Jump to content

Smartphone μέχρι 200ευρώ

assiminam
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Προσπαθώ να διαλέξω ένα κινητό μεταξύ 130-200ευρώ αλλά δεν είμαι καθόλου σχετική και πάνω που αποφασίζω κάτι αλλάζω γνώμη.

Θέλω να έχει καλή φωτογραφική μηχανή (κ καμερα), εγγύηση και αρκετά καλό ίντερνετ. Τι θα μου προτείνατε? Δε με ενοχλεί να είναι κινέζικο ή οτιδήποτε άλλο...

Ευχαριστώ!:)

Μοτο g 3 8gb απο οσο ξερω εχει πολυ καλη καμερα και σε αυτη την τιμη δεν μπορεις να κανεις λαθος με ενα τηλεφωνο κλασης (απο ποιοτικης πλευρας ) moto g ;)

Υπαρχει και το meizu m2 note αλλα νομιζω χανει στον τομεα της καμερας, ειναι ομως μια καλη overall επιλογη

Tης κοπελιάς θα της αρέσει το j5 με πολύ καλή πίσω κάμερα, φλας στην μπροστινή κάμερα, καλή μπαταρία, ελαφρύ λειτουργικό και....sasmsung....;)

Δεν αναφερεις εάν θέλεις αγορά από Ελλάδα ή από Κίνα.η δική μου πρόταση από Ελλάδα είναι να κοιτάξεις προς huawei p8 lite ενώ για αγορά από Κίνα κάτι σε xiaomi redmi note2-3 και meizu mx4 pro το οποίο αυτή την στιγμή υπάρχει σε εξαιρετική προσφορά σε κινεζικό sait.

Μία φίλη μου έχει το Samsung J5 και είναι πολύ ευχαριστημένη. Όσο και να το έχει φορτώσει με εφαρμογές δεν κολλάει καθόλου λέει.

Επίσης προτείνω το XiaoMi Redmi 3 που σκέφτομαι να το πάρω και εγώ.

Αν δεν έχεις θέμα με τις μεγαλύτερες inches, τότε κοίτα και τα Meizu M2 Note, Xiaomi Redmi Note 3 και Meizu Mx4 Pro.

Αν διαλέξεις κάποιο από τα xiaomi ή meizu θα σου πρότεινα να κάνεις την αγορά από το vickmall.com

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. :) :D

Το j5 πράγματι το είχα δει και μου άρεσε αλλά αν κατάλαβα καλά έχει πολυ παλιό επεξεργαστη και αυτό επηρεάζει το κατα πόσο ανταποκρίνεται γρήγορα?? (είμαι και λίγο άσχετη...ελπίζω να χρησιμοποιώ τους σωστούς όρους).

Ομολογώ ότι θα προτιμούσα η αγορά να γίνει στην Ελλάδα. Αλλά αν υπάρχουν σελίδες που μπορούμε να εμπιστευτούμε και έξω δε το απορρίπτω. Σίγουρα όμως η αγορά εδώ είναι πιο γρηγορη κ ευκολη φαντάζομαι.

Όλα τα άλλα smartphones που προτείνατε μάλλον πρέπει να κάτσω και να τα κοιτάξω γιατί δεν τα ήξερα σα μάρκες και δε τα κοίταζα πολύ. Εχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Τι γνώμες υπάρχουν? :rolleyes:

Κοπελιά το j5 είναι σχεδιασμένο ακριβώς για σενα... :D

Άσε τα άλλα και την Κίνα για άλλους και μη σκοτιζεις το μυαλουδακι σου...;)

J5, moto g3 και p8 lite έχουν μικροδιαφορές αλλά πάνω κάτω είναι ισότιμα στο γενικό σύνολο. Το moto g έχει την καλύτερη κάμερα και τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε θεμα αναβαθμίσεων λογισμικού, το J5 έχει την καλύτερη οθόνη και ίσως κ την καλύτερη αυτονομία ενώ το p8 lite έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και (για μένα) την πιο ωραία σχεδίαση. Δούλεψα και το J5 και το moto g3 και κατεληξα τελικά στο 2ο, αλλά θεωρώ ότι και τα 3 έχουν περίπου την ίδια εμπειρία χρήσης. Απο Ελλάδα δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθεις με κάτι άλλο. Από Κίνα ας σε κατατοπίσουν οι πιο ενημερωμένοι

Το j5 θα σε προβληματισει εάν χρησιμοποιείς viber.

Το p8 lite έχει μετριότατη κάμερα

Το j5 θα σε προβληματισει εάν χρησιμοποιείς viber.

Το p8 lite έχει μετριότατη κάμερα

τι θα ήταν καλο τοτε κατα τη γνωμη σου?

Εγώ πάντως πήρα το j5 στην δικιά μου ενώ είχε το p8 lite και είναι πολύ ευχαριστημενη ενταξει με το viber συμβιβάζεσαι απλά το ανοιγεις και έρχονται τα μηνύματα αυτό ειναι όλο
PaOk RE!!!!