apostolos01 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) την προηγουμενη σελιδα..αυτο που εγραψες δεν το βγαζει καν στο sammobile.. Λάθος το αντέγραψα? Σορρυ το αντέγραψα λάθος Edited February 15, 2017 by apostolos01 Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πάντως αυτό με τις διαφορετικές ημερομηνίες αναβάθμισης (και μάλιστα με τεράστιο χρόνο ανάμεσά τους) είναι τελείως κουλό!!! :down: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Από περιέργεια και νομίζωντας πως θα έχω ένα επιπλέον backup των επαφών μου, πάτησα την επιλογή μεταφορά στο samsung account. Ωστόσο είχε σαν αποτέλεσμα να σβηστούν οι επαφές από τη συσκευή και να βρίσκονται μόνο στο samsung account. Υπάρχει τρόπος να τις ξανααντιγράψω στη συσκευή ώστε να υπάρχουν και εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Από περιέργεια και νομίζωντας πως θα έχω ένα επιπλέον backup των επαφών μου, πάτησα την επιλογή μεταφορά στο samsung account. Ωστόσο είχε σαν αποτέλεσμα να σβηστούν οι επαφές από τη συσκευή και να βρίσκονται μόνο στο samsung account. Υπάρχει τρόπος να τις ξανααντιγράψω στη συσκευή ώστε να υπάρχουν και εκεί? Βάλε να εμφανίζονται οι επαφές του Samsung account στη συλλογή, για να τις βλέπεις. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Εμένα παιδιά το Samsung cloud αρνείται να δουλέψει! Όλο σφάλμα βγάζει. Το cloud και το account είναι ίδια υπηρεσία; from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 και εγώ κάτοχος του S7 (ας είναι καλά η μεγάλη επιδότηση της cosmote) κάπου διάβασα ότι η εφτάρα καθυστερεί γιατί εντοπίστηκαν προβλήματα στην αγγλική nugat7 αληθεύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Δύσκολα, γιατί κάθε μερικές μέρες βγαίνει σε διάφορα regions, αν υπήρχε γενικό πρόβλημα δε θα είχε σταματήσει τελείως το update; Edited February 16, 2017 by Angmar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 και εγώ κάτοχος του S7 (ας είναι καλά η μεγάλη επιδότηση της cosmote) κάπου διάβασα ότι η εφτάρα καθυστερεί γιατί εντοπίστηκαν προβλήματα στην αγγλική nugat7 αληθεύει αυτό? Εγω με την 7αρα από Day1 δεν έχω κανένα θέμα. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν εντόπισα γιατί δεν εμποδίζει την γενική εμπειρία χρήσης. Τι πρόβλημα είδες ότι εντοπίστηκε; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγω με την 7αρα από Day1 δεν έχω κανένα θέμα. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν εντόπισα γιατί δεν εμποδίζει την γενική εμπειρία χρήσης. Τι πρόβλημα είδες ότι εντοπίστηκε; Sent from my Galaxy s7 gold εγώ έχω την εξάρα γιατί επεξεργάζομαι το τηλ (έρχομαι από τα λιτά nexus ) το διάβασα σε ένα ξένο forum για S7 αν το βρω θα το αναρτήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Για όσους περιμένουν nougat με ρουμανικη ρομ, η Samsung Ρουμανιας είπε μέχρι τελος Φεβρουαρίου θα έχει δοθεί. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsat Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ευχαριστω. Το κινητο αγοραστηκε πριν από 10 μηνες. Καλύπτεται αυτή η βλαβη από την εγγυηση? Που πρεπει να παει το κινητο για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ευχαριστω. Το κινητο αγοραστηκε πριν από 10 μηνες. Καλύπτεται αυτή η βλαβη από την εγγυηση? Που πρεπει να παει το κινητο για service? Θα σου έλεγα να το πας στη smartec, σίγουρα σε καλύπτει εχει 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ευχαριστω. Το κινητο αγοραστηκε πριν από 10 μηνες. Καλύπτεται αυτή η βλαβη από την εγγυηση? Που πρεπει να παει το κινητο για service? Νωμιζω εντός 14 ημερών έχεις δικαίωμα αλλαγής συσκευής, διορθώστε με αν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Νωμιζω εντός 14 ημερών έχεις δικαίωμα αλλαγής συσκευής, διορθώστε με αν κάνω λάθος Και αυτός το αγόρασε πριν 10 μήνες.Που κολλάει αυτό που λες;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Και αυτός το αγόρασε πριν 10 μήνες.Που κολλάει αυτό που λες;:confused: Μη βαράς, δεν το πρόσεξα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω. Το κινητο αγοραστηκε πριν από 10 μηνες. Καλύπτεται αυτή η βλαβη από την εγγυηση? Που πρεπει να παει το κινητο για service? Sorry για το προηγούμενο ποστ, όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω από την στιγμή που σε καλύπτει εγγύηση προχωρας ανάλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Βλεπω οτι η Nougat, με changelist 10422490, μαλλον αποδειχτικε σταθερη, αφου πλεον βγαινει σε ολο και περισσοτερες χωρες και αντικαταστησε και την αρχικη εκδοση της BTU, στην Αγγλια. Αρα αυτην περιμενουμε και ελπιζω εντος Φεβρουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ανακοινώθηκε η αναβάθμιση 1η σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και θα την πάρουμε τελευταίοι και με διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ανακοινώθηκε η αναβάθμιση 1η σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και θα την πάρουμε τελευταίοι και με διαφορά... Πότε ακριβώς; Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ερώτηση..το s7 δεν εντοπίζει την ακριβή θέση μου ούτε στην εφαρμογή καιρού ούτε στο Google maps,ούτε στο navigon ..Έχω επιλέξει GPS, wifi και δεδομένα...Πέφτει καμιά 50αρια μέτρα μακριά...Μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 καλησπερα,μολις το εβαλα να κανει την πρωτη φορτιση στον γνησιο ασυρματο φορτιστη,απλα κανει την αργει φορτιση,πειραζει? δεν θελω να το βγαλω κ να ενεργοποιησω την γρηγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ερώτηση..το s7 δεν εντοπίζει την ακριβή θέση μου ούτε στην εφαρμογή καιρού ούτε στο Google maps,ούτε στο navigon ..Έχω επιλέξει GPS, wifi και δεδομένα...Πέφτει καμιά 50αρια μέτρα μακριά...Μπορώ να κάνω κάτι? Καλιμπραρισμα το μαγνητομετρο. *#0*# μετά στο μενού Πατασ sensors μετά πας κάτω κάτω και βλέπεις κάτω αριστερά ένα κύκλο.αν η γραμμή που είναι μέσα δεν είναι μπλε και δεν γράφει το3 από κάτω της.κανεισ οχταρια στον αέρα κρατοντασ τη συσκευή,μέχρι να γίνει μπλε γραμμή και 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλιμπραρισμα το μαγνητομετρο. *#0*# μετά στο μενού Πατασ sensors μετά πας κάτω κάτω και βλέπεις κάτω αριστερά ένα κύκλο.αν η γραμμή που είναι μέσα δεν είναι μπλε και δεν γράφει το3 από κάτω της.κανεισ οχταρια στον αέρα κρατοντασ τη συσκευή,μέχρι να γίνει μπλε γραμμή και 3 είναι κόκκινη και γράφει 1...προσπαθώ 10' να γίνει 3,αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 είναι κόκκινη και γράφει 1...προσπαθώ 10' να γίνει 3,αλλά τίποτα Θα γίνει...Εγώ το έχω κάνει σε φίλους μέσα σε 15".Προσπάθησε τα οχταρια όσο μπορείς να είναι σε 3 διαστάσεις.συνδιασμοσ χεριού και καρπού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Θα γίνει...Εγώ το έχω κάνει σε φίλους μέσα σε 15".Προσπάθησε τα οχταρια όσο μπορείς να είναι σε 3 διαστάσεις.συνδιασμοσ χεριού και καρπού. χαχα..με βλέπουν τα παιδιά και γελάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 χαχα..με βλέπουν τα παιδιά και γελάνε Χα χα όντως είναι λίγο αστείο το όλο θέμα..Τα κουλά της τεχνολογίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts