noone Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Κανονικότατα δουλεύει κ σε PPC. Εγώ προτιμώ το CardExport για λόγους αισθητικής περισσότερο αλλά κ λειτουργικούς. Το CardExport εμφανίζει ένα εικονίδιο στο κάτω μέρος της today screen, το πατάς και επιλέγεις λειτουργία USB(activesync, storage). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ε ναι αυτό είναι το καλό του CardExport! Το άλλο δεν το έχει αυτό...? Πέρα από κάτι προβλήματα που είχα με την "ενεργοποίηση" της έκδοσης 3 του CardExport που με ανάγκασε να ξαναγυρίσω στη 2.2 εγώ το χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Το WM5torage το ανοίγεις σαν πρόγραμμα και πατάς ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Είναι πολύ απλοϊκό σαν πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 pop.mail.yahoo.com και smtp.mail.yahoo.com αν κατάλαβα τι ζητάς.:) και στην ερωτηση τομεας τι βαζω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 πιο καλό παιδί θα μου στείλει το softick? να το δοκιμάσω και εγώ? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να στείλω ένα αρχείο σε ένα άλλο PDA μέσω bluetooth? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 πιο καλό παιδί θα μου στείλει το softick? να το δοκιμάσω και εγώ? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να στείλω ένα αρχείο σε ένα άλλο PDA μέσω bluetooth? Το card export της softick εννοείς; Aκόμη δεν έχεις μάθει την πηγή της γνώσης στην υπογραφή μου;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 πιο καλό παιδί θα μου στείλει το softick? να το δοκιμάσω και εγώ? και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να στείλω ένα αρχείο σε ένα άλλο PDA μέσω bluetooth? Για το 2ο ερώτημά σου, ενεργποίησε το OBEX. Συνήθως στα PPCs ενεργοποιήται όταν είναι ενεργοποιημένη η θύρα υπερύθρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 johner το ξέρω μιας και περνάω ώρες εκεί :D απλώς είμαι λίγο τεμπέλης τώρα :D και όντως το OBEX είναι που βγάζει πρόβλημα. πως το ενεργοποιώ? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 johner το ξέρω μιας και περνάω ώρες εκεί :D απλώς είμαι λίγο τεμπέλης τώρα :D και όντως το OBEX είναι που βγάζει πρόβλημα. πως το ενεργοποιώ? Διάβασε τι σου έγραψα και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 δεν έχω ibiza καρδιά μου. (δηλαδή δεν έχω infrared στο Kaiser) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 δεν έχω ibiza καρδιά μου. (δηλαδή δεν έχω infrared στο Kaiser) τι να τις κανεις θοδωρη τις υπερυθρες??? μονο για να στελνεις αρχεια σε συσκευες που δεν εχουν BLT χρειαζονται...ας αλλαξουν συσκευες αυτοι που εχουν προβλημα:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 δημήτρη δεν κατάλαβες, πρέπει να ενεργοποιήσω αυτό που λέει αλλά δεν ξέρω απο πού! επίσης το Infrared είναι πολύ χρήσιμο, γιατί με το S100 παλιά άναβα το AirCondition, Tv, DvD, γενικά τα πάντα. πολύ χρήσιμο. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 δημήτρη δεν κατάλαβες, πρέπει να ενεργοποιήσω αυτό που λέει αλλά δεν ξέρω απο πού! επίσης το Infrared είναι πολύ χρήσιμο, γιατί με το S100 παλιά άναβα το AirCondition, Tv, DvD, γενικά τα πάντα. πολύ χρήσιμο. Φίλε κάνε ένα κόπο και κατέβασε (από το ipmart ή όπου αλλού θες) το Tweaks2K2.NET και εγκατέστησέ το στο PPC σου. Όταν το εγκαταστήσεις, ενεργοποίησε την επιλογή για OBEX.(έχει βέβαια και πολλά άλλα που θα ήθελες να κάνεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 τι να τις κανεις θοδωρη τις υπερυθρες??? μονο για να στελνεις αρχεια σε συσκευες που δεν εχουν BLT χρειαζονται...ας αλλαξουν συσκευες αυτοι που εχουν προβλημα:lol: Ξέρεις τι πλάκα έχει να είσαι σε ένα χώρο με πολλά άτομα και να είναι κολλημένοι στην τηλεόραση και να τους αλλάζεις κανάλι και να μην ξέρουν τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 δημήτρη δεν κατάλαβες, πρέπει να ενεργοποιήσω αυτό που λέει αλλά δεν ξέρω απο πού! επίσης το Infrared είναι πολύ χρήσιμο, γιατί με το S100 παλιά άναβα το AirCondition, Tv, DvD, γενικά τα πάντα. πολύ χρήσιμο. Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά το HP6815 σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα από την τηλεόραση δεν την χειριζόταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά το HP6815 σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα από την τηλεόραση δεν την χειριζόταν... Είναι ανάλογα το PPC. Μερικά όπως αυτό που αναφέρεις, δεν έχουν δυνατό πομπό. Τα περισσότερα όμως και τώρα πιστεύω όλα τα καινούρια σε καλύπτουν ακόμα και στα 10 μέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 δημήτρη δεν κατάλαβες, πρέπει να ενεργοποιήσω αυτό που λέει αλλά δεν ξέρω απο πού! επίσης το Infrared είναι πολύ χρήσιμο, γιατί με το S100 παλιά άναβα το AirCondition, Tv, DvD, γενικά τα πάντα. πολύ χρήσιμο. Ξέρεις τι πλάκα έχει να είσαι σε ένα χώρο με πολλά άτομα και να είναι κολλημένοι στην τηλεόραση και να τους αλλάζεις κανάλι και να μην ξέρουν τι έγινε; Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά το HP6815 σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα από την τηλεόραση δεν την χειριζόταν... Είναι ανάλογα το PPC. Μερικά όπως αυτό που αναφέρεις, δεν έχουν δυνατό πομπό. Τα περισσότερα όμως και τώρα πιστεύω όλα τα καινούρια σε καλύπτουν ακόμα και στα 10 μέτρα. παιδες εκτος του deyan εισαστε ""ακυροι"" ολοι που λεει και το σουξε :lol::lol: ξεχαστε τις παλιες καλες εποχες με τις πλακες στις ξενες τηλεορασεις κλπ... με τα wm ξεχαστε τα αυτα...ουτε στο 1μ ουτε στα 2μ ουτε στους 10 ποντους δεν δουλευουν αυτα τα προγραμματακια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 To σήμα του Qtek S100 που είχα έφτανε μέχρι και 10-12 μέτρα, με το Novii remote control. Το ίδιο και το HTC P3600 που έχω τώρα, αλλά κάθε συσκευή πρέπει να την κάνεις "relearn" για να φτάνει τόσο μακριά. Αλλιώς πιάνει μόνο στα 2 μέτρα. Άρα το ότι δεν στέλνει μακριά το σήμα, ίσως να έχει να κάνει με το software κι όχι με το hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 To σήμα του Qtek S100 που είχα έφτανε μέχρι και 10-12 μέτρα, με το Novii remote control. Το ίδιο και το HTC P3600 που έχω τώρα, αλλά κάθε συσκευή πρέπει να την κάνεις "relearn" για να φτάνει τόσο μακριά. Αλλιώς πιάνει μόνο στα 2 μέτρα. Άρα το ότι δεν στέλνει μακριά το σήμα, ίσως να έχει να κάνει με το software κι όχι με το hardware. αγγελε με εξεθεσες :lol: δεν το ειχα δοκιμασει ποτε :blink: οποτε παιδια ανακαλω και συμορφωνομαι :ninja: (μην με πλακωσετε ολοι μαζι...ενας ενας ) αρα απωλεια οντως οι υπερυθρες ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarakis_nikos Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Γειά σας Νέος με HTC TyTN II Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει με e-mail που θα βρώ το μαγαζάκι γιατι πελαγοδρομώ... psarakis@pathfinder.gr Παράθεση psarakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Γειά σας Νέος με HTC TyTN II Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει με e-mail που θα βρώ το μαγαζάκι γιατι πελαγοδρομώ... psarakis@pathfinder.gr καλως ηρθες νικολα :) iPmart® forum - Powered by our members! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 γεια σας παιδια, προσπαθω να ρυθμισω να λαμβανω τα mail μου απο το yahoo αλλα δεν ξερω τι να βαλω στην ερωτηση τομεας στο πληροφοριες διακομιστη μηπως καποιος ξερει να μου πει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά καλησπέρα ( τι καλησπέρα τώρα ...???) ΒΟΗΘΕΙΑ . καθώς έσωνα αρχείο σε P3600 και wm5 κόλησε και έκανα soft reset. Και ερχόμαστε στην κατάσταση ..... που είναι το αρχείο ??? οεο . είναι xls και ήταν αποθηκευμένο στην sd . δεν είναι πουθενά . αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όμως ότι χάθηκαν άλλα δύο αρχεία τα οποία ήταν στον ίδιο φάκελο και δεν τα ειχα ανοίξει καθόλου. ΒΟΗΘΕΙΑ Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά καλησπέρα ( τι καλησπέρα τώρα ...???) ΒΟΗΘΕΙΑ . καθώς έσωνα αρχείο σε P3600 και wm5 κόλησε και έκανα soft reset. Και ερχόμαστε στην κατάσταση ..... που είναι το αρχείο ??? οεο . είναι xls και ήταν αποθηκευμένο στην sd . δεν είναι πουθενά . αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όμως ότι χάθηκαν άλλα δύο αρχεία τα οποία ήταν στον ίδιο φάκελο και δεν τα ειχα ανοίξει καθόλου. ΒΟΗΘΕΙΑ δεν προκειται να το βρεις πουθενα φιλε μου...δυστυχως δεν προλαβε να αποθηκευτει ....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ήταν μέσα πρίν. και του είχα κάνει αποθήκευση πιο πρίν . δεν υπάρχει καμία cache τπτ, κανένα πρόγραμμα.,.....?????????? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts