Jump to content

Φθηνη συσκευη με καλο gps

kiniko21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 130 ευρω το οποιο να εχει καλο gps και να πιανει οσο το δυνατον καλυτερο σημα,καθως το gps θα χρησιμοποιειται με χρηση δεδομενων και οχι με wifi.Ενα αλλο κομματι-δευτερευον που θελω να προσεξω ειναι να εχει οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια.Ποια κινητα μου προτεινετε?

ψαξε το leagoo elite 5 €103 geekbuying.com

και το xiaomi redmi 3 €130 vickmall.com

και κρινε αν σε εξυπηρετουν

Θα προτιμουσα να παρω απο skroutz αλλα αν δεν υπαρχει κατι τετοιο που ψαχνω θα κοιταξω και απο κινα,αν και δεν ξερω πως θα διακρηνω πιο κιν εχει καλο gps ή οχι.Γι αυτο θελω την αποψη σας :) .Εχω δει το lg magna αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος

Θα προτιμουσα να παρω απο skroutz αλλα αν δεν υπαρχει κατι τετοιο που ψαχνω θα κοιταξω και απο κινα,αν και δεν ξερω πως θα διακρηνω πιο κιν εχει καλο gps ή οχι.Γι αυτο θελω την αποψη σας :) .Εχω δει το lg magna αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος

μονο με πραγματικες δοκιμες χρηστων μπορεις να

επιβεβαιωσεις για το gps

Το redmi note 2 στα 110 ευρω απο Κινα.

Κλειδωνει 12 απο τους 17 δορυφορους, μεσα απο το σπιτι.

Που να βγεις κ σε ανοιχτο ουρανο!! ;)

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα και εγώ ακριβώς αυτό που περιγράφει ο φίλος παραπάνω.

Ένα αξιόπιστο Android κινητό μέχρι 150€ που να κλειδώνει εύκολα δορυφόρους και να έχει μεγάλη μπαταρία. Ή βασική του χρήση θα είναι ως GPS με προγράμματα όπως here maps, sygic και navigon.

Οθόνη από 5 ίντσες έως 5,5.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

το redmi note 2 που αναφερθηκε πιο πανω,

δεν εχει καλη αυτονομια.

Εξαρτάται από την έκδοση που φοράει ή έχει περαστεί στη συσκευή (stable ή developer και ποια εκδοση).

Διάβασα για 4,5 αλλά διάβασα και για 7 ώρες οθόνη... ;)

Δοκιμασμενο το Elite 5 οπως προαναφερθηκε απο Κινα μερια. Αριστο Τζιπιες, καλη αυτονομια, ζωντανη οθονη. Επαναλαμβανω το δοκιμασμενο!
Με εκτιμηση Ευαγγελος.