kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μπράβο φίλε μου έκανες φοβερή δουλειά!!!Το carbon είναι τέλειο αν ήταν μαύρο το κινητό μου θα το έβαζα και εγώ!:):):) Η καλύτερη δουλειά είναι αν γυρίσουμε λίγο πίσω όταν ανέβασες εσύ. ☺️ Ελπίζω στις επόμενες μέρες να γίνει εξίσου καλό και το δικό μου. Αλλά και να μην γίνει καλά είμαι. Μόνο που κέρδισα λίγο στην υφή φτάνει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η καλύτερη δουλειά είναι αν γυρίσουμε λίγο πίσω όταν ανέβασες εσύ. ☺️ Ελπίζω στις επόμενες μέρες να γίνει εξίσου καλό και το δικό μου. Αλλά και να μην γίνει καλά είμαι. Μόνο που κέρδισα λίγο στην υφή φτάνει. Σε λίγες μέρες θα φύγουν όλες!!!:):) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καμια καλη προταση για power bank εχουμε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καμια καλη προταση για power bank εχουμε Power bank για το s7? Αστειεύομαι. Είχα πάρει το romoss sailing 5 όταν είχα το s6 γιατί μέσα στην μέρα ήθελε μια φόρτιση σίγουρα. http://romoss.gr/product/romoss-powerbank-sailing-5-13000mah/ Ακριβό αλλά ότι καλύτερο για μένα. Μετά μπορείς να δεις και της xiaomi που είναι πολύ καλά από ότι λέγεται. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καμια καλη προταση για power bank εχουμε power bank από τα καλύτερα είναι το xiaomi....από τις καλύτερες εταιρίες...εδω εχει κ προσφορές Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Χθες άλλαξα το Screen protector ScreenKnight και έβαλα της ultimate. Ποιο καλή υφή αν και δυσκολευτηκα να την περάσω σε σχέση με την ScreenKnight. Και οι δύο είναι υγρής τοποθέτησης. Χθες ήταν γεμάτο φουσκαλες αλλά όπως μου είπε ο φίλος #scorpio3 θα φύγουν μέσα σε 3 μέρες. Και το νέο χρώμα Black carbon από την slickwraps. https://www.dropbox.com/sh/0cka8ypqczka7pq/AAAqfwHXrZk7-NmGO7xrTnrfa?dl=0 Έχω την liquid crystal άμα βάλω αυτό το σκιν θα μπαίνει μετά η θήκη ή δεν θα χωράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εδω άλλο ένα προσωπικό βίντεο γιατί η Nillkin είναι φοβερή......https://www.youtube.com/watch?v=SuJSCayOGJQ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχω την liquid crystal άμα βάλω αυτό το σκιν θα μπαίνει μετά η θήκη ή δεν θα χωράει; Ναι την έχω και την spigen liquid crystal και χωράει κανονικά. Και στην nillkin nature και στην spigen Rugged Armor. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Πως να το δω αυτό φίλε μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβάζεις την εφαρμογή galaxy charging current. Ενώ στο s5 και στο note 3 μου βγάζει αμέσως όλες τις ενδείξεις, στο s7 edge δεν είναι σταθερές και δεν μου εμβανίζει την average. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της εφαρμογής ή του κινητού. Έχω επικοινωνήσει με τον developer και περιμένω απάντηση (στις συμβατές συσκευές δεν έχει το edge). Το wireless stand γνωρίζουμε αν ειναι το καινούργιο μοντέλο για το s7 η το παλιό για s6;; Είναι το παλιό. Αν δεν κάνω λάθος, είναι και ο ίδιος για το σ7. Απλά δεν είναι ο fast. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/asyrmatos-fortistis-qi-samsung-wireless-charging-pad-for-galaxy-s6-and-s6-edge-mayro-ep-pg920ibegww/prod7411434pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-edge-samsung-clear-cover-mayro/prod7970671pp/ http://www.skroutz.gr/s/6899034/Samsung-Evo-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter.html Είναι στο ίδιο πλαίσιο με την προσφορά του gear vr ( 50% έκπτωση, τιμές ελληνικής αντιπροσωπίας) Edited April 16, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Παιδιά έχω παραγγείλει τη ultimate shield από 4 του μηνός και τίποτα ακόμη . τους έστειλα μήνυμα και θα μου στείλουν άλλη. Κάτι γίνεται τώρα τελευταία με τα ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως κ ένας φίλος μου από Κίνα περιμένει ένα κινητό κ έχει αργήσει πολύ!!!Τώρα από Αγγλία λίγο περίεργο...εμένα σε 8 μέρες μαζί με σαββατοκυριακο ήταν εδώ.. Edited April 16, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 14 ημερες οι 2 τελευταίες παραλαβες με royal post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχουν βαρέσει διάλυση τα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζεις την εφαρμογή galaxy charging current. Ενώ στο s5 και στο note 3 μου βγάζει αμέσως όλες τις ενδείξεις, στο s7 edge δεν είναι σταθερές και δεν μου εμβανίζει την average. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της εφαρμογής ή του κινητού. Έχω επικοινωνήσει με τον developer και περιμένω απάντηση (στις συμβατές συσκευές δεν έχει το edge). Είναι το παλιό. Αν δεν κάνω λάθος, είναι και ο ίδιος για το σ7. Απλά δεν είναι ο fast. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/asyrmatos-fortistis-qi-samsung-wireless-charging-pad-for-galaxy-s6-and-s6-edge-mayro-ep-pg920ibegww/prod7411434pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-edge-samsung-clear-cover-mayro/prod7970671pp/ http://www.skroutz.gr/s/6899034/Samsung-Evo-microSDXC-64GB-U1-with-Adapter.html Είναι στο ίδιο πλαίσιο με την προσφορά του gear vr ( 50% έκπτωση, τιμές ελληνικής αντιπροσωπίας) Εντάξει φίλε θα το δοκιμάσω και θα σου πω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά έχω παραγγείλει τη ultimate shield από 4 του μηνός και τίποτα ακόμη . τους έστειλα μήνυμα και θα μου στείλουν άλλη. Κάτι γίνεται τώρα τελευταία με τα ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα μου ήρθε σε 5 μέρες και μεσολάβησε και σ\κ. Σε αντίθεση με τη neo hybrid που είμαστε στη 10η μέρα,ενώ έχει μπει Ελλάδα από τη Δευτέρα σύμφωνα με το tracking... Χθες άλλαξα το Screen protector ScreenKnight και έβαλα της ultimate. Ποιο καλή υφή αν και δυσκολευτηκα να την περάσω σε σχέση με την ScreenKnight. Και οι δύο είναι υγρής τοποθέτησης. Χθες ήταν γεμάτο φουσκαλες αλλά όπως μου είπε ο φίλος #scorpio3 θα φύγουν μέσα σε 3 μέρες. Αν δε σου έχει κάτσει καλά μη διστάσεις να τη βγάλεις και να τη ξαναβάλεις.Εγώ την πλάτη την έβαλα-έβγαλα 3 φορές συνολικά ακόμα και μια μέρα μετά την αρχική τοποθέτηση που έιχε στεγνώσει.Την έπλυνα και ξαναμπήκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 τελικα για το απλο εχει βρει κανεις καποια προστασια οθονης που να καλυπτει σωστα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Για την τοποθέτηση της ultimate σε edge χρησιμοποιήσατε πιστολάκι μαλλιών; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Για την τοποθέτηση της ultimate σε edge χρησιμοποιήσατε πιστολάκι μαλλιών; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Κανονικά όχι μάλλον. Εγώ χρησιμοποίησα γιατί χωρίς αυτό δεν θα τα κατάφερνα. Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά δυσκολευτηκα. Στην edge οθόνη με το ζόρι το κόλλησα. Ευτυχώς σε μία μέρα που πέρασε φαίνεται καλό το αποτέλεσμα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τώρα μόλις την έβαλα. Φαίνεται να έκατσε καλά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι μια φουσκαλίτσα στην άκρη που δεν ξέρω αν είναι από σκόνη ή από την τοποθέτηση και θα φύγει. Υπομονή μέχρι αύριο αλλιώς βγάλσιμο, πλύσιμο και από την αρχή. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τώρα μόλις την έβαλα. Φαίνεται να έκατσε καλά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι μια φουσκαλίτσα στην άκρη που δεν ξέρω αν είναι από σκόνη ή από την τοποθέτηση και θα φύγει. Υπομονή μέχρι αύριο αλλιώς βγάλσιμο, πλύσιμο και από την αρχή. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Χωρίς σεσουάρ τελικά? Αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Αν είναι από σκόνη, όταν περνάς την καρτουλα που έχει το πακέτο, σε εκείνο το σημείο θα καταλάβεις ότι σκαλωνει. Αν δεν καταλάβεις κάτι τέτοιο αύριο δεν θα υπάρχει φουσκαλα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απορία: Τελικά τι ρόλο παίζει το Gorilla Glass 4, αν γρατζουνιεται η οθόνη τόσο εύκολα; Κανονικά δε θα έπρεπε να προστατεύει από απλές περιπτώσεις τύπου σκόνης, άμμου και κερμάτων; Δεν είπα να το πατήσει αυτοκίνητο, ή να πέσει από τον έβδομο και να μη σπάσει, αλλά τελικά από τί προστατεύει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 τελικα για το απλο εχει βρει κανεις καποια προστασια οθονης που να καλυπτει σωστα? Εγώ πήρα ένα μεταχειρισμενο ημερών και έχει επάνω ζελατίνα που πιάνει όλη την επιφάνεια το παιδί μου είπε ότι την έβαλε στη Vodafone και ότι είναι και για το σπάσιμο της οθόνης πάντως καλύπτει όλη την οθόνη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Παιδιά όσοι έχουν την nillkin tpu smoke ή trasparent για μαύρο s7; Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αν κάποιος βρήκε καλό tempered glass για s7 edge ας μας ενημερώσει Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος της, η clear view ψιλό ''γρατσουνάει'' καθόλου το κινητό στις άκρες;Την έχω από τότε που πήρα το κινητό κοντά στο μήνα δλδ. Δεν μου έχει κάνει καμία γρατσουνια παρόλο που την βγάζω συχνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα 2 tempered glass στο ebay που φαίνονται διαφανα όχι μάσκα και λέω να παραγγείλω. Για πείτε λίγο πως σας φαίνονται? http://m.ebay.com/itm/Transparent-Full-Curved-Temper-Glass-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-S7-Edge-/111952232913?nav=WATCHING_ACTIVE Τώρα βλέπω ότι ο δεύτερος ούτε μια αξιολόγηση. Άρα σβήνω το λινκ. Ήρθε τελικά αυτό? Αξίζει? Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ήρθε τελικά αυτό? Αξίζει? Όχι δεν ήρθε ακόμα. Πιστεύω μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα το έχω. Θα σας γράψω μόλις παραλάβω και το περάσω τις εντυπώσεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts