gmac Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτό δεν ισχύει.. Αν ασχοληθείς λίγο με τις προκυρήξεις του δημοσίου θα δεις τι ζητάνε. Πλέον όχι μόνο ζητάνε ECDL άλλα κάποιες προκύρηξείς ζητάνε όλο το πακέτο με τις 7 ενότητες της ECDL CORE κ όχι μόνο με τις 3 ή 4 ενότητες όπως παλιότερα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με προκυρήξεις δημοσίου, αλλά ισχύει και παρα-ισχύει. Αντιγράφω από προκύρηξη του Υπουργείου Εσωτερικών που είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτή (ας είναι καλά το google): 6. ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπη− ρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται ως εξής: .................................................................. 3. Με τίτλους σπουδών, βασικούς ή / και μεταπτυχιακούς, Πανεπιστημιακής ή / και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι οι υποψήφιοι έχουν παρακολουθήσει τέσσερα τουλά− χιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατʼ επιλογή, Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ. Καθένα από τα τέσσερα αυτά μαθήματα μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της απόκτησης τίτλου σπουδών είτε Πανεπιστη− μιακής (ΠΕ), είτε Τεχνολογικής (ΤΕ) Εκπαίδευσης είτε μεταπτυχιακού τίτλου είτε διδακτορικού διπλώματος και υπολογίζονται αθροιστικά. 4. Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρ− κώς τη γνώση χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. με τις οποί− ες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμη− νιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ. http://www.et.gr/ticket_download/?2008/10/391/pdf/1/0/__ac/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με προκυρήξεις δημοσίου, αλλά ισχύει και παρα-ισχύει. Αντιγράφω από προκύρηξη του Υπουργείου Εσωτερικών που είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτή (ας είναι καλά το google): http://www.et.gr/ticket_download/?2008/10/391/pdf/1/0/__ac/ ) Τρόποι απόδειξης της γνώσης χειρισμού Η/Υ από τους υποψηφίους για διορισμό Επειδή οι ρυθμίσεις του π.δ. 347/2003 για την απόδειξη της γνώσης πληροφορικής απεδείχθησαν δυσλειτουργικές στην εφαρμογή τους, προωθήθηκε η ρύθμιση της παρ. 4 του άρθρου μόνου του Π.Δ. 44/2005, η οποία προβλέπει τους ακόλουθους τρόπους απόδειξης της γνώσης Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ: (α) Πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ, που εκδίδονται από φορείς που πιστοποιούνται από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), με βάση τη διεθνή επί του θέματος πρακτική, ιδίως όσον αφορά τις υποδομές, το λογισμικό, τις μεθόδους και τη διαδικασία. (β) τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικότητας Πληροφορικής, όπως αυτοί προσδιορίζονται στα άρθρα 6, 14 και 19 του π.δ. 50/2001 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, (Βλ. στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ την απαρίθμηση των σχετικών τίτλων σπουδών), και (γ) τίτλοι σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι οι κάτοχοί τους έχουν παρακολουθήσει τέσσερα τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ΄ επιλογή, Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ. Ωραία όλα αυτά, αλλά πάντα εξαρτάται το είδος της προκύρηξης κ σίγουρα τα μόρια αλλάζουν για υποψήφιο με πιστοποίηση . Τουλάχιστον όσοι έχουν έρθει για προκηρύξεις δημοσίου πάντα ζητάνε πιστοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Επίσης για την πιστοποίηση EXPERT πρέπει να δώσεις 4 ενότητες. Που σημαίνει ότι σε νορμάλ καταστάσεις για να καλύψεις 1 ενότητα χρειάζονται 2 μήνες εκμάθησης, τώρα με υπερεντατικά βγάζεις την ενότητα σε ένα μήνα, συν ότι πρέπει να κάνεις κ αυτοματοποιημένα τεστάκια πριν δώσεις. Όπως κ να έχει δεν προλαβαίνεις γιατί μέχρι τις 15/11/2008 που είναι η προθεσμία αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις δώσει κ να έχεις πάρει κ την πιστοποίηση για να σου επιδοτηθεί το πρόγραμμα. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν σου προτείνω να πας για EXPERT αμέσως. ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει κ στην επιλογή εκπαιδευτηρίου που θα σου πραγματοποιήσει το πρόγραμμα e-ekpaideuteite για πολλούς κ διαφόρους λόγους. Πάντως αφού πάρεις προσφορές και σου πουν τα σχετικά αν θες στείλε μου ένα pm να σου πω αν ηταν σωστοί απεναντί σου.. Συμβαίνουν πολλά με αυτα τα προγράμματα. Βασικα το βιαζομαι λιγο μιας και τρεχω για να προλαβω τα μαθηματα ωστε να ειμαι μες τη προθεσμια..Πηγα στα apple studies της περιοχης μου μου δωσαν σχετικο προγραμμα με ωρες κι τα σχετικα και ξεκινω απο βδομαδα. Δηλαδες τι προσφορες να παρω??Διαφερει καθε φροντιστηριο??Αυριο μαλλον θα παω να κανω την εγγραφη. Εγω ξερω οτι για το βασικο ecdl πληρωνω 400 ευρω. Επισης μου ειπαν οτι δεν γινεται να αλλαξω ωρες στο προγραμμα, οτι θα πρεπει δηλαδη να μεινω προσκολλημενος.Το ασχημο ειναι οτι μεσα στον επομενο μηνα θα ξεκινησει κι το νεο εξαμηνο στο οποιο θα παρακολουθω τουλαχιστον 2 εργαστηρια κι φοβαμαι το ενδεχομενο να συμπεσουν οι ωρες. Τελος η γραμματεας του φροντιστηριου μου ειπε οτι ως τα τελη Οκτωβρη θα εχω τελειωσει ωστε να ειμαι εντος προθεσμιας.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι το ενδεχομενο π.χ. να αποτυχω σε μια ενοτητα.Τοτε θα πρεπει να τη πληρωσω μονος μου ωστε να τη ξαναδωσω ή με καλυπτει η επιδοτηση???Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Βασικα το βιαζομαι λιγο μιας και τρεχω για να προλαβω τα μαθηματα ωστε να ειμαι μες τη προθεσμια..Πηγα στα apple studies της περιοχης μου μου δωσαν σχετικο προγραμμα με ωρες κι τα σχετικα και ξεκινω απο βδομαδα. Δηλαδες τι προσφορες να παρω??Διαφερει καθε φροντιστηριο??Αυριο μαλλον θα παω να κανω την εγγραφη. Εγω ξερω οτι για το βασικο ecdl πληρωνω 400 ευρω. Επισης μου ειπαν οτι δεν γινεται να αλλαξω ωρες στο προγραμμα, οτι θα πρεπει δηλαδη να μεινω προσκολλημενος.Το ασχημο ειναι οτι μεσα στον επομενο μηνα θα ξεκινησει κι το νεο εξαμηνο στο οποιο θα παρακολουθω τουλαχιστον 2 εργαστηρια κι φοβαμαι το ενδεχομενο να συμπεσουν οι ωρες. Τελος η γραμματεας του φροντιστηριου μου ειπε οτι ως τα τελη Οκτωβρη θα εχω τελειωσει ωστε να ειμαι εντος προθεσμιας.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι το ενδεχομενο π.χ. να αποτυχω σε μια ενοτητα.Τοτε θα πρεπει να τη πληρωσω μονος μου ωστε να τη ξαναδωσω ή με καλυπτει η επιδοτηση???Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.... Πόσες ώρες σου είπε ότι θα κάνεις την εβδομάδα κ πόσες ώρες θα σου βγει το πρόγραμμα συνολικά? Και τα χρήματα θα τα δώσεις εσύ πρώτα? Αν αποτύχεις την ενότητα την πληρώνεις εσύ απ'ότι γνωρίζω. Παρόλα αυτά θα ενημερωθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Θα κανω δευτ-τριτη-πεμπτη απο 4 ωρες. Ωστοσο σημερα πηγα να γραφτω για το προφισιενσυ στο φροντηστηριο μου και μου ειπε οτι υπαρχει προσφορα 200 ευρω.η καθε ενοτητα ειναι 35 ευρω (επι 7 δηλαδη) συν τη καρτα που ειναι 70 ευρω συν το βιβλιο που ειναι γυρω στα 20. Συνολο μου ειπαν γυρω στα 540. Κι εγω τωρα σκεφτομαι : Γιατι να πιεστω τοσο και να μη δωσω αλλα 150 ευρω να ειμαι πιο χαλαρος κι να εχω το κεφαλι μου ησυχο??Εσεις τι λετε??? Οπως καταλαβατε το φροντιστηριο ειναι χωρις την επιδοτηση.. Αν δηλαδη ειναι 150 παραπανω δεν αξιζει το κοπο να πρεσσαριστω... Πειτε μου, καιγομαι!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Θα κανω δευτ-τριτη-πεμπτη απο 4 ωρες. Ωστοσο σημερα πηγα να γραφτω για το προφισιενσυ στο φροντηστηριο μου και μου ειπε οτι υπαρχει προσφορα 200 ευρω.η καθε ενοτητα ειναι 35 ευρω (επι 7 δηλαδη) συν τη καρτα που ειναι 70 ευρω συν το βιβλιο που ειναι γυρω στα 20. Συνολο μου ειπαν γυρω στα 540. Κι εγω τωρα σκεφτομαι : Γιατι να πιεστω τοσο και να μη δωσω αλλα 150 ευρω να ειμαι πιο χαλαρος κι να εχω το κεφαλι μου ησυχο??Εσεις τι λετε??? Οπως καταλαβατε το φροντιστηριο ειναι χωρις την επιδοτηση.. Αν δηλαδη ειναι 150 παραπανω δεν αξιζει το κοπο να πρεσσαριστω... Πειτε μου, καιγομαι!!!!!! Κοίτα μόνο τα εξεταστρα μαζί με την καρτελα κοστίζουν 315Ε. Όλα μαζί με τα εξέταστρα και το μάθημα κοστίζουν 540Ε? Αν έχεις να πληρώσεις από την τσέπη σου κ τα εξεταστρα κ το μαθημα κ να εισαι χαλαρος καντο.. Αλλα τι εννοεις να πληρώσεις 150Ε παραπάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 !!!!!! Στο keycert που ειναι 100% ισαξιο και αναγνωρισιμο με το ecdl, μπορεις στο expert αμα τα εχει κανονισει το φροντιστηριο, να δηλωσεις μονο μια ενοτητα , και οταν τη δωσεις και τη περασεις, να συνεχισεις μετα με την ησυχία σου τα υπολοιπα. Κατι παρομοιο ισχυει και για το core. Στην ουσια ολα τα φροντ. το κανουν αλλα θελουν πιεση γιατι πανε να γλειτωσουν λεφτα. Ετσι δινεις μονο μια ενοτητα χαλαρα με λιγη προσπαθεια και μετα τις 15 και τις υπολοιπες. Επισης στο keycert τη δευτερη φορα τα εξεταστρα (50-70ευρω) ειναι δωρεαν. Ψαξτε , αλλα γρηγοραγιατι τελεινουν οι θεσεις. Επισης πολυ σημαντικο, και σορρυ αμα εχει ηδη αναφερθει, σε περιπτωση αποτυχιας σε τουλαχιστον μια απο τις ενοτητες που εχετε δηλωσει πληρωνετε το 100% του πακετου , αλλα μπορειτε να ξαναδωσετε με 50-70 ευρω χωρις να πληρωσετε παλι το πακετο. Τελος , αμα επιλεξετε μια ή δυο ενοτητες , ειναι πιο ευκολο να εξασφαλησετε την επιδοτηση και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 !!!!!! Στο keycert που ειναι 100% ισαξιο και αναγνωρισιμο με το ecdl, μπορεις στο expert αμα τα εχει κανονισει το φροντιστηριο, να δηλωσεις μονο μια ενοτητα , και οταν τη δωσεις και τη περασεις, να συνεχισεις μετα με την ησυχία σου τα υπολοιπα. Κατι παρομοιο ισχυει και για το core. Στην ουσια ολα τα φροντ. το κανουν αλλα θελουν πιεση γιατι πανε να γλειτωσουν λεφτα. Ετσι δινεις μονο μια ενοτητα χαλαρα με λιγη προσπαθεια και μετα τις 15 και τις υπολοιπες. Επισης στο keycert τη δευτερη φορα τα εξεταστρα (50-70ευρω) ειναι δωρεαν. Ψαξτε , αλλα γρηγοραγιατι τελεινουν οι θεσεις. Επισης πολυ σημαντικο, και σορρυ αμα εχει ηδη αναφερθει, σε περιπτωση αποτυχιας σε τουλαχιστον μια απο τις ενοτητες που εχετε δηλωσει πληρωνετε το 100% του πακετου , αλλα μπορειτε να ξαναδωσετε με 50-70 ευρω χωρις να πληρωσετε παλι το πακετο. Τελος , αμα επιλεξετε μια ή δυο ενοτητες , ειναι πιο ευκολο να εξασφαλησετε την επιδοτηση και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο;) Εντάξει το φροντιστήριο για να πάρεις πιστοποιητικό για μια ενότητα του EXPERT ή 2 όσες τελοσπάντων προλαβαίνει ο καθένας μπορεί να σε δηλώσει αλλά τις επόμενες ενότητες αφού λήξει η προθεσμία εσύ τις πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 (γ) τίτλοι σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι οι κάτοχοί τους έχουν παρακολουθήσει τέσσερα τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ΄ επιλογή, Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ. Ακριβώς αυτό που είπα δλδ. ΔΕΝ χρειάζεται πιστοποίηση αν έχεις κάνει τουλάχιστον 4 μαθήματα πληροφορικής στο πανεπιστήμιο. Γιατί πριν έλεγες ότι αυτό δεν ισχύει ... Ωραία όλα αυτά, αλλά πάντα εξαρτάται το είδος της προκύρηξης κ σίγουρα τα μόρια αλλάζουν για υποψήφιο με πιστοποίηση. Σκέτη παραπληροφόρηση είσαι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ακριβώς αυτό που είπα δλδ. ΔΕΝ χρειάζεται πιστοποίηση αν έχεις κάνει τουλάχιστον 4 μαθήματα πληροφορικής στο πανεπιστήμιο. Γιατί πριν έλεγες ότι αυτό δεν ισχύει ... Σκέτη παραπληροφόρηση είσαι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μου έρχονται 10 άτομα κάθε μέρα για πιστοποίηση υπολογιστών για προκηρύξεις κ επί το πλειστόν από εκείνους τα ακούω. Αν ήταν έτσι όπως τα λες κανένας δεν θα ερχόταν για πιστοποίση κ οι περισσότεροι που έρχονται το θέλουν σύντομα κ γρήγορα γιατί καίγονται για προκηρύξεις.Λες να μην ξέρω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Λες να μην ξέρω..? Ακριβώς αυτό λέω. Γιατί και πριν όταν σου είπαμε ότι με κάποια μαθήματα απαλλάσεσαι της πιστοποίησης είπες "Αυτό δεν ισχύει.." μετά όμως σου απέδειξα ότι ισχύει και έβαλες και εσύ και το κείμενο του ΠΔ ... άρα ισχύει. Οπότε όπως δεν ήξερες για εκείνο το θέμα, έτσι δε βλέπω να ξέρεις τι γίνεται και με τα μόρια. Αν ήταν έτσι όπως τα λες κανένας δεν θα ερχόταν για πιστοποίση κ οι περισσότεροι που έρχονται το θέλουν σύντομα κ γρήγορα γιατί καίγονται για προκηρύξεις. Μπορεί να μην έχουν κάνει 4 μαθήματα υπολογιστών στο πτυχίο. Στην τελική δεν ξέρω γιατί τις θέλουν. Είναι σαφές πάντως ότι ΔΕΝ χρειάζεται πιστοποίηση ΑΝ έχεις κάνει τα 4 μαθήματα. Τα μόρια δίνονται για τη γνώση υπολογιστών. Το αν αυτή τη γνώση την αποδεικνύεις με πιστοποίηση, με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή με αναλυτική βαθμολογία δεν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ακριβώς αυτό λέω. Γιατί και πριν όταν σου είπαμε ότι με κάποια μαθήματα απαλλάσεσαι της πιστοποίησης είπες "Αυτό δεν ισχύει.." μετά όμως σου απέδειξα ότι ισχύει και έβαλες και εσύ και το κείμενο του ΠΔ ... άρα ισχύει. Οπότε όπως δεν ήξερες για εκείνο το θέμα, έτσι δε βλέπω να ξέρεις τι γίνεται και με τα μόρια. Μπορεί να μην έχουν κάνει 4 μαθήματα υπολογιστών στο πτυχίο. Στην τελική δεν ξέρω γιατί τις θέλουν. Είναι σαφές πάντως ότι ΔΕΝ χρειάζεται πιστοποίηση ΑΝ έχεις κάνει τα 4 μαθήματα. Τα μόρια δίνονται για τη γνώση υπολογιστών. Το αν αυτή τη γνώση την αποδεικνύεις με πιστοποίηση, με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή με αναλυτική βαθμολογία δεν έχει σημασία. Αυτή είναι οι δική σου άποψη. Εγώ έχω ακούσει μεχρι στιγμης τωρα αποψεις 300 ατόμων.. Οποτε το αφηνω στην κριση του καθενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αυτή είναι οι δική σου άποψη. Εγώ έχω ακούσει μεχρι στιγμης τωρα αποψεις 300 ατόμων.. Οποτε το αφηνω στην κριση του καθενος.. Ελπίζω να μην ήταν τα ίδια 300 άτομα που σου είπαν ότι αυτό με τα 4 μαθήματα δεν ισχύει, γιατί όπως είδες ισχύει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ελπίζω να μην ήταν τα ίδια 300 άτομα που σου είπαν ότι αυτό με τα 4 μαθήματα δεν ισχύει, γιατί όπως είδες ισχύει. :) Ήταν τα ίδια 300άτομα που μου ανέλυσαν για τα 4 μαθήματα που παρακολουθούσαν στην σχολή τους κ που μου είπαν πως δυστυχώς για τις προκηρύξεις τους χρειαζόταν η πιστοποίηση... Να είσαι σιγουρος ότι διαφορετικά δεν θα απαντούσα στο συγκεκριμένο θέμα, αν δεν ήμουνα σίγουρη.. Κ όταν είπα πως δεν ισχύει εννοούσα ότι τελικά αυτα που ανακοινώνονται στις προκηρύξεις μπόρει τελικά είναι διαφορετικές οι καταστάσεις στην πραγματικότητα.. Δεν νομίζω πως θα έμπαιναν έτσι εύκολα άτομα ηλικίας άνω των 30 να καθίσουν να διαβάσουν πάλι αν δεν χρειαζόταν κ δεν τους ήταν απαραίτητο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Γνωρίζει κανείς από PHOTOSHOP ...? :worry: Ας μου στήλει pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igreek Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Το ECDL το βλέπω χάσιμο χρόνου και χρημάτων, εγώ έχω πρόγραμμα για σεμινάρια και πιστοποίηση microsoft και linux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Εγώ που είμαι φοιτητής σε σχολή Τηλεπληροφορικής και διοίκησης, αξίζει να πάρω και πτυχίο ECDL? Δηλαδή θα έχω καλύτερες επιλογές για δουλειά? Διότι η σχολή μου είναι πληροφορικής... Βλέπω στην σελίδα ECDL οτι είναι 7 μαθήματα για το βασικό επίπεδο. Αυτά τα 7 μαθήματα σε πόσες ώρες γίνονται? Επίσης όποιοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα, αν μπορούν να μας περιγράψουν τί περίπου έχουν κάνει και πόσο εύκολα/δύσκολα είναι τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εγώ που είμαι φοιτητής σε σχολή Τηλεπληροφορικής και διοίκησης, αξίζει να πάρω και πτυχίο ECDL? Δηλαδή θα έχω καλύτερες επιλογές για δουλειά? Διότι η σχολή μου είναι πληροφορικής... Βλέπω στην σελίδα ECDL οτι είναι 7 μαθήματα για το βασικό επίπεδο. Αυτά τα 7 μαθήματα σε πόσες ώρες γίνονται? Επίσης όποιοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα, αν μπορούν να μας περιγράψουν τί περίπου έχουν κάνει και πόσο εύκολα/δύσκολα είναι τα πράγματα! Λογικά αφού είσαι σε σχολή πληροφορικής είναι χασιμό χρόνου να ασχοληθείς με το ECDL CORE , γιατί δεν ασχολείσαι με πιο εξειδικευμένα προγράμματα..? Τώρα οι ώρες εκμάθησης της ecdl διαφέρουν απο εκπαιδευτήριο σε εκπαιδευτήριο κ εξαρτάται πολύ κ ο αριθμός των μαθητών που θα είναι μέσα στην τάξη. Για παράδειγμα σε μια νορμαλ τάξη που τα άτομα είναι από 2 εως 6 άτομα οι ώρες διδασκαλίας και για τις 6 ενότητες είναι συνολικά 60, η 7 ενότητα είναι η θεωρεία που την μαθαίνεις μόνος σου. Προσωπικά θα έλεγα πως είναι αρκέτα εύκολο αλλά εξαρτάται κ απ'τον σπουδαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ξερει κανεις απο που και αν γινεται να κατεβασω το προγραμμα με τα τεστ του ACTA??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παρατείνεται για ένα ακόμα έτος η ισχύς των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ 13/11/2008 Για ένα (1) ακόμα έτος παρατείνεται, σύμφωνα με την με αριθμό πρωτοκόλλου Γ/27767/13-11-2008 Απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ., η ισχύς: 1. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. μέσα στο έτος 2006. 2. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest και ICT Hellas, τα οποία εκδόθηκαν μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και αρχικά είχε παραταθεί η ισχύς τους μέχρι 31-12-2007 και κατόπιν μέχρι 31-12-2008. δηλ. μέχρι 31-12-2009 3. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, Key-Cert και Acta, που εκδόθηκαν μετά από την ημερομηνία πιστοποίησής τους και μέχρι 31.12.2006. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ξερει κανεις απο που και αν γινεται να κατεβασω το προγραμμα με τα τεστ του ACTA??? Το έψαξα και ρώτησα αλλά τεστ της ACTA στο internet δεν υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ξερει κανεις απο που και αν γινεται να κατεβασω το προγραμμα με τα τεστ του ACTA??? με τα ΑCTA μπορεις να κανεις δωρεαν τεστ, κ να σου στειλουν τα αποτελεσματα απο το κεντρο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει εαν το ACTA εχει την ιδια ισχυ στην αγορα εργασιας με το ECDL. ενδιαφερομαι για τις τρεις ενοτητες που θα μου επιτρεψουν να συμμετασχω σε προκυρηξεις του δημοσιου. γενικοτερα οι εργοδοτες ζητουν συγκεκριμμενα καποιο πτυχιο ή γενικα γνώσεις υπολογιστων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει εαν το ACTA εχει την ιδια ισχυ στην αγορα εργασιας με το ECDL. ενδιαφερομαι για τις τρεις ενοτητες που θα μου επιτρεψουν να συμμετασχω σε προκυρηξεις του δημοσιου. γενικοτερα οι εργοδοτες ζητουν συγκεκριμμενα καποιο πτυχιο ή γενικα γνώσεις υπολογιστων? Και η ACTA κ η ECDL είναι φορείς πιστοποιήσης γνώσεων για τους Η/Υ κ βέβαια έχουν την ίδια ισχύ και στις προκυρήξεις του δημοσίου και στον ιδιωτικό τομέα!!! Συγκεκριμένα κάποιο πτυχίο από συγκεκριμένο φορέα δεν νομίζω να ζητούν , οι περισσότεροι ζητούν να έχεις γνώσεις στους υπολογιστές που αν είναι πιστοποιημένες με κάποιο πιστοποιητικό ακόμα καλύτερα.. Μπορεί στον ιδιωτικό τομέα να μην στο ζητήσουν καν το πιστοποιητικό, έτσι κι αλλιώς οι γνώσεις θα φανούν στην πράξη.. Μην προβληματίζεσαι πάντως αν θα δώσεις ACTA ή ECDL το ίδιο πράγμα είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Όποιο πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΕΕΚ, συμπεριλαμβανομένου και του ACTA δηλαδή, είναι αποδεκτό από τον δημόσιο (στενό και ευρύτερο) τομέα. Για τον ιδιωτικό είναι, όπως κάθε τι άλλο, στην ευχέρεια του εργοδότη. Μάλιστα, ECDL και ACTA βασίζονται στην ίδια ακριβώς ύλη (αυτή του ΟΕΕΚ δηλαδή). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts