Jump to content

[S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γύρνα σε Apc8 με 8.7.3.Google play services version.

Επίσης, κλείσε το Google backup. Διάβασε εδώ στο forum τα μηνύματα, λύση θα βρεις. Τέλος δοκίμασε αν θέλεις να κάνεις dissable εφαρμογές, υπάρχει σχετικό θέμα.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Σε παρακαλώ πες τα μου λίγο πιο αναλυτικά γιατί ας πούμε τις φωτογραφίες τις γκουγκλ δε τις έχω ενεργοποιημενες

Και το άλλο δεν μπόρεσα να το κάνω εγκατάσταση

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε παρακαλώ πες τα μου λίγο πιο αναλυτικά γιατί ας πούμε τις φωτογραφίες τις γκουγκλ δε τις έχω ενεργοποιημενες

Και το άλλο δεν μπόρεσα να το κάνω εγκατάσταση

Καλησπερα, εδω ειναι η apc8.

εδω τα google play sevices 8.7.3

εδω το θεμα με τις dissabled εφαρμογες.

οδηγιες για το odin δεν εχω χρονο να σου γραψω τωρα αλλα με google search θα βρεις τα παντα, ειναι πανευκολο και υπαρχουν απειρα tutorials.

επιγραμματικα, εδω ειαναι το odin

και οδηγιες ειναι αυτες:

Extract (unzip) the firmware file

Download Odin v3.11.1

Extract Odin ZIP file

Open Odin v3.11.1

Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)

Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin

Add the firmware file to AP / PDA

Make sure re-partition is NOT ticked

Click the start button, sit back and wait few minutes

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φόρτιση. Το άφησα να πέσει στο 12% και το έβαλα στη πρίζα. Έκανε περίπου δύο ώρες. Και επειδή διαβάζω για 90 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση έχω τρελαθεί μήπως κ έχω θέμα με μπαταρία.

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φόρτιση. Το άφησα να πέσει στο 12% και το έβαλα στη πρίζα. Έκανε περίπου δύο ώρες. Και επειδή διαβάζω για 90 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση έχω τρελαθεί μήπως κ έχω θέμα με μπαταρία.

Αν σου έγραφε γρήγορη φόρτιση μην ανησυχείς!!η μπαταρία του είναι μεγάλη οπότε και με γρήγορη φόρτιση θέλει το χρόνο του!!κάνει περίπου 1:30 με 1:50 ώρες να φορτώσει!!

Φίλε μου εσύ που χάνεις 12% μπαταρία η εύκολη λύση είναι να κλείνεις το WiFi τα βράδια και δες πόσο χάνεις!!εγώ με όλα κλειστά το βράδυ χάνω 1-3% μπαταρία!!και γενικά η μπαταρία του είναι πραγματικά τέρας και όσο για το mate 8 αν είχε την οθόναρα του s7 edge θα είχε χειρότερη αυτονομία!!!και ούτε εγώ βλέπω να ζορίζεται πουθενά όμως το s7 edge και χωρίς lags!!αν κάποια παιχνίδια έχουν πρόβλημα φταίει ότι δεν έχει γίνει optimization το παιχνίδι για exynos cpu και την κάρτα γραφικών του τηλεφώνου!!

Απλά αγχωθηκα αρκετά. Εχω κ εγώ τα θέματα μου μην νομίζεις. Επίσης μου ζήτησε update το έκανα κ πήρε φωτιά. Δεν μπορούσα να το ακουμπήσω. Φταίει τπτ;

Αν σου έγραφε γρήγορη φόρτιση μην ανησυχείς!!η μπαταρία του είναι μεγάλη οπότε και με γρήγορη φόρτιση θέλει το χρόνο του!!κάνει περίπου 1:30 με 1:50 ώρες να φορτώσει!!

Φίλε μου εσύ που χάνεις 12% μπαταρία η εύκολη λύση είναι να κλείνεις το WiFi τα βράδια και δες πόσο χάνεις!!εγώ με όλα κλειστά το βράδυ χάνω 1-3% μπαταρία!!και γενικά η μπαταρία του είναι πραγματικά τέρας και όσο για το mate 8 αν είχε την οθόναρα του s7 edge θα είχε χειρότερη αυτονομία!!!και ούτε εγώ βλέπω να ζορίζεται πουθενά όμως το s7 edge και χωρίς lags!!αν κάποια παιχνίδια έχουν πρόβλημα φταίει ότι δεν έχει γίνει optimization το παιχνίδι για exynos cpu και την κάρτα γραφικών του τηλεφώνου!!

Εγώ χωρίς να κλείσω τίποτα δε χάνω πάνω από 3%.. Όλη νύχτα. Οπότε έχετε περιθώρια βελτίωσης.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει περίπτωση να χάνουμε πιο πολλή μπαταρία αν έχουμε απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές; Κάπου το διάβασα και θα ήθελα να μάθω αν ισχύει..

Εγώ χωρίς να κλείσω τίποτα δε χάνω πάνω από 3%.. Όλη νύχτα. Οπότε έχετε περιθώρια βελτίωσης.

πες μου ενα λογο για να εχεις ανοιχτα wifi οταν κοιμασε??και το αλλο ειναι οτι οταν εχεις ανοιχτα wifi αυτο συνεχεια σκαναρει για wifi και ειναι λογικο να χανεις παραπανω μπαταρια!! ειδικα οταν δεν εχεις σταθερό σημα και κανει εναλλαγές και συνδέεται σε αλλο wifi π.χ!!

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει περίπτωση να χάνουμε πιο πολλή μπαταρία αν έχουμε απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές; Κάπου το διάβασα και θα ήθελα να μάθω αν ισχύει..

δεν εχω ακουσει κατι τετοιο φιλε μου!!

Ισχύει εγώ με το package disabler pro είχα δει μεγαλύτερη κατανάλωση σε ένα s6 edge plus

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει εγώ με το package disabler pro είχα δει μεγαλύτερη κατανάλωση σε ένα s6 edge plus

Εγώ τις έχω κάνει απενεργοποιηση από το μενού όχι με package disabler... Γι αυτό μου φαίνεται παράξενο.... Αλλα το έχω ακούσει από μερικούς

Εγώ τις έχω κάνει απενεργοποιηση από το μενού όχι με package disabler... Γι αυτό μου φαίνεται παράξενο.... Αλλα το έχω ακούσει από μερικούς

Οτι απενεργοποιεις απο μενού ειναι το ίδιο με το να το απενεργοποιήσεις απο το package.

Η διαφορα ειναι ότι το 2ο σου επιτρεπει να απενεργοποιήσεις περισσότερο υλικο.

Παιδιά και εμένα μετά από πλήρη φόρτιση μου βγάζει 21 ώρες υπόλοιπη ώρα.

Έχει πέσει πολύ ο χρόνος που βγάζω με το κινητό. Είμαι σταθερά 2 με 3 ώρες κάτω οθόνη. Με τις ίδιες εφαρμογές που ήμουν παλιά . Έχω βάλει και την apc8 αλλά δεν είδα τελικώς αποτέλεσμα. Άσε που συνέχεια μου αναβαθμιζονται τα services και δεν έχω καταλάβει γιατί.

Μου μπαίνουν και ιδέες ότι μπορεί να τα έπαιξε η μπαταρία μου. Και δεν φόρτιση ποτέ με την γρήγορη φόρτιση

Επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με APC8 και δε μπορουσα να βρω τι φταει κ δε βγαζω πανω απο 4:30 ωρες οθονη ενω στην αρχη ειχα 7:30, κι αφου δοκιμασα τα παντα απο να αφαιρω διαφορες εφαρμογες τυπου messenger κλπ (facebook δεν το χω καν. Μπαινω απο το browser), μεχρι να κλεινω διαφορα με package disabler, κι εννοειται στα services οχι προσφατη εκδοση, τελικα παει το μυαλο μου στο Nova launcher το οποιο απ οτι φανηκε τελικα ηταν μεγαλο μερος του προβληματος. Ειναι η 2η μερα που το εβγαλα κι εκει που πριν μετα απο μια μερα χρησης ειχα περιπου 2:30 SOT και 45% υπολοιπο μπαταριας, τωρα μετα απο το πρωτο 24ωρο και με το ιδιο SOT, ειμαι με 70% ακομα !! :blink:

Η συνεχεια θα δειξει βεβαια, αλλα για την ωρα φαινεται να εχει κανει μεγαλη διαφορα η αφαιρεση του launcher, κατι που νομιζω δεν εχει αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες.

Free your Mind, Live 2 the MAX

Νομίζω ότι το καλοκαίρι λόγο θερμοκρασιών και ηλιοφανιας δεν θα δει κανείς σταθερή απόδοση της μπαταρίας ειδικά άμα έχουμε στο auto την φωτεινότητα,η συσκευή έχει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας κατά γενική ομολογία,από σήμερα φεύγω διακοπές και θα βρίσκομαι σε μέρος που δεν θα έχω wifi για 15 μέρες οπότε θα γράψω την άποψη μου για την απόδοση της μπαταρίας με αποκλειστική χρήση 4g.

πες μου ενα λογο για να εχεις ανοιχτα wifi οταν κοιμασε??και το αλλο ειναι οτι οταν εχεις ανοιχτα wifi αυτο συνεχεια σκαναρει για wifi και ειναι λογικο να χανεις παραπανω μπαταρια!! ειδικα οταν δεν εχεις σταθερό σημα και κανει εναλλαγές και συνδέεται σε αλλο wifi π.χ!!

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν εχω ακουσει κατι τετοιο φιλε μου!!

Ετσι ήθελα να τα αφήσω όλα ανοιχτά να δω τι βγάζει. Επίσης 3% έχασα μόνο, σιγά το ποσό για ένα βράδυ γεμάτο και με όλα ανοιχτά..και τέλος γιατί να σκαναρει αφού ήταν συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω ότι το καλοκαίρι λόγο θερμοκρασιών και ηλιοφανιας δεν θα δει κανείς σταθερή απόδοση της μπαταρίας ειδικά άμα έχουμε στο auto την φωτεινότητα,η συσκευή έχει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας κατά γενική ομολογία,από σήμερα φεύγω διακοπές και θα βρίσκομαι σε μέρος που δεν θα έχω wifi για 15 μέρες οπότε θα γράψω την άποψη μου για την απόδοση της μπαταρίας με αποκλειστική χρήση 4g.

Ετσι είναι. Επίσης είναι κρίμα να διαβάζω ότι δεν ευχαριστιεστε την συσκευή σβηνοντας fb κτλ για να δείτε 7 ώρες οθόνη. Χαλαρώστε και απολαύστε το.το έχω έχω μαμά σε όλα το κινητό. Ούτε launcher αλλάζω ούτε τίποτα και πάει αψογα. Αν έμαθα ένα πράγμα στο ανδροιδ τόσα χρόνια είναι ότι ποτέ καμία δεύτερη εφαρμογή δεν πάει καλύτερα από τη μαμά.ακομα και rom ή launcher.αλλαζαμε ρομ λέγαμε τι τέλεια την 1η μέρα και μετα από λίγο μπουκωνε χειρότερα.

Όσο για την απόδοση με 4G μόνο vag74 θα δεις ότι πάει άψογα. Εγώ τα σκ που δεν έχω wifi τα βγάζω με μια φόρτιση στο εξοχικό όλο το σκ και δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά από wifi.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με APC8 και δε μπορουσα να βρω τι φταει κ δε βγαζω πανω απο 4:30 ωρες οθονη ενω στην αρχη ειχα 7:30, κι αφου δοκιμασα τα παντα απο να αφαιρω διαφορες εφαρμογες τυπου messenger κλπ (facebook δεν το χω καν. Μπαινω απο το browser), μεχρι να κλεινω διαφορα με package disabler, κι εννοειται στα services οχι προσφατη εκδοση, τελικα παει το μυαλο μου στο Nova launcher το οποιο απ οτι φανηκε τελικα ηταν μεγαλο μερος του προβληματος. Ειναι η 2η μερα που το εβγαλα κι εκει που πριν μετα απο μια μερα χρησης ειχα περιπου 2:30 SOT και 45% υπολοιπο μπαταριας, τωρα μετα απο το πρωτο 24ωρο και με το ιδιο SOT, ειμαι με 70% ακομα !! :blink:

Η συνεχεια θα δειξει βεβαια, αλλα για την ωρα φαινεται να εχει κανει μεγαλη διαφορα η αφαιρεση του launcher, κατι που νομιζω δεν εχει αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες.

Εγώ day one βάζω nova prime σε όλα τα κινητά μου και ουδέποτε είχα θεμα με αυτονομία με καμία συσκευη.

3.5 μήνες με nova ειμαι και η μπαταρία βράχος.

Τώρα επειδή τον βαρέθηκα έβαλα κανα 3 εβδομάδες τον next 3D launcher που και σε αυτόν απόλυτα ευχαριστημένος ειμαι.

Μαμά launcher δεν με καλυπτει σε καμία συσκευη απο κανέναν κατασκευαστή.

Ειναι πολυ φτωχοί και ελλιπείς.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

οδηγιες για το odin δεν εχω χρονο να σου γραψω τωρα αλλα με google search θα βρεις τα παντα, ειναι πανευκολο και υπαρχουν απειρα tutorials.

Σε ευχαριστώ πολύ ρε αλανι μου για το χρόνο σου είσαι φοβερός . Εντάξει με οντιν ξέρω να φλασαρω με την εγγύηση και να γράψει δεν θα έχω κάποιο θέμα?? Με το σέρβις ;τώρα δεν μαφηνει να εγκαταστησω . Προφανώς κ πρέπει με κάποιο τρόπο να αφαίρεσω το παλιό??

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Σε ευχαριστώ πολύ ρε αλανι μου για το χρόνο σου είσαι φοβερός . Εντάξει με οντιν ξέρω να φλασαρω με την εγγύηση και να γράψει δεν θα έχω κάποιο θέμα?? Με το σέρβις ;τώρα δεν μαφηνει να εγκαταστησω . Προφανώς κ πρέπει με κάποιο τρόπο να αφαίρεσω το παλιό??

Με το σέρβις δεν έχεις πρόβλημα αφού flashaρεις official firmware. Τι εννοείς δεν σε αφηνει; δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τίποτα. Από πάνω το flashareis κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι απενεργοποιεις απο μενού ειναι το ίδιο με το να το απενεργοποιήσεις απο το package.

Η διαφορα ειναι ότι το 2ο σου επιτρεπει να απενεργοποιήσεις περισσότερο υλικο.

Α οκ σε ευχαριστώ πολύ... Θα το δοκιμάσω λοιπόν και θα δω πως πάει

Εγώ θα έλεγα να το αποφύγεις

Πρόσεξε βέβαια τι απενεργοποιείς, γιατί μπορεί να κάνεις κακό(και πολύ μάλιαστα) παρά καλό. :)

Με το σέρβις δεν έχεις πρόβλημα αφού flashaρεις official firmware. Τι εννοείς δεν σε αφηνει; δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τίποτα. Από πάνω το flashareis κανονικά.

Έβαλα αυτό το firmware δυστυχώς μετά μου έκανε επαναφορά και είχα ξεχάσει να περάσω κάποιες φωτογραφίες. Καιθελει και στήσιμο αυτήν αρχη Μου έχει βγάλει πάρα πολλές ενημερώσεις και 1 συστήματος και την κατεβάζω. Βλέπω αρκετή καθυστέρηση στα κατεβάσματα και στο ίντερνετ αργεί. Ίσως επειδή είναι πολλά τα κατεβάσματα. Google service πως το περνάω πατάω να μου το κάνει εγκατάσταση και μου γράφει αποτυχία η κάτι τέτοιο. Για να δούμε αν και έλεγα δε θα ξαναφλασαρω καινούργιο τηλέφωνο μπήκα και εγώ στο χορό..

S10+ <3

Έβαλα αυτό το firmware δυστυχώς μετά μου έκανε επαναφορά και είχα ξεχάσει να περάσω κάποιες φωτογραφίες. Καιθελει και στήσιμο αυτήν αρχη Μου έχει βγάλει πάρα πολλές ενημερώσεις και 1 συστήματος και την κατεβάζω. Βλέπω αρκετή καθυστέρηση στα κατεβάσματα και στο ίντερνετ αργεί. Ίσως επειδή είναι πολλά τα κατεβάσματα. Google service πως το περνάω πατάω να μου το κάνει εγκατάσταση και μου γράφει αποτυχία η κάτι τέτοιο. Για να δούμε αν και έλεγα δε θα ξαναφλασαρω καινούργιο τηλέφωνο μπήκα και εγώ στο χορό..

Ποιος ο λόγος να βάλεις την παλιά ρομ αμα είναι να την κάνεις update στην τελευταία ?

Θοδωρης

Ποιος ο λόγος να βάλεις την παλιά ρομ αμα είναι να την κάνεις update στην τελευταία ?

μα προοφανως δεν κανεις update, μενεις στις εκδοσεις αυτες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νοβα δεν τον έχω βάλει ακόμα ,είμαι καλά και με τον μαμά .Αυτό με προβληματίζει εμένα που πριν έβγαζα 7-8 ώρες sot και τώρα δεν περνάω τις 5 ,με την ίδια χρήση και ίδιες εφαρμογες....

Θοδωρης

Παιδιά αυτά που περιγράφετε δεν εχει καμία μα καμία λογική.

Κατι κάνετε διαφορετικο στη χρήση της συσκευής απο ημέρα σε ημέρα,των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε,το ποσοστό φωτεινότητας και άλλοι παράγοντες πχ δίκτυο κινητής η και αλλα.

Δεν ειναι δυνατόν με ίδια έκδοση λογισμικού να έχετε τέτοια τεράστια απόκλιση.

Απλα δεν γίνεται.

Φλασαρετε εκ νεου μήπως κατι δεν κάνατε σωστά στο φλασαρισμα.

Πρέπει να γεμίσετε τα 4 κουτιά στο Odin με τα αντίστοιχα αρχεία.

Αλλιώς το φλασαρισμα δεν ειναι το προβλεπόμενο έστω φαινομενικά σας φαίνονται όλα νορμαλ.

Επίσης φροντίστε να πάρετε screenshots πριν και μετα το φλασαρισμα με Sammy info αν ολα ειναι ίδια στις αντίστοιχες πληροφορίες λογισμικού δηλαδη PDA Version,CSC Version,Bootloader Version,Baseband Version.

Επίσης τι αναγράφει στο product code,firmware CSC code,active CSC code.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to [S7 Edge] Η εμπειρία σας από τη μπαταρία