kiriakosk Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 με εχει ψησει να δωσω το remdi note 2 μου και να παω στο mi5 ! αξιζει η αγορα του ; απο αντοχη πως παει ; Εχω διαβασει αρκετα το νημα ! δεν το εχω αναγκη αμεσα το κινητο να περιμενω να πεσει η τιμη; Δεν νομίζω ότι θα το δούμε σύντομα κάτω από τα 280-290$... έτσι τουλάχιστον εκτιμώ, αλλά με τον έντονο ανταγωνισμό κανείς δεν νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Προσωπικά περιμένω το ΖUK Z2 3Gb σε τιμή θα και ROM θα έχει η διεθνή του έκδοση και θα επιλέξω μεταξύ των δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ζήτα να σου βάλουν την global μπορεί και να γίνεται! Με την Global rom μόνο με stable μπορείς να κάνεις unlock bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλησπέρα, Το πονεμένο θέμα με τις νυχτερινές φωτό εχει διορθωθεί καθόλου μετα απο τόσα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλησπέρα, Το πονεμένο θέμα με τις νυχτερινές φωτό εχει διορθωθεί καθόλου μετα απο τόσα updates? Μπα δεν διορθώνει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 το θέμα είναι παίζει να διορθώσει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λογικά για να γίνει θα πρέπει να γίνει update το Camera.apk το οποίο δεν το κάνουν δεν ξέρω γιατί, και να βελτιωθούν στο θέμα επεξεργασίας... Με λίγα λόγια πιστεύω ότι είναι θέμα software το ξενερωμα στις χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες, καθώς ο αισθητηρας πρέπει να είναι από τους πολύ καλούς της Sony (χωρίς να έχω ειδικές και πολλές γνώσεις επί του θεματος). Αν ξέρει κάποιος καλύτερα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λογικά για να γίνει θα πρέπει να γίνει update το Camera.apk το οποίο δεν το κάνουν δεν ξέρω γιατί, και να βελτιωθούν στο θέμα επεξεργασίας... Με λίγα λόγια πιστεύω ότι είναι θέμα software το ξενερωμα στις χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες, καθώς ο αισθητηρας πρέπει να είναι από τους πολύ καλούς της Sony (χωρίς να έχω ειδικές και πολλές γνώσεις επί του θεματος). Αν ξέρει κάποιος καλύτερα... Σαφώς δεν δικαιολογούνται τέτοιες επιδόσεις με τον αισθητήρα (ΙΜΧ 298) της σόνυ, έρχεται από παλιά αυτή η ιστορία με το software των κινέζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Απο την στιγμή που δώσανε τον kernel του mi5 στο xda έχουν αρχίσει να φτιάχνουν σχετικό άρθρο με τπν kernel οπότε πάει σε καλά χέρια!!! Edited September 10, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Kαλησπέρα, όπως είχα πει παλιότερα παρήγγειλα το κινητό από aliexpress και είναι ήδη εδώ Ελλάδα, από την Παρασκευή. Αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Το είχα ζητήσει κλειστό και σφραγισμένο το κουτί, οπότε όπως με ενημέρωσε ο πωλητής δεν θα είναι rooted, δεν θα έχει google play κτλπ. Συνοπτικά, (και αν γίνεται χωρίς γκρίνια :p:p:p ότι δεν έχω διαβάζει το θέμα, γιατί το έχω διαβάσει) επειδή ακούγονται διάφορα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια ρομ να περάσω και γενικά απο πού να αρχίσω ώστε να το φέρω στα μέτρα μου? Σας ευχαριστώ Υ.Γ Για όσους ρωτάνε ο πωλητής του aliexpress πολύ καλός και γρήγορος, τώρα για το κινητό θα σας πω λογικά αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Kαλησπέρα, όπως είχα πει παλιότερα παρήγγειλα το κινητό από aliexpress και είναι ήδη εδώ Ελλάδα, από την Παρασκευή. Αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Το είχα ζητήσει κλειστό και σφραγισμένο το κουτί, οπότε όπως με ενημέρωσε ο πωλητής δεν θα είναι rooted, δεν θα έχει google play κτλπ. Συνοπτικά, (και αν γίνεται χωρίς γκρίνια :p:p:p ότι δεν έχω διαβάζει το θέμα, γιατί το έχω διαβάσει) επειδή ακούγονται διάφορα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια ρομ να περάσω και γενικά απο πού να αρχίσω ώστε να το φέρω στα μέτρα μου? Σας ευχαριστώ Υ.Γ Για όσους ρωτάνε ο πωλητής του aliexpress πολύ καλός και γρήγορος, τώρα για το κινητό θα σας πω λογικά αύριο Καλοριζικο φιλε μου και να το χαρείς,λοιπον μπορεις να ρίξεις μια ματιά εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/ Εγω προσωπικά προτιμώ τις επίσημες ρομ και εχω την miui8 global εχει ολα τα Google services και στο μενού μισά ελληνικά εαν δεν σε πειράζει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatica595 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα! Βρήκα το Μi 5 σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή στο geekbying και σκέφτομαι να το τσιμπήσω :) Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί ώστε να μου πει με ποια ρομ του ήρθε...'Η τελοσπάντων εαν τους ζητήσω να μου βάλουν Global stable όπως γίνεται και στο vickmall , μήπως έχει ιδέα αν μπορούν να το κάνουν.. Thanks in advance :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα! Βρήκα το Μi 5 σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή στο geekbying και σκέφτομαι να το τσιμπήσω :) Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί ώστε να μου πει με ποια ρομ του ήρθε...'Η τελοσπάντων εαν τους ζητήσω να μου βάλουν Global stable όπως γίνεται και στο vickmall , μήπως έχει ιδέα αν μπορούν να το κάνουν.. Thanks in advance :rolleyes: Εγώ τα έχω παραγγείλει από κει ζήτησα να μη μου πειράξουν την ROM Και να αφήσουν την official αλλά δεν έβγαλα άκρη. ένα mail τη μέρα αλλάζαμε, τέτοιος ήταν ο ρυθμός απάντησης τους. αφού βαρέθηκα να προσπαθώ τους είπα να το στείλουν όπως θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλοριζικο φιλε μου και να το χαρείς,λοιπον μπορεις να ρίξεις μια ματιά εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/154-Mi-5-Gemini/ Εγω προσωπικά προτιμώ τις επίσημες ρομ και εχω την miui8 global εχει ολα τα Google services και στο μενού μισά ελληνικά εαν δεν σε πειράζει. Τι εννοείς μισά ελληνικα? Θα ήθελα να περάσω μια rom και να ψιλο-ησυχάσω, μην την αλλάζω κάθε τόσο. Μπορείς να μου στείλεις link για αυτήν που έχεις καθώς και οδηγίες? Επίσης χρειάστηκε να κάνεις unlock τον bootloader? Edited September 12, 2016 by hmmy92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Λοιπόν παλικάρια είμαι ανάμεσα στο mi5 και στο redmi pro με την οθόνη oled. Εσείς πιο θα με προτείναται και γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatica595 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μετά από αναζήτηση βρήκα αυτούς τους εκπτωτικούς κωδικούς για το ibuygoo για όποιον ενδιαφέρεται. Για το λευκό και μαύρο Mi5 3-64GB που δοκίμασα λειτούργησε με έκπτωση 15.99 $, υποθέτω θα ισχύει και για τα υπόλοιπα μοντέλα "MI532BLPL" , mi 532g black "MI532WHPL" , mi5 32g white "IBYMI564BLPL" , mi5 64g black "IBYMI564WHPL" ,mi5 64g white, "MI5128WHPL" mi 5 128g, white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Τι εννοείς μισά ελληνικα? Θα ήθελα να περάσω μια rom και να ψιλο-ησυχάσω, μην την αλλάζω κάθε τόσο. Μπορείς να μου στείλεις link για αυτήν που έχεις καθώς και οδηγίες? Επίσης χρειάστηκε να κάνεις unlock τον bootloader? το κινητό πολύ δυνατό και καλό, δεν του έχω περάσει άλλη ROM προς το παρόν. Ο πωλητής του aliexpress πολύ καλός, σφραγισμένο, με προστατευτικό και το κουτί σε ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Είμαι στην αγορά καινούριου κινητού και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό τι λέτε αξίζει;;; και σκέφτομαι να το πάρω το ali...έχετε να μου προτείνεται τπτ συγκεκριμένο για το συγκεκριμένο κινητό και από που να το πάρω και τι έκδοση?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Είμαι στην αγορά καινούριου κινητού και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό τι λέτε αξίζει;;; και σκέφτομαι να το πάρω το ali...έχετε να μου προτείνεται τπτ συγκεκριμένο για το συγκεκριμένο κινητό και από που να το πάρω και τι έκδοση?? Εχω το mi5 pro για μένα αξίζει 1)για τον αποθηκευτικό χώρο 2) τώρα με την τιμή του. οταν το αγόρασα ήταν περίπου 100ευρω πάνω. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Λοιπόν παλικάρια είμαι ανάμεσα στο mi5 και στο redmi pro με την οθόνη oled. Εσείς πιο θα με προτείναται και γιατί Mi5 ανεπιφύλαχτα η σειρά Mi είναι η ναυαρχίδες της xiaomi που σημαίνει ότι χαλαρά για 4-5 χρόνια υποστήριξη τεχνική δες το Mi2Mi2S ακόμα το υποστηρίζουν σε android εκδόσεις kai MIUI V8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Σήμερα το παραλάβω λογικά. . Θα έχει fake rom Έχω δικαίωμα για ξεκλείδωμα της rom. Ποια περνάω για αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 270$ με global rom για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-xiaomi-Mi5-snapdragon-820-3GB-64GB-5-15-3000mAh-16ML-NFC-dual-sim-4K-video/1986585_32632847013.html?aff_platform=aaf&sk=fyfAUb2FY%3A&cpt=1473939092612&aff_trace_key=8e7ea1e661bb4ba19b0a04d6f922b054-1473939092612-03740-fyfAUb2FY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 παιδιά έχω αφήσει την official rom την κινεζική και έχω διώξει οτι εφαρμογή κινεζική με ενοχλεί, λογικά κάποια στιγμη θα περάσω την global. Προς το παρόν το μονο που παρατηρώ είναι τα γραμματα σε καμια λινκ στο φβ η στον chrome δεν εμφανίζονται καλά. παραθέτω εικόνα για να δείτε τι εννοώ.Εχετε καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Καλησπέρα. Είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενός πανέμορφου mi5 . Το ψάχνω σιγά σιγά και βρήκα ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που δέχομαι στο Viber. Όταν πάω να τις ανοίξω μου γράφει δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Edit. Τελικά την έκανα επανεγκατάσταση και όλα οκ. Βέβαια παράξενο αυτό που έγινε αλλά δεν βαριέσαι. Edited September 15, 2016 by babis79st Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 παιδιά έχω αφήσει την official rom την κινεζική και έχω διώξει οτι εφαρμογή κινεζική με ενοχλεί, λογικά κάποια στιγμη θα περάσω την global. Προς το παρόν το μονο που παρατηρώ είναι τα γραμματα σε καμια λινκ στο φβ η στον chrome δεν εμφανίζονται καλά. παραθέτω εικόνα για να δείτε τι εννοώ.Εχετε καμια ιδέα? Αδερφέ αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διάβασει ότι πρέπει να αλλάξεις τα fonts, αυτά είναι που προκαλούν το σχετικό πρόβλημα... Βρες τη ρύθμιση στο μενού... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αδερφέ αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διάβασει ότι πρέπει να αλλάξεις τα fonts, αυτά είναι που προκαλούν το σχετικό πρόβλημα... Βρες τη ρύθμιση στο μενού... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και ποιο font να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts