pillopoulos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα αλλά έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνεχείς επανεκκινησεις; Με το έκανε σήμερα και έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά εξακολουθησε να κάνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Oχι δεν ειναι σαν του note 5 και s6 edge+ το s7 silver.note 5 και s6 edge plus γκριζαρουν τα χρωματα! Edited June 2, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα αλλά έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνεχείς επανεκκινησεις; Με το έκανε σήμερα και έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά εξακολουθησε να κάνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Service αμεσα....λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Service αμεσα....λολ Χιουμοριστας Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα αλλά έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνεχείς επανεκκινησεις; Με το έκανε σήμερα και έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά εξακολουθησε να κάνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου εκανε 3-4 επανεκκινησεις μονο του, οταν ειχα τελειωσει το αρχικο στησιμο του κινητου. Εκτοτε δεν ξανααπασχολησε. Μαλλον εκανε τα δικα του. Μηπως δεν επρεπε να το κανεις ρισετ αλλα να το αφηνες να στρωσει; Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Oχι δεν ειναι σαν του note 5 και s6 edge+ το s7 silver.note 5 και s6 edge plus γκριζαρουν τα χρωματα! Κατάλαβα.γι αυτό ακριβώς δε θα μου αρέσει. Στο note 5 μου άρεσε η γκρίζα απόχρωση. Από ότι καταλαβαίνω στο s7 μάλλον πάει προς το ασημί περισσότερο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Χιουμοριστας Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το ειπα με κακη διαθεση καλυτερα να το ερευνησεις το θεμα εφοσον στο κανει και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Σου ζητω συγνωμη παντως αν σε πειραξε ο τροπος που το εγραψα. Δοκίμασε και κανένα stress test πρωτα( του antutu είναι καλό) Αρκετοι απο οτι διαβαζω εχουνε επανεκινησεις ειτε λογω sd card , game launcher ktl ειτε τυχαιες Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα και δες εαν συνεχιζουν οι επανεκινησεις. Επισης δοκιμασε και να απενεργοποιησεις τον game launcher. Εγω προσωπικα θα το πηγαινα στο service για καποιον πιο καλο ελεγχο παντως. Edited June 3, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πάτησε πόδι στην Ευρώπη το νέο update, μετά από μια βόλτα στην Αμερική και την Αυστραλία. Κωδικός G930FXXU1APEQ και δόθηκε πριν από λίγο σε Αγγλία και Ινδία. Περισσότερα εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Τι πρέπει να κάνω για να είναι unbranded απο skroutz. Τι πρέπει να προσέξω ή να ρωτήσω? Και αν είναι πχ από vodafone η ΤΙΜ πόσο ευκολα γίνεται unbranded? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 7, 2016 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση καλησπέρα , το silver χρώμα είναι το ίδιο με το silver titanium του s7 edge? Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τι πρέπει να κάνω για να είναι unbranded απο skroutz. Τι πρέπει να προσέξω ή να ρωτήσω? Και αν είναι πχ από vodafone η ΤΙΜ πόσο ευκολα γίνεται unbranded? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φαινεται αρχικα απο τα Splash Screen/ εφαρμογες (Εχουν bloatware εταιρειων.) ΑΝ ειναι στο οριτζιναλ κουτι του χωρις καποιο logo απ εξω tim/vodafone ή οτιδηποτε ειναι unbranded. Οσο ανα φορα το καινουριο update για αυτους που ενδιαφερονται (οταν το παρουν οι συσκευες μας, αυτες ειναι οι αλλαγες): What's new: * June security patches (Samsung Android Security Updates) * Stability Improvements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τι πρέπει να κάνω για να είναι unbranded απο skroutz. Τι πρέπει να προσέξω ή να ρωτήσω? Και αν είναι πχ από vodafone η ΤΙΜ πόσο ευκολα γίνεται unbranded? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να ζητήσεις- τονισεις ότι θέλεις unbranded. Και ότι αν δεν είναι έτσι θα το επιστρέψεις πίσω. Όσο για την δεύτερη ερώτηση πολύ απλά αλλάζεις ρομ με Odin και είσαι unbranded. *υπάρχει μια πολύ πολύ μικρή περίπτωση να σου γράψει ο knox με αλλαγή ρομ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα. Ενω δουλευε κανονικά η αναγνώριση δαχτυλικου αποτυπωματος ξαφνικά και παρολο που το εχω ενεργοποιημενο το τηλεφωνο ανοιγει χωρις κωδικό. Καμια ιδεα; ευχαριστώ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Εχεις ενεργοποιησει ισως το Smart Unlock που αναλογα με την τοποθεσια που εισαι (σπιτι/δουλεια) για καποια Χ μετρα το "βλεπει" σαν ασφαλη τοποθεσια και σε αφηνει να το λειτουργησεις κανονικα χωρις κωδικο/fingerprint. (Η ρυθμιση αυτη πρεπει να βρισκεται στις ρυθμισεις ασφαλείας) Edited June 7, 2016 by Ultron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εχεις ενεργοποιησει ισως το Smart Unlock που αναλογα με την τοποθεσια που εισαι (σπιτι/δουλεια) για καποια Χ μετρα το "βλεπει" σαν ασφαλη τοποθεσια και σε αφηνει να το λειτουργησεις κανονικα χωρις κωδικο/fingerprint. (Η ρυθμιση αυτη πρεπει να βρισκεται στις ρυθμισεις ασφαλείας) Εισαι θεος Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εισαι θεος Sent from my SM-G930F using Tapatalk Να σαι καλα φιλε μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση τις τελευταίες μέρες στο σκρουτζ πλασάρετε το ασημί χρώμα σαν ευρωπαϊκό γνωρίζετε τι παίζει γιατί αν θυμάμαι καλά η σαμμυ θα το πουλούσε μόνο στην αμερικάνικη αγορά το συγκεκριμένο χρώμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση τις τελευταίες μέρες στο σκρουτζ πλασάρετε το ασημί χρώμα σαν ευρωπαϊκό γνωρίζετε τι παίζει γιατί αν θυμάμαι καλά η σαμμυ θα το πουλούσε μόνο στην αμερικάνικη αγορά το συγκεκριμένο χρώμα.... Εχει έρθει κανονικά φιλε προχωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ηρθε στην btu για να δουμε τι αλλαξε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/ddf30837b75a1fad4f452991f77d2f81.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ηρθε στην btu για να δουμε τι αλλαξε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/ddf30837b75a1fad4f452991f77d2f81.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα γιατί δεν έρχεται ρε φίλε το μπ@υρδελ@;;;; :mad: :mad: Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εμένα γιατί δεν έρχεται ρε φίλε το μπ@υρδελ@;;;; :mad: :mad: Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xeo kai btu εχει ερθει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Xeo kai btu εχει ερθει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σημαίνει αυτό για εμάς τους άσχετους; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Xeo kai btu εχει ερθει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σημαίνει αυτό για εμάς τους άσχετους; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι τα αρχικα της καθε χωρας που αντιστοιχη στην καθε εκδοση νεου λειτουργικου... Π.χ Xeo = Poland , Btu = U.K Δες εδω για να καταλαβεις .... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/ Για να δουμε τι νεο θα δουμε στην νεα αναβαθμιση... Θα αξιζει αραγε..?? ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ρώτησα και στο φόρουμ με τα αξεσουάρ...σε απλό s7 έχει βάλει κάνεις τη σπιγκεν και τι εντυπώσεις έχουμε?? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ρώτησα και στο φόρουμ με τα αξεσουάρ...σε απλό s7 έχει βάλει κάνεις τη σπιγκεν και τι εντυπώσεις έχουμε?? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Χάλια, μακριά, ούτε να το σκέφτεσαι. Δες στα αξεσουάρ έβαλα και φωτο. Είμαι σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts