Jump to content

Dell Axim X50

Κοινοποίηση

Recommended Posts

η απλα κανε guest partnership....αν δεν σε συνδεει τοτε...κατι ακομη,,η dell εβγαλε νεα αναβαθμιση ROM.Μην την κατεβασετε αδικα...Ειναι ιδια με του Ιανουαριου..χεχε..τα εχουν παιξει...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα δεν ξέρω αν μπορώ να θέσω το ερωτημά μου εδώ αλλά αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει θέλω να αγοράσω καποιο pocket pc τα λεφτά που δίνω είναι γύρω στα 400 euro έχω δει το dell axim x30 στα 624mhz cpu μπορώ να έχω τη γνώμη σας για αυτό ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?Ευχαριστώ πολύ!

File an psakseis ligo shedon ta idia lefta tha sou stoixeisei to 50v..apo ebay usa...pantos to X30 epeidi to eixa einai polu kalo...mono kako i mikri mpataria...k to vriskeis polu pio fthina apo 400 euro sto http://www.ebay.de

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση θα κοιτάξω αυτά που ανέφερες αν και έχω στο μυαλό μου και το ipaq rx3715

Εάν η VGA οθόνη, cf κάρτα, μεγαλύτερη ROM, 2700G, κλπ. του x50v δεν σε ενδιαφέρουν, το x30 είναι καλό για τα λεφτά του. Για το 3715 δεν ξέρω αλλά έχει μικρότερο επεξεργαστή από το x30. Αν τα έβρισκα όλα στα ίδια λεφτά θα έπαιρνα 2ο x50v.
y4

Το x50 έχει καλή μπαταρία? ή είναι ίδια με του x30 γιατί όπως και να το κάνουμε οι 4 ώρες είναι λίγες!Είχα ακούσει ότι δεν έχει και πολλή καλά πλαστικά ισχύει και στο x50 αυτό?Ευχαριστώ και συγνώμη αν κουράζω!

Το x50 έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και από ότι λένε καλύτερη του x30 το οποίο δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Πράγματι με τη vga οθόνη και τον γρήγορο επεξεργαστή η 1100mah μπαταρία δεν είναι και τόσο καλή. Ειδικά το wifi την τελειώνει για πλάκα. Αυτό όμως διορθώνεται σε αντίθεση με άλλα μέρη που όπως και να έχει δεν αλλάζουν. (όπως είπα πριν cf, vga screen, κάρτα γραφικών, ROM, κ.α.

Όπως έχουν πει και άλλοι στο παρελθόν σημασία έχει τι χρειάζεσαι εσύ. Ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και υπάρχουν διάφορα ppc για να τις καλύπτουν. Αυτό το thread είναι για το x50 και το x50v είναι το καλύτερο ppc ever !

y4

το χ30 οντως δεν εχει κ κορυφαια ποιοτητα κατασκευης..τα πλαστικα του μερη δεν ειναι κ τοσο συμπαγη....κ το design ξεπερασμενο...κατα τα αλλα ειδικα το 624 mhz ειναι κορυφαιο σε επιδοσεις non-vga...νομιζω για τα λεφτα του (ισως κ πιο κατω απο 300 ευρω) ειναι οτι πιο καλο....κορυφαιος επεξεργαστης,τελευταιο λειτουργικο,bt-wifi,64 ραμ,

Μα πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους και οι άλλες εταιρίες να βάλουν 3d κάρτες στα ppc τους μπας και μεγαλώσει η αγορά και βγουν παιχνίδια…

Αυτό το demo στο x50v είναι το κάτι άλλο ! http://www.powervr.com/Downloads/Demos/index.asp?Demo=PowerVRRacer

y4

Καλησπέρα δεν ξέρω αν μπορώ να θέσω το ερωτημά μου εδώ αλλά αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει θέλω να αγοράσω καποιο pocket pc τα λεφτά που δίνω είναι γύρω στα 400 euro έχω δει το dell axim x30 στα 624mhz cpu μπορώ να έχω τη γνώμη σας για αυτό ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?Ευχαριστώ πολύ!

Το ipaq 2750 το έχεις κοιτάξει ? Νομίζω ότι και αξίζει τον κόπο (624 Mhz , 128 + 128 Mb , bt , wifi ) και μπορεί να σε καλύψει (με το παραπάνω) . Αμα δεις την οθόνη του θα καταλάβεις ότι δεν θέλεις τίποτα καλύτερο, εκτός και αν θέλεις ντε και καλά vga, που εγώ προσωπικά θεωρώ υπερβολικό .

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα μην συνεχιζουμε εδω αυτο το thread ειναι αποκλειστικα για το dell axim 50 αν θελεις κατι να μου προτεινεις εχω ανοιξει καποιο tread!και παλι ευχαριστω!

Γεια σας παιδιά. Εχει δοκιμάσει κανείς το συνδυασμό που γράφω στον τίτλο του ποστ μου; Εχω κομπλάρει λίγο, γιατί και το PDA και το GPS receiver θέλουν φόρτιση μετά από π.χ. 5 ώρες, οπότε ποιό να πρωτοφορτίσεις μέσα στο αμάξι; Τί έχετε κάνει σε αυτή την περίπτωση; Επίσης πώς το έχετε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο; Με βραχίονα στο παρμπριζ ή στις γρύλιες του air condition; Δε μπιστεύω να το κρατάει κανείς στο χέρι ή να έχει προσλάβει συνοδηγό ε; :lol: Ακόμη, με ποιο BT GPS το έχετε δοκιμάσει/συνδυάσει; Τέλος, σκέφτομαι να το αγοράσω από τo EXPANSYS.COM.GR. Η version που αναφέρει είναι η UK, αλλά την ίδια αναφέρει και το EXPANSYS.COM. Θα έχω τίποτε προβλήματα ασυμβατότητας γενικώς και ειδικώς όταν θα θέλω να αναβαθμίσω τη ROM του;

Αρχικά σκεφτόμουν για τη λύση του MIO 168, αλλά αφού θα δώσω που θα δώσω 650€ (μαζί με το GPS και το Destinator) γιατί να μη δώσω και άλλα 200 για να πάρω το HP2410. Σε διάφορα φορουμς, διάβασα για μικροκολλήματα, για το ένα για το άλλο, σε κάποιο έγκυρο φόρουμ στη βαθμολογία ανάμεσα στα 10 καλύτερα ήταν το τελευταίο με το DELL να έρχεται 2o. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του λέω να το αγοράσω.

Ευχαριστώ.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το thread:

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=78379

$250 ???? επίσης το link που δίνει ο Howard2k δεν φαίνεται να δουλεύει …

Έρχεται όμως από moderator και φαντάζομαι θα έχει κάποια βάση. Δεν το πολύκαταλαβαίνω, απάτη άραγε ? ίσως να έκανε λάθος… περιμένω νεότερα !

Η αλήθεια είναι πως είναι και special μέρα σήμερα heh

y4

• 3 weeks later...

Απιστευτο !! Η dell συνεχίζει ακάθεκτη !!

ΝΕΑ ROM για το x50 και Χ50v :

http://support.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&SystemID=PDA_AXIM_X50&os=PPCA&osl=en&deviceid=7464&devlib=7&category=7&releaseid=R98710

Improvements:

1. Improved the compatibility with certain CF cards

2. Improved the power management within the CompactFlash driver

3. Improved the WLAN driver for the unrecognized card issue

4. Improved Bluetooth memory management

5. Enhanced the processor speed scheme (Auto) for better balance between performance and battery life

6. Improved the compatibility of Bluetooth FTP

7. Make the wireless button driver more robust

8. Improved the compatibility of Switcher Bar application

9. Enhanced the compatibility of Data Backup utility

10. Enhanced the WEP key security

11. Updated the Funk Odyssey client

12. Improved the frequency change mechanism of 2700G

13. Fixed issue when pausing live streaming video

14. Updated 2700G display driver

EDIT το link είναι για το v

y4

αν κ καπως αργα...φιλε εχω ακριβως τον συνδιασμο που λες.axim 50v + gps bt + destinator..to gps κραταει γυρω στις 9 ωρες ενω το axim γυρω στις 2-2.5 ωρες οποτε καταλαβαινεις οτι ανετα τα φορτιζεις ξεχωριστα...κ φυσικα να σου πω οτι το axim αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο στην καλυτερη τιμη.εγω το εχω στις γριλλιες με mountain cradle ...η rom αγγλικη ειναι η ιδια απο οπου κ να το αγορασεις (ακομη κ απο ντελλ ελλαδας),

Εγώ έχω το x50 με BT GPS - ίδιο BT GPS με το doctor, μετά απο δικό του recommendation - (στηριγμένο στις γρίλλιες) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με όσα προγράμματα πλοήγησης έχω δοκιμάσει (πολλά!). :rolleyes:

Thanks για το bios update :w00t:

• 2 weeks later...

Πολλά τα νέα σχετικά με τα wm5 σήμερα και η dell ανακοίνωσε επίσημα ότι θα τα προσφέρει για τα x50. Όχι δωρεάν όμως.

http://www1.us.dell.com/content/topics/global.aspx/corp/pressoffice/en/2004/2005_05_10_rr_000?c=us&l=en&s=corp

y4

Αυτο ειναι απο τα καλυτερα νεα ...εστω κ αν πληρωσουμε...που λογο ντελλ σιγουρα θα ειναι λογικη....τοτε το αξιμ μας θα ειναι παλι μπεστ....

Καλησπέρα, παιδιά έχετε βρει κάποιο car charger ή usb synch cable που να δουλέυει σωστά με x50v και δεν κάνει το γνώστο πρόβλημα με το flickering στην οθόνη λόγω των 5.4v.

Κάποιο link να το πάρω και εγώ, έχω πάρει 3 διαφορετικά που τελικά δουλεύουν μονο με x50 σώστα !

Γιατί το destinator δεν δουλέυει χώρις car charger χώρις να κλείνει την οθόνη!

Σας ευχαριστώ!

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

file mou apo oti eho psaksei k ego mono tis belkin kanei douleia...des edo...

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=80512&page=2&pp=25&highlight=car+charger

fusika an pas na agoraseis apo dell elladas to car charger pou dinei i dell ehei 13 euro + 50 euro metaforika.....imarton....

file mou apo oti eho psaksei k ego mono tis belkin kanei douleia...des edo...

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=80512&page=2&pp=25&highlight=car+charger

fusika an pas na agoraseis apo dell elladas to car charger pou dinei i dell ehei 13 euro + 50 euro metaforika.....imarton....

θα δοκίμαζες να πάρεις φορτιστή για PSP όπως λένε αυτή οι τύποι;

:confused:

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

mallon ohi...den tha kano karvouno to latremeno mou..pantos opos tha eides k esu min ksodeueis adika se mi aksiopista car charger...pare original dell i tis belkin pou ta protini i dell...nomizo kapoios diakakis fernei edo...

Από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ για το x50v το car charger του gps που έτυχε να έχω αγοράσει παλιότερα (EMTAC BT GPS το απλό). Και με κλειστό και με ανοιχτό το dell και με gps πρόγραμμα να τρέχει μαζί με mp3 και Bluetooth ανοιχτώ, ό,τι και να κάνω φορτίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. O φορτιστής δεν γράφει τίποτα επάνω. Το gps λεει: INPUT 5 VDC, 800 mA. Θα δοκίμαζα ίσως από μαγαζί με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά ένα φορτιστή στα ίδια volt (5 - 5.1v)και τουλάχιστον τόσα mA. Όχι πολύ πιο πάνω γύρω στα 1000 mA το πολύ.

Στη δική μου περίπτωση δουλεύει σωστά και δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα στο dell (η στην μπαταρία του). Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα όμως. (Πρόσεχε να πάρεις φορτιστή και όχι μετασχηματιστή)

EDIT: Το charger του PSP είναι πολύ δυνατό από ότι βλέπω. Δεν ξέρω ίσως να είμαι τυχερός που μου δουλεύει. Ίσως να έχει να κάνει και με το αμάξι ? Δεν ξέρω. Πάντως το wall charger του dell λέει 5.4v 2410 mA…. Λογικά θα έπρεπε να έχω το πρόβλημα.

y4

Χθες παραλαβα και εγω το Axim X50V μου απο Αμερικη. Τελικη τιμη εδω ~570€. Τελικη τιμη εκει ~430$ δηλ. 340€. Αν κανεις θελει να παρει και εχει γνωστο εκει ο οποιος πηγαινοερχεται ας το κανει αβλεπει

• The title was changed to Dell Axim X50