sakis88888 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 https://s18.postimg.io/ikp1mwj8p/20160911_104855.png Την αδράνεια την καταλαβαίνω που είναι ψηλα μετά τον βραδινό ύπνο αλλά η αναμονή γιατί τόσο? Φταει το flight mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Και εγώ το έχω δουλέψει με WiFi μόνο σκοπιμως αλλά τέτοια αποτέλεσμα δεν είχα :) Ποιά ρομ έχεις? Επίσης η αναμονή και αδράνεια είναι πολύ χαμηλά, άρα ασχολήθηκες με το κινητό αλλά με προβληματιζει που σε εμένα μετά τη βραδινή αδράνεια της συσκευής ανεβαίνουν ενώ εσένα όχι Μπράβο πάντως :!: Τελευταία αυστριακή, G935FXXU1BPHB. Γενικά ποτέ δεν είχα θέμα, ούτε με google services που διάβαζα από άλλα παιδιά, ούτε με Android system κα Το ζούληξα μέχρι το 3% επίτηδες γιατί είχαμε ένα post στο θέμα του note με 8 και κάτι ώρες sot. Θεωρώ παπατζίλικι γενικά αυτό που λένε οι εταιρίες "μπορεί να σου δίνουμε μικρότερη μπαταρία, αλλά επειδή κάνουμε καλύτερη διαχείριση, θα πιάνεις καλύτερους χρόνους ". Δεν πιστεύω ότι το note 7 μας κερνάει στον τομέα μπαταρίας, γι'αυτό και το δοκίμασα. Αφήνω κ ένα ενδεχόμενο να κάνω λάθος, μέχρι να κυκλοφορήσει κανονικά κ να το δοκιμάσω, αλλά το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 @nfeel συμφωνώ μαζί σου στο μέγεθος της μπαταρίας. Στο note η Samsung θα επρεπε να είχε βάλει 4αρα, ότι διαχείριση και αν κάνει αυτό είναι ανεξάρτητο. Παρόλ' αυτά δεν είναι απίθανο μια συσκευή με ελαφρώς μικρότερη μπαταρία να τα πηγαίνει καλύτερα, θυμηθείτε τι συνέβαινε με z2/z3. Εντούτοις το note 7, πιστεύω θα είναι 10% κάτω από s7 edge. Άν είναι παρακάτω είναι μη αποδεκτό & για μένα deal breaker. Αν είναι ίδιο ή παραπάνω θα είναι ευχης έργων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εντυπωσιακό! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 @nfeel συμφωνώ μαζί σου στο μέγεθος της μπαταρίας. Στο note η Samsung θα επρεπε να είχε βάλει 4αρα, ότι διαχείριση και αν κάνει αυτό είναι ανεξάρτητο. Παρόλ' αυτά δεν είναι απίθανο μια συσκευή με ελαφρώς μικρότερη μπαταρία να τα πηγαίνει καλύτερα, θυμηθείτε τι συνέβαινε με z2/z3. Εντούτοις το note 7, πιστεύω θα είναι 10% κάτω από s7 edge. Άν είναι παρακάτω είναι μη αποδεκτό & για μένα deal breaker. Αν είναι ίδιο ή παραπάνω θα είναι ευχης έργων. Το Νοτε 7 μου έβγαζε καλύτερη μπαταρία απο το S7 edge στην ίδια χρήση. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Το Νοτε 7 μου έβγαζε καλύτερη μπαταρία απο το S7 edge στην ίδια χρήση. Sent from my OnePlus 3 Δεν ξέρεις πόσο θέλω να ισχύει κάτι τέτοιο... Το έχω διαβάσει ότι κάποιοι συμφορουμιτες το βλέπατε να πηγαίνει καλύτερα, αλλά και κάποιοι άλλοι βλεπανε ότι πάει χειρότερα. :confused: Δεν μπορώ να καταλήξω τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Δεν ξέρεις πόσο θέλω να ισχύει κάτι τέτοιο... Το έχω διαβάσει ότι κάποιοι συμφορουμιτες το βλέπατε να πηγαίνει καλύτερα, αλλά και κάποιοι άλλοι βλεπανε ότι πάει χειρότερα. :confused: Δεν μπορώ να καταλήξω τι συμβαίνει Παρασκευα, εγω εχω δει οτι κανενα optimization δεν εδωσε καλυτερη αυτονομια διαχρονικα..παρα μονο κακες εκδοσεις και καλες εκδοσεις λογισμικου που εκαναν καποια διαφορα. Εδω μιλαμε για μια συσκευη με μεγαλυτερη οθονη και μικροτερη μπαταρια. Το Ζ2 με το Ζ3 ειχαν διαφορετικες οθονες οπου εκει γινοταν εξοικονομηση, και μιλαμε για αλλο τσιπ και ιδιες ιντσες. Εδω ειναι ολα αυτα ιδια. Για μενα οσοι λενε οτι το Ν7 βγαζει παραπανω, ειτε δεν κανουν ακριβως ιδια χρηση (και λογικο ειναι, εγω πιστευω οτι ιδια χρηση μπορεις να κανεις μονο σε εργαστηριακες συνθηκες) ειτε απλα στο Ν7 εχει δωσει το μεγιστο και οταν το παρει και το s7 edge σε κανα 2 μηνες παλι θα ειναι πιο πανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Παρασκευα, εγω εχω δει οτι κανενα optimization δεν εδωσε καλυτερη αυτονομια διαχρονικα..παρα μονο κακες εκδοσεις και καλες εκδοσεις λογισμικου που εκαναν καποια διαφορα. Εδω μιλαμε για μια συσκευη με μεγαλυτερη οθονη και μικροτερη μπαταρια. Το Ζ2 με το Ζ3 ειχαν διαφορετικες οθονες οπου εκει γινοταν εξοικονομηση, και μιλαμε για αλλο τσιπ και ιδιες ιντσες. Εδω ειναι ολα αυτα ιδια. Για μενα οσοι λενε οτι το Ν7 βγαζει παραπανω, ειτε δεν κανουν ακριβως ιδια χρηση (και λογικο ειναι, εγω πιστευω οτι ιδια χρηση μπορεις να κανεις μονο σε εργαστηριακες συνθηκες) ειτε απλα στο Ν7 εχει δωσει το μεγιστο και οταν το παρει και το s7 edge σε κανα 2 μηνες παλι θα ειναι πιο πανω. *τσιπ είχαν ίδια και Z2/Z3 (σ.σ. 801) Νίκο, δεν λέω ότι έτσι θα γίνει και εδώ όπως τα sony, επίσης συμφωνώ για το optimization που λες, το παιχνίδι πλέον στη μπαταρία παίζεται βασικά σε μέγεθος μπαταρίας & ενεργειακές ανάγκες οθόνης, γι'αυτό και φέτος π.χ. πέσαμε μέσα στις επιδόσεις όλων των συσκευών. (s7e, s7, m10) πριν καν τις πιάσουμε. Π.χ. όταν πήρα v10 & s7e, ήξερα ακριβώς από πριν τι θα περιμένω & αντίκρισα ακριβώς αυτό. Σε note 7/s7edge βάζοντας κάτω τις διαφορές, περιμένω μια υστέρηση του note 7 της τάξεως του 5%, max10%. Πιθανόν όμως, να χει πειράξει κάποια ρύθμιση η samsung (π.χ. επιθετικότερη μείωση φωτεινότητας σε κλειστούς χώρους στο αυτόματο, που το μάτι δεν αντιλαμβάνεται & να δίνει έτσι καλύτερα νούμερα σε ένα τέτοιο σενάριο χρήσης) ή κάποια μικροβελτίωση κάτω από το χαλί που δεν φαίνεται στα specs. Άλλο σενάριο, (και μάλλον το πιθανότερο) είναι κάποιοι συμφορουμίτες να συγκρίνουν με τις ''κακές'' εκδόσεις του s7e & άλλοι με τις ''καλές'', γι'αυτό και είδαμε σημαντικές αποκλίσεις στις απόψεις τους. Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει ευρέως, (μέχρι τώρα το χαν ελάχιστοι συμφορουμίτες), να το πάρει αρκετός κόσμος, για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Εγώ προσωπικά αν ήταν κάπου να ποντάρω, θα το έκανα στην επιλογή 5-10% μείωση. Edited September 12, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 *τσιπ είχαν ίδια και Z2/Z3 (σ.σ. 801) Νίκο, δεν λέω ότι έτσι θα γίνει και εδώ όπως τα sony, επίσης συμφωνώ για το optimization που λες, το παιχνίδι πλέον στη μπαταρία παίζεται βασικά σε μέγεθος μπαταρίας & ενεργειακές ανάγκες οθόνης, γι'αυτό και φέτος π.χ. πέσαμε μέσα στις επιδόσεις όλων των συσκευών. (s7e, s7, m10) πριν καν τις πιάσουμε. Π.χ. όταν πήρα v10 & s7e, ήξερα ακριβώς από πριν τι θα περιμένω & αντίκρισα ακριβώς αυτό. Σε note 7/s7edge βάζοντας κάτω τις διαφορές, περιμένω μια υστέρηση του note 7 της τάξεως του 5%, max10%. Πιθανόν όμως, να χει πειράξει κάποια ρύθμιση η samsung (π.χ. επιθετικότερη μείωση φωτεινότητας σε κλειστούς χώρους στο αυτόματο, που το μάτι δεν αντιλαμβάνεται & να δίνει έτσι καλύτερα νούμερα σε ένα τέτοιο σενάριο χρήσης) ή κάποια μικροβελτίωση κάτω από το χαλί που δεν φαίνεται στα specs. Άλλο σενάριο, (και μάλλον το πιθανότερο) είναι κάποιοι συμφορουμίτες να συγκρίνουν με τις ''κακές'' εκδόσεις του s7e & άλλοι με τις ''καλές'', γι'αυτό και είδαμε σημαντικές αποκλίσεις στις απόψεις τους. Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει ευρέως, (μέχρι τώρα το χαν ελάχιστοι συμφορουμίτες), να το πάρει αρκετός κόσμος, για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Εγώ προσωπικά αν ήταν κάπου να ποντάρω, θα το έκανα στην επιλογή 5-10% μείωση. το τσιπ ηταν ιδιο σχεδον, το ενα ηταν το AB και το αλλο το Ac, οπου ειχαν διαφορα στο χρονισμο αλλα και καποιες ακομα βελτιωσεις. Τελος παντων, εγω παιρνω ως δεδομενο οτι η εταιρεια δε θελει να θαψει καποια απο τις 2 συσκευες, ουτε λιγο. Αρα ο,τι βελτιωση μπορει να εχει το Ν7 θα παρει και το s7 edge. Επισης, με ο,τι προβληματα μπορει να ειχε το edge δε μπορει να βγαζει παραπανω με μεγαλυτερη οθονη και μικροτερη μπαταρια, δεν ειχε τοσο χαλια ρομ, απλα μπορει να μην επαιζε καλα ή να μην ειχε στρωσει σε καποιον τις πρωτες μερες, ομως πανω κατω η αυτονομια ειναι σταθερα καλη. Τωρα το ποση διαφορα θα εχουν τα 2 σε 3-4 μηνες που θα παιζουν στην αγορα και με τελευταιες ρομ, θελω να ελπιζω μεχρι 10%.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 http://i64.tinypic.com/6h6ats.png Κλείνω σχεδόν δύο εβδομάδες και είναι συνέχεια εκεί στα 23-27% το Android System. Vodafone το κινητό Γερμανίας με την τελευταία έκδοση. Παρόλο αυτό τώρα έχω 2:30 sot με 40% WiFi 60% 4g και φωτεινότητα σχεδόν μέση. Να μην ασχοληθώ λέτε καθόλου με το Android System? 19:50 ώρες εκτός μπριζας ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εμένα είναι σε μονοψηφιο νούμερο, συνήθως εκεί στο 4% και χτες απλά ξετρελάθηκα 9 ώρες + οθόνη με συνέχεια WiFi πάνω από μιάμιση ώρα 4g+ και ομιλία δυόμισι ώρες + ....τί να λέμε τώρα η καλύτερη διαχείριση μπαταρίας που έχω δει εγώ προσωπικά...η συσκευή είναι αλλού ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εμένα είναι σε μονοψηφιο νούμερο, συνήθως εκεί στο 4% και χτες απλά ξετρελάθηκα 9 ώρες + οθόνη με συνέχεια WiFi πάνω από μιάμιση ώρα 4g+ και ομιλία δυόμισι ώρες + ....τί να λέμε τώρα η καλύτερη διαχείριση μπαταρίας που έχω δει εγώ προσωπικά...η συσκευή είναι αλλού ;) Με το s6 edge plus που είχα πριν και το συγκρίνω ναι το 7αρι είναι μια κατηγορία μόνο του. Δεν υπάρχει αμφιβολία,ανώτερο και από άλλες συσκευές. Απλά μου κάνει εντύπωση πως στο plus με γερμανική ρομ ήμουν πάντα κάτω από 10% .το ίδιο και ο πατέρας μου στο s6 με Vodafone γερμανική Rom που είναι κάτω από 10% .απλά εδώ είμαι 20%+ αλλά και πάλι ευχαριστημένος με την μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Δεν ξέρεις πόσο θέλω να ισχύει κάτι τέτοιο... Το έχω διαβάσει ότι κάποιοι συμφορουμιτες το βλέπατε να πηγαίνει καλύτερα, αλλά και κάποιοι άλλοι βλεπανε ότι πάει χειρότερα. :confused: Δεν μπορώ να καταλήξω τι συμβαίνει Φιλος που εχει και τα δυο ,λεει οτι συμπεριφερεται καλυτερα σε μπαταρια αλλα και σε αισθηση ταχυτητας απο το s7 edge. Προφανως θα εχουν καλυτερεψει κιαλλο τον tw εκει. Αλλα παντα το νοτε και σε software εβγαινε καλυτερο, πχ note 5 με s6 edge plus Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχω θέμα με την φόρτιση.. Με τον μόνο φορτιστή που φορτίζει είναι ο δικός του έχω αλλάξει 3 power bank και δεν γίνεται τίποτα κάνει άπειρες ώρες με όλα... Τώρα πήρα ένα puro που έχει fast charge και το βάζω και μου γράφει 9 ώρες... Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχω θέμα με την φόρτιση.. Με τον μόνο φορτιστή που φορτίζει είναι ο δικός του έχω αλλάξει 3 power bank και δεν γίνεται τίποτα κάνει άπειρες ώρες με όλα... Τώρα πήρα ένα puro που έχει fast charge και το βάζω και μου γράφει 9 ώρες... Έχει τύχει σε κάποιον? δοκιμασε με το καλωδιο του φορτιστη στο Powerbank.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 δοκιμασε με το καλωδιο του φορτιστη στο Powerbank.. Τίποτα τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 51% Android System. Καλά πάμε εεεε? Μόνο με επανεκκίνηση "στρώνει " και πέφτει στα 24 η 26 % και μένει εκεί. Λέτε να στρώσει με επαναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 51% Android System. Καλά πάμε εεεε? Μόνο με επανεκκίνηση "στρώνει " και πέφτει στα 24 η 26 % και μένει εκεί. Λέτε να στρώσει με επαναφορά? το εχουν και αλλα ανδροιδ, κατι φταιει με τη google. Εγω παντως προτεινω να μην αγχωνεστε αν δεν βλεπετε πτωση στην αυτονομια...αλλιως δειτε τις εφαρμογες που εχετε μπας και φταιει καποια, που πχ πηρε προσφατα update και ενω ηταν οκ, τα χαλασε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 το εχουν και αλλα ανδροιδ, κατι φταιει με τη google. Εγω παντως προτεινω να μην αγχωνεστε αν δεν βλεπετε πτωση στην αυτονομια...αλλιως δειτε τις εφαρμογες που εχετε μπας και φταιει καποια, που πχ πηρε προσφατα update και ενω ηταν οκ, τα χαλασε.. Καμία εφαρμογή δεν έχει drain. Τώρα έπεσε στα 12% το Android System και ανέβηκε στα 68% ο διακομιστής μέσων. Ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα αυτό που γίνεται. Στο 83% μπαταρία είμαι με ζήτημα μισάωρο οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καμία εφαρμογή δεν έχει drain. Τώρα έπεσε στα 12% το Android System και ανέβηκε στα 68% ο διακομιστής μέσων. Ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα αυτό που γίνεται. Στο 83% μπαταρία είμαι με ζήτημα μισάωρο οθόνη τι να σου πω , εγω εχω βαρεθει να το κοιταζω, απλα αν δω αποτομη πτωση μπαταριας αδικαιολογητη ισως ασχοληθω, κατα τα αλλα βαρεθηκα να βλεπω αν ειναι τελεια ή πολυ τελεια η αυτονομια μας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 τι να σου πω , εγω εχω βαρεθει να το κοιταζω, απλα αν δω αποτομη πτωση μπαταριας αδικαιολογητη ισως ασχοληθω, κατα τα αλλα βαρεθηκα να βλεπω αν ειναι τελεια ή πολυ τελεια η αυτονομια μας.. Επειδή εδώ και δύο μέρες έχω απότομη πτώση μπαταρίας για αυτό και ασχολήθηκα. Αλλιώς δεν κοιτάω στατιστικά μόνο όταν το βάζω για φόρτιση απλά από περιέργεια κοιτάω πόσο sot έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επειδή εδώ και δύο μέρες έχω απότομη πτώση μπαταρίας για αυτό και ασχολήθηκα. Αλλιώς δεν κοιτάω στατιστικά μόνο όταν το βάζω για φόρτιση απλά από περιέργεια κοιτάω πόσο sot έβγαλα για μενα αστο κανα 2-3 μερες ακομα και βλεπεις. Μηπως εχει κανα θεμα το σημα σου? εγω πχ την πατησα καθως ειχαν πειραξει την κεραια της wind ή μαλλον ειχε καει καποιος μετασχηματιστης και ειχε μειωθει το σημα με αποτελεσμα να δω αρκετα μειωμενη αυτονομια απο το πουθενα, και ηταν λογω κακου σηματος, ομως το καταλαβα γιατι δεν εβγαζα κλησεις ευκολα και το 4G γυρνουσε σε E συνεχεια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σήμα πάντα στα φουλ. Είτε 2G είτε lte. Θα το δω μέχρι την Παρασκευή πως θα πάει. Αλλιώς θα του κάνω μια επαναφορά το σκ μιας και θα έχω χρόνο για να δω μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και σε μενα συμβαινει αυτο τις πιο πολλες φορες οταν το βγαζω απο τον φορτιστη.Ειναι σαν να εχει κολλησει σε καποιο high performance power profile μονο με επανεκινηση στρωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Νομίζω πως πάμε για ρεκόρ. Έπονται φωτογραφίες όταν αποφορτιστει. Edited September 26, 2016 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts