρηστη σε χρηστη οφείλεται στο δικτυο. Δυστυχως, η wind ξεφτιλιζει τη μπαταρια της συσκευης, με τη βοντα να εχει την καλυτερη διαχειριση. Με την ιδια συσκευή, βλεπω μεχρι και 30% αποκλιση στα νουμερα της αυτονομιας... Δηλαδή εννοεις οτι με wind ακόμα και καλό σήμα να εχεις σου τραβάει πιο πολύ μπαταρία το δίκτυο της απο οτι οι αλλες εταιριες; Edited April 23, 2016 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού εχω παρατηρήσει μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση περίπου 20%. Στο μενού ενημέρωσης κατανάλωσης εμφανιζεται αυξημενη η κατανάλωση λειτουργικού συστήματος android ( περιπου 25-30%). Στην προηγούμενη έκδοση η κατανάλωση για το συγκεκριμένο ηταν πολύ λιγότερη. Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ που είχα battery drain έκανα φορματ και εχτές το φόρτισα. Το έβαλα σε flight Mode στης 2 και ξύπνησα στης 9. Πάλι 100% είχε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Με την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού εχω παρατηρήσει μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση περίπου 20%. Στο μενού ενημέρωσης κατανάλωσης εμφανιζεται αυξημενη η κατανάλωση λειτουργικού συστήματος android ( περιπου 25-30%). Στην προηγούμενη έκδοση η κατανάλωση για το συγκεκριμένο ηταν πολύ λιγότερη. Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Αυτό συζητάμε εδώ και μερικά ποστς. Μάλλον η καλύτερη λύση είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εγώ το έκανα αλλά ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Παιδες, για άλλη μια φορα θα πω: Ένα μεγαλο μερος των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ αποκλισεων στην αυτονομια, που διαπιστώνουμε από χρηστη σε χρηστη οφείλεται στο δικτυο. Δυστυχως, η wind ξεφτιλιζει τη μπαταρια της συσκευης, με τη βοντα να εχει την καλυτερη διαχειριση. Με την ιδια συσκευή, βλεπω μεχρι και 30% αποκλιση στα νουμερα της αυτονομιας... Δηλαδή εννοεις οτι με wind ακόμα και καλό σήμα να εχεις σου τραβάει πιο πολύ μπαταρία το δίκτυο της απο οτι οι αλλες εταιριες; Παιδια και εγώ Wind εχω και δεν εχω παρατηρήσει τόσα χρόνια κανένα θέμα με τις αυτονομίες των συσκευών μου. Και νότια προάστια λεκανοπεδίου Αττικης που κινούμε το περισσότερο χρόνο του έτους εχω πολυ ικανοποιητικό σήμα. Vodafone πολλά χρόνια ειναι που δεν εχω. Ούτε battery drain σε αναμονή και νύχτα είχα/εχω με καμία συσκευή μου εως τώρα τελευταία χρόνια με εξαίρεση ένα z3 που επέστρεψα διότι θεώρησα ότι προβληματική μπαταρία είχε και ο διάδοχος του ηταν άψογος. Όσοι εχουν πρόβλημα με το σήμα οπου κινούνται οι διαμένουν σίγουρα θα επηρεάζει αρνητικά και ίσως θα ηταν καλή ιδέα να αλλάξουν πάροχο εφόσον εχουν μεγάλη απόκλιση. Εγώ πάντως οχι μιας και πολυ ικανοποιητικό σήμα εχω. Edited April 24, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δηλαδή εννοεις οτι με wind ακόμα και καλό σήμα να εχεις σου τραβάει πιο πολύ μπαταρία το δίκτυο της απο οτι οι αλλες εταιριες; Ναι, σε αναμονή έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από βοντα. Επίσης κινείται σε πολλές περιοχές με χειρότερο σήμα από ότι η βοντα, οποτε εκεί καταλαβαίνεις ότι τη γαζωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μόνο αυτοί που έχουν δικαρτες συσκευές μπορούν να καταλάβουν πόσο πρόβλημα δημιουργεί ένα χάλια σήμα. Ένα μήνα τώρα ήμουν με δυο κάρτες. Μια whatsapp και μια συμβόλαιο cosmote. Προχθές πέταξα την whatsapp και έβαλα vodaphone cu. Όταν βάζω να έχω internet από cu έχω μέχρι και 25% λιγότερη αυτονομία. Αφού δίνετε τόσα χρήματα για μια συσκευή είναι κρίμα να μην την ευχαριστιέσαι λόγω παροχου. Δοκιμάστε μια αλλαγή ... Με 10 ευρώ κόστος μπορεί ο καθένας μας να δει ποιος πάροχος τον ικανοποιεί στις περιοχές που κινείται. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για την ώρα η κατάσταση είναι κάπως έτσι: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/8c9c6f169a1dde5c7f8164ca7eddc049.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/d81bfff977f650d6fee1bb74def1996e.jpg Edit: 60-40 wifi-3g. Και 6:30 ώρες σε fly. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για την ώρα η κατάσταση είναι κάπως έτσι: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/8c9c6f169a1dde5c7f8164ca7eddc049.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/d81bfff977f650d6fee1bb74def1996e.jpg Edit: 60-40 wifi-3g. Και 6:30 ώρες σε fly. Έτυχε να δω τη μπαταρία στο 62% νομίζω πάνω κάτω την ίδια χρήση κάναμε περίπου ίδια κατανάλωση οπότε είμαστε καλά http://i65.tinypic.com/25stwcl.png http://i63.tinypic.com/9u3yfo.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που βγάζουν κάτι 8+ ώρες ανοιχτής οθόνης πως τις βγάζουν σε airplane mode ή τα πάντα σχεδόν κλειστά (wifi, δεδομένα, Bluetooth, συγχρονισμούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ 7ωρο εχω πετύχει σχεδόν αποκλειστικά με wifi και BT/location on συγχρονισμός στο on με ποικίλη χρήση σερφάρισμα,πολυ messaging,YouTube,κατανάλωση περιεχομένου. Νομίζω απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστούμε την τεράστια μπαταρία που εχει 3600 και την άριστη ενεργειακή απόδοση της Amoled. Αλλα μέσο όρο είμαι στις 5-6 ώρες και με βγάζει 2 ημέρες στην πλοίοψηφία των περιπτώσεων. Τώρα από εκεί και πέρα παίζουν αμέτρητοι παράγοντες από συσκευή σε συσκευή και ανα χρήστη όπως έχουμε αναφερθεί. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που βγάζουν κάτι 8+ ώρες ανοιχτής οθόνης πως τις βγάζουν σε airplane mode ή τα πάντα σχεδόν κλειστά (wifi, δεδομένα, Bluetooth, συγχρονισμούς).Τα πάντα κλειστά (wifi on)οθόνη τέρμα κάτω, edge off, fb messenger τα ξεχνάς και διάβασμα από tapatalk με τις ειδοποιήσεις off. Ελάχιστη ομιλία. Έτσι είσαι τρεις ώρες +από το κανονικό σου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ 7ωρο εχω πετύχει σχεδόν αποκλειστικά με wifi και BT/location on συγχρονισμός στο on με ποικίλη χρήση σερφάρισμα,πολυ messaging,YouTube,κατανάλωση περιεχομένου. Νομίζω απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστούμε την τεράστια μπαταρία που εχει 3600 και την άριστη ενεργειακή απόδοση της Amoled. Αλλα μέσο όρο είμαι στις 5-6 ώρες και με βγάζει 2 ημέρες στην πλοίοψηφία των περιπτώσεων. Τώρα από εκεί και πέρα παίζουν αμέτρητοι παράγοντες από συσκευή σε συσκευή και ανα χρήστη όπως έχουμε αναφερθεί. Sent from my iPad Air 2 Ευχαριστώ για την απάντηση, πάνω κάτω νομίζω κάνουμε την ίδια χρήση, κάπου εκεί πρέπει να είμαι και εγώ στις 5-6 ώρες αλλά δεν νομίζω 2 ημέρες, γύρω στις 30+ ώρες για εμένα. Πόσο υπόλοιπο έχεις στην μπαταρία περίπου όταν πιάσεις αυτά τα νούμερα και το βάλεις για φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Στο 15-18% οπου το βάζω να φορτίσει. Πάντως πιςτευω υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση αυτονομίας με τα κατάλληλα software update. Κάπως σύνηθες σε Samsung να στρώνουν περισσότερο στο τρίμηνο και έπειτα από την κυκλοφορία. Sent from my iPad Air 2 Edited April 24, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Στο 15-18% οπου το βάζω να φορτίσει. Sent from my iPad Air 2 Εγώ για να πιάσω αυτά τα νούμερα, μάλλον πρέπει να πέσω κάτω από 10%. Θα κάνω μια δοκιμή πάλι γιατί τώρα τελευταία το φορτίζω στο 50%. Ευχαριστώ και πάλι. Άσχετο, να είχε και το surface pro 4 την αυτονομία το S7 edge alex ωραία θα ήταν έ;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ για να πιάσω αυτά τα νούμερα, μάλλον πρέπει να πέσω κάτω από 10%. Θα κάνω μια δοκιμή πάλι γιατί τώρα τελευταία το φορτίζω στο 50%. Ευχαριστώ και πάλι. Άσχετο, να είχε και το surface pro 4 την αυτονομία το S7 edge alex ωραία θα ήταν έ;:lol: Περιπου την ιδια αυτονομια εχω σε οθονη pro 4, s7 edge ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ για να πιάσω αυτά τα νούμερα, μάλλον πρέπει να πέσω κάτω από 10%. Θα κάνω μια δοκιμή πάλι γιατί τώρα τελευταία το φορτίζω στο 50%. Ευχαριστώ και πάλι. Άσχετο, να είχε και το surface pro 4 την αυτονομία το S7 edge alex ωραία θα ήταν έ;:lol: Σωστός,αν και το 5ωρο το πιάνω με τη χρήση που κάνω άρα δεν απέχω και ιδιαίτερα θα έλεγα :p Αλλα ο εχθρός του καλού το καλύτερο πάντα. Η αλλιώς να είχε βγει το Samsung TabPro S με kickstand,καλύτερο πληκτρολόγιο,γραφίδα και παραπάνω από μια μόνο USB C. Βλέπεις εχει ένα 2ωρο παραπάνω αυτονομία από το surface αλλα εχει κάποια τρωτά μείον δυστυχώς. Ουδείς τέλειος. Off topic end. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Περιπου την ιδια αυτονομια εχω σε οθονη pro 4, s7 edge ;) Έλα ρε συ, με έβαλες σε σκέψεις, ίσως κάτι παίζει με το pro μου και άντε να βγάλω άκρη τώρα...εγω εάν βγάλω 3 - 4 ώρες είμαι χαρούμενος, αν έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταει ή να κάνω ευπρόσδεκτη, καλύτερα στο θέμα του surface όμως ή σε μήνυμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts