Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση προς οποιον περασε απο τα χερια του και το s6 edge (και plus).. η φωτεινοτητα στον προκατοχο μηπως ειναι μεγαλυτερη? γιατι παρακολουθω αρκετα vs βιντεακια στο youtube και φαινεται πιο φωτεινη η οθονη του s6 (κυριως του plus). Κι επειδη ισως ξεγελαει η καμερα ειπα να ρωτησω καποιον κατοχο και των 2...

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα και πάλι παιδια. να ρωτήσω κάτι..εσας πόση ώρα θέλει να φορτιστει πλήρως το τηλέφωνο? το είχα στον ασύρματο γρήγορο φορτιστή της σαμσουνγκ και είχα ενεργοποιειμένη την γρήγορη φόρτιση και από 15% να φορτιστεί πλήρώς έκανε 2 ώρες και 40 λεπτά περίπου..είναι λογικό?

Ναι είναι 1 κλικ καλύτερη φωτεινότητα στο s6 edge από το 7 edge στο αυτόματο.

Σε manual το αντίθετο 1-2 κλικ υψηλότερη φωτεινότητα το 7 edge.

Και από τις μετρήσεις των εργοστασιακών test αποδεικνύεται αυτο που βλέπω και με το μάτι.

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S7-Edge-Smartphone-Review.161628.0.html

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλησπερα και πάλι παιδια. να ρωτήσω κάτι..εσας πόση ώρα θέλει να φορτιστει πλήρως το τηλέφωνο? το είχα στον ασύρματο γρήγορο φορτιστή της σαμσουνγκ και είχα ενεργοποιειμένη την γρήγορη φόρτιση και από 15% να φορτιστεί πλήρώς έκανε 2 ώρες και 40 λεπτά περίπου..είναι λογικό?

Θα σου πω αυτό αν σε βοηθά :

Στο κανονικό φορτιστή ( της πρίζας ) και με απενεργοποιημένη τη γρήγορη φόρτιση, από το 15% έως το 100% θέλει κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Αν αυτό σου λέει κάτι....

Ψυχραιμία παιδιά! Ευχαριστώ και για το σχόλιο για το hedy (αν και ήταν όντως διφορούμενο) και ευχαριστώ και το συμφορουμίτη για την εγνοια του καθώς όντως, δυστυχώς, στα φορουμς υπάρχει συχνά το φαινόμενο του αποπροσανατολισμού. Κατά λάθος, βέβαια, αλλά υπάρχει. Ο κάθε ένας μας είναι όμως υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Για να το κλείσουμε και μην μαλωσετε άδικα, το ένα Site από την εμπειρία μου είναι τουλάχιστον ύποπτο. Το hedy φαίνεται αξιόπιστο, το παρήγγειλα ήδη με αντικαταβολή καθώς δεν έχει άλλο τρόπο και αναμένω.

Υ.Γ: η αντικαταβολή δεν είναι ασφαλής τρόπος συναλλαγής καθώς η ταχυμεταφορές δεν έχουν ευθύνη του περιεχομένου που μεταφέρουν. Αν όντως δηλαδή έχει κινητό το πακέτο ή βρούβες.

Φίλε όταν παραλαβεις πεσμας εντυπώσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα

Μόλις πριν λίγα λεπτά μου βγήκε νέα ενημέρωση λογισμικού.!!!

Γερμανική unbranded συσκευή.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/da6f2d74c2def3c11a1c90e641b49740.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/7febfcfba16fd8379d4feaab673744d3.jpg

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι, βγήκε η ADP1 με διάφορες διορθώσεις. Γράψε μας εντυπώσεις όταν την δουλέψεις για λίγο.

Από το eglobal είχα κι εγώ άσχημη εμπειρία, με Note 5. Υποτίθεται πως έκανε λάθος το courier με την αποστολή και επί 1.5 μήνα περίμεναν να τους ενημερώσει. Τους ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, αλλά μου απαντούσαν ότι θα μου κάνουν απλά μια έκπτωση $10. Στο τέλος άνοιξα claim στο Paypal και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Προσοχή λοιπόν.

Για adblock χωρίς ρουτ υπάρχει το adguard.

Κι αυτό μόλις ενεργοποιηθεί βγάζει ενα κλειδί στη status bar κι είναι εκνευριστικό

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κάτοχος κι εγώ από χθες (G935FD, dual έκδοση Sim Μέση Ανατολη), πήρα το μαύρο και το άφησα σχεδόν στο κουτί χωρίς ιδιαίτερο λόγο και την επόμενη βρήκα ένα ασημί το οποίο με έβαλε στο τρυπακι. Το πήρα σφραγισμένο με δώρο κάρτα sd 128gb, πρώτη μέρα σήμερα και οι εντυπώσεις απλά άριστες, μάλλον θα φύγει το iPhone 6s plus.. Άριστο σε όλα του πραγματικά, φοβερή δουλειά η Samsung, ενσωματώνει ότι ψάχναμε τόσα χρόνια (άριστο μέγεθος, οθόνη, κάμερα, μπαταρία, αδιαβροχοποιηση, γρήγορη φόρτιση, κάρτα sd και και και)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Κάτοχος κι εγώ από χθες (G935FD, dual έκδοση Sim Μέση Ανατολη), πήρα το μαύρο και το άφησα σχεδόν στο κουτί χωρίς ιδιαίτερο λόγο και την επόμενη βρήκα ένα ασημί το οποίο με έβαλε στο τρυπακι. Το πήρα σφραγισμένο με δώρο κάρτα sd 128gb, πρώτη μέρα σήμερα και οι εντυπώσεις απλά άριστες, μάλλον θα φύγει το iPhone 6s plus.. Άριστο σε όλα του πραγματικά, φοβερή δουλειά η Samsung, ενσωματώνει ότι ψάχναμε τόσα χρόνια (άριστο μέγεθος, οθόνη, κάμερα, μπαταρία, αδιαβροχοποιηση, γρήγορη φόρτιση, κάρτα sd και και και)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ευθυμη καλοριζικο. Παιζει μπαλα μονο του το τηλεφωνο. Η απολυτη πληροτητα σε ολους τους τομεις, πανεμορφο, κορυφαια ποιοτητα , απορω που ακομα κρατας το iPhone, που παραπεμπει σε συσκευή του 2014...

Ευθυμη καλοριζικο. Παιζει μπαλα μονο του το τηλεφωνο. Η απολυτη πληροτητα σε ολους τους τομεις, πανεμορφο, κορυφαια ποιοτητα , απορω που ακομα κρατας το iPhone, που παραπεμπει σε συσκευή του 2014...

Ευχαριστώ Βαγγέλη! H αλήθεια είναι ότι η Samsung προσπάθησε αρκετά δύο γενιές τώρα και από ότι φαίνεται τα κατάφερε!!

Sent from my SM-G935F

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω.καλο χρυσο αριστο.η οθονη γιατι ειναι τοσο υπερ ευαισθητη;πχ εδω στο tapatalk.προσπαθω να σκρολαρο για να κατεβω στην σελιδα και μου μαρκαρει ολα τα ποστ.επισησ σε αλλη εφαρμογη στο newsbeast.κατεβαινω για να δω τα αρθρα και αυτο μπαινει μεσα σε αυτα.

Υπαρχει καποια ρυθμιση για την ευαισθησια της οθονης που μου εχει ξεφυγει;τοσο χρονια με smartphones αυτο το πραγμα πρωτη φορα.μηπως να κανω μια επαναφορα για να στρωσει;

Κατα τα αλλα κανενα προβλημα και κανενα αλλο παραπονο.

Πανεμορφο ταχυτατο καταπληκτικη καμερα και αυτονομια.εχω παροπλησει το 6s plus,αλλα δεν το εχω πουλησει ακομα....

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω.καλο χρυσο αριστο.η οθονη γιατι ειναι τοσο υπερ ευαισθητη;πχ εδω στο tapatalk.προσπαθω να σκρολαρο για να κατεβω στην σελιδα και μου μαρκαρει ολα τα ποστ.επισησ σε αλλη εφαρμογη στο newsbeast.κατεβαινω για να δω τα αρθρα και αυτο μπαινει μεσα σε αυτα.

Υπαρχει καποια ρυθμιση για την ευαισθησια της οθονης που μου εχει ξεφυγει;τοσο χρονια με smartphones αυτο το πραγμα πρωτη φορα.μηπως να κανω μια επαναφορα για να στρωσει;

Κατα τα αλλα κανενα προβλημα και κανενα αλλο παραπονο.

Πανεμορφο ταχυτατο καταπληκτικη καμερα και αυτονομια.εχω παροπλησει το 6s plus,αλλα δεν το εχω πουλησει ακομα....

Κι εγώ το έπαθα κάνα δυο φορές, είναι θέμα συνήθειας πιστεύω και λογικά μιας έρχομαι από ίδια συσκευή με σένα ίσως να οφείλεται στο διαφορετικό πάνελ.. Θυμάμαι πάντως από το S6 Edge Plus όταν πήγα στο iPhone είχα παρατηρήσει το αντίστροφο οπότε δώσε του λίγο χρόνο

Sent from my SM-G935F

Χρονο θα δωσω γιατι το αξιζει.απλα δεν το εχω πάθει κανα δυο φορες το παθαίνω συνέχεια και καταντάει λίγο κουραστικό.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως ειναι ενοχλητική η υπερευαισθησία του πάνελ στις ναυαρχιδες της Samsung.

Θα το συνηθίσεις όμως μετά απο κάποιες μέρες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μου κάνει κάτι παράξενο όταν το ανοίγω μετά από off. Μετα το σημα της samsung κλπ βγαζει ενα λουκετακι και γυρνάει και κατι σαν κύκλος μπλε πράσινος γύρω μέχρι να φτάσει στο κωδικό, αυτό μου το κανει μετα απο επαναφορά προχθές, πριν δεν το έκανε.

Εναν πού λέει για samsung browser?

Το κατεβάζω να δω.

Το θέμα είναι να παίζει και με εφαρμογές.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast&hl=el κάνεις κάποιες ρυθμίσεις που σου λέει και είσαι οκ.

:respect:

Ψυχραιμία παιδιά! Ευχαριστώ και για το σχόλιο για το hedy (αν και ήταν όντως διφορούμενο) και ευχαριστώ και το συμφορουμίτη για την εγνοια του καθώς όντως, δυστυχώς, στα φορουμς υπάρχει συχνά το φαινόμενο του αποπροσανατολισμού. Κατά λάθος, βέβαια, αλλά υπάρχει. Ο κάθε ένας μας είναι όμως υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Για να το κλείσουμε και μην μαλωσετε άδικα, το ένα Site από την εμπειρία μου είναι τουλάχιστον ύποπτο. Το hedy φαίνεται αξιόπιστο, το παρήγγειλα ήδη με αντικαταβολή καθώς δεν έχει άλλο τρόπο και αναμένω.

Υ.Γ: η αντικαταβολή δεν είναι ασφαλής τρόπος συναλλαγής καθώς η ταχυμεταφορές δεν έχουν ευθύνη του περιεχομένου που μεταφέρουν. Αν όντως δηλαδή έχει κινητό το πακέτο ή βρούβες.

Μια χαρα θα πανε ολα θα δεις. Επισης μπορουσες να τον παρεις τηλεφωνο και να ζητησεις κατα την παραλαβη στον courier να ανοιξεις το πακετο. Εγω ετσι το εκανα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Όντως ειναι ενοχλητική η υπερευαισθησία του πάνελ στις ναυαρχιδες της Samsung.

Θα το συνηθίσεις όμως μετά απο κάποιες μέρες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το εύχομαι Κωστή. :D

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά

Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου,δε θα σταθώ στα υπέροχα του κινητού,μια ερώτηση θέλω να κάνω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά σε wi-fi όταν μπαίνει σε sleep mode (σβηστό δηλαδή και ανενεργό για κάποιο διάστημα) όταν πάω να το ξανα-ανοίξω δε συνδέεται αυτομάτως στο δίκτυο,παρά μόνο αν κλείσω και ξανα-ανοίξω τον διακόπτη.Η επιλογή "wifi πάντα σε αδράνεια" είναι ενεργή από μένα.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό;Λίγο που το έψαξα στο νετ είδα κάποιες περιπτώσεις που το ανέφεραν αλλά δεν έβγαλα άκρη δυστυχώς..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Καλησπέρα παιδιά

Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου,δε θα σταθώ στα υπέροχα του κινητού,μια ερώτηση θέλω να κάνω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά σε wi-fi όταν μπαίνει σε sleep mode (σβηστό δηλαδή και ανενεργό για κάποιο διάστημα) όταν πάω να το ξανα-ανοίξω δε συνδέεται αυτομάτως στο δίκτυο,παρά μόνο αν κλείσω και ξανα-ανοίξω τον διακόπτη.Η επιλογή "wifi πάντα σε αδράνεια" είναι ενεργή από μένα.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό;Λίγο που το έψαξα στο νετ είδα κάποιες περιπτώσεις που το ανέφεραν αλλά δεν έβγαλα άκρη δυστυχώς..

Εμένα μου το κάνει αυτό όταν πρέπει να συνδεθεί με το repeater...

Άρα τι σημαίνει αυτό πιστεύεις;
Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Άρα τι σημαίνει αυτό πιστεύεις;

Ιδέα δεν έχω... Μου βγάζει πρόβλημα με την ip και πρέπει να πάω κοντά στο κεντρικό router για να συνδεθεί..

Καλησπέρα παιδιά

Στην cyanogen 13 που φοραω στο G2 μου το έχω και εγώ . Από ότι είχα διαβάσει είναι bug της 6.0

Θοδωρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned