assiminam Δημοσιεύτηκε February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να διαλέξω ένα κινητό μεταξύ 130-200ευρώ αλλά δεν είμαι καθόλου σχετική και πάνω που αποφασίζω κάτι αλλάζω γνώμη. Θέλω να έχει καλή φωτογραφική μηχανή (κ καμερα), εγγύηση και αρκετά καλό ίντερνετ. Τι θα μου προτείνατε? Δε με ενοχλεί να είναι κινέζικο ή οτιδήποτε άλλο... Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μοτο g 3 8gb απο οσο ξερω εχει πολυ καλη καμερα και σε αυτη την τιμη δεν μπορεις να κανεις λαθος με ενα τηλεφωνο κλασης (απο ποιοτικης πλευρας ) moto g ;) Υπαρχει και το meizu m2 note αλλα νομιζω χανει στον τομεα της καμερας, ειναι ομως μια καλη overall επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Tης κοπελιάς θα της αρέσει το j5 με πολύ καλή πίσω κάμερα, φλας στην μπροστινή κάμερα, καλή μπαταρία, ελαφρύ λειτουργικό και....sasmsung....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Δεν αναφερεις εάν θέλεις αγορά από Ελλάδα ή από Κίνα.η δική μου πρόταση από Ελλάδα είναι να κοιτάξεις προς huawei p8 lite ενώ για αγορά από Κίνα κάτι σε xiaomi redmi note2-3 και meizu mx4 pro το οποίο αυτή την στιγμή υπάρχει σε εξαιρετική προσφορά σε κινεζικό sait. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μία φίλη μου έχει το Samsung J5 και είναι πολύ ευχαριστημένη. Όσο και να το έχει φορτώσει με εφαρμογές δεν κολλάει καθόλου λέει. Επίσης προτείνω το XiaoMi Redmi 3 που σκέφτομαι να το πάρω και εγώ. Αν δεν έχεις θέμα με τις μεγαλύτερες inches, τότε κοίτα και τα Meizu M2 Note, Xiaomi Redmi Note 3 και Meizu Mx4 Pro. Αν διαλέξεις κάποιο από τα xiaomi ή meizu θα σου πρότεινα να κάνεις την αγορά από το vickmall.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assiminam Δημ. February 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. :) :D Το j5 πράγματι το είχα δει και μου άρεσε αλλά αν κατάλαβα καλά έχει πολυ παλιό επεξεργαστη και αυτό επηρεάζει το κατα πόσο ανταποκρίνεται γρήγορα?? (είμαι και λίγο άσχετη...ελπίζω να χρησιμοποιώ τους σωστούς όρους). Ομολογώ ότι θα προτιμούσα η αγορά να γίνει στην Ελλάδα. Αλλά αν υπάρχουν σελίδες που μπορούμε να εμπιστευτούμε και έξω δε το απορρίπτω. Σίγουρα όμως η αγορά εδώ είναι πιο γρηγορη κ ευκολη φαντάζομαι. Όλα τα άλλα smartphones που προτείνατε μάλλον πρέπει να κάτσω και να τα κοιτάξω γιατί δεν τα ήξερα σα μάρκες και δε τα κοίταζα πολύ. Εχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Τι γνώμες υπάρχουν? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Κοπελιά το j5 είναι σχεδιασμένο ακριβώς για σενα... :D Άσε τα άλλα και την Κίνα για άλλους και μη σκοτιζεις το μυαλουδακι σου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 J5, moto g3 και p8 lite έχουν μικροδιαφορές αλλά πάνω κάτω είναι ισότιμα στο γενικό σύνολο. Το moto g έχει την καλύτερη κάμερα και τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε θεμα αναβαθμίσεων λογισμικού, το J5 έχει την καλύτερη οθόνη και ίσως κ την καλύτερη αυτονομία ενώ το p8 lite έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και (για μένα) την πιο ωραία σχεδίαση. Δούλεψα και το J5 και το moto g3 και κατεληξα τελικά στο 2ο, αλλά θεωρώ ότι και τα 3 έχουν περίπου την ίδια εμπειρία χρήσης. Απο Ελλάδα δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθεις με κάτι άλλο. Από Κίνα ας σε κατατοπίσουν οι πιο ενημερωμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλή κάμερα, εγγύηση, αγορά από ελλάδα και ταχύτητα -> πας σε lumia 640 ή 640 XL. Θα με ευχαριστήσεις μετά την αγορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 :lol: χα χα χα χα χα χα :lol: Θεός ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assiminam Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 :) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις!! Είστε όλοι σούπερ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το j5 θα σε προβληματισει εάν χρησιμοποιείς viber. Το p8 lite έχει μετριότατη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assiminam Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το j5 θα σε προβληματισει εάν χρησιμοποιείς viber. Το p8 lite έχει μετριότατη κάμερα τι θα ήταν καλο τοτε κατα τη γνωμη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ πάντως πήρα το j5 στην δικιά μου ενώ είχε το p8 lite και είναι πολύ ευχαριστημενη ενταξει με το viber συμβιβάζεσαι απλά το ανοιγεις και έρχονται τα μηνύματα αυτό ειναι όλο Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Samsung galaxy J5 ή Huawei P8 Lite Πήγαινε σε ένα κατάστημα να τα πιάσεις στο χέρι και όποιο σου αρέσει πάρ' το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assiminam Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 τελικα πήγα χτες και πήρα το j5!!! σας ευχαριστώ όλους πολύ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts