kiniko21 Δημοσιεύτηκε March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2016 Θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 130 ευρω το οποιο να εχει καλο gps και να πιανει οσο το δυνατον καλυτερο σημα,καθως το gps θα χρησιμοποιειται με χρηση δεδομενων και οχι με wifi.Ενα αλλο κομματι-δευτερευον που θελω να προσεξω ειναι να εχει οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρια.Ποια κινητα μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ψαξε το leagoo elite 5 €103 geekbuying.com και το xiaomi redmi 3 €130 vickmall.com και κρινε αν σε εξυπηρετουν Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 ψαξε το leagoo elite 5 €103 geekbuying.com και το xiaomi redmi 3 €130 vickmall.com και κρινε αν σε εξυπηρετουν Θα προτιμουσα να παρω απο skroutz αλλα αν δεν υπαρχει κατι τετοιο που ψαχνω θα κοιταξω και απο κινα,αν και δεν ξερω πως θα διακρηνω πιο κιν εχει καλο gps ή οχι.Γι αυτο θελω την αποψη σας :) .Εχω δει το lg magna αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Θα προτιμουσα να παρω απο skroutz αλλα αν δεν υπαρχει κατι τετοιο που ψαχνω θα κοιταξω και απο κινα,αν και δεν ξερω πως θα διακρηνω πιο κιν εχει καλο gps ή οχι.Γι αυτο θελω την αποψη σας :) .Εχω δει το lg magna αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος μονο με πραγματικες δοκιμες χρηστων μπορεις να επιβεβαιωσεις για το gps Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Κοίτα και το lumia640. Κλειδώνει αμέσως και αρκετά καλή μπαταρία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το redmi note 2 στα 110 ευρω απο Κινα. Κλειδωνει 12 απο τους 17 δορυφορους, μεσα απο το σπιτι. Που να βγεις κ σε ανοιχτο ουρανο!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα και εγώ ακριβώς αυτό που περιγράφει ο φίλος παραπάνω. Ένα αξιόπιστο Android κινητό μέχρι 150€ που να κλειδώνει εύκολα δορυφόρους και να έχει μεγάλη μπαταρία. Ή βασική του χρήση θα είναι ως GPS με προγράμματα όπως here maps, sygic και navigon. Οθόνη από 5 ίντσες έως 5,5. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 το redmi note 2 που αναφερθηκε πιο πανω, δεν εχει καλη αυτονομια. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Lumia 640 και από μένα και εναλλακτικά Lumia 550. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 το redmi note 2 που αναφερθηκε πιο πανω, δεν εχει καλη αυτονομια. Εξαρτάται από την έκδοση που φοράει ή έχει περαστεί στη συσκευή (stable ή developer και ποια εκδοση). Διάβασα για 4,5 αλλά διάβασα και για 7 ώρες οθόνη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 samsung j5 από Ελλάδα, xiaomi redmi note 2 από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δοκιμασμενο το Elite 5 οπως προαναφερθηκε απο Κινα μερια. Αριστο Τζιπιες, καλη αυτονομια, ζωντανη οθονη. Επαναλαμβανω το δοκιμασμενο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts