xamilos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δοκίμασα χθές την ultimate shield η οποία κολλάει και κάθεται άψογα,minimum διαφορά σε χρώματα βελτίωση grip, αλλά,πολύ παχιά μου χαλάει την αίσθηση στο δάχτυλο και αυτό δεν το μπορώ.Και για μένα έκλεισε η υπόθεση protector δεν βάζω τίποτα περιμένω luvvitt sleek και τέλος Levitt sleek?? Μακάρι να είναι σόι να βρούμε να αγοράσουμε κάτι και οι υπόλοιποι? Όταν λες παχιά η αφή δούλευε σωστά? Την ultimate κάνα ελληνικό site την έχει??? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Levitt sleek?? Μακάρι να είναι σόι να βρούμε να αγοράσουμε κάτι και οι υπόλοιποι? Όταν λες παχιά η αφή δούλευε σωστά? Την ultimate κάνα ελληνικό site την έχει??? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου στην Ελλάδα αλλά δεν θυμάμαι που. Μάλλον στο play247 αλλά πλέον δεν την βλέπω. Ίσως ήταν άλλο μαγαζί. Είναι πως το βλέπει κανείς. Σε εμένα όταν την είχα δεν μου φαινόταν παχιά ας πούμε. Κανένα πρόβλημα με την αφή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Levitt sleek?? Μακάρι να είναι σόι να βρούμε να αγοράσουμε κάτι και οι υπόλοιποι? Όταν λες παχιά η αφή δούλευε σωστά? Την ultimate κάνα ελληνικό site την έχει??? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ναι, το play247 τη φέρνει....δε ξέρω αν τελείωσε και θα φέρει ξανά. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημέρα παίδες. Έχει πάρει κανενός το μάτι την Adore June εκτός Amazon? Ebay δε τη βρίσκω Ελλάδα δε την έχει κανείς και δε θέλω Amazon γιατί δεν δέχεται PayPal που έχω υπόλοιπο. Ή αν έχετε να προτείνεται κάποια καλή pouch είμαι όλος αυτιά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οχι κανένα πρόβλημα με την αφή αλλα στην αίσθηση στο χέρι τέλος πάντων αυτά είναι γούστα αλλα σαν τοποθέτηση πάντως είναι άριστη.Σχετικά με τη luvvitt απο το επίσημο site ελλάδα δεν βρήκα κάπου την συγκεκριμένη http://www.luvvitt.com/accessories/samsung/galaxy-s7-edge-case-1/luvvittr-sleek-armor-galaxy-s7-edge-case-black.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οχι κανένα πρόβλημα με την αφή αλλα στην αίσθηση στο χέρι τέλος πάντων αυτά είναι γούστα αλλα σαν τοποθέτηση πάντως είναι άριστη.Σχετικά με τη luvvitt απο το επίσημο site ελλάδα δεν βρήκα κάπου την συγκεκριμένη http://www.luvvitt.com/accessories/samsung/galaxy-s7-edge-case-1/luvvittr-sleek-armor-galaxy-s7-edge-case-black.html Αααα..εγώ μάλλον θα χτυπήσω μια rugged armor spigen που βλέπω μοιάζουν Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Στην ουσια είναι μια αντιγραφή της spigen αλλα πιό λεπτή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δοκίμασα χθές την ultimate shield η οποία κολλάει και κάθεται άψογα,minimum διαφορά σε χρώματα βελτίωση grip, αλλά,πολύ παχιά μου χαλάει την αίσθηση στο δάχτυλο και αυτό δεν το μπορώ.Και για μένα έκλεισε η υπόθεση protector δεν βάζω τίποτα περιμένω luvvitt sleek και τέλος Αλεξη η αισθηση της naked οθονης, ειναι απιστευτη, λεπτη θηκουλα και τελος...:) ΥΓ Η βαφη του Ταυρου παει αψογα για την ωρα, το ιδιο και σε φιλο που την εχει ριξει σε s7 edge εδω κι ενα μηνα. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εμείς που δεν έχουμε mediamarkt κρήτη τι να βάλουμε βαγγέλη?:p νομίζω είχε συνεργασία το nortonline αλλα δέν είμαι σίγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μόλις ήρθαν. https://www.dropbox.com/s/6jt5zgvaabdlj5m/20160520_145520.jpg?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μόλις ήρθαν. https://www.dropbox.com/s/6jt5zgvaabdlj5m/20160520_145520.jpg?dl=0 τέλεια δοκίμασε κ πες μας.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) τέλεια δοκίμασε κ πες μας.. Νικόλα αν δεν απατώμαι, (είμαι χωρίς θήκη εδώ και μια ώρα), Η spigen είναι εκείνη εκεί η εταιρεία που ξέραμε με τον καινούριο κωδικό. Δεν φαίνεται ότι φοράει ζελατινα. (οκ φαίνεται πολύ πολύ λίγο) Έχει κάτσει τέλεια, έχει άψογη υφή (ελάχιστα κάτω ενός καλού tempered) Και νομίζω η οθόνη στα χρώματα της κτλ είναι ίδια. Και αν έχει διαφορά στην απεικόνιση, τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω. Να συμπληρώσω ότι πάνω κάτω αποκλείεται να ξεκολλήσει γιατί είναι "κομμένες" οι γωνίες και γενικά έχει αέρα πάνω κάτω. Καλο αυτό για τις θήκες. Στην edge μόνο φοβάμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα. lazman που είσαι? Είχες μεγάλο δίκιο. Με είχαν πιάσει τα νεύρα με τον πρώτο κωδικό και είπα δεν θα ξανά πάρω spigen. Ευτυχώς δεν το έκανα. Edited May 20, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Νικόλα αν δεν απατώμαι, (είμαι χωρίς θήκη εδώ και μια ώρα), Η spigen είναι εκείνη εκεί η εταιρεία που ξέραμε με τον καινούριο κωδικό. Δεν φαίνεται ότι φοράει ζελατινα. (οκ φαίνεται πολύ πολύ λίγο) Έχει κάτσει τέλεια, έχει άψογη υφή (ελάχιστα κάτω ενός καλού tempered) Και νομίζω η οθόνη στα χρώματα της κτλ είναι ίδια. Και αν έχει διαφορά στην απεικόνιση, τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω. το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα τα παει με τις θηκες κ ιδιως με liquid crystal και ruged armor Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα τα παει με τις θηκες κ ιδιως με liquid crystal και ruged armor Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή με Rugged Armor, Με την νέα μου caseology, Και νταξει με την nillkin nature. Την liquid crystal δεν την έχω πλέον. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή με Rugged Armor, Με την νέα μου caseology, Και νταξει με την nillkin nature. Την liquid crystal δεν την έχω πλέον. oκ ενημέρωσε μας γιατί είναι σημαντικό αυτό το σημείο.. Edited May 20, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 ok ενημέρωσε μας γιατί είναι σημαντικό αυτό το σημείο.. Όχι σωστή απάντηση γιατί δεν θέλω να το ζωρισω ακόμα. Με ένα πρόχειρο βάλε βγάλε την rugged armor δεν ξεκολλησε καθόλου. Τώρα έβαλα και την νέα μου caseology και πάλι δεν ξεκολλησε. Αύριο θα γίνουν ποιο πολλές δοκιμές και καθόλου προσεκτικά. Να τονίσω ότι έχω περασμένα και τα carbon της slickwraps στο πλάι και πίσω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Γνώριζε κανεις αν η αυξημένη κατανάλωση σε mediaserver υποδηλώνει πρόβλημα στην κάρτα η δεν εχει σχέση;; Σε exfat ειναι διαμορφωμένη απο PC και μετα απλα την έβαλα στο κινητό με φορτωμένα αρχεία ήδη απο το PC. Edited May 20, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εμείς που δεν έχουμε mediamarkt κρήτη τι να βάλουμε βαγγέλη?:p νομίζω είχε συνεργασία το nortonline αλλα δέν είμαι σίγουρος. Αν τσεκάρεις στη σελίδα τους μπορείς να βρεις τους συνεργάτες τους στην Κρήτη. Αν δεν τους βρεις πες μου να τσεκάρω να σου στείλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημέρα παίδες. Έχει πάρει κανενός το μάτι την Adore June εκτός Amazon? Ebay δε τη βρίσκω Ελλάδα δε την έχει κανείς και δε θέλω Amazon γιατί δεν δέχεται PayPal που έχω υπόλοιπο. Ή αν έχετε να προτείνεται κάποια καλή pouch είμαι όλος αυτιά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο το δικο της site κοιταξες? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Νικόλα αν δεν απατώμαι, (είμαι χωρίς θήκη εδώ και μια ώρα), Η spigen είναι εκείνη εκεί η εταιρεία που ξέραμε με τον καινούριο κωδικό. Δεν φαίνεται ότι φοράει ζελατινα. (οκ φαίνεται πολύ πολύ λίγο) Έχει κάτσει τέλεια, έχει άψογη υφή (ελάχιστα κάτω ενός καλού tempered) Και νομίζω η οθόνη στα χρώματα της κτλ είναι ίδια. Και αν έχει διαφορά στην απεικόνιση, τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω. Να συμπληρώσω ότι πάνω κάτω αποκλείεται να ξεκολλήσει γιατί είναι "κομμένες" οι γωνίες και γενικά έχει αέρα πάνω κάτω. Καλο αυτό για τις θήκες. Στην edge μόνο φοβάμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα. lazman που είσαι? Είχες μεγάλο δίκιο. Με είχαν πιάσει τα νεύρα με τον πρώτο κωδικό και είπα δεν θα ξανά πάρω spigen. Ευτυχώς δεν το έκανα. Επιτελους φιλε Νικο θα ηρεμισεις :)μην την φοβασε καθολου δεν ξεκολλαει πουθενα !εγραψα οτι εβαλα και σε εναν κολλητό την δευτερη που ειχα με την ιδια επιτυχία αρα δεν ειμουν τυχερος την πρωτη φορα απλος ο δεύτερος κωδικος ειναι κορυφη :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Όχι σωστή απάντηση γιατί δεν θέλω να το ζωρισω ακόμα. Με ένα πρόχειρο βάλε βγάλε την rugged armor δεν ξεκολλησε καθόλου. Τώρα έβαλα και την νέα μου caseology και πάλι δεν ξεκολλησε. Αύριο θα γίνουν ποιο πολλές δοκιμές και καθόλου προσεκτικά. Να τονίσω ότι έχω περασμένα και τα carbon της slickwraps στο πλάι και πίσω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. ποιος κωδικός σου ήρθε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Επιτελους φιλε Νικο θα ηρεμισεις :)μην την φοβασε καθολου δεν ξεκολλαει πουθενα !εγραψα οτι εβαλα και σε εναν κολλητό την δευτερη που ειχα με την ιδια επιτυχία αρα δεν ειμουν τυχερος την πρωτη φορα απλος ο δεύτερος κωδικος ειναι κορυφη :) Υπάρχουν 3 κωδικοί με λήξη σε 28-57-64. Ο 64 είναι ο πιο καινούργιος. Αυτόν μου έστειλαν και αυτόν να ψάξει όποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία καλή γρήγορη καρτούλα για το τηλέφωνο μας? Πήρα μια Kingston 32gb U3 από eshop και ήταν χαλασμένη, δεν μου εμφανιζε τις φωτογραφίες και την επέστρεψα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά ποιο screen protector προτείνετε για το S7 Edge που να συνεργάζεται με θήκες και να μην ξεκολλαει; Ή ακόμα και κάποιον συνδυασμό θήκες και screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά ποιο screen protector προτείνετε για το S7 Edge που να συνεργάζεται με θήκες και να μην ξεκολλαει; Ή ακόμα και κάποιον συνδυασμό θήκες και screen protector. Της ultimate shield είναι πολύ καλό το Screen protector και είναι και υγρης τοποθέτησης. Από θήκες εγώ έχω να προτείνω την Tough Case της Case Mate...πολύ καλή προστασία και δεν είναι καθόλου άσχημη και χοντρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts