corolla001975 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μια ερωτησει στο dual δεν μπορουμε να εχουμε και τις 2 sim και την sd καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μια ερωτησει στο dual δεν μπορουμε να εχουμε και τις 2 sim και την sd καρτα? Μονο με πατέντα. Εχει αναφερθεί κάπου μεσα σε αυτο το θεμα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μια ερωτησει στο dual δεν μπορουμε να εχουμε και τις 2 sim και την sd καρτα? Φίλε αν θές δες οδηγίες εδώ http://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/ Δεν ξέρω αν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε ή μην νομίζετε οτι ειναι το πρώτο κινητό που πιάνουμε στα χέρια μας. Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα αλλα μετα απο τόσα χρονια με άπειρες ναυαρχίδες,οταν λέμε κατι το εχουμε επεξεργαστεί και δεν ειναι τυχαίο.μπορει στις δικιες σας συσκευές να μην υπαρχει το πρόβλημα αλλα σε κάποιους απο εμάς υφίσταται. haters-lovers δεν εχουμε υπάρξει ποτε και ουτε θα υπάρξουμε στα 40 μας. :) Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξουμε οπαδοί. Όπως είπαμε όσο καλή συσκευή και να είναι το s7 edge στο κομμάτι του annoying touch είναι φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παντως παιδια αληθεια εγω αυτο που λετε οτι λιγο πριν ακουμπήσεις το δαχτυλο σου στην οθονη εχει παρει την εντολη λες και εχεις πατησει, δεν το κανει το δικο μου... τι να πω τετοια διαφορα απο κινητο σε κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-touch-enhancement-update-685481/ Αν κάποιος πέρασε το νέο software να μας πει αν άλλαξε κάτι στην ευαισθησία του touch. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάντως σαν OTA δεν έχει εμφανιστεί. Τώρα αν υπάρχει άλλος τρόπος ας μας πουν κάποιοι με περισσότερη πείρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παντως παιδια αληθεια εγω αυτο που λετε οτι λιγο πριν ακουμπήσεις το δαχτυλο σου στην οθονη εχει παρει την εντολη λες και εχεις πατησει, δεν το κανει το δικο μου... τι να πω τετοια διαφορα απο κινητο σε κινητο? Πρέπει να κρατήσεις το δάχτυλο ελάχιστα mm από την οθόνη και για αρκετά ms για να πάρει την εντολη .Δε νομίζω ότι μπορούν να γίνουν τυχαία touches καθώς μόνο εσκεμμενα θα κρατάς τόση ώρα το δαχτυλο πάνω από ένα εικονίδιο και σχεδόν ακουμποντας την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παίδες σε 4 s7 edge δεν έχω δει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παρά μόνο καταπληκτικό touch. Τσεκάρετε τις συσκευές σας για τυχόν defects... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παίδες σε 4 s7 edge δεν έχω δει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παρά μόνο καταπληκτικό touch. Τσεκάρετε τις συσκευές σας για τυχόν defects... Ας μην υπερβάλλουμε. Δεν έχουν προβλήματα οι συσκευές, απλά έτσι είναι οι οθόνες τους και η ευαισθησία. Αυτό που λέμε μπορεί να το καταλάβει μόνο όποιος είχε προηγούμενες εμπειρίες για αρκετό διάστημα με άλλες συσκευές (και ειδικότερα με iphone). Έχοντας iphone από το το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε, μέχρι και το 6s plus, μπορώ να καταλάβω τις διαφορές στην ευαισθησία του panel. Ειδικά στο browsing και σε μικρά links κλπ, με το iphone είχα πάντα μεγαλύτερη επιτυχία με το πρώτο touch και σπάνια έκανα "κλικς" που δεν ήθελα. Δεν είναι τραγικό πρόβλημα αυτό στο samsung αλλά θα μπορούσε απλά να είναι καλύτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ακριβώς.εν αναμονή του uptade λοιπόν. Δεύτερη ημέρα σήμερα που δεν έχει ανοίξει το 6s plus.Κωστη ακούς; ;) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ακριβώς.εν αναμονή του uptade λοιπόν. Δεύτερη ημέρα σήμερα που δεν έχει ανοίξει το 6s plus.Κωστη ακούς; ;) Αποτοξίνωση κάνεις ή ασκήσεις θαρρους. Χαχχαχ φιλικά έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ακριβώς.εν αναμονή του uptade λοιπόν. Δεύτερη ημέρα σήμερα που δεν έχει ανοίξει το 6s plus.Κωστη ακούς; ;) Στα λεγα hlias77. Είδες ποσω τεράστια διαφορά είχαν οι οθόνες σήμερα. Μου το εκρυβες τόσο καιρό το live testing Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ας μην υπερβάλλουμε. Δεν έχουν προβλήματα οι συσκευές, απλά έτσι είναι οι οθόνες τους και η ευαισθησία. Αυτό που λέμε μπορεί να το καταλάβει μόνο όποιος είχε προηγούμενες εμπειρίες για αρκετό διάστημα με άλλες συσκευές (και ειδικότερα με iphone). Έχοντας iphone από το το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε, μέχρι και το 6s plus, μπορώ να καταλάβω τις διαφορές στην ευαισθησία του panel. Ειδικά στο browsing και σε μικρά links κλπ, με το iphone είχα πάντα μεγαλύτερη επιτυχία με το πρώτο touch και σπάνια έκανα "κλικς" που δεν ήθελα. Δεν είναι τραγικό πρόβλημα αυτό στο samsung αλλά θα μπορούσε απλά να είναι καλύτερο. :) Για την ακριβεια με όλα τα κινητα (και καμια 50αρια IPhone Που περασαν από τα χερια μου) εχανα μπολικα πατηματα (σε πληκτρολογηση, επιλογή hyperlinks με μικρες γραμματοσειρες κλπ). Όλα τα Samsung εχουν καταπληκτικο touch, συμπεριλαμβανομενου του s7 edge... Κατά συνεπεια, ναι, θα προτεινα να τσεκαρετε για τυχον προβληματικες συσκευες και προσωπικα μονο προτέρημα βρισκω το θεμα digitizer των Samsung και σε καμια περιπτωση προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatenine Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να το αναφέρω αν έχει συμβει σε κανενα απο εσάς. όταν είμαι στο μεσσενγκερ του φεισπουκ και ανοίγω μια συνομιλία και έχει φωτογραφίες όταν πατάω και την ανοίγει κάνει κάτι σαν αστραπή στην φωτογραφία, (σαν να αλλάζει το σαιζ ενα πράγμα). δεν το κάνει πάντα αλλά το κάνει μερικές φορές. έχει συμβεί σε κανένα από εσας? επειδή μπορεί να είναι του μεσσενγκερ αλλά και του τηλεφώνου. δεν ξέρω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αποτοξίνωση κάνεις ή ασκήσεις θαρρους. Χαχχαχ φιλικά έτσι! Και τα δύο μάλλον!! ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα λεγα hlias77. Είδες ποσω τεράστια διαφορά είχαν οι οθόνες σήμερα. Μου το εκρυβες τόσο καιρό το live testing Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ρε συ Στέλιο πολύ ποιο ζωντανή η του edge αλλά έχω το θέμα που σου είπα.ευχομαι να λυθεί σύντομα και να παραμείνω στην παρέα.αντε πάρτο και εσύ να δούμε. :eek: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα σας, στη διαδικασία αγοράς του κινητού, βρήκα μια προσφορά. Ο πωλητής μου έδωσε το ΙΜΕΙ για να τσεκάρω την προέλευση. Δοκίμασα λοιπόν το site http://www.imei.info/ και σας επισυνάπτω τα αποτελέσματα. Είναι δυνατόν να είναι 64GB; Πρόκειται όπως βλέπετε για τη δίκαρτη έκδοση (935FD). Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ας μην υπερβάλλουμε. Δεν έχουν προβλήματα οι συσκευές, απλά έτσι είναι οι οθόνες τους και η ευαισθησία. Αυτό που λέμε μπορεί να το καταλάβει μόνο όποιος είχε προηγούμενες εμπειρίες για αρκετό διάστημα με άλλες συσκευές (και ειδικότερα με iphone). Έχοντας iphone από το το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε, μέχρι και το 6s plus, μπορώ να καταλάβω τις διαφορές στην ευαισθησία του panel. Ειδικά στο browsing και σε μικρά links κλπ, με το iphone είχα πάντα μεγαλύτερη επιτυχία με το πρώτο touch και σπάνια έκανα "κλικς" που δεν ήθελα. Δεν είναι τραγικό πρόβλημα αυτό στο samsung αλλά θα μπορούσε απλά να είναι καλύτερο. :) Εγώ παλι στην διάρκεια της μέρας πάντα χάνω κλικ στα δύσκολα σημεία όπου πονάει το πάνελ του iPhone, δηλαδή τις γωνιές. Απλά όπως είπα το να χάσεις ένα ταπ ειναι πιο ανώδυνο απο τα να μπαίνεις και να βγαίνεις στις σελίδες που ανοίγουν κατα λάθος. Επειδή έχω δουλέψει αρκετά Samsung πιστεύω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα και ειναι θέμα συνήθειας. Αν κάπου ειναι υπερβολικό τότε ειναι ελάττωμα της συσκευής. Ακριβώς.εν αναμονή του uptade λοιπόν. Δεύτερη ημέρα σήμερα που δεν έχει ανοίξει το 6s plus.Κωστη ακούς; ;) Ηλία το σίγουρο ειναι ότι θα το αγοράσω. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω. Θα πρέπει να με ικανοποιήσει πολύ και απο την άλλη λυπαμαι να δώσω το iPhone που το έχω όπως το πήρα ολοκαίνουργιο. Θα δούμε ίσως το δώσω στην γυναίκα μου αν συμβιβαστεί με το παντοφλέ. Βασικό κριτήριο θα ειναι η καμερα και το multitasking. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν περάσεις με....άζαξ την οθόνη του κινητού....κλάφτα χαράλαμπε και ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι που λέμε..... Παιδιά το άζαξ και τέτοιου είδους καθαριστικά του εμπορίου είναι για αποφυγή! Μην κάνετε πειράματα στα κινητά σας! ΜΟΝΟ με νεράκι της βρύσης ή απεσταγμένο νερό σε ελαφρώς βρεγμένο πανάκι να φύγουν τυχόν πιό χοντρές βρώμες. Και μετά από πάνω γυάλισμα με στεγνό πανάκι καθαρισμού γυαλιών οράσεως. Όλες οι οθόνες, αλλά κυρίως οι amoled οθόνες έχουν κάποιες ατέλειες. Αν δείτε την οθόνη υπό γωνίες και κάτω από έντονο φώς του ήλιου πιθανόν να απογοητευτείτε! Κατά μεγάλο ποσοστό θα δείτε μικρο-γρατζουνιές ή πολύ αχνές ατέλειες, γυαλάδες, μικρο-αλλοιώσεις κλπ...οπότε χαρείτε τα κινητά σας και ό,τι αυτά σας προσφέρουν. Φιλε μου καθαριζω με αζαξ οθονες εδω και πολλα χρονια και καμια δεν ειχε προβλημα. Ο μονος λογος να μην το κανω ειναι οτι το κινητο ειναι αδιαβροχο και το πλενω, αλλα εννοειται οτι οταν το εχεις χρησιμοποιησει πολυ και εχει λαδωσει η οθονη απο το μαγουλο σου, το νερο δεν κανει δουλεια οπως το αζαξ. Απο εκει και περα, πες μας τι προκαλει το αζαξ και μετα γραφε ανακριβειες. Ο μονος λογος που το απαγορευουν ειναι γιατι κατι ασχετες γκομενες πανε μπροστα στις οθονες με το αζαξ και ψεκαζουν να τρεχουν τα υγρα, οποτε εκει ναι μπορει να το βραχυκυκλωσεις, και ετσι ξεκινησε η θεωρια οτι απαγορευεται. Μια φορα στο πλαισιο σκαει μια θεια με την εγγονα της, να αφησουν το λαπτοπ σερβις γιατι ειχε χαλασει η οθονη. Τη λεει ο τεχνικος τι εχει? να λεει χαλασε η οθονη, κοιτα.. Την περναει με ενα υγρο σαν αζαξ, και της λεει, ειναι μια χαρα απλα ηθελε καθαρισμα. Απανταει η θεια, μα μας ειπατε να μην ριχνουμε υγρα πανω κτλ.... λοιπον, η ηλιθιοτητα του κοσμου δεν παλευεται, οποτε μην παιρνετε καποιους κανονες ως ευαγγελιο, μερικα πραγματα πρεπει να προστατευουν και απο τη χαζομαρα.. Παντως παιδια αληθεια εγω αυτο που λετε οτι λιγο πριν ακουμπήσεις το δαχτυλο σου στην οθονη εχει παρει την εντολη λες και εχεις πατησει, δεν το κανει το δικο μου... τι να πω τετοια διαφορα απο κινητο σε κινητο? Ας μην υπερβάλλουμε. Δεν έχουν προβλήματα οι συσκευές, απλά έτσι είναι οι οθόνες τους και η ευαισθησία. Αυτό που λέμε μπορεί να το καταλάβει μόνο όποιος είχε προηγούμενες εμπειρίες για αρκετό διάστημα με άλλες συσκευές (και ειδικότερα με iphone). Έχοντας iphone από το το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε, μέχρι και το 6s plus, μπορώ να καταλάβω τις διαφορές στην ευαισθησία του panel. Ειδικά στο browsing και σε μικρά links κλπ, με το iphone είχα πάντα μεγαλύτερη επιτυχία με το πρώτο touch και σπάνια έκανα "κλικς" που δεν ήθελα. Δεν είναι τραγικό πρόβλημα αυτό στο samsung αλλά θα μπορούσε απλά να είναι καλύτερο. :) οπως λεει και ο φιλος απο πανω, απλα εχει πολυ ευαισθητο και καλο touch, εγω αυτο πιστευω.. δεν ειναι οτι δεν αξξιζεις, απλα μπορει να μην το νιωθεις ή ναναι οριακο το αγγιγμα, και να νομιζουμε οτι πριν αγγιξουμε πατιεται, ομως σιγουρα θελει να το συνηθισεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyegeo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος και εγω απο το Σάββατο 26 Μαρτίου. Μου εμφάνισε ενα οριζόντιο τρεμοπαιγμα στην οθόνη πριν 2 ημέρες και πάλι σήμερα. Εκανα κατευθείαν επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε για 1-2 λέπτα και μετα εξαφανίστηκε μόνο του. Το πάω για σέρβις μάλλον η ειναι τίποτα software προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Φιλε μου καθαριζω με αζαξ οθονες εδω και πολλα χρονια και καμια δεν ειχε προβλημα. Ο μονος λογος να μην το κανω ειναι οτι το κινητο ειναι αδιαβροχο και το πλενω, αλλα εννοειται οτι οταν το εχεις χρησιμοποιησει πολυ και εχει λαδωσει η οθονη απο το μαγουλο σου, το νερο δεν κανει δουλεια οπως το αζαξ. Απο εκει και περα, πες μας τι προκαλει το αζαξ και μετα γραφε ανακριβειες. Ο μονος λογος που το απαγορευουν ειναι γιατι κατι ασχετες γκομενες πανε μπροστα στις οθονες με το αζαξ και ψεκαζουν να τρεχουν τα υγρα, οποτε εκει ναι μπορει να το βραχυκυκλωσεις, και ετσι ξεκινησε η θεωρια οτι απαγορευεται. Μια φορα στο πλαισιο σκαει μια θεια με την εγγονα της, να αφησουν το λαπτοπ σερβις γιατι ειχε χαλασει η οθονη. Τη λεει ο τεχνικος τι εχει? να λεει χαλασε η οθονη, κοιτα.. Την περναει με ενα υγρο σαν αζαξ, και της λεει, ειναι μια χαρα απλα ηθελε καθαρισμα. Απανταει η θεια, μα μας ειπατε να μην ριχνουμε υγρα πανω κτλ.... λοιπον, η ηλιθιοτητα του κοσμου δεν παλευεται, οποτε μην παιρνετε καποιους κανονες ως ευαγγελιο, μερικα πραγματα πρεπει να προστατευουν και απο τη χαζομαρα.. οπως λεει και ο φιλος απο πανω, απλα εχει πολυ ευαισθητο και καλο touch, εγω αυτο πιστευω.. δεν ειναι οτι δεν αξξιζεις, απλα μπορει να μην το νιωθεις ή ναναι οριακο το αγγιγμα, και να νομιζουμε οτι πριν αγγιξουμε πατιεται, ομως σιγουρα θελει να το συνηθισεις.. Ωραία, αφού καθαρίζεις με άζαξ τις οθόνες ειδικά των κινητών τηλεφώνων και δεν έχεις κανένα πρόβλημα...συνέχισε έτσι, κάτι παραπάνω θα ξέρεις, δεν έχω να προσθέσω κάτι σ'αυτό. Και ο μόνος λόγος που τα απαγορεύουν είναι οι άσχετες γκόμενες και τα ζουμιά που τρέχουν και η θεία στο πλαίσιο. Και γι'αυτό ξεκίνησε η θεωρεία της απαγόρευσης και διαδόθηκε ανά την υφήλιο. Λοιπόν όντως η ηλιθιότητα του κόσμου δεν παλεύεται, έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ρε παιδια το oncircle τι ειναι και πως δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Για την ακριβεια με όλα τα κινητα (και καμια 50αρια IPhone Που περασαν από τα χερια μου) εχανα μπολικα πατηματα (σε πληκτρολογηση, επιλογή hyperlinks με μικρες γραμματοσειρες κλπ). Όλα τα Samsung εχουν καταπληκτικο touch, συμπεριλαμβανομενου του s7 edge... Κατά συνεπεια, ναι, θα προτεινα να τσεκαρετε για τυχον προβληματικες συσκευες και προσωπικα μονο προτέρημα βρισκω το θεμα digitizer των Samsung και σε καμια περιπτωση προβλημα... Έχουμε εντελώς διαφορετικές εμπειρίες χρήσης (περνάνε απο τα χέρια μου όλες οι συσκευές λόγω δουλειάς). Αλλά και πάλι δεν υπάρχει κανόνας για να σου πω πως εγώ είμαι σωστός ή λάθος. Στο θέμα πάντως των links σε μικρές γραμματοσειρές, η επιτυχία του touch στο iphone, ήταν ανέκαθεν αξεπέραστη (στα δικά μου χέρια). Αν όλοι όσοι "γκρινιάζουμε" είχαμε προβληματικές συσκευές, η samsung θα είχε κάνει κάτι πάρα πολύ στραβό με τόσες συσκευές με πρόβλημα! Για να μην το κουράζουμε πάντως, για να βγάλει fix η samsung πάει να πει πως μάλλον δεν ήταν όλα τόσο ...τέλεια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Πέρασα από τα Public στο mall σήμερα και είδα το κινητό.. Ποιο πολύ για τα χρώματα του, γιατί το είχα ξανά πιάσει στα χέρια μου αλλά μόνο μαύρο.. Στα video που έβλεπα τόσο καιρό το χρυσό μου φαινόταν πολύ χρυσό.. Ενώ αυτό στο Public ήταν τέλειο! Είναι όντως το χρυσό ή μήπως έφεραν και το ασημί; Το μαύρο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα για ένα περίεργο λόγο. Πολύ μαύρο και φαίνονταν οι δαχτυλιές έντονα.. Επίσης δοκίμασα και την edge οθόνη και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην πληκτρολόγηση.. Δεν ακουμπούσε το χέρι μου πάνω της.. Οπότε στα γενέθλια μου μάλλον θα είναι το δώρο μου.. Εκτός κι αν βγει το note 6 κι αλλάξω κινητό στη γιορτη μου την πρωτοχρονιά! Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Για να μην το κουράζουμε πάντως, για να βγάλει fix η samsung πάει να πει πως μάλλον δεν ήταν όλα τόσο ...τέλεια! :p Η Samsung έβγαλε update για να βελτιώσει το palm rejection, κάτι τελείως διαφορετικό με αυτό που συζητάμε τόση ώρα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το touch του s7/s7 edge είναι υποδειγματικο και όσοι έχουν σοβαρά θέματα να το ψάξουν με το service. Οι, δε, φίλοι των iPhone, μπορούν να ξαναπαρουν μήλο, που εχει 2 στρέμματα bezels για να μην έχουν accidental touches... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Η Samsung έβγαλε update για να βελτιώσει το palm rejection, κάτι τελείως διαφορετικό με αυτό που συζητάμε τόση ώρα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το touch του s7/s7 edge είναι υποδειγματικο και όσοι έχουν σοβαρά θέματα να το ψάξουν με το service. Οι, δε, φίλοι των iPhone, μπορούν να ξαναπαρουν μήλο, που εχει 2 στρέμματα bezels για να μην έχουν accidental touches... τι είναι το palm rejection?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts