antriou23 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Να ρωτήσω κάτι; Το wifi calling δεν είναι τ ίδιο με το να κάνεις κλήση μέσω Viber ας πούμε; Τι μπορεις να κάνεις με με voilte και wifi calling; Εγώ με cu αν περάσω ελληνική rom Vodafone θα τ έχω;Δεν είναι το ίδιο όχι. Με το Wi-Fi call μπορείς να κάνεις κλήσεις έχει που δεν έχεις σήμα καθόλου αρκεί να έχεις Wi-Fi. Η Vodafone δεν το έχει αυτό μόνο η cosmote Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 παιδια βοηθεια στο odin τα επιλεγουμε ολα τα κουτακια και home csc τωρα με oreo ?? θυμαμαι παλια που μερικα τα αφηναμε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπέρα σας Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα οτι οταν κάνω scroll down στο fb ,δεν είναι smooth..αλλα τρεμοπαιζει το περιεχόμενο της σελίδας.Σε αλλες εφαρμογες δεν το κανει, οποτε θεωρω δεν ειναι θεμα hardware. τι μπορει να φταιει; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 παιδια βοηθεια στο odin τα επιλεγουμε ολα τα κουτακια και home csc τωρα με oreo ?? θυμαμαι παλια που μερικα τα αφηναμε ..Η βάζεις home csc η το σκέτο csc οπότε ένα κενό αφήνεις Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα οτι οταν κάνω scroll down στο fb ,δεν είναι smooth..αλλα τρεμοπαιζει το περιεχόμενο της σελίδας.Σε αλλες εφαρμογες δεν το κανει, οποτε θεωρω δεν ειναι θεμα hardware. τι μπορει να φταιει;Το Facebook φταίει φυσικά .η κάνεις εκκαθάριση εφαρμογής ή απεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανά Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλησπέρα σας Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα οτι οταν κάνω scroll down στο fb ,δεν είναι smooth..αλλα τρεμοπαιζει το περιεχόμενο της σελίδας.Σε αλλες εφαρμογες δεν το κανει, οποτε θεωρω δεν ειναι θεμα hardware. τι μπορει να φταιει; Κι εγώ το παρατήρησα έντονα η εφαρμογή φταιει. Θα πάρει update πάλι και θα φτιάξει κλασικά. Αναμένω να πάρω ota το Oreo χώρα προέλευσης Ρουμανία είναι εμένα απ'οτι είδα στο sammobile προς το παρόν UK είναι διαθεσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα οτι οταν κάνω scroll down στο fb ,δεν είναι smooth..αλλα τρεμοπαιζει το περιεχόμενο της σελίδας.Σε αλλες εφαρμογες δεν το κανει, οποτε θεωρω δεν ειναι θεμα hardware. τι μπορει να φταιει; Κι εγώ το παρατήρησα έντονα η εφαρμογή φταιει. Θα πάρει update πάλι και θα φτιάξει κλασικά. Αναμένω να πάρω ota το Oreo χώρα προέλευσης Ρουμανία είναι εμένα απ'οτι είδα στο sammobile προς το παρόν UK είναι διαθεσιμο. Με ενδιαφέρει πολύ να δω αν θα υπάρξει διαφορά στη μπαταρία και να μην βαρύνει η συσκευή Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Από εχθές πέρασε την Oreo με ελληνικό csc για wifi calling δουλεύουν όλα μπάλα από όσο βλεπω και μέσω smarts switch στήνει το κινητό ακριβώς όπως πριν χωρίς να κάνεις τίποτα οπότε συμφέρει σίγουρα.. Ίσως θα πρέπει να γίνεται και 1 φορά στο τρίμηνο επαναφορά να καθαριζει το κινητό Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν πως αρκετά εικονίδια του Google έχουν το άσπρο πλαίσιο.. Και σε ξένα forum είναι απογοητευμένοι με αυτο πιστεύω να διορθωθεί Αν βρει κανένας κάποιο τρόπο ας τον ποστάρει και εδώ να υπάρχει! Edited May 10, 2018 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Η βάζεις home csc η το σκέτο csc οπότε ένα κενό αφήνεις Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Facebook φταίει φυσικά .η κάνεις εκκαθάριση εφαρμογής ή απεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανά Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εκανα χτες βραδυ εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης...διορθωθηκε για λιγο τωρα εκανα αυτο που ειπες , εγκατασταση ξανα θα δειξει ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ το παρατήρησα έντονα η εφαρμογή φταιει. Θα πάρει update πάλι και θα φτιάξει κλασικά. Αναμένω να πάρω ota το Oreo χώρα προέλευσης Ρουμανία είναι εμένα απ'οτι είδα στο sammobile προς το παρόν UK είναι διαθεσιμο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ το παρατήρησα έντονα η εφαρμογή φταιει. Θα πάρει update πάλι και θα φτιάξει κλασικά. Αναμένω να πάρω ota το Oreo χώρα προέλευσης Ρουμανία είναι εμένα απ'οτι είδα στο sammobile προς το παρόν UK είναι διαθεσιμο. Με ενδιαφέρει πολύ να δω αν θα υπάρξει διαφορά στη μπαταρία και να μην βαρύνει η συσκευή ναι λογικα με update.. ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 παιδια root για το oreo υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την 8 μέσω Odin. Συνήθως είχε μόνο ένα αρχείο και το έβαζα στο AP. Τώρα είχε επίσης αρχεία BL CP CSC OXA και HOME CSC OXA τα οποία αγνόησα. Έπρεπε να τα συμπεριλάβω; Στάλθηκε από το Διάστημα χρησιμοποιώντας ασύρματο Racal TRA-921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ποτε θα παρουμε την android 8 επιτελους? Εδω θα βγει η android 9 και εμεις θα περιμενουμε ακομα την android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Τώρα τελευταία δε ξέρω τί γίνεται, έχω COSMOTE και όταν γυρνάει το σήμα σε H+ οπουδήποτε, δε μπαίνει πουθενά σε κανένα site. Το iPhone που έχω μαζί μου πάει τρένο στα αντίστοιχα σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Με την ιδια sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγώ δοκίμασα να το βάλω σε 3G only, και πάει σφαίρα παντού... Αν στο κάνει μόνο σε sites, δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού/cookies στον browser. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγώ δοκίμασα να το βάλω σε 3G only, και πάει σφαίρα παντού... Αν στο κάνει μόνο σε sites, δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού/cookies στον browser. Sent from my SM-G930F αυτή η ενέργεια δεν θα τα σβήσει και από τον browser του υπολογιστή μιας και είναι το ιδιο account ή όχι? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μπα, όχι. Το συγκεκριμένο ενεργεί εντελώς τοπικά πιστεύω, με βάση όσες φορές το είχα δοκιμάσει τουλάχιστον. Κάτι μου θυμίζει η περίπτωση αυτή, θυμάμαι όμως είχα πρόβλημα σε κάποια συσκευή και σερνόταν στις σελίδες, και μετά από clear cookies έφτιαξε. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Αυτή την ερώτηση την είχα κάνει και πολύ παλιότερα αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση γι' αυτό την επαναφέρω μήπως βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει. Για ποιο λόγο όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα το εικονίδιο μιας εφαρμογής που έχω στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το παραθυράκι με τις επιλογές "απενεργοποίηση, πληροφορίες εφαρμογής, αναμονή" ενώ όταν πατάω οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής στη λίστα όλων των εφαρμογών το μόνο που κάνει είναι να με αφήνει να βάλω αυτό το εικονίδιο στην αρχική οθόνη και τίποτα παραπάνω. Πως μπορώ να κάνω όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής να μου βγάζει αυτό το παραθυράκι με τις παραπάνω επιλογές. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Edited May 16, 2018 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Αυτή την ερώτηση την είχα κάνει και πολύ παλιότερα αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση γι' αυτό την επαναφέρω μήπως βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει. Για ποιο λόγο όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα το εικονίδιο μιας εφαρμογής που έχω στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το παραθυράκι με τις επιλογές "απενεργοποίηση, πληροφορίες εφαρμογής, αναμονή" ενώ όταν πατάω οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής στη λίστα όλων των εφαρμογών το μόνο που κάνει είναι να με αφήνει να βάλω αυτό το εικονίδιο στην αρχική οθόνη και τίποτα παραπάνω. Πως μπορώ να κάνω όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής να μου βγάζει αυτό το παραθυράκι με τις παραπάνω επιλογές. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.Έτσι είναι φίλε μου τις επιλογές στις βγάζει μόνο στα εικονίδια που έχεις στο desktop πατάς συνεχόμενα και εμφανίζονται σαν συντόμευση για ευκολία. Δεν γίνεται αλλού, μόνο στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και σε αλλα κινητα που εχουν και αυτα το android 7.0 γιατι γινεται οπουδηποτε και αν πατησεις σε εικονιδιο? Π.χ. στο samsung j5 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και σε αλλα κινητα που εχουν και αυτα το android 7.0 γιατι γινεται οπουδηποτε και αν πατησεις σε εικονιδιο? Π.χ. στο samsung j5 2017. Δεν είναι θέμα έκδοσης λογισμικού πχ. 7.0 Αλλά launcher . Ο μαμα αυτές τις επιλογές έχει. Αν θες βάλε άλλον πχ nova launcher Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Αυτή την ερώτηση την είχα κάνει και πολύ παλιότερα αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση γι' αυτό την επαναφέρω μήπως βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει. Για ποιο λόγο όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα το εικονίδιο μιας εφαρμογής που έχω στην αρχική οθόνη μου εμφανίζει το παραθυράκι με τις επιλογές "απενεργοποίηση, πληροφορίες εφαρμογής, αναμονή" ενώ όταν πατάω οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής στη λίστα όλων των εφαρμογών το μόνο που κάνει είναι να με αφήνει να βάλω αυτό το εικονίδιο στην αρχική οθόνη και τίποτα παραπάνω. Πως μπορώ να κάνω όταν πατάω για μερικά δευτερόλεπτα οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής να μου βγάζει αυτό το παραθυράκι με τις παραπάνω επιλογές. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Δεν σε αφήνει να το βάλεις ΜΟΝΟ στην αρχική οθόνη.σε πάει εκεί όπου πάνω πάνω εμφανίζει ένα κάδο ανακύκλωσης.αν το οδηγήσεις κατευθείαν εκεί σου δίνει την δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ναι εχεις απολυτο δικιο αλλα στο j5 2017 οπουδηποτε και να πατησεις για μερικα δευτερολεπτα σε καποιο εικονιδιο σου βγαζει αυτο το μικρο παραθυρακι με τις επιλογες που στο s7 βγαζει μονο στην αρχικη οθονη. Παντα με την ιδια εκδοση λειτουργικου android 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimasb Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Kαλημέρα στο forum και καλώς σας βρήκα και πάλι. Μόλις πριν απο 10 περίπου μέρες μου χάρισαν ένα samsung galaxy s7 g930v με έκδοση android 6.0.1 και 'οπως βλέπω (uniter arab emirates ) το τηλέφωνο είναι σούπερ,αλλά καταναλώνει πάρα πολύ μπαταρία(π.χ σε αναμονή βράδυ απο 12-8 πρωι απο 100% σε 72)αλλά και γενικότερα δεν αντέχει πάνω απο 10 ωρες με νορμάλ χρήση.Φυσικα το επεξεργάστικα αρκετά κλε'ινοντας πολλές εφαρμογές και τη φωτεινότητα. Αυτό όμως που περίμενα είναι να κάνει το κινητό από μόνο του update και να πάρει τις νέες αναβαθμίσεις που έχουν βγει. Αλλά δεν εχει πάρει κάτι!Στο μενού δεν βρήκα κάπου για να λέει για ενημέρωση λογισμικού χειριοκίνιτα κτλ.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πει πως θα κάνω αναβάθμιση χειροκίνητα? ΕυχαριστΏ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Όποτε θέλει ας έρθει, έτσι κι αλλιώς η τελευταία nougat πάει τρένο Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Οπως εγραψα πριν μια εβδομαδα περιπου το oreo ειναι πραγματι ωραιο. Αληθεια ειναι οτι μια εταιρεια οπως η samsung να γινεται ρεζιλι με προχειροτητες ειναι ενα θεμα, αλλα παλι αφου το κανει μονο σε καποιες συσκευες αυτο ειναι παλι περιέργως ενα θεμα.... εκεινο που εχω να σας πω .... μεχρι σημερα κοντα μια εβδομαδα μονο καλα εχω να πω και απο μπαταρια περιπου ιδια με την νουγκατ δεν βλεπω διαφορες σαν αλλαγες υπαρχουν πολυ περισσοτερες αποτι ειχε η νουγκατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts