Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ποσο ολοκληρωμενο είναι ενα κινητο εξαρταται απο το πως το βλεπει κανεις.Για μενα τελειο θα ηταν να υπαρχει επιλογη s7 5.5 ιντσες flat οθονη Και με Ραδιο.

Αν βγει ποτέ κάτι τέτοιο θα το πάρω απο day 1 κυκλοφοριας. Ονειρικά καλό θα ήταν να επεςτρεφαν και οι υπέρυθρες.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θάνο ποια είναι η μαμά εφαρμογή που λες? Μάλλον εννοείς το μαμά κλείδωμα με το κουμπί σωστά?? Πάντως βλακεία να μην μπορούμε να βάλουμε οποίο αππ θέλουμε και να μην δουλεύει το touch id μετά ενο στο αρχικό λειτουργικό δούλευε μια χαρά... :confused:

Πιο είναι ρε παιδιά αυτό το touch id? Γτ εγώ έχω την εφαρμογή App Lock για να κλειδωνω εφαρμογές και το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα δουλεύει μια χαρά

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ALFA ROMEO rulezzzzz

Πιο είναι ρε παιδιά αυτό το touch id? Γτ εγώ έχω την εφαρμογή App Lock για να κλειδωνω εφαρμογές και το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα δουλεύει μια χαρά

Καλημερα. Εννουμε οτι αν εχει;ς βαλει το τελευταιο update και εχεις βαλει καποια εφαρμογη οχι αυτο που λες εσυ για εφαρμογες

αλλα για να κλειδωνει η οθονη π.χ εαν εχεις το Screen Lock και κλειδωσεις το κινητο με αυτο μετα δεν δουλευει το ξεκλειδωμα

με δαχτυλικο αποτυπωμα (touch id) λογο και καλα της πολιτικη ασφαλειας, ενο αν το κλειδωσεις με το μαμα δεξιο κουμπι μετα

σου δεχεται κανονικα το δαχτυλικο.. Η βλακεια ειναι οτι με το μαμα 1ο λειτουργικο δουλευε κανονικα με το τελέυταιο οχι.. :confused: :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Βγαζει κανενα πρόβλημα το 7? Κανενα αρνητικο?

Αν διαβάσεις και ποιο προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι όλοι όσοι το έχουν λένε τα καλύτερα..

Θα έλεγα και εγώ σε όλα άψογο..θες να ρωτήσεις κάτι ποιο συγκεκριμένο..?? ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

καλησπερα,

υποψηφιος αγοραστης του μικρου s7 και παρατηρώ μονο θετικά σχόλια. εχει καποιος να προτείνει αξιοπιστο μαγαζι μεσω σκρουτζ και αν πρέπει να ρωτησω για τη παρτίδα εισαγωγης? ευχαριστω

NikosFly2High

καλησπερα,

υποψηφιος αγοραστης του μικρου s7 και παρατηρώ μονο θετικά σχόλια. εχει καποιος να προτείνει αξιοπιστο μαγαζι μεσω σκρουτζ και αν πρέπει να ρωτησω για τη παρτίδα εισαγωγης? ευχαριστω

Καλησπερα και εγω κατοχος του S7....να το αγορασεις με κλειστα ματια,δες τις αξιολογησεις πριν προχωρησεις στην αγορα του κινητου απο το καταστημα που επιθυμεις,kaiserstore,sevenspots και αρκετα αλλα ειναι ολα αξιοπιστα με εγγυησεις και doa οποτε μην στεναχωριεσαι

Aπόλυτα ευχαριστημένος και γω απο το κινητό. Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο αυτή τη στιγμή. Πάντα όμως θήκη για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

μπορει καποιος να μου πει γιατι το δικο μου gs7 μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας δεν σβηνει μονο του την οθονη και πρεπει να το κανω εγω απο το κουμπι?μονο με restart φτιαχνει αλλα μετα απο λιγο ξαναγινετε.

μπορει καποιος να μου πει γιατι το δικο μου gs7 μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας δεν σβηνει μονο του την οθονη και πρεπει να το κανω εγω απο το κουμπι?μονο με restart φτιαχνει αλλα μετα απο λιγο ξαναγινετε.

Το τσεκαρες απο της ρυθμισεις του κινητου να το εχεις φτιαξει εσυ να κλεινει σε συγκεκριμενο χρονο?? ;)

Καλησπέρα σε όλους!!

μια γρήγορη ερώτηση. Παρέλαβα το s7 και μου κανε εντύπωση που το sim tray ήταν ανοικτό όταν το ξεσφράγισα.

Θυμάται κάποιος άλλος αν ηταν ετσι ;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους!!

μια γρήγορη ερώτηση. Παρέλαβα το s7 και μου κανε εντύπωση που το sim tray ήταν ανοικτό όταν το ξεσφράγισα.

Θυμάται κάποιος άλλος αν ηταν ετσι ;

Ευχαριστώ!

Εμένα δεν ήταν.

Περιεργο μου φαινεται αυτο... ουτε εμενα μου ηταν... Απο ποιο μαγαζι το πηρες απο σκρουτζομαγαζο.. ?? :confused:

Καλησπερα και εγω κατοχος του S7....να το αγορασεις με κλειστα ματια,δες τις αξιολογησεις πριν προχωρησεις στην αγορα του κινητου απο το καταστημα που επιθυμεις,kaiserstore,sevenspots και αρκετα αλλα ειναι ολα αξιοπιστα με εγγυησεις και doa οποτε μην στεναχωριεσαι

σε ευχαριστώ ψηνομαι για τελος του μηνα ..... φανταζομαι μετα το σκληροτραχηλο lenovo s750 (με το τεραστιο προβλημα χωρου αποθ.) μάλλον παω σε άλλο galaxy!

NikosFly2High

Απο Kaizerstore αγοράστηκε. Εν τω μεταξύ μόλις ανακάληψα πως κατώ απο την ταινία ασφαλείας υπάρχει άλλη μικρότερη που προφανώς είχε ανοιχτεί και κολήσαν την άλλη - μεγαλύτερη απο πάνω για την καλύψει. Πριν παραγγείλω και μετά απο ερώτηση μου για το αν η συσκευη ειναι unbranded και πως αν ειναι branded δεν το θέλω, αρχικά είπαν πως ειναι TIM και μετά μου λένε πως τελικά ειναι unbranded. Προφανώς το άνοιξαν και το flasharan σε καθαρή rom. Μπορώ κάπως να επιβεβαιώσω αν είχε άλλη rom μέσα και αν αλλάχτηκε ; Το σύνδεσα με smart switch αλλα δεν μπορεσα να βρω κάτι. Edited by marchas

Απο Kaizerstore αγοράστηκε. Εν τω μεταξύ μόλις ανακάληψα πως κατώ απο την ταινία ασφαλείας υπάρχει άλλη μικρότερη που προφανώς είχε ανοιχτεί και κολήσαν την άλλη - μεγαλύτερη απο πάνω για την καλύψει. Πριν παραγγείλω και μετά απο ερώτηση μου για το αν η συσκευη ειναι unbranded και πως αν ειναι branded δεν το θέλω, αρχικά είπαν πως ειναι TIM και μετά μου λένε πως τελικά ειναι unbranded. Προφανώς το άνοιξαν και το flasharan σε καθαρή rom. Μπορώ κάπως να επιβεβαιώσω αν είχε άλλη rom μέσα και αν αλλάχτηκε ; Το σύνδεσα με smart switch αλλα δεν μπορεσα να βρω κάτι.

Κατέβασε το Phone info

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν καταλαβαίνω σωστά, όσα βγάζει το samsung phone info είναι αυτά που ειναι εγκατεστημένα τώρα στη συσκευή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποια ήταν η αρχική έκδοση και αν αυτή έχει αλλάξει ;

Στο κουτί τι σου εμφανίζει σαν κωδικό συσκευής. Εμένα για παράδειγμα έλεγε G930FZKAROM επειδή ήταν ρουμανικό unbranded και το έχω κάνει τώρα BTU . Συμφωνεί αυτό που βλέπεις τώρα με το κουτί;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αν καταλαβαίνω σωστά, όσα βγάζει το samsung phone info είναι αυτά που ειναι εγκατεστημένα τώρα στη συσκευή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποια ήταν η αρχική έκδοση και αν αυτή έχει αλλάξει ;

Ναι σωστά.

Το phone info σου λέει τώρα τι έχει μέσα.

Κατέβασε το samsung kies.

Πάνε εκεί που λέει εργαλεία, αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία, γράψε τον κωδικό μοντέλου, (SM-G930F).

Μετά επιβεβαίωση.

Στο επόμενο παράθυρο τον σειριακό αριθμό.

Στο επόμενο οκ.

Και τέλος θα σου βγάλει ποια έκδοση είναι για την συσκευή σου και αν θέλεις να την κατεβάσεις.

Το δικό μου παράδειγμα είναι ιταλικό ITV.

https://www.dropbox.com/sh/ulhz4lggvyn2frn/AABi1MusWrbL-wIxe8M7PQOra?dl=0

Edited by kountoura
kountouraN

Πέρα από αυτό όταν το αγόρασα εγώ που ήθελα μαύρο στο κουτί το ένα έγραφε TIM και το άλλο όχι. Εσένα στο κουτί τι έχει;

Πέρα από αυτό όταν το αγόρασα εγώ που ήθελα μαύρο στο κουτί το ένα έγραφε TIM και το άλλο όχι. Εσένα στο κουτί τι έχει;

Για να είναι branded δεν είναι υποχρεωτικό να το γράφει στο κουτί.

Είχα branded s6 που στο κουτί είχε μια σαν σφραγίδα που έγραφε italy.

Ήταν wind italy. (WIN)

Το s7 edge που έχω ήρθε με το ίδιο σήμα στο κουτί (branded σκέφτηκα)

Αλλά όχι.

Είναι ιταλικό (ΙTV).

kountouraN

COS που αν βλεπω σωστη λιστα αντιστοιχει σε Greece ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=800257 )

Στο κουτί στο πλάι το ασπρο αυτοκολλητο με τα περιεχομενα της συσκευασίας ειναι στα ελληνικά και στο τελος γραφει "εισαγωγεας samsung electronics ελλασ Α.Ε ..."

Στα CSC Codes απο το phone info έχει BTU (Αγγλίας?) . Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι το κινητό είχε ελληνική ρομ και εγινε φλας σε αγγλικη ;

Edited by marchas

COS που αν βλεπω σωστη λιστα αντιστοιχει σε Greece ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=800257 )

Στο κουτί στο πλάι το ασπρο αυτοκολλητο με τα περιεχομενα της συσκευασίας ειναι στα ελληνικά και στο τελος γραφει "εισαγωγεας samsung electronics ελλασ Α.Ε ..."

Αν ισχύει πάντως αυτο ειχε αναφερθει και πέρυσι περιστατικό με το εν λόγω μαγαζι.

Σε s6 που είχε περασμένη ρωσική ρομ ενω ηταν αλλης χώρας.

Τελικα του το αντικαταστησαν απο οσο θυμάμαι.

Καλο είναι να τα λέμε τα μαγαζιά αυτά για να μην πέφτουν αλλοι θυματα τους.

Στα CSC Codes απο το phone info έχει BTU (Αγγλίας?) . Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι το κινητό είχε ελληνική ρομ και εγινε φλας σε αγγλικη ;

Το τηλέφωνο σου λοιπόν είναι branded.

Cosmote Greece για την ακρίβεια.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/COS/

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)