Jump to content

Xiaomi mi5 3gb vs Samsung s6

jonos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή σαρακοστή σε όλους.

Σκέφτομαι αυτες τις δύο συσκευές για επόμενη αγορά.

Στο Xiaomi κοιταω τον 820 και στο Samsung την οθόνη του.

Με τιμές πολύ κοντά και τα δύο

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi5-3gb-32gb-5-15-inch-android-6-0-os-4g-lte-smartphone-white.html

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=samsung+galaxy+s6&from=autocomplete

Τι θα σας κέρδιζε πιο πολύ;

iPhone 16 Pro Max

Καλή σαρακοστή σε όλους.

Σκέφτομαι αυτες τις δύο συσκευές για επόμενη αγορά.

Στο Xiaomi κοιταω τον 820 και στο Samsung την οθόνη του.

Με τιμές πολύ κοντά και τα δύο

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi5-3gb-32gb-5-15-inch-android-6-0-os-4g-lte-smartphone-white.html

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=samsung+galaxy+s6&from=autocomplete

Τι θα σας κέρδιζε πιο πολύ;

Στην ίδια τιμή παίζουν οπότε η αγορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες...

Νομίζω και μόνο για την εγγύηση του S6, πράγμα που θεωρώ απαραίτητη ύπαρξη για συσκευές 350 ευρώ+ νομίζει παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα το S6..

Στην ίδια τιμή παίζουν οπότε η αγορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες...

Αυτές τις λεπτομέρειες σκέφτομαι.

Με την εγγύηση δεν έχω θέμα.

Αν εβγαζα και καμμία φωτογραφία σίγουρα το s6 θα έκανε την διάφορα.

Άλλο σημείο είναι και ή αυτονομία των συσκευών. Θα μου δωσει το mi5 μια ώρα παραπάνω sot ;

iPhone 16 Pro Max

Αυτές τις λεπτομέρειες σκέφτομαι.

Με την εγγύηση δεν έχω θέμα.

Αν εβγαζα και καμμία φωτογραφία σίγουρα το s6 θα έκανε την διάφορα.

Άλλο σημείο είναι και ή αυτονομία των συσκευών. Θα μου δωσει το mi5 μια ώρα παραπάνω sot ;

Κοίταξε να δεις φίλε έχω την ίδια απορία. Παρήγγειλα το xiaomi mi5 64gb και σκεφτόμουνα μήπως ήταν καλυτερα να πάρω το s6 τώρα που έπεσε η τιμή του?Πιστεύω ότι το s6 υπερτερεί στην κάμερα στα υπόλοιπα το xiaomi υπερτερεί η είναι ισαξιο

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Αν θες κάμερα και εγγύηση πας για το s6 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για μπαταρία ( χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα ) και υποστήριξη σε αναβαθμίσεις από την εταιρεία πας στο mi5.

Τις διαφορές του 820 με τον exynos που φοράει το s6 πρέπει να είσαι ψείρας στις λεπτομέρειες για να τις καταλάβεις ( με εξαίρεση την αυτονομία που λένε ότι καταναλώνει λιγότερο ).

Εγώ έχω παραγγείλει το mi5 3/64 και χθες αγόρασα και ένα s6, το πιο πιθανό είναι να φύγει το mi5 για πώληση.

Για μπαταρία ( χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα ) και υποστήριξη σε αναβαθμίσεις από την εταιρεία πας στο mi5.

Τις διαφορές του 820 με τον exynos που φοράει το s6 πρέπει να είσαι ψείρας στις λεπτομέρειες για να τις καταλάβεις ( με εξαίρεση την αυτονομία που λένε ότι καταναλώνει λιγότερο ).

Εγώ έχω παραγγείλει το mi5 3/64 και χθες αγόρασα και ένα s6, το πιο πιθανό είναι να φύγει το mi5 για πώληση.

Γιατί το λες αυτό? Δεν πρέπει πρώτα να έρθει για να το συγκρίνεις?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Τι χρώμα είναι το Μι5; Να σου κάνω μια προσφορά;

Γιατί το λες αυτό? Δεν πρέπει πρώτα να έρθει για να το συγκρίνεις?

Για να πάρω την τελική απόφαση ναι, αλλά δεν ακούγονται και τα καλύτερα για την κάμερα που προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο για μένα. Αν είναι ίδια με το mi4 π.χ με ελάχιστη αναβάθμιση δεν με καλύπτει, αν είναι λίγο καλύτερη απ΄το note pro τότε θα είναι μια χαρά.

Είναι γενικώς τι θέλει ο καθένας. Ελπίζω να βγω λάθος και να κρατήσω το mi5.

Τι χρώμα είναι το Μι5; Να σου κάνω μια προσφορά;

Χρυσό, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω 100% οπότε δεν το σκέφτομαι ακόμα να βρω αγοραστή.

Και εγώ την ίδια λογική με σένα έχω.Η κάμερα σαφώς ανώτερη από mi4 και note pro θα ειναι το θέμα είναι σε σχέση με galaxy s6 και παρόμοια κινητά αν μπορει να έχει τις ίδιες επιδοσεις

Και εγώ την ίδια λογική με σένα έχω.Η κάμερα σαφώς ανώτερη από mi4 και note pro θα ειναι το θέμα είναι σε σχέση με galaxy s6 και παρόμοια κινητά αν μπορει να έχει τις ίδιες επιδοσεις

Σε σχέση με το note pro μην το θεωρείς δεδομένο ότι θα είναι καλύτερη ( αν εξαιρέσουμε το καλύτερο ΟΙS )

Γενικώς στην κάμερα την φοβάμαι πολύ την xiaomi.

Κολλημένος από χθες σε μια φωτό.

Τελικά ούτε mi5 ούτε s6.

Τα λεφτά μου τα πήρε το mi4s.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160316/ea4150d24ca53e60a7e2063017dcac4c.jpg

iPhone 16 Pro Max