Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου βγαζει συνεχεια το μηνημα οτι εχω δοκιμαστικη εκδοση του LEng τη ειναι αυτο και που θα βρω το κλειδη ?σορυ αλλα εχω να ασχολιθω 1 χρονο με pda και προσπαθω να επανερθω:lol:
Γιαννης

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου βγαζει συνεχεια το μηνημα οτι εχω δοκιμαστικη εκδοση του LEng τη ειναι αυτο και που θα βρω το κλειδη ?σορυ αλλα εχω να ασχολιθω 1 χρονο με pda και προσπαθω να επανερθω:lol:

εχεις πμ :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημέρα

Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ?

Κώστας :cool:

Καλημέρα

Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ?

smartblock αλλα δεν δειχνει απενεργοποιημενο απλα οτι μιλαει και το ιδιο κανει οταν ειναι με αποκρυψη

Καλημέρα

Call SMS Blocker to vriskeis sta gnwsta magazakia. An den to vreis steile pm

exei 2 epiloges h mia oti milas kai h deuterh xtupaei mia fora kai meta ton petaei xwris na leei oti einai kateleimeno.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Kαλησπερα. αν μπορει καποιος ρε παιδια ας με βοηθησει...

Αυριο φευγω και προσπαθω να βρω και να βαλω το destinator 7 (απο το γνωστο μαγαζι..)

και πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη.

Μπορει να μου στειλει καποιος ενα πμ να μου πει ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω?

Και καμια οδηγια...

Αν ξερει και τι γινεται με τις καμερες.. Ειναι μεσα στο πακετο?Πρεπει να το βαλω extra?

Παιδιά ένα πρόγραμμα για να μετράμε το traffic του ιντερνετ για να μη φύγουμε πάνω από το δωρεάν; Και ένα πρόγραμμα να μπλοκάρει τα apps που πάνε να συνδεθούν μόνα τους.

Ευχαριστώ.

Παιδιά ένα πρόγραμμα για να μετράμε το traffic του ιντερνετ για να μη φύγουμε πάνω από το δωρεάν; Και ένα πρόγραμμα να μπλοκάρει τα apps που πάνε να συνδεθούν μόνα τους.

Ευχαριστώ.

To BatteryStatus ανάμεσα στα δεκάδες πράγματα που κάνει, μπορεί να μετράει και το traffic πολύ καλά. Το GPRS Monitor, κάνει μόνο αυτό, αλλά υπολογίζει και κόστος (σε περίπτωση που δεν έχεις προπληρωμένο όγκο, ή αν τον ξεπεράσεις).

Για να μην συνδέεται τίποτα χωρίς να το θέλεις, το NoData σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το GPRS στη συσκευή σου.

nixx

Ευχαριστώ πολύ :)

EDIT: Το GPRS monitor έχανε όλα τα data μετά από soft reset.

Έβαλα το spb gprs monitor και προς το παρόν πάει καλά.

καλημέρα παιδια.

Ρε παιδια , λυστε μου μια απορια... υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπουμε html email απο τα windows mobile? χθες πχ ετυχε και εβλεπα τα mail μου απο το iphone και πραγματικά ζηλεψα που δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα στα wm6!

:X

καλημέρα παιδια.

Ρε παιδια , λυστε μου μια απορια... υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπουμε html email απο τα windows mobile? χθες πχ ετυχε και εβλεπα τα mail μου απο το iphone και πραγματικά ζηλεψα που δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα στα wm6!

Εγω μια χαρα βλεπω html emails... Και στον λογαριασμο του Hotmail και στο λογαριασμο της Forthnet.. Απλα πρεπει να πατησεις τα κλασικα warnings για το html content και να κανεις download ολες τις φωτο..

χρησιμοποιεις απλο push email?

γιατι εγω το vodafone surf + mail , μεσα απο την πλατφορμα του visto κανει προωθηση και δεν εχω html

:X

O Opera Browser είναι Free;

αυτος ναι :)

http://rapidshare.com/files/94292149/opera_9.33_beta_fixed.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Αυτα καλυτερα ας τα βαζουμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211408

Αυτα καλυτερα ας τα βαζουμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211408

δεν το ειχα δει :blink:

ευχαριστω για την ενημερωση :)

να δω ποτε θα βρω χρονο να βαλω .....:worry: πραμα :rolleyes:

Εκτός Beta έχουμε τον Opera Browser, Freeware;

Ευχαριστώ φίλε που ενημερώνεις τα άτομα...! Μερικοί δεν το έχουνε δει ακόμα και άλλοι από αυτούς ψάχνουν να βρουν εφαρμογές που ίδη έχω βάλει στο Thread μου. Ακόμα και εγώ ψάχνω συνέχεια για καινούργιες εφαρμογές όπως βλέπεις, για να ανανεώνω την λίστα!!!

Notebook User: Lenovo 3000 N200

Εκτός Beta έχουμε τον Opera Browser, Freeware;

τον ανεβαζω τωρα ;)

τον ανεβαζω τωρα ;)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αλλά υπενθυμίζω, το θέλω Freeware και όχι σπασμένο...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αλλά υπενθυμίζω, το θέλω Freeware και όχι σπασμένο...

ειναι η εκδοση που φορα το diamond :)

free ;)

http://rapidshare.com/files/127716846/Opera_9.5__Build_1126.cab

ειναι η εκδοση που φορα το diamond :)

free ;)

http://rapidshare.com/files/127716846/Opera_9.5__Build_1126.cab

Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ φίλε μου!!!

Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ φίλε μου!!!

υπαρχει και πιο νεο build (1409)αλλα αυτο που εδωσα δουλευει πολυ πιο καλα απο το νεοτερο αυτην την στιγμη ;)

υπαρχει και πιο νεο build (1409)αλλα αυτο που εδωσα δουλευει πολυ πιο καλα απο το νεοτερο αυτην την στιγμη ;)

Εντάξει, άμα βρεις το χρόνο όμως, ανέβασε το και εκείνο να το βάλω στην λίστα μου...

Υ.Σ. Θα το δω το αρχείο σου έτσι κι αλλιώς την επόμενη εβδομάδα, οπότε άμα έχεις δουλειά μην το ανεβάσεις αυτή την εβδομάδα, εαν όχι ανέβασε το όποτε μπορέσεις.

kapies selides den tin anigei kan kai mou leei error px. in.gr:mad:

kai kapies alles bgazei kinezika anti gia ellinika:blink::wacko:

kata ta alla auto to zoom in out me exei entiposiasei:D

[sIGPIC][/sIGPIC]