Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σταμάτησα αφού είμαι χαζός που το ξεκίνησα απλά είδα μόνο 400mb και νόμιζα ότι έπρεπε. Δυστυχώς έχασα κάποιες φωτογραφίες αυτή συσκευή. Αργεί στο ίντερνετ πολύ.. πως βγάζω το σημάδι από πάνω πάτησα να μη με βγάζει ειδοποίηση. Τώρα που τη σταμάτησα υπάρχει θέμα? Με το Google service πως το περνάω τελικα?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αυτά που περιγράφετε δεν εχει καμία μα καμία λογική.

Κατι κάνετε διαφορετικο στη χρήση της συσκευής απο ημέρα σε ημέρα,των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε,το ποσοστό φωτεινότητας και άλλοι παράγοντες πχ δίκτυο κινητής η και αλλα.

Δεν ειναι δυνατόν με ίδια έκδοση λογισμικού να έχετε τέτοια τεράστια απόκλιση.

Απλα δεν γίνεται.

Φλασαρετε εκ νεου μήπως κατι δεν κάνατε σωστά στο φλασαρισμα.

Πρέπει να γεμίσετε τα 4 κουτιά στο Odin με τα αντίστοιχα αρχεία.

Αλλιώς το φλασαρισμα δεν ειναι το προβλεπόμενο έστω φαινομενικά σας φαίνονται όλα νορμαλ.

Επίσης φροντίστε να πάρετε screenshots πριν και μετα το φλασαρισμα με Sammy info αν ολα ειναι ίδια στις αντίστοιχες πληροφορίες λογισμικού δηλαδη PDA Version,CSC Version,Bootloader Version,Baseband Version.

Επίσης τι αναγράφει στο product code,firmware CSC code,active CSC code.

Sent from my iPad Air 2

Θα την ξανακατεβάσω απο το λινκ που ανεβασε ενας φίλος από πάνω .Όλα σωστά μου φαίνονται πάντως με τις ίδιες και λιγότερες εφαρμογες από πριν .Για αυτό μου πέρασε από το μυαλό μήπως χαλασε η μπαταρία μου. Έχει ακουστεί τίποτα για τις μπαταρίες του s7 egde ?

Θοδωρης

Θα την ξανακατεβάσω απο το λινκ που ανεβασε ενας φίλος από πάνω .Όλα σωστά μου φαίνονται πάντως με τις ίδιες και λιγότερες εφαρμογες από πριν .Για αυτό μου πέρασε από το μυαλό μήπως χαλασε η μπαταρία μου. Έχει ακουστεί τίποτα για τις μπαταρίες του s7 egde ?

Να χαλάσει η μπαταρία στα καλά καθούμενα λίγο δύσκολο.

Εκτος αν ηταν προβληματική εξ αρχής και απλώς τώρα σου έβγαλε πρόβλημα.

Υπο νορμαλ συνθήκες η μπαταρία μετα τον 1 χρόνο αρχίζει και χάνει την απόδοση της και οχι στους 2-3 μήνες ακόμα και να την εχεις κακό μεταχειριστεί.

Εγώ την ίδια απόδοση εχω και πριν ενα 7μηνο συνεχόμενα με το s6 edge δεν παρατήρησα μείωση απόδοση μπαταρίας.

Πάντως ειναι κουφό με ίδια έκδοση λογισμικού να υπάρχει τέτοια τεράστια απόκλιση με ίδια χρήση που ισχυρίζεστε.

Ακόμα και κάποια εφαρμογη να εχει πάρει αναβάθμιση που χειροτέρεψε τα πράγματα αποκλείεται να ευθύνεται σε τέτοιο δραστικό βαθμό οπως αναφέρετε πριν και μετα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ θα έλεγα να το αποφύγεις

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λέω θα το δοκιμάσω εννοώ να μην τις έχω απενεργοποιημένες;-)

Όταν λέω θα το δοκιμάσω εννοώ να μην τις έχω απενεργοποιημένες;-)

Μπορείς να απενεργοποιησεις ότι θέλεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής χωρίς να έχεις να φοβάσαι τίποτα

Φλασαρετε εκ νεου μήπως κατι δεν κάνατε σωστά στο φλασαρισμα.

Πρέπει να γεμίσετε τα 4 κουτιά στο Odin με τα αντίστοιχα αρχεία.

Sent from my iPad Air 2

Οσον αφορα τα 4 κουτακια που λες, υπαρχουν 2 CSC αρχεια, ενα σκετο CSC κι ενα Home_CSC. Ποιο προτιμαμε και γιατι ?

Free your Mind, Live 2 the MAX

Οσον αφορα τα 4 κουτακια που λες, υπαρχουν 2 CSC αρχεια, ενα σκετο CSC κι ενα Home_CSC. Ποιο προτιμαμε και γιατι ?

Το σκετο csc πρεπει να φλασαρεις το αλλο ειναι αχρηστο

αν θυμαμαι καλα, με το csc κανει facroty-data reset

με το Home, δεν κανει, αλλα πολλες φορες κολλαει η διαδικασια και γενικα υπαρχουν διαφορα θεματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως είπαν οι προλαλήσαντες πάνω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μιας που είχα θέμα με την μπαταρία είπα να φλασαρω την apc8 έκανα τις ενημερώσεις που μου έλεγε ακόμα και για το σύστημα με 400 MB μεγα λαθος μεν.. αλλά η μπαταρία τουλάχιστον πήρε τα πάνω της σε σχέση με το πως ήταν σε μένα.. 18 ώρες με μπαταρία και είμαι στο 51% βάζω και εξοικονόμηση αρκετά συχνά.. πριν δεν δούλευε ούτε αυτή καλά.. αυτό που δε κατάλαβα είναι πως να επιστρέψω στο παλιότερο Google service με φλασαρισμα; θυμιστε το μου λίγο. Γιατί μάλλον κανω χαζομαρα κατεβάζω το apk παταω εγκατάσταση και μου βγάζει .. η εφαρμογη δεν έχει εγκατασταθεί..!

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μιας που είχα θέμα με την μπαταρία είπα να φλασαρω την apc8 έκανα τις ενημερώσεις που μου έλεγε ακόμα και για το σύστημα με 400 MB μεγα λαθος μεν.. αλλά η μπαταρία τουλάχιστον πήρε τα πάνω της σε σχέση με το πως ήταν σε μένα.. 18 ώρες με μπαταρία και είμαι στο 51% βάζω και εξοικονόμηση αρκετά συχνά.. πριν δεν δούλευε ούτε αυτή καλά.. αυτό που δε κατάλαβα είναι πως να επιστρέψω στο παλιότερο Google service με φλασαρισμα; θυμιστε το μου λίγο. Γιατί μάλλον κανω χαζομαρα κατεβάζω το apk παταω εγκατάσταση και μου βγάζει .. η εφαρμογη δεν έχει εγκατασταθεί..!

σωστα το κανεις απλα πριν πρεπει να κανεις το εξης:

πας ρυθμισεις -εφαρμογες-βρισκεις το google play services και κανεις uninstall updates.

πειτα το κανεις εγκατασταση κανονικα!

σε πιο firmware εισαι τωρα? apc8? η εκανεσ αναβαθμισεις? δεν καταλαβα, με μπερδεψες!

παραπεπτοντως εχτες χτυπησα 7.30 ωρες sot με 6ωρες pokemonGo +4g +gps φυσικα always on! :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αυτονομία συνεχίζει να είναι στα ιδια κορυφαία επίπεδα 2 μηνες μετα.

Υποδειγματικο stand by επισης, 1% σε 8 ώρες.

Sync on, wifi χρηση μιας και δεν εχω πλανο data, τα υπόλοιπα τα βλέπετε στα screenshot.

5 ωρες οθόνη στο 47% και 17 ώρες ανοιχτό, νομίζω δικαίως θεωρείται τοπ συσκευή για φέτος και οι απέναντι απλα κοιτανε.

Με 1000mah παραπάνω εχω σχεδόν διπλασιο sot από το s6 που είχα πριν μιας και η χρήση μου είναι ιδια.

Screenshot_20160726_131534.pngfree image hosting

Screenshot_20160726_131524.jpgimg host

Μετά τη πρώτη φόρτιση μου λέει ότι απομένουν μόνο 10 ώρες!

Επίσης πολύ ζεσταίνεται και εκτός φόρτισης :blink:

Εκεί δείχνει πόσο χρόνος απομένει βάση χρήσης 7 ημερών,αστο λίγο να ηρεμήσει να κάνουν τα update οι εφαρμογές,σε κάνα δυο μέρες θα αλλάξουν τα δεδομένα

Εκεί δείχνει πόσο χρόνος απομένει βάση χρήσης 7 ημερών,αστο λίγο να ηρεμήσει να κάνουν τα update οι εφαρμογές,σε κάνα δυο μέρες θα αλλάξουν τα δεδομένα

ΟΚ. Πάντως με ενοχλεί στο κράτημα λόγω αυξημενης θερμοκρασίας. Ήδη σε 10 λεπτά έχει πέσει 5 %

ΟΚ. Πάντως με ενοχλεί στο κράτημα λόγω αυξημενης θερμοκρασίας. Ήδη σε 10 λεπτά έχει πέσει 5 %

αμα εισαι στο στησιμο, αναβαθμιση εφαρμογων κτλ ανεβαζει λιγο. Γενικα ομως ειναι κομπλε στις θερμοκρασιες το κινητο αυτο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η αυτονομία συνεχίζει να είναι στα ιδια κορυφαία επίπεδα 2 μηνες μετα.

Υποδειγματικο stand by επισης, 1% σε 8 ώρες.

Sync on, wifi χρηση μιας και δεν εχω πλανο data, τα υπόλοιπα τα βλέπετε στα screenshot.

5 ωρες οθόνη στο 47% και 17 ώρες ανοιχτό, νομίζω δικαίως θεωρείται τοπ συσκευή για φέτος και οι απέναντι απλα κοιτανε.

Με 1000mah παραπάνω εχω σχεδόν διπλασιο sot από το s6 που είχα πριν μιας και η χρήση μου είναι ιδια.

Screenshot_20160726_131534.pngfree image hosting

Screenshot_20160726_131524.jpgimg host

Ποια ρομ εχεις ; Γιατι 3 ρομ που δοκιμασα ,που μου ηρθαν μετα απο ΟΤΑ αναβάθμιση, και με τις 3 χανω 1% ανα 2 ωρες.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

ΚΆΛΉΣΠΈΡΆ ΠΑΙΔΙΆ αν και βγάζω μια ημέρα χωρίς φόρτιση και είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με πριν κάνω αλλαγή ρομ update και επαναφορά έργόστ. Και με 5ώρές οθόνη! Πρίν το φορτίζά 1 με 2 φορές μέσα στη μέρα δε το άφηνα βέβαια απτο χέρι. Βλέπω πως έχω battery drain όταν το αφήνω για να κοιμηθώ στις 5μιση ώρες έχασα 8% με κλειστά τα πάντα και με ανοιχτή την εξοικονόμηση μόνό. Τι να αρχίσω να βγάζω η να κοιτάξω για να δώ τι φταίει?;

S10+ <3

ΚΆΛΉΣΠΈΡΆ ΠΑΙΔΙΆ αν και βγάζω μια ημέρα χωρίς φόρτιση και είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με πριν κάνω αλλαγή ρομ update και επαναφορά έργόστ. Και με 5ώρές οθόνη! Πρίν το φορτίζά 1 με 2 φορές μέσα στη μέρα δε το άφηνα βέβαια απτο χέρι. Βλέπω πως έχω battery drain όταν το αφήνω για να κοιμηθώ στις 5μιση ώρες έχασα 8% με κλειστά τα πάντα και με ανοιχτή την εξοικονόμηση μόνό. Τι να αρχίσω να βγάζω η να κοιτάξω για να δώ τι φταίει?;

Φίλε μου κάτι σου τρώει την μπαταρία σίγουρα!!κάνε ένα factory reset και κράτα το κάνα δυο μέρες χωρίς καμία εφαρμογή μόνο στοκ και δες τι συμπεριφορά έχει αν όλα οκ μετά βάλε της εφαρμογές σου!!

Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι τέρας η μπαταρία του και θα το πω άλλη φορά!!!

Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot:blink:

28523523121_0e5f160e1e_z.jpgScreenshot_20160727-221328 by manthos kalaitzidis, on Flickr

27985932563_5ace4cb0e6_z.jpgScreenshot_20160727-221334 by manthos kalaitzidis, on Flickr

28495179482_efc354a7bc_z.jpgScreenshot_20160727-221340 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

Φίλε μου κάτι σου τρώει την μπαταρία σίγουρα!!κάνε ένα factory reset και κράτα το κάνα δυο μέρες χωρίς καμία εφαρμογή μόνο στοκ και δες τι συμπεριφορά έχει αν όλα οκ μετά βάλε της εφαρμογές σου!!

Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι τέρας η μπαταρία του και θα το πω άλλη φορά!!!

Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot:blink:

Θα συμφωνήσω μιας και στις διακοπές τώρα με χρήση αποκλειστικά 4g κακό σήμα και φωτεινότητα υψηλή δεν πέφτει κάτω απο 5.30 ώρες shot

Πολλες καλημερες!πως το βλεπετε?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/d652080316121ccc4cfb397b77753145.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/e08b7adb8aab303baa93463699e6e611.jpg

Πολλες καλημερες!πως το βλεπετε?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/d652080316121ccc4cfb397b77753145.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/e08b7adb8aab303baa93463699e6e611.jpg

Καλημέρα,με τι χρήση είσαι 4g ή wifi;

Είσαι καλά για τέτοια εποχή . από Σεπτέμβρη θα αυξηθεί η αυτονομία σου

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία