SIRHC Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 etsi elpizoun oi xristes twn x50... to cc tous leei apo mina se mina... alla kai ta x51 8eloun update... to bt stack tous einai xalia... btw... 8a mou e3igisei kapoios pws na steilw ena arxeio apo to 6600 mou sto x51v mesw bt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Εγω που έχω το X50v μέσω ΒΤ από διάφορα κινητά στέλνω κάνοντας pairing πρώτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Paidia kalhmera, Epeidh den eimai kai toso sxetikos:( h8ela na rotiso kati....(to rotisa kai sto HelpDesk, apantisi den phra). Exo to Dell Axim x51v, tou vazo ena(oxi mono ena,arketa) VGA theme alla fenete mono to 1/4 tou, sygkekrimena to pano dexia meros tou:( , giati? den exei VGA othonh to x51v? uparxei kapoio software pou leinei auto to problima? an yparxei mporeite na dosete link gia katebasma H na mou to steilete sto panagiotis_h@hotmail.com? Sas euxaristo PARA PARA POLY. Panagiotis an thelei kapoios as mou steilei me pm to email tou na tou steilo merika VGA themes pou prospatho na valo kai exo to parapano problhma. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 S1RHCg [at] gmail [dot] com <-- steilta edw na sou pw, to idio exw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Paidia kalhmera, Epeidh den eimai kai toso sxetikos:( h8ela na rotiso kati....(to rotisa kai sto HelpDesk, apantisi den phra). Exo to Dell Axim x51v, tou vazo ena(oxi mono ena,arketa) VGA theme alla fenete mono to 1/4 tou, sygkekrimena to pano dexia meros tou:( , giati? ........ an thelei kapoios as mou steilei me pm to email tou na tou steilo merika VGA themes pou prospatho na valo kai exo to parapano problhma. Το x50v όπως και το x51v έχουν vga οθόνη. Προφανώς τα themes που δοκιμάζεις είναι για ‘true vga’ κάτι με ενεργοποιείται με προγράμματα όπως sevga ή ozvga. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 edw kai arketo kairo to pda mou (axim x51) eixe arxisei kati trela tou styl na thelei soft reset gia na anoiksei na mou teleiwnei i mpataria enw itan se sleep mode kai na yperthermenete ksafnika, enw i mpataria epefte katakoryfa, to epsaksa kai vrika oti ftaiei to active sync, meta vrika kai ena report sth dell. Opoios exei ta idia provlimata as tou riksei mia matia, emena doulevei roloi twra! to link einai: http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?c=us&cs=19&docid=0BD5B8650D525766E0401E0A55177F46 Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το x51 αλλα έχω μερικές απορίες... 1) Διαβάζει κάρτες compact flash και sd; 2) Είναι αποκλειστικά pda ή είναι και τηλέφωνο; 3) Απο τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα τι γίνεται; 4) Έχει παρουσιάσει προβλήματα; 5) Η μπαταρία του είναι κάπως μικρή. Έχει ικανοποιητική αναμονή; 6) Η οθόνη του σε σχέση με το qtek 9000 είναι καλύτερη ή χειρότερη; Αυτά... :p Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 1) Διαβάζει και CF και SD/MMC 2) Είναι σκέτο PDA 3) Η τεχνική υποστήριξη (επειδή την έχω χρειαστεί) σου λέω ότι δεν θα τύχεισ καλύτερης αντιμετώπισης! 4) Προβλήματα δεν νομίζω να έχει... 5) Η μπαταρία με μπόλικη συνεχόμενη χρήση κρατάει κάπου 4-5 ώρες. (ικανοποιητικότατο σε σχέση με αυτά ποιυ προσφέρει...) 6) Και στο Dell 640x480 είναι η οθόνη αλλά και λίιιιιγο μεγαλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 1) Διαβάζει και CF και SD/MMC 2) Είναι σκέτο PDA 3) Η τεχνική υποστήριξη (επειδή την έχω χρειαστεί) σου λέω ότι δεν θα τύχεισ καλύτερης αντιμετώπισης! 4) Προβλήματα δεν νομίζω να έχει... 5) Η μπαταρία με μπόλικη συνεχόμενη χρήση κρατάει κάπου 4-5 ώρες. (ικανοποιητικότατο σε σχέση με αυτά ποιυ προσφέρει...) 6) Και στο Dell 640x480 είναι η οθόνη αλλά και λίιιιιγο μεγαλύτερη. -- Να προσθέσω στα παραπάνω ότι: 1- To x51v θα είναι το τελευταίο ppc της σειράς axim. 2- Έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα, δείτε το http://www.aximsite.com για περισσότερες πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 -- Να προσθέσω στα παραπάνω ότι: 1- To x51v θα είναι το τελευταίο ppc της σειράς axim. Πολύ πιθανό αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άρα μένει να δούμε. Έχεις κάποια πληροφορία ? -- 2- Έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα, δείτε το http://www.aximsite.com για περισσότερες πληροφορίες :) Αρκετά προβλήματα δεν θα το έλεγα το έχω πάνω από ένα μήνα και δεν έχω -κα νε να- πρόβλημα ! Σε ποια προβλήματα αναφέρεσαι ? Το μόνο παράπονο ήταν η έλλειψη μερικών προφίλ από το Bluetooth το οποίο σχεδόν έχει λυθεί ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 1) Διαβάζει και CF και SD/MMCΈχει δηλαδή δυο υποδοχές ή έχει μια η οποία διαβάζει CF και SD/MMC; Φαντάζομαι θα είναι και αρκετά πιο γρήγορο απο το 9000, έτσι; Μιλάμε πάντα για το 51 :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Για το πρώτο δεν έχω πληροφορία δυστυχώς. Είναι επίσημο . Δές στο http://www.aximsite.com . Για το 2ο το firmware δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς σταθερο. Περιμένοντας την A07 βέβαια, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Το δικό μου ενώ το είχα κλείσει κανονικά με παρατεταμένο πάτημα του on/off για full shut-down αποφάσισε να κρασάρει μες την νύχτα και να αδειάσει την μπαταρία και εκεί που έφευγα για διακοπές και το είχα πάρει μαζί μου για να περάσω την ώρα μου στη διαδρομή, δεν άνοιγε καν :( Έχει δηλαδή δυο υποδοχές ή έχει μια η οποία διαβάζει CF και SD/MMC; Φαντάζομαι θα είναι και αρκετά πιο γρήγορο απο το 9000, έτσι; Μιλάμε πάντα για το 51 έχει 2 υποδοχές. Άλλοστε οι CF είναι πολύ πιο μεγάλες σε μέγεθος από τις SD/MMC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τελικα παιδες αξιζει στο x50ν να κανω αναβαθμιση στα windows 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τελικα παιδες αξιζει στο x50ν να κανω αναβαθμιση στα windows 5? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ Σε καμία περίπτωση. Το update δεν είναι καθόλου σταθερό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Επίσημο θα γίνει όταν το πει η dell και αυτό δεν έχει γίνει. Προς το παρόν είναι μόνο φήμες αν και είναι βάσιμες ! Αυτό που έχει πει η dell είναι ότι συνεχίζει να το υποστηρίζει. Για το x50v καλυτέρα μην βάλεις τα wm5 εκτός και αν έχεις όρεξη να παίξεις αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν έχεις. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 telika einai epishmo h oxi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλησπερα παιδια,ειμαι εδω και 2-3 μερες κατοχος ενος μεταχειρισμενου dell axim x50v το οποιο εχει wm5 και θα ηθελα να μου υποδειξετε καποιον τροπο να τα αλλαξω σε wm3(που μπορω να τα βρω και πως μπορω να τα περασω). Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι ευκολο αυτο να γινει απο εναν αρχαριο χρηστη pda......... Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη..............ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Από τη σελίδα της dell: http://support.euro.dell.com/support/downloads/type.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&SystemID=PDA_AXIM_X50&os=PPM&osl=en&deviceid=11729&libid=7 Είναι εύκολο αν ακολουθήσεις πιστά της οδηγίες. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Από τη σελίδα της dell: http://support.euro.dell.com/support/downloads/type.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&SystemID=PDA_AXIM_X50&os=PPM&osl=en&deviceid=11729&libid=7 Είναι εύκολο αν ακολουθήσεις πιστά της οδηγίες. Ευχαριστω πολυ φιλε μου,ολα πηγαν μια χαρα.......... Τωρα θα ηθελα να μου προτεινεις καποια προγραμματα για αναπαραγωγη ταινιων(divx,mpeg κτλ),οπως και κανενα προγραμμα κοντρολ συσκευων καθως και θα ηθελα να μου εξηγησεις εαν ξερεις τι κανουν τα emulators........................ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 τα emulators εξομοιώνουν άλλες συσκευές. ΠΧ ένα emulator στο παλιό μου κινητό (6600) εξομοίωνε το game boy color και με τις κατάληλες ρομς μπορούσα να παίζω τα παιχνίδια του game boy στο κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω στο X50 για να αναγνώριση την Toshiba 4GB CF Card? Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Κανονικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι… Έχεις κάνει format σε fat32 ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πως γίνετε το format? :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Αν έχεις κάποιο card reader βάλε την κάρτα και κάνεις με το pc. Αλλιώς μπορείς και μέσω του ppc αλλά αν δεν την αναγνωρίζει καθόλου τι να σου πω… δύσκολα τα πράγματα. Σου δίνει κάποιο μήνυμα ? Τι ακριβώς γίνετε ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Στο X50 όταν τοποθετήσω την κάρτα μου βγάζει το μήνυμα "Unrecognized card. Enter the name of the device driver for this card. For information, see the card manufacturer's documentation. Unknown card in Socket 1" Ναι, έχω card reader αλλα δεν ξέρω πως να την κάνω format:O Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts