skatzivas Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλημέρα παιδιά. Να σας κάνω 2 ερωτήσεις 1) Μήπως γνωρίζει κάποιος πως σταματάω τον ήχο όταν βγάζει φωτογραφία ?? (Χωρίς να το βάλω στο αθόρυβο όμως) 2)Γιατί στις ρυθμίσεις της κάμερας δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή "Σταθεροποίηση βίντεο" ?? Ευχαριστώ Ο ηχος απο την καμερα δεν βγαινει για λογους πολιτικης...το σταθεροποιηση βιντεο ενεργοποιειται κανονικα, δεν ειναι ανενεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMMERGEIER Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ο ηχος απο την καμερα δεν βγαινει για λογους πολιτικης...το σταθεροποιηση βιντεο ενεργοποιειται κανονικα, δεν ειναι ανενεργο.. Μεγάλη βλακεία να μην βγαίνει ο ήχος. Ρε Πάνο εμένα δεν το ενεργοποιεί. Το έχω στο FHD (όχι 60 καρέ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μήπως το έχεις 4κ;; μόνο εκεί είναι που δεν ενεργοποιήται η σταθεροποιηση Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Παιδιά μου ήρθε ενημέρωση 200 κάτι mb http://imgur.com/a/kyxEy Προτείνετε να κάνω πρώτα καμία επαναφορά ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Φυσικά και όχι, ποιος ο λόγος να κάνεις επαναφορά για ένα minor update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εχει ανακοινωθει επισημα μεχρι ποτε θα υποσηριζεται το κινητο? Δηλαδη μεχρι ποια εκδοση android θα παρει επισημα. Δεν μιλαω για την android 7 που ηδη εχει παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Λογικά και την O και τελος Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σε οσους εχουν βαλει το θεμα του S8 στην home screen σας εμφανιζει το βελακι με το μνμ να κανεις swipe? Εμενα το εμφανισε για λιγο και απο τοτε δεν το ξαναδειξε. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν βάλεις στην αρχική οθόνη εφαρμογές τρίτων δηλ. εκτός samsung δεν εμφανίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 περιμένω να παραλάβω το S7 από μέρα σε μέρα. Κάποιες σελίδες πίσω το μάτι μου έπεσε σε κάποιον που έλεγε ότι πριν την αναβάθμιση σε nougat πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ίδιο και μετά την αναβάθμιση. Αυτό είναι αρκετό ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Αν έρθει με προεγκατεστημένη τη nougat χρειάζεται πάλι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Δεν χρειάζεται επαναφορά, ούτε πριν ούτε μετά την εγκατάσταση. Αυτά που διαβάζεις είναι όλα εμπειρικά και δεν βασίζονται σε κάποια επίσημη σύσταση του κατασκευαστή. Επίσης δε χρειάζεται επαναφορά αν έρθει με την nougat ήδη εγκατεστημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Δεύτερη φόρτιση (αργή) και είμαι υπερευχαριστημενος Σαν νεος κάτοχος. Πάντα σε σχέση με το προηγούμενο τηλ βλέπω απίστευτη διαχείριση. Ομολογώ δεν το περίμενα. Φαντάζομαι το edge τι θα κάνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 με την τελευταια αναβαθμιση παρατηρησατε κατι ουσιαστικο; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 με την τελευταια αναβαθμιση παρατηρησατε κατι ουσιαστικο; Απολύτως τίποτα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 με την τελευταια αναβαθμιση παρατηρησατε κατι ουσιαστικο; Μα τιποτα ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ήρθε το σεκιούριτι της 1ης μαιου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ρε παιδια απο σημα πως παει το κινητο; λαμβανει ισχυρο σημα;εχει ισχυρη ληψη και στα δεδομενα;και δεν μιλαω μονο για περιοχες που εχουν ισχυρο σημα οι εταιρειες κινητης αλλα και σε περιοχες που οι εταιρειες εχουν ισχνο αδυναμο σημα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 θα ελεγα πως ειναι σε παρομοια επιπεδα με αλλα κινητα. Ισως λιγο πιο αδυναμο wifi. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 θα ελεγα πως ειναι σε παρομοια επιπεδα με αλλα κινητα. Ισως λιγο πιο αδυναμο wifi. Δηλαδη σε σχεση με το s6 με το alpha η με το xcover 3 το οποιο εχει πολυ καλη κεραια πως παει; αν φυσικα εχεις δεδομενα γι'αυτα τα κινητα η πες μου αν σου ειναι ευκολο με ποια πανω κατω ειναι ομοιο απ'αυτα που εσυ εχεις υπ'οψιν σου διοτι εγω εκτος συσκευων samsung δεν εχω εμπειρια καμμια.ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δηλαδη σε σχεση με το s6 με το alpha η με το xcover 3 το οποιο εχει πολυ καλη κεραια πως παει; αν φυσικα εχεις δεδομενα γι'αυτα τα κινητα η πες μου αν σου ειναι ευκολο με ποια πανω κατω ειναι ομοιο απ'αυτα που εσυ εχεις υπ'οψιν σου διοτι εγω εκτος συσκευων samsung δεν εχω εμπειρια καμμια.ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου. παρομοιο με το alpha διοτι το εχει η γυναικα μου (πριν το ειχα εγω) . καλυτερο απο το G4 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σε σχέση με το oneplus 3 έχει καλύτερο σήμα ειδικά εκεί που είχε θέμα το op. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 με την τελευταια αναβαθμιση παρατηρησατε κατι ουσιαστικο; Χειρότερο wifi Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 τελικα μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν δουλευει το μικροφωνο στο 10% των κλησεων! :mad: ειτε μιλαω με ΒΤ ακουστικο, ειτε κατευθειαν απο τη συσκευη, ο συνομιλητης δεν με ακουει. εκανα clear cache μηπως και, αλλα δεν εστρωσε. Το βλεπω απο Δευτερα για σερβις. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Το κινητό αποφάσισε να μπει σε soft brick mode, κάνοντας συνέχεια επανεκκίνησης. Μετά από μέρες προσπάθησα να του πέρασω με Odin το firmware, και κατέληξα να βλέπω μόνο αυτό όταν ξεκινάει το κινητό http://i1357.photobucket.com/albums/q741/KiloMeater/20170604_111939_zpsq7qtjorj.jpg Ότι και να πάτησα δε. Αντιδρά Καμία ιδέα; Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σε download mode μπαίνει?ξαναδοκιμάσε μα περάσεις τη ρομ μέσω odin και βεβαιώσου ότι κανείς τα σωστά βήματα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts