alextrela Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Όταν έχεις τρελό awake και ψάχνεις τι φταίει είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις. Το ότι το χρησιμοποιούν κάποιοι δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και καλό. Το είχα και γω. Διαφορά δεν είδα πουθενά. Ίδια χρήση ίδια αυτονομία έβγαζα μιας και είχα αφαιρέσει πράγματα που ήμουν σίγουρος ότι δεν έκαναν κακό στο λογισμικό. . Και πλέον με διαχείριση ραμ με το s7 δεν έχεις θέμα. Όλα τα άλλα είναι placebo. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως ειναι χρήσιμο μόνο και μόνο να απενεργοποιήσεις να σου πετάγονται ειδοποιήσεις για software update της Samsung μιας και εγώ μόνιμα με την C8 ειμαι. Κατα τα αλλα όντως δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό κέρδος στην χρήση της εφαρμογής αλλα μόνο που μου τα εχει οργανωμένα,Ομαδοποιημένα με ταξινόμηση μου αρκεί. Ενώ σε Samsung ειναι πολυ χύμα άσε που δεν εχω πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες της Samsung που τα θέλω απενεργοποιημένα και οχι μόνο σε κοινές εφαρμογες απο Samsung/Google/MS. Edited July 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ρε φιλε το έχουμε πει μην χρησιμοποιείτε το package disable. Ειδικά αν δεν ξέρεις τι να αφαιρέσεις μπορεί να μείνεις στο logo. Από πολλούς από μας πλέον δεν χρησιμοποιείται γιατί καταναλώνει για κάποιο λόγο πάρα πολύ. Τουλάχιστον να κραζουμε τις εταιρίες όταν πραγματικά φταίνε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγραψα ότι το τηλέφωνο είχε αυτή τη συμπεριφορά out of the box. Και δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, ούτε έχω πέσει σε κάποια ελαττωματική παρτίδα. Άνοιξα το κουτί του καινούργιου μου κινητού, έβαλα μέσα την κάρτα SIM (καινούργια, όχι κομμένη, για το φίλο που ρώτησε) και έχω μια ψόφια μπαταρία που της πίνει το αίμα το Android System! Οπότε έχω κάθε λόγο να κράζω την εταιρεία... Το PDP το εγκατέστησα εκ των υστέρων, προσπαθώντας να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Και ξέρω πολύ καλά τι να αφαιρέσω, δεν πήρα σβάρνα όποια εφαρμογή κ υπηρεσία έβρισκα μπροστά μου! Αν για κάτι δεν είμαι σίγουρος απλά δεν το αγγίζω. Επίσης δεν έχω καμία ένδειξη ότι το PDP ευθύνεται έστω και κατ' ελάχιστο για αυτό το battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έγραψα ότι το τηλέφωνο είχε αυτή τη συμπεριφορά out of the box. Και δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, ούτε έχω πέσει σε κάποια ελαττωματική παρτίδα. Άνοιξα το κουτί του καινούργιου μου κινητού, έβαλα μέσα την κάρτα SIM (καινούργια, όχι κομμένη, για το φίλο που ρώτησε) και έχω μια ψόφια μπαταρία που της πίνει το αίμα το Android System! Οπότε έχω κάθε λόγο να κράζω την εταιρεία... Το PDP το εγκατέστησα εκ των υστέρων, προσπαθώντας να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Και ξέρω πολύ καλά τι να αφαιρέσω, δεν πήρα σβάρνα όποια εφαρμογή κ υπηρεσία έβρισκα μπροστά μου! Αν για κάτι δεν είμαι σίγουρος απλά δεν το αγγίζω. Επίσης δεν έχω καμία ένδειξη ότι το PDP ευθύνεται έστω και κατ' ελάχιστο για αυτό το battery drain. τοτε κακως δεν το εχεις παει σερβις αναφεροντας ολα αυτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έγραψα ότι το τηλέφωνο είχε αυτή τη συμπεριφορά out of the box. Και δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, ούτε έχω πέσει σε κάποια ελαττωματική παρτίδα. Άνοιξα το κουτί του καινούργιου μου κινητού, έβαλα μέσα την κάρτα SIM (καινούργια, όχι κομμένη, για το φίλο που ρώτησε) και έχω μια ψόφια μπαταρία που της πίνει το αίμα το Android System! Οπότε έχω κάθε λόγο να κράζω την εταιρεία... Το PDP το εγκατέστησα εκ των υστέρων, προσπαθώντας να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Και ξέρω πολύ καλά τι να αφαιρέσω, δεν πήρα σβάρνα όποια εφαρμογή κ υπηρεσία έβρισκα μπροστά μου! Αν για κάτι δεν είμαι σίγουρος απλά δεν το αγγίζω. Επίσης δεν έχω καμία ένδειξη ότι το PDP ευθύνεται έστω και κατ' ελάχιστο για αυτό το battery drain. Εφόσον έχεις δοκιμάσει τα πάντα από software μεριά (reset κλπ κλπ) και από φαίνεται έχεις τη γνώση να εντοπίσεις ότι δεν είναι κάποια εφαρμογή (ή κάποιες εφαρμογές), μήπως να κοίταγες αν είναι ελλαττωματική η συσκευή; Θεωρώ ότι σε στόκ κατασταση, χωρίς εφαρμογές και με battery drain αν πήγαινες στην αντιπροσωπεία κάποιος θα σε άκουγε. Δεν μπορεί συσκευή λίγων μηνών να συμπεριφέρεται έτσι χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα που ίσως να οφείλεται σε κακό hardware. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Χωρίς να εχω "πειράξει " ή προσαρμoσει τίποτα. Απλά οπως έκανα παντα σε ολα μου τα τηλέφωνα 1 - 2 φορες την εβδομάδα κανω ενα reboot και το εχω πάντα 3g καθώς σε απλο σερφινγκ fb και YouTube δεν βλεπω διαφορές. Επίσης γενικότερα δεν παίζω παιχνίδια. Edited July 5, 2016 by TAZ_DEV Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Αρκετά καλά τα πήγε η apc8 για αρχή (εκανα downgrade για δοκιμή). Σχεδόν 2.5 ημέρες χρήσης με 6 ώρες οθόνη. Σε σύγκριση με την τελευταία έκδοση που είχα περασμενη, λογικά βγάζει 1 επιπλέον ώρα οθόνη. Edited July 6, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σχεδόν άψογα θα έλεγα εγω, αν υπολογίσουμε την φύση του λειτουργικού, ανάλυση οθόνης, πυκνότητα κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σχεδόν άψογα θα έλεγα εγω, αν υπολογίσουμε την φύση του λειτουργικού, ανάλυση οθόνης, πυκνότητα κτλπ. Το καλό επίσης είναι ότι δεν είχα drains κατά την διάρκεια της νύχτας (το αφήνω ανοιχτό πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Το καλό επίσης είναι ότι δεν είχα drains κατά την διάρκεια της νύχτας (το αφήνω ανοιχτό πάντα). Ναι φαίνεται απο την γραμμή στα στατιστικά. Οταν η γραμμή κάνει αυτα τα σκαλοπατακια σημαίνει η συσκευή μπαίνει σε doze οταν το αφήνεις. Ενω αε αντίθετη περίπτωση οταν είναι εντελώς κατηφορο κατι είναι ξυπνιο μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αρκετά καλά τα πήγε η apc8 για αρχή (εκανα downgrade για δοκιμή). Σχεδόν 2.5 ημέρες χρήσης με 6 ώρες οθόνη. Σε σύγκριση με την τελευταία έκδοση που είχα περασμενη, λογικά βγάζει 1 επιπλέον ώρα οθόνη. Σχεδόν άψογα θα έλεγα εγω, αν υπολογίσουμε την φύση του λειτουργικού, ανάλυση οθόνης, πυκνότητα κτλπ. εγω θα ηθελα και ενα screenshot απο τις υπολοιπες εφαρμογες παρακατω να δουμε τι χρηση εκανε ο φιλος.. Παιδες γενικα εχω γινει πολυ καχυποπτος γιατι ολοι κοιταμε μονο την οθονη, αλλα για μενα παιζει ρολο το συνολο: Ετσι θα επρεπε να τα δειχνουμε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6785818#post6785818 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) εγω θα ηθελα και ενα screenshot απο τις υπολοιπες εφαρμογες παρακατω να δουμε τι χρηση εκανε ο φιλος.. Παιδες γενικα εχω γινει πολυ καχυποπτος γιατι ολοι κοιταμε μονο την οθονη, αλλα για μενα παιζει ρολο το συνολο: Αν και τώρα το φορτίζω, τα στατιστικά δεν μηδένισαν ακόμη, οπότε πάρε μια εικονα : Επίσης έχω στο 3% το google services, 1% facebook, 1% skai και 2-3 ακομη εφαρμογες στο 1%. Δεν πόσταρω πλέον τα στατιστικά εφαρμογών γιατί δυστυχώς το android δεν τα αποτυπώνει όπως πρέπει (όπως το ίδιο συμβαίνει και στο ios βέβαια). Στο παράδειγμα της εφαρμογής το chrome χρησιμοποιήθηκε πολύ περισσότερο. Όπως πολύ περισσότερο το facebook (που φαίνεται 1%), το viber (που δεν εμφανίζεται καθόλου) και το SKAI (είναι στο 1% παρόλο που άκουσα 1+ ώρα εκπομπή με 4G). Το android τα ενσωματώνει σε Σύστημα Android ή το λειτουργικό android, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Όπως και να έχει είμαι ένας χρήστης που έχω αλλάξει καμια 20αρια flagsghips στο τρέχον έτος και μπορώ να πω ότι ανεξάρτητα με την χρήση που κάνει κάποιος (εγώ το έχω ανοιχτό 24/7 με wifi/4G μόνιμα), το s7 edge θα τον υπερκαλύψει από θέμα αυτονομίας. Είναι στα επίπεδα 6s plus και mate 8.... Edited July 6, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν και τώρα το φορτίζω, τα στατιστικά δεν μηδένισαν ακόμη, οπότε πάρε μια εικονα : Επίσης έχω στο 3% το google services, 1% facebook, 1% skai και 2-3 ακομη εφαρμογες στο 1%. Δεν πόσταρω πλέον τα στατιστικά εφαρμογών γιατί δυστυχώς το android δεν τα αποτυπώνει όπως πρέπει (όπως το ίδιο συμβαίνει και στο ios βέβαια). Στο παράδειγμα της εφαρμογής το chrome χρησιμοποιήθηκε πολύ περισσότερο. Όπως πολύ περισσότερο το facebook (που φαίνεται 1%), το viber (που δεν εμφανίζεται καθόλου) και το SKAI (είναι στο 1% παρόλο που άκουσα 1+ ώρα εκπομπή με 4G). Το android τα ενσωματώνει σε Σύστημα Android ή το λειτουργικό android, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Όπως και να έχει είμαι ένας χρήστης που έχω αλλάξει καμια 20αρια flagsghips στο τρέχον έτος και μπορώ να πω ότι ανεξάρτητα με την χρήση που κάνει κάποιος (εγώ το έχω ανοιχτό 24/7 με wifi/4G μόνιμα), το s7 edge θα τον υπερκαλύψει από θέμα αυτονομίας. Είναι στα επίπεδα 6s plus και mate 8.... κοιτα, εγω τα βαζω και τα ζηταω γιατι η συγκριση ειναι σχετικη.. δηλαδη συγκρινουμε με αλλες συσκευες που γινονται με τον ιδιο τροπο οι μετρησεις, αν και απο εκδοση σε εκδοση παιζει να μην μετραει με τον ιδιο τροπο.. Οποτε μου αρεσει να εχω πληρη εικονα. Πχ στη δικη μετρηση αν δεις, εχω 3 ωρες ομιλιας...εσυ φανταζομαι κανα μισαωρο εκει που ειναι? Οπως και να εχει το κινητο ειναι υπερπληρες σε ολα και ειδικα σε αυτονομια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) κοιτα, εγω τα βαζω και τα ζηταω γιατι η συγκριση ειναι σχετικη.. δηλαδη συγκρινουμε με αλλες συσκευες που γινονται με τον ιδιο τροπο οι μετρησεις, αν και απο εκδοση σε εκδοση παιζει να μην μετραει με τον ιδιο τροπο.. Οποτε μου αρεσει να εχω πληρη εικονα. Πχ στη δικη μετρηση αν δεις, εχω 3 ωρες ομιλιας...εσυ φανταζομαι κανα μισαωρο εκει που ειναι? Οπως και να εχει το κινητο ειναι υπερπληρες σε ολα και ειδικα σε αυτονομια. Το 3ο screenshot το ανέβασα για σένα περισσότερο (επειδή το ζήτησες αναφέροντας κάτι για καχυποψία). Γενικά δεν με νοιάζει να αποδείξω κάτι, καθώς δεν ειμαι παντρεμενος με την συσκευή. Σήμερα έχω το s7 edge και αύριο το πουλάω και αγοράζω κάτι άλλο που θα μου κάνει κλικ. Περισσότερο ανέβασα τα στατιστικά για αυτούς που σκέφτονται το downgrade. Στην περίπτωση μου είδα περίπου 1 ώρα παραπάνω στην πρώτη φόρτιση, αλλά επιφυλάσσομαι . Δεν ξέρω αν σε μια εβδομάδα έχουμε πάλι drains ή υπερβολικά ψηλά το android system, όπως με την τελευταία έκδοση. Θα δείξει στην πορεία... Για να λύσω και την απορία με την ομιλία είναι 1 ώρα και 25 λεπτά. Δε νομίζω όμως ότι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό η ομιλία (σε αυτά τα επίπεδα) την συνολική αυτονομία της συσκευής. Edited July 6, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Την 3η φωτό την ανέβασα για σένα και μονο (επειδή την ζήτησες αναφέροντας κάτι για καχυποψία). Γενικά δεν με νοιάζει να αποδείξω κάτι, καθώς δεν ειμαι παντρεμενος με την συσκευή. Σήμερα έχω το s7 edge και αύριο το πουλάω και αγοράζω κάτι άλλο που θα μου κάνει κλικ. Περισσότερο ανέβασα τα στατιστικά για αυτούς που σκέφτονται το downgrade. Στην περίπτωση μου είδα περίπου 1 ώρα παραπάνω στην πρώτη φόρτιση, αλλά επιφυλάσσομαι . Δεν ξέρω αν σε μια εβδομάδα έχουμε πάλι drains ή υπερβολικά ψηλά το android system, όπως με την τελευταία έκδοση. Θα δείξει στην πορεία... Για να λύσω και την απορία με την ομιλία είναι 1 ώρα και 25 λεπτά. Δε νομίζω όμως ότι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό η ομιλία (σε αυτά τα επίπεδα) την συνολική αυτονομία της συσκευής. Προφανως και παιζει ρολο η χρηση και τα συνολικα στατιστικα. και εγω μπορω να το φτασω 10 ωρες αλλα με τι χρηση? οσο για την ομιλια, φυσικα και επηρεαζει πολυ εκτος αν εισαι κατω απο την κεραια. Εγω πχ δεν μπορω να περασω τις 5 ωρες οθονη αλλα εχω 2-3 ωρες ομιλιας και πολλες απο αυτες στους δρομους, που σημαινει καλο και κακο σημα.. Ουτε εγω ειμαι παντρεμενος με τη συσκευη, αν και αυτη βλεπω να την παντρευομαι, αλλα το ειπα για να δινουμε πληρη εικονα στους ενδιαφερομενους και να μη μας λεει μετα ο αλλος οτι δεν πιανει 8 ωρες αρα εχει προβλημα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Για τη χρήση που είχε ο φίλος νορμάλ την είδα τη μπαταρία. Χρήση με WiFi και λίγο από όλα. Με wifi, viber, Tapatalk, φωτισμό στη μέση, mails και τέτοια φτάνει κανείς 9 ώρες οθόνης και 2 μέρες σύνολο σχετικά εύκολα. Sent from SM-G935F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Προφανως και παιζει ρολο η χρηση και τα συνολικα στατιστικα. και εγω μπορω να το φτασω 10 ωρες αλλα με τι χρηση? οσο για την ομιλια, φυσικα και επηρεαζει πολυ εκτος αν εισαι κατω απο την κεραια. Εγω πχ δεν μπορω να περασω τις 5 ωρες οθονη αλλα εχω 2-3 ωρες ομιλιας και πολλες απο αυτες στους δρομους, που σημαινει καλο και κακο σημα.. Ουτε εγω ειμαι παντρεμενος με τη συσκευη, αν και αυτη βλεπω να την παντρευομαι, αλλα το ειπα για να δινουμε πληρη εικονα στους ενδιαφερομενους και να μη μας λεει μετα ο αλλος οτι δεν πιανει 8 ωρες αρα εχει προβλημα.. Εγώ με 2:30 ώρες κλήσεις και όλα ανοιχτά WiFi - 3g Είμαι στις πέντε ώρες οθόνη με βλέπω για αρκετό καιρό με αυτό το τηλ.:) Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εγώ με 3 ώρες οθόνη είμαι στο 35% με data μόνο 4g και 35 ώρες από το τελευταίο φορτισμα! Ενώ αντίθετα σε 1 μέρα χρήσης με WiFi είμαι στο 6ωρο. :) Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 μετα το update του Tapatalk πολυ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160707/af6de8caeb108ac61aef74f0b7b76cac.jpg WiFi on συγχρονισμοι on τα πάντα όλα on! Apc8 Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160707/af6de8caeb108ac61aef74f0b7b76cac.jpg WiFi on συγχρονισμοι on τα πάντα όλα on! Apc8 Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα, εγώ το καλύτερο που έχω δει είναι στο σπίτι με όλα ανοιχτά, κατανάλωση 0,7% την ώρα αντε σε ελάχιστες περιπτώσεις να έχω δει 0,5 - 0,6% Εδώ μιλάμε για 10 ώρες και έχει χάσει ένα 3%. Ζηλεύω... Χιχιχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα, εγώ το καλύτερο που έχω δει είναι στο σπίτι με όλα ανοιχτά, κατανάλωση 0,7% την ώρα αντε σε ελάχιστες περιπτώσεις να έχω δει 0,5 - 0,6% Εδώ μιλάμε για 10 ώρες και έχει χάσει ένα 3%. Ζηλεύω... Χιχιχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 0.7 ειχα με την τελευταια apeq. με την apc8 αλλαξαν τα δεδομενα! ξεχασα να αναφερω οτι το γυριζω σε 2g μες το σπιτι γιατι το 3G ή το 4g δεν πιανει σχεδον καθολου. επισης, εχω παγωσει 80εφαρμογες με το package dissabler. δεν χρησιμοποιω fb ή messenger (ρουφανε τη μπαταρια για πλακα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 0.7 ειχα με την τελευταια apeq. με την apc8 αλλαξαν τα δεδομενα! ξεχασα να αναφερω οτι το γυριζω σε 2g μες το σπιτι γιατι το 3G ή το 4g δεν πιανει σχεδον καθολου. επισης, εχω παγωσει 80εφαρμογες με το package dissabler. δεν χρησιμοποιω fb ή messenger (ρουφανε τη μπαταρια για πλακα). Οκ ευχαριστώ, έτσι εξηγείται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 6 ωρες χωρις φορτιση στο 51% με 2ωρες και 42 λεπτα οθονη.. λιγα λεπτα ομιλιας.. για πειτε μου τι να κανω να δω τι φταει;? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αν δεν δω ακριβώς στατιστικά δεν μπορώ να σου πω. Εξαρτάται τι έκανες εκείνες τις 2.30 ώρες..άλλο να βλέπεις YouTube και άλλο να παζεις παιχνίδι! Επίσης, 5.20 δεν είναι τόσο κακό ώστε να το σκέφτεσαι.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αν δεν δω ακριβώς στατιστικά δεν μπορώ να σου πω. Εξαρτάται τι έκανες εκείνες τις 2.30 ώρες..άλλο να βλέπεις YouTube και άλλο να παζεις παιχνίδι! Επίσης, 5.20 δεν είναι τόσο κακό ώστε να το σκέφτεσαι.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Θα το βγαλω σκρινσοτ αλλα για να το ανεβασω εδω ειχα προσπαθησει για κατι αλλο και δεν μπορεσα.. σε ευχαριστω παντως ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts