spideman3 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα εγώ έχω Mi3 είμαι μέλος τις beta team global. Το επίπεδο είναι σαν τις multi από τα κινεζομάγαζα και ίσως λίγο καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα εγώ έχω Mi3 είμαι μέλος τις beta team global. Το επίπεδο είναι σαν τις multi από τα κινεζομάγαζα και ίσως λίγο καλύτερο. Το μενού και οι εφαρμογές έχουν ελληνικά; Ενας φίλος απο το miui beta team global μου είπε κάθε αναβάθμιση καλύτερη μετάφραση και στην stable miui8 ίσως να είναι έτοιμη. επιτέλους μια official με ελληνικά!!!!! Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Το μενού και οι εφαρμογές έχουν ελληνικά; Ενας φίλος απο το miui beta team global μου είπε κάθε αναβάθμιση καλύτερη μετάφραση και στην stable miui8 ίσως να είναι έτοιμη. επιτέλους μια official με ελληνικά!!!!! Σε στέλνω κάποια screenshot για να καταλάβεις εγώ έχω τώρα την 6.7.26 η οποία είναι μόνο για beta μέλη της global. upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ευχαριστούμε αλλά από Tapatalk τουλάχιστον είναι όλες θολες... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Σε ευχαριστώ @spideman3 μια χαρά είναι καλύτερα απο τα κινεζομάγαζα και δεν χρειάζεται το morelocale για ελληνικά στις εφαρμογές, σιγά σιγά θα εχει πλήρη μετάφραση. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Από την 6.7.21 η Global Developer Rom η οποία ανεβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα (Παρασκευή) έχει Ελληνικά. Που την βρίσκουμε αυτήν φίλε? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδιά λέω να πάρω το Mi5 στα 64GB. Ξερω ότι με το 32GB η μόνη διαφορά είναι στον συγχρονισμό 1.8 το 32GB ενώ τα 64GB στα 2.15. Πόσο ελεύθερο χώρο αφήνει το 32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Παιδιά λέω να πάρω το Mi5 στα 64GB. Ξερω ότι με το 32GB η μόνη διαφορά είναι στον συγχρονισμό 1.8 το 32GB ενώ τα 64GB στα 2.15. Πόσο ελεύθερο χώρο αφήνει το 32? 26.35GB το 32. Που την βρίσκουμε αυτήν φίλε? Δεν την βρίσκεις γιατί απλά η global developer για mi5 έχει σταματήσει στην Version: 6.5.30 (MIUI7) μόνο η china developer βγαίνει προς το παρόν. Ο φίλος αναφέρεται σε άλλη συσκευή και γράφει σε thread άλλης συσκευής δημιουργείτε άδικα σύγχυση. Edited July 28, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Που την βρίσκουμε αυτήν φίλε? en.miui.com - download βρίσκεις την συσκευή πας Global και την κατεβάσεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος όντως έχουν μείνει στην 6.5.30 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το mi5 έχει ασύρματη φόρτιση; Το τοποθέτησα στην βαση και δεν είδα να κάνει φόρτιση. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το mi5 έχει ασύρματη φόρτιση; Το τοποθέτησα στην βαση και δεν είδα να κάνει φόρτιση. Όχι, δε διαφημιστηκε ποτε ή αναφερθηκε σε καποιο spec sheet ότι εχει ασυρματη φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Με την gkalen rom ... Την ξεζουμισα...ή μου φαίνεται!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Με την gkalen rom ... Την ξεζουμισα...ή μου φαίνεται!!! από ότι βλέπω η μπαταρία δεν κρατά σε αυτή την ρομ. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ήταν μετα απο ινσταλ ρομ..τώρα μετά από 2-3 φόρτισης ή επόμενη ενημέρωση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παίδες, καθε φορά που φλασαρετε κάνετε wipe data? Είμαι με gtv 6.7.21 και πριν λίγο κατέβασα τη φρέσκια 6.7.28 που τα παιδιά του miui. Gr με συνέπεια και ταχύτητα ανέβασαν. Το πρόβλημα μου είναι πως μέσα από το twrp δε μπορώ να δω το zip με τη ρομ και για την ακρίβεια ο φάκελος sdcard είναι κενός. Εννοείται πως μέσω υπολογιστή βλέπω κανονικά όλα τα αρχεία, αλλά και τη ρομ. Τι μπορεί να φταίει; Έκανα αρκετές φορές reboot to recovery μέσα από το recovery, wipe cache και dalvik, αλλά δε θέλω να κάνω wipe data γιατί έχω στήσει καλά το κινητό. Επίσης φοβάμαι ότι αν δεν κάνω wipe data δε θα ανοίξει η προστασία του twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παίδες, καθε φορά που φλασαρετε κάνετε wipe data? Είμαι με gtv 6.7.21 και πριν λίγο κατέβασα τη φρέσκια 6.7.28 που τα παιδιά του miui. Gr με συνέπεια και ταχύτητα ανέβασαν. Το πρόβλημα μου είναι πως μέσα από το twrp δε μπορώ να δω το zip με τη ρομ και για την ακρίβεια ο φάκελος sdcard είναι κενός. Εννοείται πως μέσω υπολογιστή βλέπω κανονικά όλα τα αρχεία, αλλά και τη ρομ. Τι μπορεί να φταίει; Έκανα αρκετές φορές reboot to recovery μέσα από το recovery, wipe cache και dalvik, αλλά δε θέλω να κάνω wipe data γιατί έχω στήσει καλά το κινητό. Επίσης φοβάμαι ότι αν δεν κάνω wipe data δε θα ανοίξει η προστασία του twrp Μόνο wipe cache και dalvik κάνουμε...και όχι wipe data...το wipe data Σβήνει δεδομένα κσι ότι έχεις στο κινητό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Παίδες, καθε φορά που φλασαρετε κάνετε wipe data? Είμαι με gtv 6.7.21 και πριν λίγο κατέβασα τη φρέσκια 6.7.28 που τα παιδιά του miui. Gr με συνέπεια και ταχύτητα ανέβασαν. Το πρόβλημα μου είναι πως μέσα από το twrp δε μπορώ να δω το zip με τη ρομ και για την ακρίβεια ο φάκελος sdcard είναι κενός. Εννοείται πως μέσω υπολογιστή βλέπω κανονικά όλα τα αρχεία, αλλά και τη ρομ. Τι μπορεί να φταίει; Έκανα αρκετές φορές reboot to recovery μέσα από το recovery, wipe cache και dalvik, αλλά δε θέλω να κάνω wipe data γιατί έχω στήσει καλά το κινητό. Επίσης φοβάμαι ότι αν δεν κάνω wipe data δε θα ανοίξει η προστασία του twrp Για να δει την SD πρέπει μέσα από το twrp :wipe -> format data-> γράφεις yes-> swipe to format,μετα στο κεντρικό μενού reboot ->reboot to recovery όλη αυτή ή διαδικασία θα σβήσει τα παντα από το κινητό σου θα πρέπει με περάσεις με τον υπολογιστή την ρομ στην SD card και θα την δει. Edited July 31, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μόνο wipe cache και dalvik κάνουμε...και όχι wipe data...το wipe data Σβήνει δεδομένα κσι ότι έχεις στο κινητό... @Nos1453, trifos : Παιδια, αυτό είναι το θεμα , ότι θελω να αποφυγω το wipe data, γιατι θα πρεπει να ξαναστησω από την αρχη το κινητο. Εντωμεταξύ, το data encryption επαναρχεται μετα από κάθε φλασαρισμα? Γιατι αν είναι να κανουμε wipe data κάθε φορα από twrp για μια αναβαθμιση, ζητω που καηκαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ρε παλικαρια σκεφτομαι να το παρω και εγω το mi5... ειχα σχεδον ολα τα xiaomi κινητα και τωρα εχω μεινει με το note 3 pro Το πιο σημαντικο για μενα η μαλλον αυτο που με ενδιαφερει ειναι η καμερα του, ειναι οντως τοσο "wow" οσο λεγανε οτι θανε? με απιστευτα γρηγορα focus τελεια καθαρες κλπ? επισης με την μποστινη καμερα τι παιζει ειναι η κλασσικη απλη καμερα που εχουν τα περισσοτερα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Στις βραδινές θα ψιλοαπογοητευτεις... Αλλα γενικά κρίνοντας, εγώ που είμαι ένας χρήστης "του σωρου" χωρίς να έχω γνώσεις σε θέματα φωτογραφίας, είμαι πολύ ευχαριστημένος... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 @Nos1453, trifos : Παιδια, αυτό είναι το θεμα , ότι θελω να αποφυγω το wipe data, γιατι θα πρεπει να ξαναστησω από την αρχη το κινητο. Εντωμεταξύ, το data encryption επαναρχεται μετα από κάθε φλασαρισμα? Γιατι αν είναι να κανουμε wipe data κάθε φορα από twrp για μια αναβαθμιση, ζητω που καηκαμε... Στο ξανά λέω!!! Μόνο wipe cache και dalvik κάνουμε...και όχι wipe data...το wipe data Σβήνει δεδομένα κσι ότι έχεις στο κινητό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) v@gelis εαν κάνεις update κανεις αυτό που λέει ο Γιαννης,εαν θες install και δεν βλέπει τίποτα το twrp,την SD card την βλέπει SD card 0; τότε θέλει format data και στην πρώτη περίπτωση μπορεί να σου βγάλει με κόκκινα γράμματα σφάλματα εαν δεν βλέπει την sdcard 0. Edited August 1, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Στο ξανά λέω!!! Μόνο wipe cache και dalvik κάνουμε...και όχι wipe data...το wipe data Σβήνει δεδομένα κσι ότι έχεις στο κινητό.. Βρε συ, εχω κανει μερικες χιλιαδες φλασαρισματα σε anroid ολα αυτα τα χρονια, πιστεψε με , ξερω καλα τι κανει η εντολη "wipe data". Το προβλημα μου ειναι το encryption των δεδομενων και το "αναγκαστικο" wipe data που φαινεται οτι πρεπει να κανω, καθως ετσι ως εχει τωρα δε βλεπει τιποτα απο την εσωτερικη μνημη (0Β ειναι το partition αυτο δηλαδη). Με αλλα λογια την πατησα και θα πρεπει να το ξαναστησω απο την αρχη - απλα ελεγα μηπως υπηρχε καποιο αλλο "workaround", αλλα κατα πως φαινεται δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Στο mi cloud είχες κάνει backup πριν γίνουν όλα αυτά;;;; Εάν ναι τότε είσαι τυχερός...αλλιώς από την αρχη δυστυχώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ρε παλικαρια σκεφτομαι να το παρω και εγω το mi5... ειχα σχεδον ολα τα xiaomi κινητα και τωρα εχω μεινει με το note 3 pro Το πιο σημαντικο για μενα η μαλλον αυτο που με ενδιαφερει ειναι η καμερα του, ειναι οντως τοσο "wow" οσο λεγανε οτι θανε? με απιστευτα γρηγορα focus τελεια καθαρες κλπ? επισης με την μποστινη καμερα τι παιζει ειναι η κλασσικη απλη καμερα που εχουν τα περισσοτερα κινητα? Η γνωμη μου επειδη το ειχα.Το κινητο ειναι τουμπανο αλλα οσο αφορα την καμερα δεν ειναι ισαξιο με τις αλλες ναυαρχιδες s7 g5.Εχω αλλαξει πολλα κινητα τα κινεζικα εχουν μεινει πισω μονο στο θεμα της καμερας σε σχεση με τον ανταγωνισμο Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts