johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εννοείται το έχω εγκαταστήσει. Μάγκες το πρόγραμμα τα σπάει. Ilauncher και wisbar advance μάλλον φεύγουν!:D Με το smartdial δεν ξέρω τι παίζει γιατί έχω αλλάξει το default με το iphone dialer. Έχει ψάξιμο, αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Η αλήθεια είναι οτι δεν του έδωσα πάνω από 5 λεπτά, και το "έστειλα" αμέσως. μάλιστα έκανα backup-restore πριν και μετά για να είμαι σίγουρος οτι δεν άφησε τίποτα στο κινητό. γενικά πάντως δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές που αλλάζουν δραματικά το λειτουργικό.(πχ wisbar desktop) για κάποιον όμως που δεν χρησιμοποιεί άλλα plugins, αξίζει μια δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Η αλήθεια είναι οτι δεν του έδωσα πάνω από 5 λεπτά, και το "έστειλα" αμέσως. μάλιστα έκανα backup-restore πριν και μετά για να είμαι σίγουρος οτι δεν άφησε τίποτα στο κινητό. γενικά πάντως δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές που αλλάζουν δραματικά το λειτουργικό.(πχ wisbar desktop) για κάποιον όμως που δεν χρησιμοποιεί άλλα plugins, αξίζει μια δοκιμή Στο shell υπάρχουν tabs που βάζεις τα today plugins, όπως κάνει το pocket breeze για παράδειγμα. Θα έλεγα οτι δεν έχει σχέση με το wisbar desktop, το οποίο θεωρώ άχρηστο για ένα ppc. Το shell ανεβάζει την ευχρηστία στα ύψη. Σου φτιάχνει grid menu για εύκολη πρόσβαση σε προγράμματα. Και γενικώς καλύπτει πολλά κενά του λειτουργικού. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Στο shell υπάρχουν tabs που βάζεις τα today plugins, όπως κάνει το pocket breeze για παράδειγμα. Θα έλεγα οτι δεν έχει σχέση με το wisbar desktop, το οποίο θεωρώ άχρηστο για ένα ppc. Το shell ανεβάζει την ευχρηστία στα ύψη. Σου φτιάχνει grid menu για εύκολη πρόσβαση σε προγράμματα. Και γενικώς καλύπτει πολλά κενά του λειτουργικού. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή! Johny gia na to les esy tha axizei ton kopo.. Pantws kati se iphone prepei na fernei to gui tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Είναι πολύ βολικό γιατί πλέον αντικαθιστά την έναρξη. και βολεύει να βρίσκεις γρήγορα αυτό που θες με τα grid μενού που έχει. Το πρόγραμμα δεν επηρεάζει ούτε ο smartdial ούτε τις επαφές. Απλά έχει και δικιά του εφαρμογή. Απλά τις επαφές τις ψάχνει μόνο με βάση τους αγγλικούς χαρακτήρες... Δυστυχως αυτο το εντυπωσιακό theme του now είναι μόνο εκεί και όχι σε όλο το κινητό όπως περίμενα. Θα το κοιτάξω και καλύτερα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Με τα Ilancher, Pocket breeze, Batery status κλπ τι γίνεται. Τα βάζει σε tab? Πρέπει να τα βγάλεις από το today??? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Συγνωμμη γιατι δεν υποστηριζει και win2003? δεν καταλαβα? μεσα σε 2 χρονια βγαζουν μια συσκευη off? ...................... Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Με τα Ilancher, Pocket breeze, Batery status κλπ τι γίνεται. Τα βάζει σε tab? Πρέπει να τα βγάλεις από το today??? Yeap φτιάχνεις δικά σου tabs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 An to thelei kaneis F u l l ...pm me;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Άκυρο. Το έβαλα κι εγώ. Fun...f*****g... tastic. Η today screen μου δεν μοιάζει και πολύ με την παραπάνω εικόνα. Δεν πιάνει όλη την οθόνη προς τα πάνω. Πως γίνεται... το θέλω τώρα...:( Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Στο shell υπάρχουν tabs που βάζεις τα today plugins, όπως κάνει το pocket breeze για παράδειγμα. Θα έλεγα οτι δεν έχει σχέση με το wisbar desktop, το οποίο θεωρώ άχρηστο για ένα ppc. Το shell ανεβάζει την ευχρηστία στα ύψη. Σου φτιάχνει grid menu για εύκολη πρόσβαση σε προγράμματα. Και γενικώς καλύπτει πολλά κενά του λειτουργικού. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή! το wisbar desktop το έφερα σαν παράδειγμα επειδή και αυτό σε κάνει να ξεχνάς τι λειτουργικό έχεις. σίγουρα δεν έχει σχέση με το shell. απλά εγώ καλύπτω τα κενά του λειτουργικού με pocket plus και diary δεν νομίζω οτι έχει να μου προσφέρει κάτι άλλο. γενικά είμαι πιο "παραδοσιακός" με το ppc μου;) Συγνωμμη γιατι δεν υποστηριζει και win2003? δεν καταλαβα? μεσα σε 2 χρονια βγαζουν μια συσκευη off? ...................... το οτι δεν υποστηρίζει μια εφαρμοφή το λειτουργικό σου, δεν σημαίνει οτι πέθανε. απλά το shell παίζει πολύ με τα softkeys, κάτι που λείπει από τα 2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 An to thelei kaneis F u l l ...pm me;) Einai aplos kataphktiko molis evala se tabs to weatherpanel (den to allazw me to spb) το phonelarm kai to omapbattery kai paizei mia se prwth fash poli kala.. An malista apodeixthei stathero xwris krasarisamata tote vrika thn lisi pou epsaxana .. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ΤΟ E-WALLET PRO ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ Ε-ΜΑΙL ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Einai aplos kataphktiko molis evala se tabs to weatherpanel (den to allazw me to spb) το phonelarm kai to omapbattery kai paizei mia se prwth fash poli kala.. An malista apodeixthei stathero xwris krasarisamata tote vrika thn lisi pou epsaxana .. :Dmino παιζει οκ αν το βαλω στην καρτα;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Άκυρο. Το έβαλα κι εγώ. Fun...f*****g... tastic. Η today screen μου δεν μοιάζει και πολύ με την παραπάνω εικόνα. Δεν πιάνει όλη την οθόνη προς τα πάνω. Πως γίνεται... το θέλω τώρα...:( Και εγω εχω αυτο το "προβλημα". Η οθονη μου ειναι ετσι http://www.mobilitysite.com/reviews/SPBmobileshell/pic-14-Black-Theme.jpg και οχι ετσι... http://www.mobilitysite.com/reviews/SPBmobileshell/pic-12-Black-Theme.jpg Πως το αλλαζω ???:X EDIT !! Εγινε ετσι απο μονη της !!! αχαχαχχαχαχαχχαχαχααχχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Άκυρο. Το έβαλα κι εγώ. Fun...f*****g... tastic. Η today screen μου δεν μοιάζει και πολύ με την παραπάνω εικόνα. Δεν πιάνει όλη την οθόνη προς τα πάνω. Πως γίνεται... το θέλω τώρα...:( Το βρήκα. Εμφανίζεται στο wake up. Νομίζω πως είναι ώρα να φύγει πολλή σαβούρα από το κινητό (Wisbar adv, iLauncer, spb weather κ.α). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 mino παιζει οκ αν το βαλω στην καρτα;:O paizei mexri stigmhs apsoga.. Valto arkei na exeis xwro sthn main (2 mb) giati sthn sd den mpainei.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 thanks φιλε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 thanks φιλε;) na pare kai screenshots ;) http://i5.tinypic.com/2rwrs6c.jpg http://i5.tinypic.com/49h7sed.jpg ta exei ola kai symferei :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 πω-πω ομορφιες!!!!θα πιασω δουλεια το βραδυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Για να μπείτε στην οθόνη "now", αυτή του screenshot δηλαδη, πατάτε δύο φορές το δεξί softkey. Επίσης μετά από κάθε ξύπνημα από standby μπαίνει αυτόματα στο "Now". Φυσικά όλα αυτά ρυθμίζονται. Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 mino παιζει οκ αν το βαλω στην καρτα;:O Εγκαθίσταται αυτόματα στη main. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ωραιο προγραμμα και χρησιμο:) ...αλλα για τον καιρο δειχνει μονο μια πολη:( Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Φαίνεται να περιλαμβάνει, spb time, weather, plus, αλλά όλα αυτά είναι lite εκδόσεις, αν θέλετε πλήρεις δυνατότητες καιρού για παράδειγμα, το ενσωματωμένο spb weather δεν κάνει, άλλωστε το πρόγραμμα είναι περίπου 2mb. Πόσα να έχει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Προγραμματαρα. Μπραβο στην Spb! Ευχαριστουμε και τα παιδια για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts