bretsos Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Έχετε δει κάποια διαφορά στη κάμερα στο Oreo σε σχέση με πρίν? Ή προηγμένη λειτουργία δεν λειτουργεί και η εφαρμογή κρασάρει. Επίσης στο auto οι φώτο είναι ένα κλικ πιο χάλια με πρίν. Κρίμα διότι δούλευα αρκετά τη manual λειτουργία... Edited July 12, 2018 by bretsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έχετε δει κάποια διαφορά στη κάμερα στο Oreo σε σχέση με πρίν? Ή προηγμένη λειτουργία δεν λειτουργεί και η εφαρμογή κρασάρει. Επίσης στο auto οι φώτο είναι ένα κλικ πιο χάλια με πρίν. Κρίμα διότι δούλευα αρκετά τη manual λειτουργία...Εμένα μια από τα ίδια με τη Nougat μου φαίνεται, το manual λειτουργεί μια χαρά Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Και σε μένα μια χαρά λειτουργεί. Δε μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Οπότε το πρόβλημα είναι μάλλον επειδή δεν το έχω κάνει hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Είχε συμβεί και σε μένα. Δεν χρειάζεται επαναφορά. Πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογες-καμερα και κάνε διαγραφή cache Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Υπαρχει τροπος να κλειδωσω εφαρμογες και να τις ανοιγω με το αποτυπωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Υπαρχει τροπος να κλειδωσω εφαρμογες και να τις ανοιγω με το αποτυπωμα? Ενεργοποιησε τον ασφαλη φακελο και βαλε εκει μεσα οποιες εφαρμογες θες να κλειδωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 (edited) Ενεργοποιησε τον ασφαλη φακελο και βαλε εκει μεσα οποιες εφαρμογες θες να κλειδωσεις. Υπαρχει κινδυνος επειδη εχει γραψει ο knox να ενεργοποιησω τον ασφαλη φακελο? Προσπαθησα να τον ενεργοποιησω αλλα δεν ενεργοποιειτε. Μαλλον επειδη εχει γραψει ο Knox κι ας μην ειμαι root. Edited July 13, 2018 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Υπαρχει κινδυνος επειδη εχει γραψει ο knox να ενεργοποιησω τον ασφαλη φακελο? Προσπαθησα να τον ενεργοποιησω αλλα δεν ενεργοποιειτε. Μαλλον επειδη εχει γραψει ο Knox κι ας μην ειμαι root. Δεν ξερω, λυπαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Δεν ξερω, λυπαμαι. Ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) @ducatista88 Ευχαριστώ, το έκανα και δούλεψε μια χαρά!! Edited July 14, 2018 by bretsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimilia_t Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Καλησπέρα! Σε όσους προχώρησαν σε αναβάθμιση λογισμικού 8.0, πείτε μου τη γνώμη σας. Προς το παρόν έχω το μόνο που παρατήρησα είναι ελαφριά κολλήματα σε εφαρμογές, κάτι που πριν δεν υπήρξε ούτε μία φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μια ερωτησουλα.. πώς μπορω να ελεγξω μέχρι ποτε είναι η εγγύηση του κινητού μου;; Εχω χάσει δυστυχώς την απόδειξη αγοράς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλησπέρα! Σε όσους προχώρησαν σε αναβάθμιση λογισμικού 8.0, πείτε μου τη γνώμη σας. Προς το παρόν έχω το μόνο που παρατήρησα είναι ελαφριά κολλήματα σε εφαρμογές, κάτι που πριν δεν υπήρξε ούτε μία φορα. Δοκίμασε να κάνεις clear cache στις εφαρμογές που βλέπεις ότι έχουν αυτά τα ελαφριά κολλήματα. Γενικά σε μένα φαίνεται (προς το παρον) να έχει γίνει απροβληματιστα το update σε 8.0. Δοκίμασε κι αυτό αν θέλεις: http://www.tomsguide.com/faq/id-3050663/wipe-cache-partition-samsung-galaxy.html https://support.t-mobile.com/docs/DOC-28028 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 εμενα μετα την αναβαθμιση μου κανει το εξης κουφο ... θα χρησιμοποιησω παραδειγμα αλλα το κανει σε ολες τις εφαρμογες εχω ειδοποιησεις για νεα email πανω στην μπαρα και στο εικονιδιο του gmail τον αριθμο των νεων μηνυματων. ανοιγω την εφαρμογη κατευθειαν να δω τα νεα email, βλεπω, σβηνω κλπ βγαινω και στο εικονιδιο του gmail εχω ακομα τον αριθμο των νεων μηνυματων!!! οσες φορες και αν ανοιξω την εφαρμογη πατωντας το εικονιδιο!!! αν παω στην μπαρα ειδοποιησεων να ανοιξω απο εκει την εφαρμογη, οταν βγω εχει φυγει και ο αριθμος!!! εχει κανεις καμια ιδεα? G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.sammobile.com/2018/07/19/galaxy-s7-update-post-oreo-europe Galaxy S7 gets its first post-Oreo update in Europe - July 2018 security patch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimilia_t Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Δοκίμασε να κάνεις clear cache στις εφαρμογές που βλέπεις ότι έχουν αυτά τα ελαφριά κολλήματα. Γενικά σε μένα φαίνεται (προς το παρον) να έχει γίνει απροβληματιστα το update σε 8.0. Δοκίμασε κι αυτό αν θέλεις: http://www.tomsguide.com/faq/id-3050663/wipe-cache-partition-samsung-galaxy.html https://support.t-mobile.com/docs/DOC-28028 Θα το δοκιμάσω! Σ ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες με εκνευρίζει περισσότερο. Υπάρχει τροπος για να γυρίσω στη nougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Θα το δοκιμάσω! Σ ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες με εκνευρίζει περισσότερο. Υπάρχει τροπος για να γυρίσω στη nougat?Ναι φλασαρεις από Odin τη ΡΟΜ που θες Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimilia_t Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ναι φλασαρεις από Odin τη ΡΟΜ που θες Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά, είναι ασφαλής διαδικασία; Ή θα μπλέξω περισσότερο μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 https://www.sammobile.com/2018/07/19/galaxy-s7-update-post-oreo-europe Galaxy S7 gets its first post-Oreo update in Europe - July 2018 security patch Επιτέλους! Γιατι καλη η 8.0 αλλα και τα security patches απαραιτητα... Thanx starck :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Γενικά, είναι ασφαλής διαδικασία; Ή θα μπλέξω περισσότερο μετά;Ναι ειναι ασφαλης .θα ακολουθησεις τα βηματα κ ολα θα ειναι οκ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimilia_t Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ναι ειναι ασφαλης .θα ακολουθησεις τα βηματα κ ολα θα ειναι οκ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν κάπου γραμμένα αυτά τα βηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Υπάρχουν κάπου γραμμένα αυτά τα βηματα;https://android.gadgethacks.com/how-to/use-odin-flash-samsung-galaxy-stock-firmware-0182037/ κατέβασε τη ΡΟΜ που θες να περάσεις αποσυμπίεση κ σου βγάζει 5 αρχεία. Το καθένα αρχεία στο αντίστοιχο πεδίο. Έχει δύο csc Μέσα.ενα που λέγεται home κ ένα σκέτο. Το home σου κρατάει ρυθμίσεις κ ότι έχεις Μέσα στο τηλέφωνο το άλλο στα σβήνει όλα. Αποφάσισε εσύ ποιο θες να περάσεις. Σε περίπτωση που σου βγάλει fail η διαδικασία..παρέλειψε τον bootloander..Δηλαδή μην το βάλεις..Κ βάλε τα άλλα 3 πεδία αντί για 4.cp ap csc. Μπορεί να μη σε αφήνει να γυρίσεις σε bootloander nougat (παλιό) Γιατί εσύ τώρα έχεις bl oreo. Αυτά ..είναι εύκολο δε θα έχεις θέμα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα! Σε όσους προχώρησαν σε αναβάθμιση λογισμικού 8.0, πείτε μου τη γνώμη σας. Προς το παρόν έχω το μόνο που παρατήρησα είναι ελαφριά κολλήματα σε εφαρμογές, κάτι που πριν δεν υπήρξε ούτε μία φορα. Αν οντως εχεις τέτοια κολημματα (που δεν το πολυκαταλαβαινω αλλα εσυ ξερεις), δοκιμασες factory reset μετα την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimilia_t Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 https://android.gadgethacks.com/how-to/use-odin-flash-samsung-galaxy-stock-firmware-0182037/ κατέβασε τη ΡΟΜ που θες να περάσεις αποσυμπίεση κ σου βγάζει 5 αρχεία. Το καθένα αρχεία στο αντίστοιχο πεδίο. Έχει δύο csc Μέσα.ενα που λέγεται home κ ένα σκέτο. Το home σου κρατάει ρυθμίσεις κ ότι έχεις Μέσα στο τηλέφωνο το άλλο στα σβήνει όλα. Αποφάσισε εσύ ποιο θες να περάσεις. Σε περίπτωση που σου βγάλει fail η διαδικασία..παρέλειψε τον bootloander..Δηλαδή μην το βάλεις..Κ βάλε τα άλλα 3 πεδία αντί για 4.cp ap csc. Μπορεί να μη σε αφήνει να γυρίσεις σε bootloander nougat (παλιό) Γιατί εσύ τώρα έχεις bl oreo. Αυτά ..είναι εύκολο δε θα έχεις θέμα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ! Όταν λες όμως "μπορεί να μη σ αφήνει να γυρίσεις σε bootloander nougat?" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν οντως εχεις τέτοια κολημματα (που δεν το πολυκαταλαβαινω αλλα εσυ ξερεις), δοκιμασες factory reset μετα την αναβαθμιση? Όχι, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Τα κολλήματα Φυσικά και υπάρχουν και το τηλέφωνο δείχνει "βαρυ" Το πήρα πριν 3 μήνες και πέταγε. Ξαφνικά έγινε πιο αργό και από το παλιό μου κινητό. Επισης, αυτό το samsung pay που πρέπει να κάνεις force stop κάθε φορά μετά την επανεκκίνηση, με οδηγεί στην παράνοια. Γενικά δε βρίσκω πουθενά καμία καλυτέρευση με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts