Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας λίγο πιο απλά.

Τι csc βγάζει το kies και τι csc βγάζει το κινητό σου με την εφαρμογή phone info.

Και στο kies να βάλεις τον σειριακό αριθμό που θα βρεις στις ρυθμίσεις τις συσκευής.

Για να είμαστε σίγουροι.

SM-G930FZKAAUT δειχνει στο phone info και στο kies λεει Initialized version: PDA:PD1 / CSC:PD1 / PHONE:PD1 (AUT)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

SM-G930FZKAAUT δειχνει στο phone info και στο kies λεει Initialized version: PDA:PD1 / CSC:PD1 / PHONE:PD1 (AUT)

Στο phone info εκεί που λέει firmware's csc code?

kountouraN

Firmware CSC Version: G930FAUT1APD1

Εδώ τα τρία γράμματα Φίλε μου.

https://www.dropbox.com/s/woczvfg5gyqdoyu/20160512_153910.png?dl=0

kountouraN

AUT csc στο kies.

AUT csc στο phone info.

Είσαι εντάξει δηλαδή.

Αυτή την ρομ έπρεπε να έχει και αυτή έχει.

Καλοδουλευτο!

kountouraN

AUT csc στο kies.

AUT csc στο phone info.

Είσαι εντάξει δηλαδή.

Αυτή την ρομ έπρεπε να έχει και αυτή έχει.

Καλοδουλευτο!

Ευχαριστω φιλε μου.

Παιδιά όταν βάζω την αργή κίνηση μου τρεμοπαιζει η οθόνη το κάνει και σε εσάς;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά όταν βάζω την αργή κίνηση μου τρεμοπαιζει η οθόνη το κάνει και σε εσάς;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι με φωτισμό από τις λάμπες του σπιτιού το κάνει και σε μένα.

kountouraN

Εμφανίστηκαν μαύρα σε citisshop και kaizerSHOP . Έχει κάποιος εμπειρία σε κάποιο απο τα 2 ? Ποιο να προτιμήσω ;

Και τα 2 πολύ καλα ειναι φιλε.

Εχω παρει 2 φορές απο το 2 και ήταν ολα άψογα.

Καλησπερα στην παρεα. απο σημερα το πρωι και εγω ενας κατοχος ενος ασπρου s7. το πηρα στα χερια μου σε ουτε 24 ωρες απο την παραγγελια που εκανα απο ciytshop. Σαν πρωτες εικονες εχω να πω για την οθοναρα του, για την υπερσβελτη καμερα του αλλα και για το χαοτικο μενου του!!:lol: Ειδικα σε σχεση με το sony z3c που ειχα εχω χασει την μπαλα(και δεν ειναι το πρωτο κινητο που πιανω στα χερια μου...) πραγματικα γρηγορο και ακομπιαστο(αν υπαρχει τετοια λεξη) αλλα ακομα ουτε 6 ωρες δεν το εχω δουλεψει και φυσικα δεν ειναι κανα σοβαρο δειγμα γραφης... εις αναμονη λοιπον για πιο λεπτομερεις αναλυσεις!!

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλησπερα,

Είναι ευκολο να μου κανετε μια χάρη;

Κατεβάστε αυτήν εδω την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rn.yamtt&hl=en

επιλεξτε το πρωτο, και προσπαθήστε να πατε πανω αριστερα οοοοοσο πιο πολυ γίνεται.

Πόσο ειναι το λιγότερο Χ,Υ που μπορείτε να βγαλετε; οποιος μπορει να το κανει γιατι καιγομαι!

ευχαριστω

καλησπερα,

υποψηφιος αγοραστης του μικρου s7 και παρατηρώ μονο θετικά σχόλια. εχει καποιος να προτείνει αξιοπιστο μαγαζι μεσω σκρουτζ και αν πρέπει να ρωτησω για τη παρτίδα εισαγωγης? ευχαριστω

Εγώ σε θέματα unbranded μόνο το extreme mobile εμπιστεύομαι. Παίρνω από το κατάστημα από την εποχή του galaxy s2...Μόνο στο s5 έγινε ενα λάθος (ήταν branded t- mobile) και μόλις το είπα, την επόμενη μέρα ήρθε στο σπίτι μου Unbranded.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τυχαίνει σε κανέναν σας κατά την πληκτρολόγηση να χάνει το γράμμα Α; Συμβαίνει όταν πληκτρολογώ γρήγορα, κυρίως στη θέση του Α (ή το ! αν πάμε στα σύμβολα). Δεν συμβαίνει μόνιμα. Γενικότερα η αφή του μου φαίνεται πως είναι λιγότερο ευαίσθητη από του S5 που είχα, χάνει πολλές φορές τα πολύ μαλακά πατήματα. Βρήκα ανάλογο thread στο xda και αναρωτιόμουν αν είναι πρόβλημα hardware ή software.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/s7-flat-unresponsive-touchscreen-t3343175

Τυχαίνει σε κανέναν σας κατά την πληκτρολόγηση να χάνει το γράμμα Α; Συμβαίνει όταν πληκτρολογώ γρήγορα, κυρίως στη θέση του Α (ή το ! αν πάμε στα σύμβολα). Δεν συμβαίνει μόνιμα. Γενικότερα η αφή του μου φαίνεται πως είναι λιγότερο ευαίσθητη από του S5 που είχα, χάνει πολλές φορές τα πολύ μαλακά πατήματα. Βρήκα ανάλογο thread στο xda και αναρωτιόμουν αν είναι πρόβλημα hardware ή software.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/s7-flat-unresponsive-touchscreen-t3343175

Εμένα, σπάνια βέβαια μου κολλάει το βελάκι "πίσω" που σβήνει. Και είναι τέρμα δεξιά.

Πληκτρολόγιο SwiftKey.

S7edge.

https://www.dropbox.com/s/psyacwq8akj4vq0/Screenshot_20160514-135350.png?dl=0

kountouraN

για αυτο στο προηγουμενο ποστ στην σελιδα 41 ειπα να κατεβασετε αυτο το εργαλειο για να τσεκαρετε το multi-touch κλπ και γενικοτερα σε επικοινωνια με την σαμσουνγκ που ειχα με παροτρυναν να βγαλω την προστασια οθονης αν ειχα

Καλησπερα,

Είναι ευκολο να μου κανετε μια χάρη;

Κατεβάστε αυτήν εδω την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rn.yamtt&hl=en

επιλεξτε το πρωτο, και προσπαθήστε να πατε πανω αριστερα οοοοοσο πιο πολυ γίνεται.

Πόσο ειναι το λιγότερο Χ,Υ που μπορείτε να βγαλετε; οποιος μπορει να το κανει γιατι καιγομαι!

ευχαριστω

Μέχρι χ1"σταθερο"

Μέχρι Υ30"τρεμοπαιζει"

Με μια δοκιμή.

S7edge

kountouraN

για αυτο στο προηγουμενο ποστ στην σελιδα 41 ειπα να κατεβασετε αυτο το εργαλειο για να τσεκαρετε το multi-touch κλπ και γενικοτερα σε επικοινωνια με την σαμσουνγκ που ειχα με παροτρυναν να βγαλω την προστασια οθονης αν ειχα

Λειτουργεί κανονικά σε όλα τα σημεία. Ωστόσο επειδή γράφω αρκετά γρήγορα, χάνει πατήματα περιστασιακά. Έχει μεγάλη διαφορά με τα S4 και S5, όπου ακόμη και το παραμικρό "χάιδεμα" της οθόνης εντοπιζόταν με ευκολία.

Έβγαλα το tempered glass και υπάρχει βελτίωση, έχει απώλειες σε μικρότερο βαθμό.

To θέμα είναι ότι είμαι σε περίοδο DOA και δεν ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα hardware για να το επιστρέψω. Είναι η δεύτερη συσκευή που παίρνω στα χέρια μου και κάνει το ίδιο, απο διαφορετικό κατάστημα. Η πρώτη είχε άλλο θέμα και επεστράφη και αυτή (είμαι γκαντέμης). Ελπίζω να λυθεί με κάποιο firmware update.

κριμα σε ενα τοσο καλο κινητο με τοση καλη οθονη να βαζουν ενα απαισιο πανελ.

ερχόμενος απο το G2 εκανα και εκει το τεστ οπου παει

Χ:0

Υ:0

Ας ελπίσουμε οτι ίσως ειναι καποιο software flaw και θα διορθωθει...

Το εκανα κι γω το τεστ οχι γιατι εχω προβλημα αλλα απο περιεργεια. Τερμα πανω αριστερα 15 και στους 2 αξονες. Μηπως ομως γινόμαστε λιγο υπερβολικοι? Και τι εννοω, πανω τερμα αριστερα μπορει να μην χρειαστεί ποτε να πατησουμε κεντρικα στην οθονη να ειχε θεμα να το καταλαβω. Στο δικο μου μια φορα μου παρουσιασε στο πληκτρολόγιο θεμα σε καποια γράμματα και ηταν λογω ζελατινας/tampered glass που ειχα βαλει και σταματησε το προβλημα μολις το αφαιρεσα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)