agriniopk Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ποια ρομ δεν έχει προεγκατεστημένο το facebook? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 VoLTE(ΦΟΒΕΡΗ ακουστική ,έπαθα πλάκα, μπαταριά μια από τα ίδια ) 2g/3g/4g επιλογή δικτύου 3g/2g επιλογή δικτύου οχι Για να μιλήσεις με volte δε πρέπει να το έχει και ο άλλος; κάτι σαν το HD VOICE;; Η παίρνω τηλ στο 3310 της γιαγιάς μου και μιλάμε με volte;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ποια ρομ δεν έχει προεγκατεστημένο το facebook? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην 7 καμια. Στην η 6 η Αγγλικη BTU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Για να μιλήσεις με volte δε πρέπει να το έχει και ο άλλος; κάτι σαν το HD VOICE;; Η παίρνω τηλ στο 3310 της γιαγιάς μου και μιλάμε με volte;; Προφανώς η γιαγιά σου χρειάζεται ένα s7/edge + με πάροχο cosmote - συμβόλαιο - ρομ cosmote και φυσικά σταθερό 4g, οκ κάποιες από τις προϋποθέσεις θα αλλάξουν στο μέλλον (εκτός από το τελευταίο) κάτι μου λέει όμως ότι τα ξέρεις όλα αυτά ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Για να μιλήσεις με volte δε πρέπει να το έχει και ο άλλος; κάτι σαν το HD VOICE;; Η παίρνω τηλ στο 3310 της γιαγιάς μου και μιλάμε με volte;; Προφανώς όχι γιατί δεν ξέρεις αν έχει VoLTE ο συνομιλητής σου, πάντως η ακουστική είναι πεντακάθαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Προφανώς η γιαγιά σου χρειάζεται ένα s7/edge + με πάροχο cosmote - συμβόλαιο - ρομ cosmote και φυσικά σταθερό 4g, οκ κάποιες από τις προϋποθέσεις θα αλλάξουν στο μέλλον (εκτός από το τελευταίο) κάτι μου λέει όμως ότι τα ξέρεις όλα αυτά ;-) Φυσικά και τα γνωρίζω απλά μου έκανε εντύπωση που ο φίλος έγραψε πολύ καλή εμπειρία volte, και αναρωτήθηκα εγώ αμέσως, πόσοι γνωστοί φίλοι κλπ έχουν S7 με ενεργοποιημενο volte; προσωπικά κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αυτό που ζω τις τελευταίες μέρες είναι τραγικό... Έχω καταλήξει πλέον στο ότι χάνω περισσότερες από τις μισές κλήσεις Περιμένω σημαντικά τηλεφωνήματα και κάθομαι και παίρνω από το σταθερό στο κινητό κάθε 5 λεπτα για να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί το κινητό Κατάντια, δεν έχω να πω τίποτα άλλο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπερα....σημερα το πρωι ειχα και εγω2 χαμενες κλησεις. Επειδη μενω σε νησι,και το σημα σε πολλα σημεια δεν ειναι καλο,μετα την πρωτη χαμενη κληση και την εμφανιση του μηνυματος,καλεσα εγω,απαντησε,αλλα μεσα σε δευτερολεπτα εχασα λογικα το σημα και τερματιστηκε η κληση...Καθ ολη τη διαρκεια οδηγουσα,και τελικα φευγοντας απο εκεινο το σημειο επανηλθε κανονικα το σημα. Πρωτη φορα χανω κληση,και πιστευω εχει να κανει με τον παροχο και οχι με την συσκευη,στην δικια μου περιπτωση τουλαχιστον....Φυσικα θα εχω το νου μου,αλλα πιστευω φταιει ο παροχος γενικα και οχι η συσκευη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 στο ρυθμισεις-συνδεσεις-περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης εχει μια επιλογη ¨"ενισχυμενη ληψη" μηπως εχει σχεση με τις χαμενες κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 στο ρυθμισεις-συνδεσεις-περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης εχει μια επιλογη ¨"ενισχυμενη ληψη" μηπως εχει σχεση με τις χαμενες κλησεις; Αυτό έχω την εντύπωση είναι για να κάνεις download με wifi και data ταυτόχρονα για γρήγορη λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη, αν και το ότι σε κάποιον ισχύει κάτι, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα είναι το ίδιο και για κάποιον άλλον! Παίζουν πολλά ρόλο, ο πάροχος, η απόσταση την κεραίας από την περιοχή του, ο όροφος , αν έχει πολυκατοικίες τριγύρω, ίσως και άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι, η σιμ κάρτα, ο ανάδρομος ( :p ), τα πειράγματα που έχεις κάνει στην ρομ και κτλ κτλ κτλ Θα σας πω για την δικιά μου γνώμη, έχω Βόντα, καινούργια σχετικά σιμ, είμαι ανάμεσα σε ψηλές πολυκατοικίες, είμαι ακόμα στην 6! Όταν έχω στις ρυθμίσεις --> λειτουργία δικτύου 4G/3G/@G (auto) σε αρκετά σημεία του σπιτιού έχω ΜΙΑ γραμμή και όχι απλά έχω χαμένες κλήσεις, αλλά και δεν μπορώ να πάρω πουθενά. Πρέπει να πάω κοντά σε παράθυρο, να περιμένω κάνα 3λεπτο και μετά ΟΚ. Όταν όμως ενεργοποιήσω μόνο 2G τότε πάω και στο πιο κουφό σημείο του σπιτιού, μέσα σε ντουλάπες κάτω από κρεβάτια, δίπλα στις κολώνες και κτλ κτλ και έχω ΦΟΥΛ σήμα με δυνατότητα κλήσεων ή εισερχομένων για πλάκα! Το έχω δοκιμάσει εξονυχιστικά αρκετές μέρες και είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ πως είναι ακριβώς έτσι όπως το περιγράφω. Οπότε το έχω γενικά σε 2g και όταν θέλω 4g απλά ενεργοποιώ δεδομένα και πειράζω την ρύθμιση δικτύου και μετά πάλι 2g όταν κλείνω δεδομένα! Τραγικό να μην έχει διορθωθεί από την samsung με κάποιο update ώστε να μην παίζουμε την κολοκυθιά! Συμφωνώ μαζί σου. Έτσι το δουλεύω και εγώ. Μονίμως σε 2g(και με τις προηγούμενες συσκευές που ειχα) και το γυρνάω σε 3g /4g μόνο όταν είμαι κάπου χωρίς wifi για να μπορώ να έχω ίντερνετ. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα update της Samsung αλλά καθαρά θέμα δικτύου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τέτοιο θέμα σε άλλο νήμα συσκευής δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει. Κατι μου λέει πως έχει σχέση με αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω και γίναμε πειραματόζωα... Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Προφανώς όχι γιατί δεν ξέρεις αν έχει VoLTE ο συνομιλητής σου, πάντως η ακουστική είναι πεντακάθαρη Θα γράψω μερικές παρατηρήσεις διαπιστώσεις σχετικά με το volte όταν κάνω κλήση και συνομιλητής μου είναι σε αυτοκίνητο το σηματάκι volte φεύγει όταν ο συνομιλητής μου διαπιστωμένα είναι συνδεδεμένος σε δίκτιο hifi το σηματάκι παραμένει στη θέση του δεν ειμαι και ειδικός:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Στο διπλανό τοπίκ για το edge κάποιος έγραψε ότι του ήρθε σε ελβετικό η 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Στο flat ήρθε το πρωί η 7. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Προς τα παιδια που εχουν χαμενες κλησεις: --->1. Factory Reset και φλασαρετε τη ρομ της χωρας της συσκευης ΧΩΡΙΣ να εχετε τη σιμ στη συσκευη --->2. Factory Reset ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μετα το φλασαρισμα --->3. Επιλογη δικτυου στο 2g/3g/4g και ξεμπερδεψατε..!! 2 μερες δεν εχω χασει κληση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παιδια θεμα δικτυου δεν ειναι Δε γινεται στη περιοχη που μενω ολοι οι δικοι μου να μη χάνουν κληση με cosmote παντα και εγω να χανω 10 κλησεις τη μερα απο εκει που δεν έχανα καμια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Συμφωνω ,δεν ειναι θεμα δικτυου, το ανεφερα και πριν μερικες μερες, οταν ειχα το s6 εχανα κλησεις, με το s7 edge δεν εχασα ουτε μια ,ιδια καρτα sim, ιδιο παροχο, ιδιο σπιτι και στην ιδια καφετερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gothrylos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μια εβδομάδα τώρα με nougat (ελληνική rom, εγκατάσταση με Ota) και δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση. Και φανταστείτε ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα οπότε το σήμα παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Ούτε με την 6 ειχα προβλημα. Το έχω μόνιμα σε 2G/3G όπως όλα μου τα κινητά. Πολύ περίεργο αυτό που σας συμβαίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μια εβδομάδα τώρα με nougat (ελληνική rom, εγκατάσταση με Ota) και δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση. Και φανταστείτε ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα οπότε το σήμα παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Ούτε με την 6 ειχα προβλημα. Το έχω μόνιμα σε 2G/3G όπως όλα μου τα κινητά. Πολύ περίεργο αυτό που σας συμβαίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ τα ιδια. Γερμανική rom , εγκατάσταση OTA χωρίς sim (τυχαίο γεγονός ) hard reset μετα. 2g/3g και εναλλαγή όποτε χρειάζεται. Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gothrylos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και εγώ τα ιδια. Γερμανική rom , εγκατάσταση OTA χωρίς sim (τυχαίο γεγονός ) hard reset μετα. 2g/3g και εναλλαγή όποτε χρειάζεται. Cosmote. Α ναι. Ξέχασα να γράψω ότι κι εγώ με Cosmote είμαι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Λοιπόν έκανα factory reset μετά την αναβάθμιση σε nougat , με επαναφορά όλων των apps από το backup της samsung. Και 1η φορά βλέπω τέτοια στοιχεία χρησης στο 24% της μπαταριας.: Άκουσα φίλο από δω μέσα. Και όντως το κινητό πιο γρηγορο. Πιο σταθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 καλησπερα σας υπαρχει καμια ρυθμιση για το κινητο μας να συγχρονιστουν οι επαφες μας με τις εικονες του facebook ? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Κατέβασε το Syncme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το γυρισα και εγγ 2G και η διαφορα τ8υλαχιστον στο σημα ειναι κατι παραπανω αο εμφανης... Με 4G ει χα μια γραμμη,τωρα ειναι γεματη η μπαρα...Φυσικα μενω σε νησι με το σημα να εχει πολλες διακυμανσεις απο μερος σε μερος.... Εκτος απο χθες δεν θυμαμαι αλλη φορα να ειχα χαμενες κλησεις,αλλα στην δικια μου περιπτωση το αποδειδω στο σημα και οχι στην συσκευη...Και σημερα εχω να παω σε δυσκολες περιοχες απομακρισμενες,λογο δουλειας,θα το τσεκατω και θα ενημερωσω... Και κατι αλλο,με την Nougat η μπαταρια εχει παρει τουλαχιστον ενα 20% πανω σε σχεση με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts