filippos Δημοσιεύτηκε March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2016 (edited) Δεν ξέρω εαν υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Σήμερα έλαβα στο κινητό εισερχόμενο μήνυμα όπως φαινεται στην φωτό... Προσοχή στους ανυποψίαστους! http://s14.postimg.org/z6jbkpi6l/golum.jpg Σημείωση: Δεν έστειλα φυσικά απάντηση γιατί ξέρω πως θα είχα 2,48ευρώ χρέωση... την πρόσθεσα εκεί για αστείο (όσοι ξέρουν απο ios θα το καταλάβουν εξάλλου) Edited March 14, 2016 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Δεν ξέρω εαν υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Σήμερα έλαβα στο κινητό εισερχόμενο μήνυμα όπως φαινεται στην φωτό... Προσοχή στους ανυποψίαστους! http://s14.postimg.org/z6jbkpi6l/golum.jpg Σημείωση: Δεν έστειλα φυσικά απάντηση γιατί ξέρω πως θα είχα 2,48ευρώ χρέωση... την πρόσθεσα εκεί για αστείο (όσοι ξέρουν απο ios θα το καταλάβουν εξάλλου) Τι γράφει το sms? Έχεις ανεβάσει μικρή φωτογραφία και δεν φαίνεται είναι πολύ θαμπη Edited March 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 πατα πάνω στην φωτό,αν ακόμα δεν μπορείς να την διαβάσεις τότε δεν φταίει η φωτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) πατα πάνω στην φωτό,αν ακόμα δεν μπορείς να την διαβάσεις τότε δεν φταίει η φωτό :lol: Την πατάω. Ξέρω να διαβάζω.... Μην αγχώνεσαι!!! ;-) Αλλά την συγκεκριμένη ανάλυση δεν την βλέπει το tapatalk μου! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/914479be884708362fd8334e7bb35f9d.jpg Βλέπεις πως την βλέπω? Γι αυτό του λέω του παιδιού να μας πει τι γράφει το μήνυμα..... Edited March 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 το ταπαταλκ σου θελει γυαλιά.:lol: Στο laptop ανοίγει κανονικά.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 το ταπαταλκ σου θελει γυαλιά.:lol: Στο laptop ανοίγει κανονικά.:p Πέταμα θέλει αλλά τέλος πάντων...... Ναι, σε υπολογιστή ξέρω ότι ανοίγει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν αυτό το SMS; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/97f2ce4c1d35fd8f514c0d1a5a6ac9ad.jpg Πολύ περίεργο Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για βάλε στο google τον αριθμό τηλεφώνου να δεις τι θα βγάλει.... Μπορεί να έχει αναφερθεί κάπου ως σπαμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μπα τίποτα. Θα αφαιρέσω τον αριθμό από aliexpress και revolut για να τσεκάρω. Εκεί έδωσα αριθμό πρόσφατα. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπα τίποτα. Θα αφαιρέσω τον αριθμό από aliexpress και revolut για να τσεκάρω. Εκεί έδωσα αριθμό πρόσφατα. :rolleyes: - σε Aliexpress εχω δωσει εδω και μερικα χρονια, δεν με ενοχλησαν ποτε Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 :rolleyes: - σε Aliexpress εχω δωσει εδω και μερικα χρονια, δεν με ενοχλησαν ποτε Spyware ήταν τελικά που μπήκε από apk που κατέβασα από το ipmart. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 :) - τελος καλο, ολα καλα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts