AnnaKar Δημοσιεύτηκε March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2016 Καλησπερα, εκει που ημουν ετοιμη αυριο να παραγγειλω το honor 6 plus, καποιος μου λεει για το xiaomi redmi note 3. Dual κι αυτο στην ιδια τιμη με μπαταρια ομως πραγματικα θηριο. Και μαλιστα λεει οτι τωρα εχει Xiaomi και στην Ελλαδα για service, εγγυηση κλπ.ισχυει? βρηκα σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν εχει τηλεφωνα μονο e-mail... μπηκα και σκρουτζ και ειδα πολυ καλες κριτικες, και τωρα σκεφτομαι το xiaomi, μου αρεσει και εμφανισιακα περισσοτερο... τι να κανω? Τα εχει καποιος να μας πει? Θα ηθελα τις αποψεις σας για να κανω την αγορα στις επομενες μερες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα, εκει που ημουν ετοιμη αυριο να παραγγειλω το honor 6 plus, καποιος μου λεει για το xiaomi redmi note 3. Dual κι αυτο στην ιδια τιμη με μπαταρια ομως πραγματικα θηριο. Και μαλιστα λεει οτι τωρα εχει Xiaomi και στην Ελλαδα για service, εγγυηση κλπ.ισχυει? βρηκα σελιδα στο ιντερνετ αλλα δεν εχει τηλεφωνα μονο e-mail... μπηκα και σκρουτζ και ειδα πολυ καλες κριτικες, και τωρα σκεφτομαι το xiaomi, μου αρεσει και εμφανισιακα περισσοτερο... τι να κανω? Τα εχει καποιος να μας πει? Θα ηθελα τις αποψεις σας για να κανω την αγορα στις επομενες μερες. Ευχαριστω Λοιπόν φίλη, έχεις δύο επιλογές : Ή Xiaomi-Redmi-Note 3 ή xiaomi redmi note 3 PRO!! Χαχα!!! Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ μιας φίλης το απλό ΝΟΤΕ και πάρα την "μακρά" μου πορεία με smartphones, έχω ενθουσιαστεί! Προσωπικά έχω παραγγείλει το PRO αλλά όποιο και να πάρεις, θα μείνεις ενθουσιασμενη πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Το honor 6+ είναι παλιότερο από το note 3 και σε όλα τα antutu και διάφορα παρομοια test δείχνει πιο πίσω ΑΛΛΑ.. ή εμπειρία χρήσης του κινητού είναι πραγματικά εκπληκτικη όπως εκπληκτική είναι και ή μπαταρία του και ή ισχύς του σήματος κινητής τηλεφωνίας και wifi.ή επιλογή δική σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 ή εμπειρία χρήσης του κινητού είναι πραγματικά εκπληκτικη όπως εκπληκτική είναι και ή μπαταρία του και ή ισχύς του σήματος κινητής τηλεφωνίας και wifi.ή επιλογή δική σου:) Ενώ στο note 3 δεν ισχύουν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ενώ στο note 3 δεν ισχύουν αυτά; εννοείται ότι ισχύουν. κοίτα για την Pro έκδοση όμως και όχι για την απλή. γνώμη μου να πάρεις το xiaomi καθώς είναι πιο καινούργια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μια βασική διαφορα.το ενα είναι dual active ενώ το αλλο dual standby δες τι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaKar Δημ. March 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Μια βασική διαφορα.το ενα είναι dual active ενώ το αλλο dual standby δες τι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου Αυτο δεν το ειχα προσεξει...εχω μαθει με standby αλλα και το active δεν θα με χαλαγε :D Υποθετω το xiaomi ειναι active...θα μπω να το δω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείται ότι ισχύουν. κοίτα για την Pro έκδοση όμως και όχι για την απλή. γνώμη μου να πάρεις το xiaomi καθώς είναι πιο καινούργια συσκευή. Κι εγω για το xiaomi σκεφτομαι...πιο καινουργιο, μεγαλυτερη μπαταρια και μου αρεσει εμφανησιακα περισσοτερο.. Θα ηθελα το pro χωρις αμφιβολια αλλα αυτο δεν υπαρχει ακομα εδω και δεν μπορω να περιμενω πολυ γιατι το δικο μου (μη γελασετε galaxy y η young duos ουτε που θυμαμαι) ειναι ενα προβλημα πια και κολαει με το παραμικρο. Ξερει κανεις τι γινεται με τα sar τους; Επισης, ενω το hawuei το βρηκα εδω να το παρω και αναφερει οτι ειναι EU, στο xiaomi δεν αναφερεται κατι αντιστοιχο. Υπαρχει περιπτωση να το παρω και να ειναι στα κινεζικα η να θελει αλλαγες που δεν εχω ιδεα πως γινονται; Και με προβληματιζει και το θεμασ εγγυησης... Συγνωμη αλλα δεν ειμαι και τοσο γνωστης... Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη Edited March 6, 2016 by AnnaKar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Αυτο δεν το ειχα προσεξει...εχω μαθει με standby αλλα και το active δεν θα με χαλαγε :D Υποθετω το xiaomi ειναι active...θα μπω να το δω... Όχι το honor είναι active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaKar Δημ. March 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Όχι το honor είναι active Καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες. με βαση τα θεματα ενημερωσεις, αγορας απο Ελλαδα και εγγυησης που αναφερω πιο πανω εσυ τι θα επερνες απο τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Επισης, ενω το hawuei το βρηκα εδω να το παρω και αναφερει οτι ειναι EU, στο xiaomi δεν αναφερεται κατι αντιστοιχο. Υπαρχει περιπτωση να το παρω και να ειναι στα κινεζικα η να θελει αλλαγες που δεν εχω ιδεα πως γινονται; Και με προβληματιζει και το θεμασ εγγυησης... Συγνωμη αλλα δεν ειμαι και τοσο γνωστης... Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη ������ Η Xiaomi δεν εισάγει επίσημα στην Ελλάδα, οπότε απλά το skroutzομάγαζο που θα το πάρεις ( υποθέτω ότι το είδες εκεί ) θα σε διευκολύνει με το να το στείλει αυτό στην Κίνα ή να στο φτιάξει εαν έχει service/ανταλλακτικά ( το 2ο χλωμό ) Όσο για τα ελληνικά δεν έχω πάρει xiaomi απ'την Ελλάδα, αλλά υποθέτω θα είναι με κάποια multi μέσα που έχει ελληνικά κανονικά αλλά υπάρχει και η ελληνική κοινότητα από πίσω. Με βάση το σύνολο θα έπερνα το xiaomi, με βάση τα θέλω σου θα πήγαινα για το huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Κι εγώ σε huawei λόγω καλύτερης υποστήριξης και active dual που είναι πιο κοντά στα θέλω μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaKar Δημ. March 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Κι εγώ σε huawei λόγω καλύτερης υποστήριξης και active dual που είναι πιο κοντά στα θέλω μου. Η Xiaomi δεν εισάγει επίσημα στην Ελλάδα, οπότε απλά το skroutzομάγαζο που θα το πάρεις ( υποθέτω ότι το είδες εκεί ) θα σε διευκολύνει με το να το στείλει αυτό στην Κίνα ή να στο φτιάξει εαν έχει service/ανταλλακτικά ( το 2ο χλωμό ) Όσο για τα ελληνικά δεν έχω πάρει xiaomi απ'την Ελλάδα, αλλά υποθέτω θα είναι με κάποια multi μέσα που έχει ελληνικά κανονικά αλλά υπάρχει και η ελληνική κοινότητα από πίσω. Με βάση το σύνολο θα έπερνα το xiaomi, με βάση τα θέλω σου θα πήγαινα για το huawei Σας ευχαριστω πολυ. Αν και δεν μου αρέσει εξωτερικά το Hauwei και υπάρχει μόνο σε μαύρο (χρυσό που μου αρεσε ή άσπρο δεν υπάρχει στην Ελλάδα) και μόνο το θεμα εγγυησης με κάνει να πάω σε αυτό, υπάρχουν και οι καλές κριτικές... δυνατό και δοκιμασμένο τηλέφωνο. Αυριο λοιπον παραγγελία και σε μερικές μέρες θα επιστρέψω με εντυπώσεις για τον 1ο μου κινέζο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Σας ευχαριστω πολυ. Αν και δεν μου αρέσει εξωτερικά το Hauwei και υπάρχει μόνο σε μαύρο (χρυσό που μου αρεσε ή άσπρο δεν υπάρχει στην Ελλάδα) και μόνο το θεμα εγγυησης με κάνει να πάω σε αυτό, υπάρχουν και οι καλές κριτικές... δυνατό και δοκιμασμένο τηλέφωνο. Αυριο λοιπον παραγγελία και σε μερικές μέρες θα επιστρέψω με εντυπώσεις για τον 1ο μου κινέζο! Και οι δύο εταιρείες απέχουν πολύ από τα κλασικά κινέζικα, με γειά η επιλογή σου λοιπόν και είμαι σίγουρος θα την ευχαριστηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaKar Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα. Είμαι πλέον κάτοχος του xiaomi redmi note 3/32gb gold. Super!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα. Είμαι πλέον κάτοχος του xiaomi redmi note 3/32gb gold. Super!!!! Καλορίζικο! Να το ευχαριστηθείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα. Είμαι πλέον κάτοχος του xiaomi redmi note 3/32gb gold. Super!!!! Από που βρήκες το χρυσο τελικά?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts