hmmy92 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 το παρήγγειλα και εγώ από aliexpress. Όλοι αυτοί οι οδηγοί, roms κτλπ που υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Το hardware button δουλεύει στην αφή? Εγώ πέρασα την 8stable και το δουλεύω. Σαφώς το έστησα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και με Nova launcher. Επίσης xposed και miui tweaks πού τα προτείνω απαραιτήτως. Φίλε μου επειδή βλέπω πως γράφεις ότι χρησιμοποιείς xposed και miui tweak, δουλεύουν κανονικά πρώτον το xposed με android 6.0 , και έπειτα το miui tweaks συνεργάζεται σε όλες τις επιλογές του με την MIUI 8 ; Με ενδιαφέρει ειδικά οι επιλογές του miui tweaks για μείωση του μεγέθους των stock εικονιδίων , και του desktop grid, θα ήθελα πολύ να έχω 5 εικονίδια ανα σειρά στον stock launcher. Μην το πληρώσω άδικα το miui tweaks αν δεν τα κάνει αυτά στην MIUI 8. Και εγώ μόνο Nova χρησιμοποιώ με διάφορα icon packs απο play store για τον κύριο λόγο ότι δεν μου αρέσουν τα τόσο μεγάλα εικονίδια της miui και η αδυναμία αλλαγής του desktop grid. Ειδικά αν το miui tweaks έχει και καμιά επιλογή για gesture με swipe up να ανοίγει κατι σαν app drawer τότε θα είχαμε την τέλεια αρχική οθόνη (θα μου πεις με swipe up έχουμε επιλογή search apps αλλά δεν είναι το ίδιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Περασα global beta Όλα μία χαρά ή μετάφραση υπάρχει στα μισά όμως Βγάζει και ΟΤΑ αλλά πρέπει να κατέβει πάλι ολόκληρη ή ρομ μάλλον επειδή έχω custom recovery!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Περασα global beta Όλα μία χαρά ή μετάφραση υπάρχει στα μισά όμως Βγάζει και ΟΤΑ αλλά πρέπει να κατέβει πάλι ολόκληρη ή ρομ μάλλον επειδή έχω custom recovery!! Σε ποια σου βγάζει ΟΤΑ στην 6.8.25; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ναι Έβγαλε ένα μικρό 85 μεγαμπυτε Που δεν το πέρασε όμως μετά Και τώρα έβγαλε ΟΤΑ ολόκληρη την ρομ 1.4 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ναι Έβγαλε ένα μικρό 85 μεγαμπυτε Που δεν το πέρασε όμως μετά Και τώρα έβγαλε ΟΤΑ ολόκληρη την ρομ 1.4 γιγα Ναι έτσι την πέρασα και εγώ απο twrp,μόνο που μετά το install τις ρομ θέλει και wipe data εκτός τα άλλα δύο για να μην κολλήσει στο mi. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν έκανα wipe και ξεκίνησε Την πρωτη φορά μόνο εκανα wipe όταν περασα την 6.8.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν έκανα wipe και ξεκίνησε Την πρωτη φορά μόνο εκανα wipe όταν περασα την 6.8.18 Πως σου φαίνεται η επίσημη ρομ;; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 το παρήγγειλα και εγώ από aliexpress. Όλοι αυτοί οι οδηγοί, roms κτλπ που υπάρχουν? https://xiaomi-miui.gr/community/?8f3d7386 Εδώ όλα στα ελληνικά...πως και έτσι από το ττιςαλι πόσο το πήρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Πως σου φαίνεται η επίσημη ρομ;; Πιο γρήγορη μου μοιάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/?8f3d7386 Εδώ όλα στα ελληνικά...πως και έτσι από το ττιςαλι πόσο το πήρες; το εμπιστεύομαι και ήταν πιο φθηνό, 257 άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 το εμπιστεύομαι και ήταν πιο φθηνό, 257 άσπρο Δυστυχώς εγώ όχι...τρις μουφα συσκευές μου έχουν στείλει...και όταν ήταν να το γυρίσω πίσω μόνο το 80% επιστροφή είχα...για αυτό το αποκαλω τρισαλι...δύο μουφα και ένα μεταχειρισμένο...για αυτό λέω με μακριά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δυστυχώς εγώ όχι...τρις μουφα συσκευές μου έχουν στείλει...και όταν ήταν να το γυρίσω πίσω μόνο το 80% επιστροφή είχα...για αυτό το αποκαλω τρισαλι...δύο μουφα και ένα μεταχειρισμένο...για αυτό λέω με μακριά εξαρτάται ο πωλητής, μια χαρά σχόλια έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Πιο γρήγορη μου μοιάζει Αυτό βλέπω και εγω ειναι δηλαδή οπως την περίμενα,περασα και ενα ζιπ για να διαγράψει τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Τι zip είναι αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Τι zip είναι αυτό ; Το έφτιαξα για να διαγραφω με twrp τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ π.χ.(hangouts,drive,Google video)και ήχους ταπετσαρίες. Edited August 27, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Έχεις κανα λινκ από κάνα cloud ; Πως το φτιάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Έχεις κανα λινκ από κάνα cloud ; Πως το φτιάχνεις Θα το ανεβάσω στο mega, πήρα ενα zip απο το Xda και έγραψα ποιες εφαρμογές ή οτι άλλο θέλεις για να διαγράψεις πριν το εκανα με root explorer τωρα απλα με το ζιπ. https://mega.nz/#!4wJmVAaI!t8gcA_AhgWWxwTRWZPtdybi61xkZWnHcdHldGdKxwTg Edited August 27, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Thanks !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Thanks !!!!!!!!!!!! Αν δεν θες να διαγράψεις κατι άνοιξε το script και διέγραψε την γραμμή. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδες βοήθεια. Έκανα flash την κινεζική έκδοση και περίμενα να δω miui8 αλλά βλέπω την 7 και μου βγαζει το update app την 8 αλλά δεν την κατεβάζει. Επίσης γεμισα με διάφορες κινεζικές εφαρμογές. Εγώ θέλω την επίσημη miui 8 με αγγλικα. Τι πρεπει να κάνω;Sent from my MI 5 using Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/dfa1abba9be589cfb55be01902ce0fe3.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiriskal Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα. Απο το aliexpress μου βλεπω ειναι πιο φθηνο το mi5. Εχει παραγγειλει κανεις απο το aliexpress?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα. Απο το aliexpress μου βλεπω ειναι πιο φθηνο το mi5. Εχει παραγγειλει κανεις απο το aliexpress?? Όλα είναι σχετικά με το alie. Θέλει προσοχή, ιδιαίτερα αν είσαι αρχάριος.. Προτίμησε κάποια από τις "σιγουρες" λύσεις Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ναι Έβγαλε ένα μικρό 85 μεγαμπυτε Που δεν το πέρασε όμως μετά Και τώρα έβγαλε ΟΤΑ ολόκληρη την ρομ 1.4 γιγα Αυτό γίνεται σε όσους έχουν περάσει κάποιο εργαλείο recovery TWRP. Πρέπει να κατεβάσεις όλη την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiriskal Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Καλησπέρα. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που έχει αγοράσει το Xiaomi Mi5 αν πλήρωσε τελωνειακούς δασμούς και ποιο ποσό. Edited August 31, 2016 by argiriskal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts